- 21 Ağustos 2015
- 696
- 407
- 53
- 34
Daha önce bilenler vardır belki. Ekteki görseli İnstagramda görmüştüm o zmnlar arkadaşım hamileydi ve doğum öncesi denemişti. Gerçekten de yapamamıştı. Sanırım açıklığın verdiği bir durum. O yüzden yapılamıyor hareket.
Ben sizlerle de paylaşmak istedim :)
Kocakarı yöntemi diyebilirsiniz tabiki. Görüşüne mantığına uymayan varsa da lütfen polemik konusuna çevrilmemesini dilerim :) Eki Görüntüle 1725918
Peki ayrintida bobrekte kist görüyorum dedi 2 kere ayrintiliya girdim neden gözükmedi de simdi gözüktü dersinizBoyu gayet iyi duruyor imzandaki alana bkakinca :) kilosuda onemli degil bence. Dogunca alacaklar zaten
Benim 29+4 de 1739 gr, 44 cm idi. Diger randevuma daha cok varumarim buyumeye devam ediyordur bebegim
Evet deniz dalgasi gibi bir yerden basliyor uca kadar nasil beceriyor anlamiyorum.. ama ben tekmede yiyorum bir guzel valla, kaburgalarima ozellikle..hareket etseler ne çok hareket ediyor diyoruz etmeseler korkuyoruz. Gerçekten bir alem oldum ben ya.. akşam hareketini hşssetmezsem hemen sırtüstü yatıyorum başlıyor dalgalanmaya.. ne yapıyor merak ediyorum valla. Çünkü tekme atmıyor. Karnım dalga dalga oluyor dönüp duruyomu bilmiyorum
Su iç kasılmalara iyi geliyor
Evet cnm
Atamadim napcaz simdi
ah benim de aklımdaydı söylemek. luck25 i ekleyebiliriz o zman. hem bakan arkadaşlarda akıllarına gelince dualarını esirgemez belki...Tablomuza "Gerçekleşen Doğum Tarihi" adında bir sütun ekledik @kralice86 arkadaşımızın fikriyle. Umarım erken doğumlar yaşanmaz, bebişler biraz daha beklersayfaları atlamadan takip etmeye çalışıyorum, kaçırdığım bişey olursa bana iletin annecikler öpüldünüz
Ben çok kolay attım ama senin zaten 35. Haftaymış. Karnının büyüklüğünden atamamışsındırHayırlısı bakalım sende de işe yarayacakmı? Da buna kafayı takıp doğum anım gelmiş diye düşünme.. illa gerçek olacak diye bir durum yok
Kizlar gobek kordonu bebegimin boynuna dolanmis bisey olmaz degilmi?
Canım bana bunu markette alışveriş yaptığım abla söylemişti,3 kızım var üçünde de böyle anladım ben doğumun yaklaştığını demişti hatta en sonuncusunda sabah yaptım oldu akşama sancılandığımda denedim atamadım ayağımı sende dene demişti. Doğru mu bilmiyorum ama bence bazı kocakarı yöntemlerini de yabana atmamak lazımDaha önce bilenler vardır belki. Ekteki görseli İnstagramda görmüştüm o zmnlar arkadaşım hamileydi ve doğum öncesi denemişti. Gerçekten de yapamamıştı. Sanırım açıklığın verdiği bir durum. O yüzden yapılamıyor hareket.
Ben sizlerle de paylaşmak istedim :)
Kocakarı yöntemi diyebilirsiniz tabiki. Görüşüne mantığına uymayan varsa da lütfen polemik konusuna çevrilmemesini dilerim :) Eki Görüntüle 1725918
Cleanmile gibi :) bide lansinohun islak mendilni alayim diarida kullanmak icinZaman gelmeden yetiştirirsiniz merak etme
Pimpiriklenme canım. Vakti gelince gelecek öyle yada böyle.. zaten hep hazır olmalıyız.
Temizleme pamukları satılıyor canım. Ben onlardan aldım. Islatıyorsun kullanıyorsun.
