2016 Şubat Anneleri

Merhaba sayfalar yine ilerlemiş...
Bende dün Diş Ağrısı başladı. Çok Üzgün ve çaresizim. Dış Hekimine gittim çok bişey yapamadı kadın doğumcu izni olmadığı için.
İdareten ilaç başladı. Nasıl geçer diş ağrısı. İlk defa yaşadığım birsey.

Canım geçmiyor diş agrısı.. bende çok çektim doktorumdan izin kagıdı alıp geçici dolgu yaptırdım. Rahatladım.

Canım bak ilkinde her şey güzel olmuş. Bırak dinleme kimseyi... Daha da güzel olacak. Tecrübe var... Benim ilk... İğne bile vurulamazdim totomdan :) kalktim anne olmaya karar verdim :)

Canım geçmiyor diş agrısı.. bende çok çektim doktorumdan izin kagıdı alıp geçici dolgu yaptırdım. Rahatladım.
Canım çok sıkıldı. Moralim bozuldu. Yüzümun yarısı ağrıyor. Minoset ve başla bir antibiyotik verdi. Antibiyotigi kadın doğum doktoruna sormadan başlayamadim. Mail gönderdim cevabina göre başlayacağım. Minoset de fayda etmedi zaten

benim komşum da spinal olmuş.hissetme değil de derinin kesimi aşamasında yanık deri kokusu almış çok panik yapmış

Yarın oğlumu görmeye gidicem..hastane ve doktor değişikliği yaptık inşallah bir şey çıkmaz..karataş hastanesi arzu hanima gidicem..problem çıkmaz inşallah..
Bakalım ben kaç kilo oldum oğlum kaç kilo boyu ne kadar..nstye giricem mi kafası doğum pozisyonunda mi??

Hep bunları sorucam..inşallah hastane bir şey çıkarmaz.. Cnk İzmir egepol hastanesi 28.haftadan sonra hamilelerin kabul etmiyor saçma sapan bir şey bende bunu anlamadım yaaa....

Yarın gelişmelerden haberdar ederim.. :)))

ne güzel ilki güzel geçmiş senin, bu da inşallah güzel geçer. Sezeryan olacağın kesin en azından. Ben ve benim gibi ilk kez yaşayacak olanlar için daha belirsiz sezeryan mı normal mi olacak. Bi de hastanemden 50 km uzaktayım acil bişey olur yolda doğurursam diye korkuyom ben

Bende spinal olup uyusmamaktan korkuyorum.. Gerci o zaman genel anestezi ile bayiltiyorlar arrkadasim uyuşmadı diye bayilttilar..
geçen sene bi arkadaş sezeryanını anlatmıştı uyuşmamış ve ilk kesiği hissetmiş çığlık atmış sonrasında bolca uyuşturmuşlar. Bu defa da bebekten 2 saat sonra gelmiş çok fena geçtiğinden bahsetmişti. Sonradan öğrenmiş o hastanenin anestezi bölümü sorunluymuş umarım biz güzel şeylerle karşılaşırız.

Yaa haber alan var mi peki su an ki durumu nedir
sonrasında bi haber alamadık inşallah iyidir bebeği..

Bugün kemeraltına gidip son malzemelerimide aldım artık lahusa tacıma ve (terliğe pek emin değilim ama) birşeyler hazırlayabilirim.. :)) veeee magnetimede ek birşey yapıcam bu arada tül yerine başka bir fikrim var :)

Canim ikinci bebis.sezeryan olucak..40a kadar beklersek onceki kesi yeri inceliyormus o yuzden erken

İlk bebeğinle arasında kac yıl var Canım. Teyzemin 4 yıl vardı arada 42. Haftada normal doguma girdi ilk bebeği sezaryendi Bebeğin kafası inmedi o ayrı ama hersey yolundaydı normal olacaktı inseydi :) bazı doktorlar işlerine geldiği gibi konuşuyor malesef..

Kızlar bu arada işlerinizi kolaylayın 34. 35. haftalarda hiç birşey eskisi kadar kolay olmuyor.. Arada ağrı giriyor, idrar sıkıştırıyor.. Bayağı zorlandım bugün

su kayserideki uvey anne haberi beni cok kotu yapti kizlar
aklimdan cikmiyor
Acayip üzüldüm ve sinirlendim o masum çocuğun ne suçu ne günahı olabilir bunları haketmesi için! Vicdan yoksunu, merhamet yoksunu zavallı yaratık, "insan" demeye insanın dili varmıyor. Allah akıl fikir vicdan versin!

:) beklıy olucaz güzel haberlerle gelin inşaAllah

Yılbaşından sonra bende gidicem kayinvaldem gelecek onla bir bakarim sağ sola..bugün kendi annem kargo ile lohusa gecelik ve pijama yollamış..gayet güzel ler valla..
Bizim bebek sekerlerini annemler yaptı kayinvaldemler beraber..keçeden magnet.. Foto gondereyim hem magnetleri hem de geceligin.. :)))

Eklentiler

• IMG-20151221-WA0000.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG-20151220-WA0000.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG-20151218-WA0002.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 201
  • IMG-20151218-WA0001.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 196
su kayserideki uvey anne haberi beni cok kotu yapti kizlar
aklimdan cikmiyor
söylemek isteyipte söyleyemediğim öyle çok şey varki o hayvandan aşağı, şeytandan aşağı mahluk hakkında.
Allah cehennemde dilerim zebanilerine alasını yaptırsın ona
Allah evlatlarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…