Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. ne güzellermiş onlar bayıldım.
nereye yaptırdın canım?
Cleanmile gibi :) bide lansinohun islak mendilni alayim diarida kullanmak icin
Bende int gordum ama bu saf su falan yazanlarada pek inanasim gelmiyo
Markasi ne canim?
bende mobilyalari onnla sildim ama neyle silerseniz silin boya kokusu havalanmadan cikmiyo maalesef
Hemen bakıyorum :)http://bebektasarimlari.com/tr/default.asp?rsm=122200000000&id=248&Doğum günü şekeri&Doğum günü partisi
bende sanki yara varmış gibi canım. benimde epeydir var dediğin gibi. sanırım orası gergin değil ya bağlar kopuyor ve acıma hissi oluyor. bende Allah korusun panik yaptım çünkü dr. um izindeymiş. randevu vaktim gelmişti ama şimdi dönmesini beklicem. sanırım biraz o bölge yağlı olmalı ben 5 kilo aldım ve orası hiç yağlı değildi. belki yağlı olsa bu kadar gerilmezdi :)Canım benim de öyle sanki içerden birşeyler kopuyor gibi hem de bayadır çekiyorum artık ne sorsak normal dedikleri için ben de doktora hiç sormadım
Hadi ya bende 3lü paket indirimde diye almıştım e bebekten canım tekrar kullanınca yazar mısın nasıl olduğunu ben bugünlerde evden dışarı çıkmadığım için makyaj yapmıyorumBende aynısından aldım canım ama geçen gün kendi ıslak mendilim bitmişti makyajımı silmek için ondan alayım dedim fena halde yüzümü yaktı hatta yıkamak zorunda kaldım yüzümü,neden öyle oldu anlamadım tekrar deneyeceğim eğer yine yanarsa yüzüm kullanmayacağım sanırım 3 paket almıştım birde
Canım zaten baksana arkadaş kullanmış aynısından makyajını temizlerken yüzünü yakmış tereddüt ettim bende şimdi zeytinyağı içinde en saf olanını bi cezvede ilk dumanı çıkana kadar kaynatmadan kullanmayın diyorlarIstersen ilk zamanlarda kullanma canim ben o saf yazanlara da guvenmiyorum bide cok hassas oluyo ciltleri
bende gun asiri butun vucudunu yaglicm zeytinyagla zeytinyagininda asitini yok etmek lazm yoksa agir gelebilir
Canım biraz önce başka bir arkadaşta sordu,yine denedim makyaj olmadan dudaklarımın üstü elmacık kemiklerinin üstü falan yandı tekrar bilmiyorum belki benim cildimle alakalı olabilir benimde üçlü paketti sanırım günlük kendimize kullanıcam ben sende varsa elinde denesene yüzümü üst üste sildiğimde yanma oluyor silmeyi bıraktıktan sonraHadi ya bende 3lü paket indirimde diye almıştım e bebekten canım tekrar kullanınca yazar mısın nasıl olduğunu ben bugünlerde evden dışarı çıkmadığım için makyaj yapmıyorum
Peki senin durumun ne oldu ekstra bisey yaptilar mi kalple ilgili
Bugün dra gittim dönmüş cnBebişleriniz doğum pozisyonunu aldı mı tahmini ne zaman döner acaba?
Canim sana daha pratik birsey soykiym aybi zeytinyagi ve suyu karistirip sprey kutusuna koy bebisin poposuna skıp pamukla sil boyle daha kolay oluyor :) hem israf olmuyo pamuk cok cekio hemde pratik. Tabi bu benm.onerm ikiz oldugu icin isin kolaylassin die soylym dedim :)
Aynı şey az önce bende başladı canım içeriden birşey yırtılcakmış gibi oluyor. Canımıda yakıyor tam gögüsümün aşagısındaydı şimdi göbek deliğimin 5 parmak üstünde nedir bu acabaCanım benim de öyle sanki içerden birşeyler kopuyor gibi hem de bayadır çekiyorum artık ne sorsak normal dedikleri için ben de doktora hiç sormadım
Ciger gelişimi tamamlanmamış olursa yaparız demek istemiştir heralde bilemiyorum. Benim kasılmalarım vardi hastanede kaldım filan. Şimdi tam yatak istirahatim var. O yüzden yapıldı.Ben ikizlere hamileyim 34de gel gerekirse igne yapariz demisti umarim ihtiyac kalmaz senin neden erken dogum riskin var
Canım öfkeyle kalkan zararla oturur derler önce bi sakinleş bi su iç derin nefes al kendine gel şuan karar verme bebeğini düşün o artık herşeyden etkileniyor annesi onun için önce sakinleşmeye çalışSuan cok kotuyum kizlar bebegimde eminim ki kotudur. Yine esimin ailesi yuzunden kavga ettik cok kotu bi sekilde. Surekli somurmeleri ve esimin ailesini savunmasi ama bu sefer bitti ciddi ciddi bosaacam yarin evi terk etcem oda ailesiyle mutlu olsun
Senin durumunda genetikse bebegin sana cekme olasiligi cok yuksek. Kalp ve bobrek problemi cok SIK rastlanilan bir durum maalesef. Tek bu sebepten bir teshis konulmasi imkansiz. Ama suda var baska birsey bulamadilar degil mi? Ensede kalinlik, el ayak boyu, parmaklardaki aralik vs bir suru sey var bu sekilde..Diger damarlarinda bir sorunu yokmus. Ama bu anomali de george sendromunda da gorulebildigi icin amniyosentez onerdiler. Bu durumu ogrendigimde 27. Haftamda oldugum icin yaptirmadim. O saatten sonra aldirmayacagim icin. Dogar dogmaz tekrar capa ya gidecegiz kalbi icin.
Bu damarin durumu cok sik rastlanan birseymis ama cogu doktor damarlara bakmadigindan astim ya da ritim bozuklugu teshisi koyup ilac veriyorlarmis insanlara.
Benimde kalbimde sikinti var. Gunde 90 ile 120 kez kisa araliklarla duruyor. Ama sebebi bulunamamisti. Dogum sonrasi gidip damar icin kontrol ettirecegim. Belki benimde oyle bir durumum var ama teshis konulamadi, bilemiyorum hic
Yani suan ins sadece kalbinde sorunu vardir ve o da hafif bir sikinti olur diye dua ediyorum. Sendrom vs olmaz ins diye. Baskada birsey elimizden gelmiyor
Annemlerdeyim şuan canım eve geçince deneyip yazarım bendeCanım biraz önce başka bir arkadaşta sordu,yine denedim makyaj olmadan dudaklarımın üstü elmacık kemiklerinin üstü falan yandı tekrar bilmiyorum belki benim cildimle alakalı olabilir benimde üçlü paketti sanırım günlük kendimize kullanıcam ben sende varsa elinde denesene yüzümü üst üste sildiğimde yanma oluyor silmeyi bıraktıktan sonra
Ellerine saglik canim cok cici olmus :)).. yaa sizdemi isim bulamadiniz ayni problem bizdede var peh :)Kızlar kapı susumuz. İsmimiz netlesince onu da ekliycez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?