L[/QUOTE
Canim bnde gdcem doktora 31+3 deym yazarm gelince muhakkak ama 32 haftada 2. 250 bile okudum buralarda biyerde bnm bebegimde küçük sayılır yani 27 de 1kilo 30 gramdi
Günaydın herkese,benim kızım oldu olası sakin aslında öyle dönmeler,sert tekmeler,uykudan uyandırmalar falan yaşamadık hiç ama şu son 1 haftadır hareketleri daha bir yavaşladı sanki gün içinde hissediyorum tabiki ama dokumalar şeklinde kilosu en son 2300 civarındaydı benimle aynı haftalarda olanlar aynı durumu yaşıyor musunuz merak ettim hani iyice büyüdüler ya yerleri mi daralıyor acaba
Ben ilkinde mobilyalarımı 3 ay önce almıştım. 1 ay camları açık tuttum kpkusu çıkmadı. Sonra bir arkadaşım neden kalıp sabun koymuyorsun dedi. Gittim mis gibi kokan kalıp sabunlar aldım. Çekmecelere 1 er tane raflara 1 er tane attım. Büyük kısmınada 3.4 tane attım. 2.3 haftada kpku gitti. Tavsiye ederimsirke önermişler ama arkadaşlar bana mobilyayı teslim ederken kesinlikle cif, çamaşır suyu ve sirke ile silmeyin, sararır dediler. kokusu için sadece havalandırmak fayda eder dedi.
benim bir hafta oldu odanın camı açık, tüm kapakları açık. hatta yıkanmadı ama kıyafetleri koymuş şekilde duruyor. ben kıyafetliyken kokunun kıyafete sindiğini düşünüyorum.
nasılsa yıkanacak kıyafetler...
evet @luck25 'tu. ama gelmedi o günden beri. face si veya başka bir iletişim adresi de yok ki :/
İnşallah iyidirler...
Canım hepimizin bebişleri farklı kimininki önden gidiyor kimininki geride senin söylediğine göre imzandaki haftanfaki uyumdan azıcık az gözüküyor ama bu adet tarihine göre hafta.. belki geç döllenme olmuştur. Doktor az dese bile çok önemli degil. Bunlara kafanızı takmayın. Yemen gereken besleyici gıdaları yiyorsan sorun yok. Ama yemiyorsan mutlaka yemelisin. Özellikle muz badem ceviz. Bunlar bebegede kilo aldırıyor. Özelliklede muzKizlar merhaba ..31+5 deyim ..44 cm boyumuz.1650gr kilomuz..basi biraz kucuk dedi..bide bobrekte kist goruyorum dedi.fakat ben 2 kere ayrintiliya girdim ben gözükmedi amasimdi soyledi ...bide dr yeni dr m gitti cok mutsuz oldum.boyu kilosu hakkinda bilgi verirmisiniz bana
Sol ayak tirnagmi kestmde sagi esim kesti acidi adam banaAnnem kesti sağolsun
Canım senin bayagı bir az kaldı zaten aramızdaki en önde olanlardan birisin. Bana verdiği tarihe göre senin 2 haftan kalmış. Benim 37 bitince alacak. Kasılmaların ve hareket azalmaların gayet normal. Ama sancıların artarsa iğne batması gibi.. sık sık olursa gidersin. Hareketinin azalmamasıda çok normal..Kizlar bir tek bende hareketlerde azalma olmadi galiba.. kaburgalarimda hissediyorum ayaklarini, ve cok hareket edince kasilmalarimda artacak diye korkuyorum.. Dun gece 3'e kadar kasilmalarim vardi Ne olucak bu halim bilmiyorum.. yine beni korkuttu
Sol ayak tirnagmi kestmde sagi esim kesti acidi adam bana
sıvı deterjan ile bulaşık deterjanı el sabunu bu tarz şeylerle silin dedi.İnşallah iyidirler canım haber alabilsek iyi olurdu canım. Bnm ki nin kokusu baya ağır boya kokuyor umarım geçer bir an önce. Dilin sıvı deterjanı ile silsek birşey olur mu ki
