2016 Şubat Anneleri

Slm kızlar nasılsınız?

Biz en son 30+4 de dr a gittik. Benim 2 kızımında böbreklerinde genişleme var. Malesef bir tanesinin ki biraz büyümüş. Daha sınırı geçmemiş ama doğar doğmaz böbreklerden usg ye girecekler. Inşallah operasyon vs ye gerek olmaz.

Bu arada Asya 1650 gr 41 cm
Alya 1850 gr 42 cm olmuş.
Gelişimleri gayet iyi. Rahim uzunluğum 3.8 cm erken doğurmaya hiç niyetim yokmuş
Bir sorun olmazsa veya bebeklerin kilo alımı durmazsa 37. Haftayı beklicez

Hanimlar nefes darligi cekeniniz var mı?? Bi kac saat önce esimle sinema icin bilet aldık. Iceri girdim. Tam film basliycak fragmanlar fln. Birden bi bunaldım, nefes alamadım fln. Daha önce de otobüste kalabalıklasinca böyle olmustum.elim ayagım titremisti hemen inmistim. Simdide duramadim diye dedim esime sen izle. Ben dolanirim. Kapisindan iceri giremedim tekrar.

Benim de bazen oluyo canım karnim kasildığında özellikle

Canim ben doktorumdan izin kagidi alip dolgu yaptirdim gecen ay bir sorun olmadi. Dis agrisi cekilmiyor gercekten

Canim umarim bobrekleri duzelir fakat ihmal etme benim kuzenimin ikizlerinden birinin ultrasonda genisleme oldugu cikti bebek dogdu usg de onem verilmrdi 6 ay sonrasina randv verildi gittiklerinde bobregin %80 ini kaybettiler suan sol bobrekle yasiyor 3 ameliyat gecirti. Sen sakin ihmal etme biz kucuk sehirdeyiz buralarsa ilgilenlmio sen nerdesn bilmiyorum ama mutlaka ankara ist gibi buyuk sehirlerde dogumunda sonra baktir... Biz cok cektik ve hala daha ankaraya gidip geliorz. Allah baska kimseye gostermesin.

Ben de en başından beri sık sık oluyor malesef. Yattığımda vs de oluyor. Kalabalıklar sıkıcı ortamlarda yaşıyorum. Bugünlerde daha çok yaşıyorum nedense. Oğlum da hiç başıma gelmemişti oysaki.

Ayy çok ciciler, ellerine sağlık ne düşünceliler yaaa çok şanslısınn Güle güle giyinn

Canim ben baya nefes darligi cekiyorum. Ama ben normalde de sikintiliydim. 30. Haftadan sonra iyice artti.

Kapali ve havasiz ortam oldugu icin normal. Panik yapma. Derin nefes almaya calis.

Off off direkt genel anestezi mi olsam diye düşünüyorum bu yüzden ya uyusmazsak gerçi belki bebisler normal gelmeye karar verir en kolayindan

Kendi doktoruna ne zaman gideceksin. İğne ile uyuşturarak diş yapılmasına izin veriyorlar canım. Hatta diş röntgenine bile izin varmış artık. Ama benim gittiğim hastanede çekmediler. Dişçide tahmini olarak açtı ve kanal tedavisi yaptı. Doğumdan sonra gel dedi. Agrım kesildi çok şükür. Kendi doktorum antibiyotik bile yazmıştı. Olurda dişçi verirse diye.. ama gerek kalmadı. sende al izin kagıdıda yaptır. Diş agrısı çok fena..
Bu arada bir cezveye su koy kaynat kapatıp içine kekik atıp biraz demlendir. Soğuyunca gargara yap tükür. Kekiğin antibiyotik özelliği varmış diş ağrılarına iyi geliyormuş yapmıştım ben gerçekten rahatlatıyor
benim komşum da spinal olmuş.hissetme değil de derinin kesimi aşamasında yanık deri kokusu almış çok panik yapmış
Bende spinal yaptım canım. Hiçbişey olmadı bende gayet iyiydi. O yapan kişi ile alakalı. Anestezi uzmanının da iyi olması lazım. Ben epidutalden daha çok çekiniyorum. Sırtında bir boru duruyor. Oradan gerekirse yine veriyorlar. Spinal ise hemen uyuşturuyor.
Çol sevindim maşallah tosbiklere ikizlere göre güzel kilo almışlar. İnş dururlar 37 ye kadar.

Off off direkt genel anestezi mi olsam diye düşünüyorum bu yüzden ya uyusmazsak gerçi belki bebisler normal gelmeye karar verir en kolayindan
Canım sen uyuşmadan ameliyata başlamazlarki kontrol ediyorlar iğne gibi sivri birşeyle hissin varmı diye... bende hissedecegim diye korkmuştum. Başında bekleyen sakinleştirici bir hemşire var o beni rahatlatmıştı ohooo çoktan başladılar bile diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…