Daha önce bilenler vardır belki. Ekteki görseli İnstagramda görmüştüm o zmnlar arkadaşım hamileydi ve doğum öncesi denemişti. Gerçekten de yapamamıştı. Sanırım açıklığın verdiği bir durum. O yüzden yapılamıyor hareket.
Ben sizlerle de paylaşmak istedim :)
Kocakarı yöntemi diyebilirsiniz tabiki. Görüşüne mantığına uymayan varsa da lütfen polemik konusuna çevrilmemesini dilerim :) Eki Görüntüle 1725918
Ben çok kolay attım ama senin zaten 35. Haftaymış. Karnının büyüklüğünden atamamışsındır Hayırlısı bakalım sende de işe yarayacakmı? Da buna kafayı takıp doğum anım gelmiş diye düşünme.. illa gerçek olacak diye bir durum yok
Ben çok kolay attım ama senin zaten 35. Haftaymış. Karnının büyüklüğünden atamamışsındır Hayırlısı bakalım sende de işe yarayacakmı? Da buna kafayı takıp doğum anım gelmiş diye düşünme.. illa gerçek olacak diye bir durum yok
Kizlar bebislerin popolarini temizlemek icin ne kullanmayi dusunuyosunz?cleanmile tek kullanimlik bezler var arastirdim nette suyla islatilinca aciliyo isime yarar diye dusundm ilk zamanlar islak mendil kullanmak icime sinmiyo
sıvı deterjan ile bulaşık deterjanı el sabunu bu tarz şeylerle silin dedi.
takvimine göre uyumlu gözüküyor...
a evet kalıp sabunları koydum içine :) odanın kokusu çıksa boya kokusu var daha :/
sırf beşiğin olduğu tarafı çizgili boyuyacağız diye mobilyaları bekledik şimdi de boyamaya vaktimiz yok :)
Kizlar bebislerin popolarini temizlemek icin ne kullanmayi dusunuyosunz?cleanmile tek kullanimlik bezler var arastirdim nette suyla islatilinca aciliyo isime yarar diye dusundm ilk zamanlar islak mendil kullanmak icime sinmiyo
Canım senin bayagı bir az kaldı zaten aramızdaki en önde olanlardan birisin. Bana verdiği tarihe göre senin 2 haftan kalmış. Benim 37 bitince alacak. Kasılmaların ve hareket azalmaların gayet normal. Ama sancıların artarsa iğne batması gibi.. sık sık olursa gidersin. Hareketinin azalmamasıda çok normal..
Ben 41. Haftamda sezeryana girdiğimde bile bebek hareket ediyordu. Hemşireler gülüyordu bana. Seninki hala dans ediyor içerde çok mutlu çıkmaya niyeti yok diye...
Ki nitekim yeni doğduğunda o kadar hareketli bir bebektiki sadece uyurken kıpırdamıyordu
ıslak mendilleri zaten hiç tavsiye etmiyorlar, bende temizleme pamuklarından alır ılık suyla ıslatır öyle temizlerim diyordum ama geçenlerde ebebekte alışveriş yaparken baby&me nin bir ürünüyle karşılaştım. araştırdım yorumları blogları okudum sonrasında hemen aldım. sizde bir inceleyin isterseniz http://www.e-bebek.com/baby-me-islak-yenidogan-pamuk-mendil-kiz-24-paket-40li_BAE-20041
valla tatlım bende de hareketler fazlasıyla arttı, hatta bu haftalarda uyku süreleri uzar diyorlar ama benimkinin kısaldı herhalde çünkü ben hiç hareketsiz anını yakalayamıyorum :)
benimde oyle cnm. daha guclu ve seyrek tekmeler yiyorum
yerleri daraliyor. normal. birde hickiriklarimiz var bizim.gunde 3-4 kere 10 dk falan suruyor. senin bebisinde de var mi?
cnm tansiyon problemin var mi? tansiyon problemi olan annelerin bebeklerinde gelisim duruyormus. sadece kilo almamissa sorun degil tabi, her bebek iri dogacak diye birsey de yok. sen ve esin dogum kilolariniz azsa genetikte olabilir.
dr sorun yok diyorsa yoktur
hareket etseler ne çok hareket ediyor diyoruz etmeseler korkuyoruz. Gerçekten bir alem oldum ben ya.. akşam hareketini hşssetmezsem hemen sırtüstü yatıyorum başlıyor dalgalanmaya.. ne yapıyor merak ediyorum valla. Çünkü tekme atmıyor. Karnım dalga dalga oluyor dönüp duruyomu bilmiyorum
Su iç kasılmalara iyi geliyor
Hanımlar ben mobılyaları amway loc ıle sıldım, benımkıler de beyaz ve herhangı bır yıpranma yapmıyor, 1lt suya 1-2 damla loc damlatıyorum yeterlı oluyor
Kizlar merhaba ..31+5 deyim ..44 cm boyumuz.1650gr kilomuz..basi biraz kucuk dedi..bide bobrekte kist goruyorum dedi.fakat ben 2 kere ayrintiliya girdim ben gözükmedi amasimdi soyledi ...bide dr yeni dr m gitti cok mutsuz oldum.boyu kilosu hakkinda bilgi verirmisiniz bana
valla tatlım bende de hareketler fazlasıyla arttı, hatta bu haftalarda uyku süreleri uzar diyorlar ama benimkinin kısaldı herhalde çünkü ben hiç hareketsiz anını yakalayamıyorum :)