2016 Şubat Anneleri

İlginçmiş ya.. valla ben çok kolay yapabildim demekki daha var benim..

Atamadim napcaz simdi
Ben çok kolay attım ama senin zaten 35. Haftaymış. Karnının büyüklüğünden atamamışsındır Hayırlısı bakalım sende de işe yarayacakmı? Da buna kafayı takıp doğum anım gelmiş diye düşünme.. illa gerçek olacak diye bir durum yok

Normalde pimpirikliyimde inansammi bilemedim bebisimin gelisimi gayet iyi teyzesi dogum pozisyonunuda almis inş saglikla zamaninda dogsun paşam ve hepimizinki inşallah

Kizlar bebislerin popolarini temizlemek icin ne kullanmayi dusunuyosunz?cleanmile tek kullanimlik bezler var arastirdim nette suyla islatilinca aciliyo isime yarar diye dusundm ilk zamanlar islak mendil kullanmak icime sinmiyo

Zaman gelmeden yetiştirirsiniz merak etme
Normalde pimpirikliyimde inansammi bilemedim bebisimin gelisimi gayet iyi teyzesi dogum pozisyonunuda almis inş saglikla zamaninda dogsun paşam ve hepimizinki inşallah
Pimpiriklenme canım. Vakti gelince gelecek öyle yada böyle.. zaten hep hazır olmalıyız.
Kizlar bebislerin popolarini temizlemek icin ne kullanmayi dusunuyosunz?cleanmile tek kullanimlik bezler var arastirdim nette suyla islatilinca aciliyo isime yarar diye dusundm ilk zamanlar islak mendil kullanmak icime sinmiyo
Temizleme pamukları satılıyor canım. Ben onlardan aldım. Islatıyorsun kullanıyorsun.

Devamli debeleniyor yavrucak, isigi ariyor galiba .. bir ocagi yarilasaydim artik icim rahat ederdide simdi erken ya gelmesin :)

Bebekler hareket etse kabahattt etmese kabahattt valla sastim kaldim, bol su iciyim bari bugun

ıslak mendilleri zaten hiç tavsiye etmiyorlar, bende temizleme pamuklarından alır ılık suyla ıslatır öyle temizlerim diyordum ama geçenlerde ebebekte alışveriş yaparken baby&me nin bir ürünüyle karşılaştım. araştırdım yorumları blogları okudum sonrasında hemen aldım. sizde bir inceleyin isterseniz http://www.e-bebek.com/baby-me-islak-yenidogan-pamuk-mendil-kiz-24-paket-40li_BAE-20041

Devamli debeleniyor yavrucak, isigi ariyor galiba .. bir ocagi yarilasaydim artik icim rahat ederdide simdi erken ya gelmesin :)

Bebekler hareket etse kabahattt etmese kabahattt valla sastim kaldim, bol su iciyim bari bugun

valla tatlım bende de hareketler fazlasıyla arttı, hatta bu haftalarda uyku süreleri uzar diyorlar ama benimkinin kısaldı herhalde çünkü ben hiç hareketsiz anını yakalayamıyorum :)

saf sulu pamuklu mendiller var be ondan aldım. normal ıslak mendil gibi. ama dokusu pamuk ve içeriği sadece saf su

Bebişleriniz doğum pozisyonunu aldı mı tahmini ne zaman döner acaba?
Benim bebek 22. haftadan beri hazirolda bekliyor :)) .. 37. haftaya kadar donebilir.. hatta bazi bebekler son haftalarda bile donuyormus

Evet canım hıçkırık oluyor günde 1-2 sefer genelde akşamları tutuyor kuzuyu. Aman iyi olsunlar da az hareket etse de olur.

hareket etseler ne çok hareket ediyor diyoruz etmeseler korkuyoruz. Gerçekten bir alem oldum ben ya.. akşam hareketini hşssetmezsem hemen sırtüstü yatıyorum başlıyor dalgalanmaya.. ne yapıyor merak ediyorum valla. Çünkü tekme atmıyor. Karnım dalga dalga oluyor dönüp duruyomu bilmiyorum
Su iç kasılmalara iyi geliyor

Hanımlar ben mobılyaları amway loc ıle sıldım, benımkıler de beyaz ve herhangı bır yıpranma yapmıyor, 1lt suya 1-2 damla loc damlatıyorum yeterlı oluyor

Boyu gayet iyi duruyor imzandaki alana bkakinca :) kilosuda onemli degil bence. Dogunca alacaklar zaten

Benim 29+4 de 1739 gr, 44 cm idi. Diger randevuma daha cok var umarim buyumeye devam ediyordur bebegim

valla tatlım bende de hareketler fazlasıyla arttı, hatta bu haftalarda uyku süreleri uzar diyorlar ama benimkinin kısaldı herhalde çünkü ben hiç hareketsiz anını yakalayamıyorum :)
Aynen ya uyumuyor zippir, doguncada boyle devam ederse cekecegimiz var :/ ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…