Bende int gordum ama bu saf su falan yazanlarada pek inanasim gelmiyoıslak mendilleri zaten hiç tavsiye etmiyorlar, bende temizleme pamuklarından alır ılık suyla ıslatır öyle temizlerim diyordum ama geçenlerde ebebekte alışveriş yaparken baby&me nin bir ürünüyle karşılaştım. araştırdım yorumları blogları okudum sonrasında hemen aldım. sizde bir inceleyin isterseniz http://www.e-bebek.com/baby-me-islak-yenidogan-pamuk-mendil-kiz-24-paket-40li_BAE-20041
Markasi ne canim?saf sulu pamuklu mendiller var be ondan aldım. normal ıslak mendil gibi. ama dokusu pamuk ve içeriği sadece saf su
bende mobilyalari onnla sildim ama neyle silerseniz silin boya kokusu havalanmadan cikmiyo maalesefHanımlar ben mobılyaları amway loc ıle sıldım, benımkıler de beyaz ve herhangı bır yıpranma yapmıyor, 1lt suya 1-2 damla loc damlatıyorum yeterlı oluyor
Evet okudum kendileri aciyorlarmis masallah haraketli ama sanki rahatsiz oldugu icinmi hareketsiz ne anlamiyorumTek seferi nerdeyse normal kabul ediyolar canim..hareketlerini takip et sen yine de..benim de oyleydi kendiliginden acmis sonra kuzuss
Insallah acmistir 2 hafta sonra yine kontorle gitmeliyim acmismi dige haber edersin canimbenimde bir ay önce öyleydi, haftaya kontrolde belli olacak çıkartıp çıakrtmadığı. ama doktorum endişelenecek bir durum olmadığını söylemişti.
ilerleyen zamanlarda çözüyorlarmış..
Kessin tabi artık uzanamiyoruz kuzum, hele benim aşırı büyüdü göbek ikiz taşıyorum sankiSol ayak tirnagmi kestmde sagi esim kesti acidi adam bana
Peki ayrintida bobrekte kist görüyorum dedi 2 kere ayrintiliya girdim neden gözükmedi de simdi gözüktü dersiniz
bence de yabana atılmamalı :)Canım bana bunu markette alışveriş yaptığım abla söylemişti,3 kızım var üçünde de böyle anladım ben doğumun yaklaştığını demişti hatta en sonuncusunda sabah yaptım oldu akşama sancılandığımda denedim atamadım ayağımı sende dene demişti. Doğru mu bilmiyorum ama bence bazı kocakarı yöntemlerini de yabana atmamak lazım
Su an ben de oyleyim 1saat uyutmaya ugrastim kizimi. Butun uyutma yontemlerini deniyorum sirayla. Bu siralar ayagimda salliyorum en az yarim saat her yerim agriyorBoynum cok agriyo ya bu bas boyun agrisi oldurecek beniev almis basini gidiyo benim kizi saldim pastel boyalar,kuru boyalar,legolar hersey havada ucuyo Kaldiramiyorum kendimi
Ben unibaby yenidoğan saf su+pamuk olandan aldım canımKizlar bebislerin popolarini temizlemek icin ne kullanmayi dusunuyosunz?cleanmile tek kullanimlik bezler var arastirdim nette suyla islatilinca aciliyo isime yarar diye dusundm ilk zamanlar islak mendil kullanmak icime sinmiyo
Erken dogum riskine karsi yapiliyor bebegin akciger gelisimi son ayda tamamlaniyor bazi enzimleri bebek son ayda uretmeye basliyor sanirim o eksikleri tamamlamasi icin bi igne. Ama ne kadar yararli bilmiyorum vurdurmak gerekiyor mu cocugun gelisimini kotu yonde etkiler mi benim de endiselerim varYaa kızlar bu ciger gelistirici iğne bebegin cigeri gelismedigi icin mi yapiliyo kafama takildi ne durumlarda yapılıyo
Zorluğunu bilmem ama bilmemek mutluluktur diyorum,sabahtan beri yazılanları okuyorum da kilo alamayan kuzular,kordon dolananlar,kalp damarında problem görünenler,hareket takipleri herkes ister istemez telaş içinde önceden yokmuş ki bunlar bebeğinin o hafta kaç gram aldığını anne düşünüp üzülmezmiş mesela. Tabiki acil veya ciddi durumlarda çok büyük nimet ama 9 ay boyunca kalp çarpıntısı heyecan bitmiyorbence de yabana atılmamalı :)
düşünsene eskiden tarlaya giderken deneyip, ay yok ben gelemem doğurabilirim bugün mü diyorlarmış acaba?
