2016 Şubat Anneleri

Benim baya var o zaman gayet rahat yapiyorum :) umarim taktik dogrudur haha erken gelmez bebegim

ayak tirnaklarimida rahat kesiyorum ve ayakkabimida gayet rahat egilip giyebiliyorum. Hareketlerimde hic kisitlama olmadi henuz

Boyu gayet iyi duruyor imzandaki alana bkakinca :) kilosuda onemli degil bence. Dogunca alacaklar zaten

Benim 29+4 de 1739 gr, 44 cm idi. Diger randevuma daha cok var umarim buyumeye devam ediyordur bebegim
Peki ayrintida bobrekte kist görüyorum dedi 2 kere ayrintiliya girdim neden gözükmedi de simdi gözüktü dersiniz

Evet deniz dalgasi gibi bir yerden basliyor uca kadar nasil beceriyor anlamiyorum.. ama ben tekmede yiyorum bir guzel valla, kaburgalarima ozellikle..

Atamadim napcaz simdi

amannnn panik yapma. doğru olacağı meçhul. herkes de olacak diye de bir şey yok sonuçta
Zaten 35. haftadasın hazırlıklarını yapmış çantanı hazırlamışsındır sen, hele paniklik de var :))
yorma kendini son zamanlarda...

ah benim de aklımdaydı söylemek. luck25 i ekleyebiliriz o zman. hem bakan arkadaşlarda akıllarına gelince dualarını esirgemez belki...

daha 3 aylıktım atamıyorum diye kudurmuştum. kiiii yoga yapan ve kasları esnek olan biriydim :)
meğer çok yanlış anlamışım hareketi

Kizlar gobek kordonu bebegimin boynuna dolanmis bisey olmaz degilmi?

benimde bir ay önce öyleydi, haftaya kontrolde belli olacak çıkartıp çıakrtmadığı. ama doktorum endişelenecek bir durum olmadığını söylemişti.
ilerleyen zamanlarda çözüyorlarmış..

Canım bana bunu markette alışveriş yaptığım abla söylemişti,3 kızım var üçünde de böyle anladım ben doğumun yaklaştığını demişti hatta en sonuncusunda sabah yaptım oldu akşama sancılandığımda denedim atamadım ayağımı sende dene demişti. Doğru mu bilmiyorum ama bence bazı kocakarı yöntemlerini de yabana atmamak lazım

Cleanmile gibi :) bide lansinohun islak mendilni alayim diarida kullanmak icin
Bende int gordum ama bu saf su falan yazanlarada pek inanasim gelmiyo
saf sulu pamuklu mendiller var be ondan aldım. normal ıslak mendil gibi. ama dokusu pamuk ve içeriği sadece saf su
Markasi ne canim?
Hanımlar ben mobılyaları amway loc ıle sıldım, benımkıler de beyaz ve herhangı bır yıpranma yapmıyor, 1lt suya 1-2 damla loc damlatıyorum yeterlı oluyor
bende mobilyalari onnla sildim ama neyle silerseniz silin boya kokusu havalanmadan cikmiyo maalesef

Tek seferi nerdeyse normal kabul ediyolar canim..hareketlerini takip et sen yine de..benim de oyleydi kendiliginden acmis sonra kuzuss
Evet okudum kendileri aciyorlarmis masallah haraketli ama sanki rahatsiz oldugu icinmi hareketsiz ne anlamiyorum
benimde bir ay önce öyleydi, haftaya kontrolde belli olacak çıkartıp çıakrtmadığı. ama doktorum endişelenecek bir durum olmadığını söylemişti.
ilerleyen zamanlarda çözüyorlarmış..
Insallah acmistir 2 hafta sonra yine kontorle gitmeliyim acmismi dige haber edersin canim

Peki ayrintida bobrekte kist görüyorum dedi 2 kere ayrintiliya girdim neden gözükmedi de simdi gözüktü dersiniz

Canim ilk basta kucukse gorememis ya da dikkatini cekmemis olabilir.

Benim ayrintida herseyimin normal oldugunu soylediler. Sonra ki randevumda kalbinde sag aortik arc oldugunu soyledi doktorum. Yani iki damari kesismesi gerekirken paralel gidiyor. Hemen capa ya fetal kardiyolojiye gitmemi istedi. Konseyde 5 prof tekrar baksin baska damarda bir sorunda olabilir ben o kadar detayli kontrol edemiyorum bu cihazla dedi.

Ardindan Capa dan randevu aldik ama o bekleyis esnasinda da ayrintiliya gittigim doktora tekrar gittim. Hersey normal dedi tekrar. Dedim doktorum sag aortuk ark oldugunu soyledi diye, o zaman bakti ve evet dogru falan dedi. Malesef gozden kaciriyorlar ve bu durum cok aci. Benim ayrintili yaptirmamin hic bir anlami yokmus yani malesef. Ordaki damari goruyor ama bir gariplik oldugunu dusunmuyor demek ki. Aklona falan gelkiyor heralde oyle bir anomalinin olup olmadigi.

