2016 Şubat Anneleri

ben 3 çeşit aldım canım. hemen hemen her markanın var. benim aldıklarım dalin, johnons baby ve dr. be be

Canım benim de öyle sanki içerden birşeyler kopuyor gibi hem de bayadır çekiyorum artık ne sorsak normal dedikleri için ben de doktora hiç sormadım
bende sanki yara varmış gibi canım. benimde epeydir var dediğin gibi. sanırım orası gergin değil ya bağlar kopuyor ve acıma hissi oluyor. bende Allah korusun panik yaptım çünkü dr. um izindeymiş. randevu vaktim gelmişti ama şimdi dönmesini beklicem. sanırım biraz o bölge yağlı olmalı ben 5 kilo aldım ve orası hiç yağlı değildi. belki yağlı olsa bu kadar gerilmezdi :)

Hadi ya bende 3lü paket indirimde diye almıştım e bebekten canım tekrar kullanınca yazar mısın nasıl olduğunu ben bugünlerde evden dışarı çıkmadığım için makyaj yapmıyorum

Istersen ilk zamanlarda kullanma canim ben o saf yazanlara da guvenmiyorum bide cok hassas oluyo ciltleri
bende gun asiri butun vucudunu yaglicm zeytinyagla zeytinyagininda asitini yok etmek lazm yoksa agir gelebilir
Canım zaten baksana arkadaş kullanmış aynısından makyajını temizlerken yüzünü yakmış tereddüt ettim bende şimdi zeytinyağı içinde en saf olanını bi cezvede ilk dumanı çıkana kadar kaynatmadan kullanmayın diyorlar

Hadi ya bende 3lü paket indirimde diye almıştım e bebekten canım tekrar kullanınca yazar mısın nasıl olduğunu ben bugünlerde evden dışarı çıkmadığım için makyaj yapmıyorum
Canım biraz önce başka bir arkadaşta sordu,yine denedim makyaj olmadan dudaklarımın üstü elmacık kemiklerinin üstü falan yandı tekrar bilmiyorum belki benim cildimle alakalı olabilir benimde üçlü paketti sanırım günlük kendimize kullanıcam ben sende varsa elinde denesene yüzümü üst üste sildiğimde yanma oluyor silmeyi bıraktıktan sonra

Peki senin durumun ne oldu ekstra bisey yaptilar mi kalple ilgili

Diger damarlarinda bir sorunu yokmus. Ama bu anomali de george sendromunda da gorulebildigi icin amniyosentez onerdiler. Bu durumu ogrendigimde 27. Haftamda oldugum icin yaptirmadim. O saatten sonra aldirmayacagim icin. Dogar dogmaz tekrar capa ya gidecegiz kalbi icin.

Bu damarin durumu cok sik rastlanan birseymis ama cogu doktor damarlara bakmadigindan astim ya da ritim bozuklugu teshisi koyup ilac veriyorlarmis insanlara.

Benimde kalbimde sikinti var. Gunde 90 ile 120 kez kisa araliklarla duruyor. Ama sebebi bulunamamisti. Dogum sonrasi gidip damar icin kontrol ettirecegim. Belki benimde oyle bir durumum var ama teshis konulamadi, bilemiyorum hic

Yani suan ins sadece kalbinde sorunu vardir ve o da hafif bir sikinti olur diye dua ediyorum. Sendrom vs olmaz ins diye. Baskada birsey elimizden gelmiyor

Canlar gobegimin heryeri kocamandi normalde ama bugun kasigimin ust tarafi bosaldi sanki. Yani gobegim ya azaldi ya da bebek iyice yukari cikti anlamadim bu durumu. Karnima dokunuyorum. Orasi bos bos geliyor elime. Halbuki daha dun gerginlikten sizliyordu :s

bugun doktora gittim kizim 1400 oglum 1600 kg dedi doktor... artik haftasina gore geriden geliyoruz... doktor dinlenmen gerekiyor dedi.... plasentada yaslanma var dedi... bu da erken dogum habercisiymis...

Bebişleriniz doğum pozisyonunu aldı mı tahmini ne zaman döner acaba?
Bugün dra gittim dönmüş cn

Zeytinyağını direkt mi suyla karıştırcaz yoksa kaynatcaz mı cnm?

Tatlı annişler bugün 32+0ız ve dr kontrolümüz vardı

36+0a kadar çalışabilir raporu aldım 37yi gözüm yemedi 20 ocakta da çalışamaz raporu alcam inş yeter 4 hafta ya Allah büyüktür olmadı bikaç ay ücretsiz izin alırım napimm

Bebişimiz 2000 gr olmuş boyu 42 cm dr haftasıyla uyumlu dedi

Doğum pozisyonu almışız, şükürler olsun, suyu normalmiş

Normal doğum yapmaman için hiçbir sebep yok dedi

Nstye filan gircem mi dedim daha erken dedi, çatı muayenesini sordum, iri bebeklere yapıyoruz, herkese yapmıyoruz, gerek olursa bakarız dedi, dr çok rahat, beni de rahatlatıyo, inş normal doğum yaparım

2 hafta sonra tekrar kontrol var hayırlısı

Canım benim de öyle sanki içerden birşeyler kopuyor gibi hem de bayadır çekiyorum artık ne sorsak normal dedikleri için ben de doktora hiç sormadım
Aynı şey az önce bende başladı canım içeriden birşey yırtılcakmış gibi oluyor. Canımıda yakıyor tam gögüsümün aşagısındaydı şimdi göbek deliğimin 5 parmak üstünde nedir bu acaba

Ben ikizlere hamileyim 34de gel gerekirse igne yapariz demisti umarim ihtiyac kalmaz senin neden erken dogum riskin var
Ciger gelişimi tamamlanmamış olursa yaparız demek istemiştir heralde bilemiyorum. Benim kasılmalarım vardi hastanede kaldım filan. Şimdi tam yatak istirahatim var. O yüzden yapıldı.

Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun

Suan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
Canım öfkeyle kalkan zararla oturur derler önce bi sakinleş bi su iç derin nefes al kendine gel şuan karar verme bebeğini düşün o artık herşeyden etkileniyor annesi onun için önce sakinleşmeye çalış

Senin durumunda genetikse bebegin sana cekme olasiligi cok yuksek. Kalp ve bobrek problemi cok SIK rastlanilan bir durum maalesef. Tek bu sebepten bir teshis konulmasi imkansiz. Ama suda var baska birsey bulamadilar degil mi? Ensede kalinlik, el ayak boyu, parmaklardaki aralik vs bir suru sey var bu sekilde..

Annemlerdeyim şuan canım eve geçince deneyip yazarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…