takvimine göre uyumlu gözüküyor...Kizlar merhaba ..31+5 deyim ..44 cm boyumuz.1650gr kilomuz..basi biraz kucuk dedi..bide bobrekte kist goruyorum dedi.fakat ben 2 kere ayrintiliya girdim ben gözükmedi amasimdi soyledi ...bide dr yeni dr m gitti cok mutsuz oldum.boyu kilosu hakkinda bilgi verirmisiniz bana
a evet kalıp sabunları koydum içine :) odanın kokusu çıksa boya kokusu var daha :/Ben ilkinde mobilyalarımı 3 ay önce almıştım. 1 ay camları açık tuttum kpkusu çıkmadı. Sonra bir arkadaşım neden kalıp sabun koymuyorsun dedi. Gittim mis gibi kokan kalıp sabunlar aldım. Çekmecelere 1 er tane raflara 1 er tane attım. Büyük kısmınada 3.4 tane attım. 2.3 haftada kpku gitti. Tavsiye ederim
Canım hepimizin bebişleri farklı kimininki önden gidiyor kimininki geride senin söylediğine göre imzandaki haftanfaki uyumdan azıcık az gözüküyor ama bu adet tarihine göre hafta.. belki geç döllenme olmuştur. Doktor az dese bile çok önemli degil. Bunlara kafanızı takmayın. Yemen gereken besleyici gıdaları yiyorsan sorun yok. Ama yemiyorsan mutlaka yemelisin. Özellikle muz badem ceviz. Bunlar bebegede kilo aldırıyor. Özelliklede muz
Neden buhar makinasi alma.ihtiyaco duyuyorsn bilmiyorjm ama doktorlar onermiyor kalorfer le isiniyorsaniz 2 adet su kabi koymabiz yeterli oluyormus buhar makinalari mantar uremesine sebep oluyormus bence bir arastir canm. Gecen tvde baya anlatmislardi.Günaydın hamişler. Bugün e-bebek'te buhar makinelerinde %23 indirim var. Bir kaç ürüne baktım ama tavsiyesi olan var mı? Soğuk-sıcak olanlar, uygun-pahalı olanlar.. Hangisini almalı?
Kafamı cok karıştırdi ne bileyim yaa teskkur ederim kizlaesıvı deterjan ile bulaşık deterjanı el sabunu bu tarz şeylerle silin dedi.
takvimine göre uyumlu gözüküyor...
a evet kalıp sabunları koydum içine :) odanın kokusu çıksa boya kokusu var daha :/
sırf beşiğin olduğu tarafı çizgili boyuyacağız diye mobilyaları bekledikşimdi de boyamaya vaktimiz yok :)
Neden buhar makinasi alma.ihtiyaco duyuyorsn bilmiyorjm ama doktorlar onermiyor kalorfer le isiniyorsaniz 2 adet su kabi koymabiz yeterli oluyormus buhar makinalari mantar uremesine sebep oluyormus bence bir arastir canm. Gecen tvde baya anlatmislardi.
erken doğum riski varsa yapıyorlar. gelişim geriliği olduğu için değil.Yaa kızlar bu ciger gelistirici iğne bebegin cigeri gelismedigi icin mi yapiliyo kafama takildi ne durumlarda yapılıyo
Atamadim napcaz simdiDaha önce bilenler vardır belki. Ekteki görseli İnstagramda görmüştüm o zmnlar arkadaşım hamileydi ve doğum öncesi denemişti. Gerçekten de yapamamıştı. Sanırım açıklığın verdiği bir durum. O yüzden yapılamıyor hareket.
Ben sizlerle de paylaşmak istedim :)
Kocakarı yöntemi diyebilirsiniz tabiki. Görüşüne mantığına uymayan varsa da lütfen polemik konusuna çevrilmemesini dilerim :) Eki Görüntüle 1725918
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?