eskiden ne zormuş hayat, belki de daha mı kolaydı
Bende astim bronsit var kalrfer daha cok etkiliyordu dogalgazda ben o ladar etkilenmedm fakat ben odayi gunduz en az 2 saat havalandiriyorum yoksa o gece bana zehir oluyor. Siz yinede peteklere ikiser sukuk koyun cok etkisi oluo bende baya farkedilir etki yapti. Tabi sizin icin oda bir tercih deneyin tabi :)Satın alma ihtiyacı biraz da eşimden kaynaklanıyor. Bu sene ilk kez doğalgaz yakmaya başladık. Sanırım daha önceki ısınma şeklimizden daha kuru oluyor odamız. Ben etkilenmiyorum ama eşim kronik astım hastası, ağzı, burnu, boğazı kupkuru oluyor ve mutsuz uyanıyor. Bebek için kullananlar da herhangi bir hastalık yarattığından bahsetmeyince alalım dedik. Uzmanların bazıları önermiyor evet ama kullanıp da bebeğimde şu rahatsızlık oldu diyen tanıdığımda yok. Hiç değilse denemiş oluruz.
aynı ben rennie gaviscon hepsını kullandım bır bucuk aydır mahvoldum . cuma gunu kontrolum vardı lansor verdı doktor bana Allahıma bın sukur o gece bı rahat uyku cektımIyi geceler kızlar uzun zamandır yazmıyorum buraya mide yanmasindan uyuyamiyorum renni şurup bile fayda etmiyor artık
Üzerine bide eşim horluya horluya uyuyor ondanda rahatsız oluyorum sabah Dr kontrolumuz var mide olayı bitirdi beni hamilelikten öncesinde de bu sikintilarim vardı
Mide koruyucu lansor kullanıyordum
Benim de erken doğum riskim olduğu için yaptılar. Risk varsa yapılıyormus ve doğumdan 24 saat önceye yetişirse cok etkiliymis diye duydum. Risk yoksa zaten yapmıyorlar herkese durduk yere. Ve sanırım 34. Haftadan önce yapılıyor.Erken dogum riskine karsi yapiliyor bebegin akciger gelisimi son ayda tamamlaniyor bazi enzimleri bebek son ayda uretmeye basliyor sanirim o eksikleri tamamlamasi icin bi igne. Ama ne kadar yararli bilmiyorum vurdurmak gerekiyor mu cocugun gelisimini kotu yonde etkiler mi benim de endiselerim var
Kizimda da ayni seyi yaptim yine oyle yapmayi dusunuyorum bi kapta suyla zeytinyagini karistirdim pamuklari bu karisima batirip batirip sildim bebegimi ikizlerime de aynisini yapmayi dusunuyorum en azindan 1-2 ayKizlar bebislerin popolarini temizlemek icin ne kullanmayi dusunuyosunz?cleanmile tek kullanimlik bezler var arastirdim nette suyla islatilinca aciliyo isime yarar diye dusundm ilk zamanlar islak mendil kullanmak icime sinmiyo
Bende aynısından aldım canım ama geçen gün kendi ıslak mendilim bitmişti makyajımı silmek için ondan alayım dedim fena halde yüzümü yaktı hatta yıkamak zorunda kaldım yüzümü,neden öyle oldu anlamadım tekrar deneyeceğim eğer yine yanarsa yüzüm kullanmayacağım sanırım 3 paket almıştım birdeBen unibaby yenidoğan saf su+pamuk olandan aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?