Belki sende de buna benzer bir durumdur. Ilk basta cok ufak ise farkedilmemis olabilir. Doktoruna guveniyorsan onu dinle derim ben. Ve baska bir doktorada git.

bence de yabana atılmamalı :)

düşünsene eskiden tarlaya giderken deneyip, ay yok ben gelemem doğurabilirim bugün mü diyorlarmış acaba?
eskiden ne zormuş hayat, belki de daha mı kolaydı

Boynum cok agriyo ya bu bas boyun agrisi oldurecek beni ev almis basini gidiyo benim kizi saldim pastel boyalar,kuru boyalar,legolar hersey havada ucuyo Kaldiramiyorum kendimi
Su an ben de oyleyim 1saat uyutmaya ugrastim kizimi. Butun uyutma yontemlerini deniyorum sirayla. Bu siralar ayagimda salliyorum en az yarim saat her yerim agriyor

Kizlar bebislerin popolarini temizlemek icin ne kullanmayi dusunuyosunz?cleanmile tek kullanimlik bezler var arastirdim nette suyla islatilinca aciliyo isime yarar diye dusundm ilk zamanlar islak mendil kullanmak icime sinmiyo
Ben unibaby yenidoğan saf su+pamuk olandan aldım canım

Yaa kızlar bu ciger gelistirici iğne bebegin cigeri gelismedigi icin mi yapiliyo kafama takildi ne durumlarda yapılıyo
Erken dogum riskine karsi yapiliyor bebegin akciger gelisimi son ayda tamamlaniyor bazi enzimleri bebek son ayda uretmeye basliyor sanirim o eksikleri tamamlamasi icin bi igne. Ama ne kadar yararli bilmiyorum vurdurmak gerekiyor mu cocugun gelisimini kotu yonde etkiler mi benim de endiselerim var

bence de yabana atılmamalı :)

düşünsene eskiden tarlaya giderken deneyip, ay yok ben gelemem doğurabilirim bugün mü diyorlarmış acaba?
eskiden ne zormuş hayat, belki de daha mı kolaydı
Zorluğunu bilmem ama bilmemek mutluluktur diyorum,sabahtan beri yazılanları okuyorum da kilo alamayan kuzular,kordon dolananlar,kalp damarında problem görünenler,hareket takipleri herkes ister istemez telaş içinde önceden yokmuş ki bunlar bebeğinin o hafta kaç gram aldığını anne düşünüp üzülmezmiş mesela. Tabiki acil veya ciddi durumlarda çok büyük nimet ama 9 ay boyunca kalp çarpıntısı heyecan bitmiyor

Bende astim bronsit var kalrfer daha cok etkiliyordu dogalgazda ben o ladar etkilenmedm fakat ben odayi gunduz en az 2 saat havalandiriyorum yoksa o gece bana zehir oluyor. Siz yinede peteklere ikiser sukuk koyun cok etkisi oluo bende baya farkedilir etki yapti. Tabi sizin icin oda bir tercih deneyin tabi :)

aynı ben rennie gaviscon hepsını kullandım bır bucuk aydır mahvoldum . cuma gunu kontrolum vardı lansor verdı doktor bana Allahıma bın sukur o gece bı rahat uyku cektım

Benim de erken doğum riskim olduğu için yaptılar. Risk varsa yapılıyormus ve doğumdan 24 saat önceye yetişirse cok etkiliymis diye duydum. Risk yoksa zaten yapmıyorlar herkese durduk yere. Ve sanırım 34. Haftadan önce yapılıyor.

Kizlar bebislerin popolarini temizlemek icin ne kullanmayi dusunuyosunz?cleanmile tek kullanimlik bezler var arastirdim nette suyla islatilinca aciliyo isime yarar diye dusundm ilk zamanlar islak mendil kullanmak icime sinmiyo
Kizimda da ayni seyi yaptim yine oyle yapmayi dusunuyorum bi kapta suyla zeytinyagini karistirdim pamuklari bu karisima batirip batirip sildim bebegimi ikizlerime de aynisini yapmayi dusunuyorum en azindan 1-2 ay

Ben unibaby yenidoğan saf su+pamuk olandan aldım canım
Bende aynısından aldım canım ama geçen gün kendi ıslak mendilim bitmişti makyajımı silmek için ondan alayım dedim fena halde yüzümü yaktı hatta yıkamak zorunda kaldım yüzümü,neden öyle oldu anlamadım tekrar deneyeceğim eğer yine yanarsa yüzüm kullanmayacağım sanırım 3 paket almıştım birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…