2016 Şubat Anneleri

Canım benim bebisinde hareketleri azaldı. Hareket ettiğinde tabiki eskisine göre daha güçlü hissediyorum. Normalmiş bildiğim kadarıyla. Büyüdükleri için hareket alanları daralıyor :)) yeriiiim ben onları minicik kuzucuklarımızz

Kizlar bir tek bende hareketlerde azalma olmadi galiba.. kaburgalarimda hissediyorum ayaklarini, ve cok hareket edince kasilmalarimda artacak diye korkuyorum .. Dun gece 3'e kadar kasilmalarim vardi Ne olucak bu halim bilmiyorum.. yine beni korkuttu

Ben ilkinde mobilyalarımı 3 ay önce almıştım. 1 ay camları açık tuttum kpkusu çıkmadı. Sonra bir arkadaşım neden kalıp sabun koymuyorsun dedi. Gittim mis gibi kokan kalıp sabunlar aldım. Çekmecelere 1 er tane raflara 1 er tane attım. Büyük kısmınada 3.4 tane attım. 2.3 haftada kpku gitti. Tavsiye ederim
Canım hepimizin bebişleri farklı kimininki önden gidiyor kimininki geride senin söylediğine göre imzandaki haftanfaki uyumdan azıcık az gözüküyor ama bu adet tarihine göre hafta.. belki geç döllenme olmuştur. Doktor az dese bile çok önemli degil. Bunlara kafanızı takmayın. Yemen gereken besleyici gıdaları yiyorsan sorun yok. Ama yemiyorsan mutlaka yemelisin. Özellikle muz badem ceviz. Bunlar bebegede kilo aldırıyor. Özelliklede muz

Canım senin bayagı bir az kaldı zaten aramızdaki en önde olanlardan birisin. Bana verdiği tarihe göre senin 2 haftan kalmış. Benim 37 bitince alacak. Kasılmaların ve hareket azalmaların gayet normal. Ama sancıların artarsa iğne batması gibi.. sık sık olursa gidersin. Hareketinin azalmamasıda çok normal..
Ben 41. Haftamda sezeryana girdiğimde bile bebek hareket ediyordu. Hemşireler gülüyordu bana. Seninki hala dans ediyor içerde çok mutlu çıkmaya niyeti yok diye...
Ki nitekim yeni doğduğunda o kadar hareketli bir bebektiki sadece uyurken kıpırdamıyordu

Boynum cok agriyo ya bu bas boyun agrisi oldurecek beni ev almis basini gidiyo benim kizi saldim pastel boyalar,kuru boyalar,legolar hersey havada ucuyo Kaldiramiyorum kendimi

İnşallah iyidirler canım haber alabilsek iyi olurdu canım. Bnm ki nin kokusu baya ağır boya kokuyor umarım geçer bir an önce. Dilin sıvı deterjanı ile silsek birşey olur mu ki
sıvı deterjan ile bulaşık deterjanı el sabunu bu tarz şeylerle silin dedi.

takvimine göre uyumlu gözüküyor...

a evet kalıp sabunları koydum içine :) odanın kokusu çıksa boya kokusu var daha :/
sırf beşiğin olduğu tarafı çizgili boyuyacağız diye mobilyaları bekledik şimdi de boyamaya vaktimiz yok :)

Günaydın hamişler. Bugün e-bebek'te buhar makinelerinde %23 indirim var. Bir kaç ürüne baktım ama tavsiyesi olan var mı? Soğuk-sıcak olanlar, uygun-pahalı olanlar.. Hangisini almalı?
Neden buhar makinasi alma.ihtiyaco duyuyorsn bilmiyorjm ama doktorlar onermiyor kalorfer le isiniyorsaniz 2 adet su kabi koymabiz yeterli oluyormus buhar makinalari mantar uremesine sebep oluyormus bence bir arastir canm. Gecen tvde baya anlatmislardi.

Ya bu karnımdaki ağrı gaz ağrısı mı başka bir şey mi anlamış değilim ama sinir ediyor beni çok dinlemek istemiyorum kendimi normaldir falan diye ama bunu da görmemezlikten gelemiyorum

Daha önce bilenler vardır belki. Ekteki görseli İnstagramda görmüştüm o zmnlar arkadaşım hamileydi ve doğum öncesi denemişti. Gerçekten de yapamamıştı. Sanırım açıklığın verdiği bir durum. O yüzden yapılamıyor hareket.
Ben sizlerle de paylaşmak istedim :)
Kocakarı yöntemi diyebilirsiniz tabiki. Görüşüne mantığına uymayan varsa da lütfen polemik konusuna çevrilmemesini dilerim :)

Kafamı cok karıştırdi ne bileyim yaa teskkur ederim kizlae

Satın alma ihtiyacı biraz da eşimden kaynaklanıyor. Bu sene ilk kez doğalgaz yakmaya başladık. Sanırım daha önceki ısınma şeklimizden daha kuru oluyor odamız. Ben etkilenmiyorum ama eşim kronik astım hastası, ağzı, burnu, boğazı kupkuru oluyor ve mutsuz uyanıyor. Bebek için kullananlar da herhangi bir hastalık yarattığından bahsetmeyince alalım dedik. Uzmanların bazıları önermiyor evet ama kullanıp da bebeğimde şu rahatsızlık oldu diyen tanıdığımda yok. Hiç değilse denemiş oluruz.

Yaa kızlar bu ciger gelistirici iğne bebegin cigeri gelismedigi icin mi yapiliyo kafama takildi ne durumlarda yapılıyo

Atamadim napcaz simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…