Elbisem hazirlandiiii sonundaaa ayy yetiştirdi kadin Allah razı olsun
Güle güle giy.Elbisem hazirlandiiii sonundaaa ayy yetiştirdi kadin Allah razı olsun
Benim de bazen oluyo canım karnim kasildığında özellikleHanimlar nefes darligi cekeniniz var mı?? Bi kac saat önce esimle sinema icin bilet aldık. Iceri girdim. Tam film basliycak fragmanlar fln. Birden bi bunaldım, nefes alamadım fln. Daha önce de otobüste kalabalıklasinca böyle olmustum.elim ayagım titremisti hemen inmistim. Simdide duramadim diye dedim esime sen izle. Ben dolanirim. Kapisindan iceri giremedim tekrar.
ben de bikaç saniye baktım ona. Gözlerim aglamaktan yerinden çıktı. Hala atamadim üstümden.Izleyeyim dedim ama izleyemedim 30 saniye dayanabildim sadeceKendi cocugu da varmis galiba. Bir anne nasil yapar bunu bir cocuga Allah islah etsin.
Erken doğum yapan biri mi var. Ben çok takip edemiyorum sayfaları. Allah Yardımcısı olsun.Yaahaber alan var mi peki su an ki durumu nedir
Merhaba sayfalar yine ilerlemiş...
Bende dün Diş Ağrısı başladı. Çok Üzgün ve çaresizim. Dış Hekimine gittim çok bişey yapamadı kadın doğumcu izni olmadığı için.
İdareten ilaç başladı. Nasıl geçer diş ağrısı. İlk defa yaşadığım birsey.
Canim umarim bobrekleri duzelir fakat ihmal etme benim kuzenimin ikizlerinden birinin ultrasonda genisleme oldugu cikti bebek dogdu usg de onem verilmrdi 6 ay sonrasina randv verildi gittiklerinde bobregin %80 ini kaybettiler suan sol bobrekle yasiyor 3 ameliyat gecirti. Sen sakin ihmal etme biz kucuk sehirdeyiz buralarsa ilgilenlmio sen nerdesn bilmiyorum ama mutlaka ankara ist gibi buyuk sehirlerde dogumunda sonra baktir... Biz cok cektik ve hala daha ankaraya gidip geliorz. Allah baska kimseye gostermesin.Slm kızlarnasılsınız?
Biz en son 30+4 de dr a gittik. Benim 2 kızımında böbreklerinde genişleme var. Malesef bir tanesinin ki biraz büyümüş. Daha sınırı geçmemiş ama doğar doğmaz böbreklerden usg ye girecekler. Inşallah operasyon vs ye gerek olmaz.
Bu arada Asya 1650 gr 41 cm
Alya 1850 gr 42 cm olmuş.
Gelişimleri gayet iyi. Rahim uzunluğum 3.8 cm erken doğurmaya hiç niyetim yokmuş
Bir sorun olmazsa veya bebeklerin kilo alımı durmazsa 37. Haftayı beklicez
Hanimlar nefes darligi cekeniniz var mı?? Bi kac saat önce esimle sinema icin bilet aldık. Iceri girdim. Tam film basliycak fragmanlar fln. Birden bi bunaldım, nefes alamadım fln. Daha önce de otobüste kalabalıklasinca böyle olmustum.elim ayagım titremisti hemen inmistim. Simdide duramadim diye dedim esime sen izle. Ben dolanirim. Kapisindan iceri giremedim tekrar.
Ayy çok ciciler, ellerine sağlık ne düşünceliler yaaa çok şanslısınnYılbaşından sonra bende gidicem kayinvaldem gelecek onla bir bakarim sağ sola..bugün kendi annem kargo ile lohusa gecelik ve pijama yollamış..gayet güzel ler valla..
Bizim bebek sekerlerini annemler yaptı kayinvaldemler beraber..keçeden magnet.. Foto gondereyim hem magnetleri hem de geceligin.. :)))
Hanimlar nefes darligi cekeniniz var mı?? Bi kac saat önce esimle sinema icin bilet aldık. Iceri girdim. Tam film basliycak fragmanlar fln. Birden bi bunaldım, nefes alamadım fln. Daha önce de otobüste kalabalıklasinca böyle olmustum.elim ayagım titremisti hemen inmistim. Simdide duramadim diye dedim esime sen izle. Ben dolanirim. Kapisindan iceri giremedim tekrar.
Off off direkt genel anestezi mi olsam diye düşünüyorum bu yüzden ya uyusmazsakne güzel ilki güzel geçmiş senin, bu da inşallah güzel geçer. Sezeryan olacağın kesin en azından. Ben ve benim gibi ilk kez yaşayacak olanlar için daha belirsiz sezeryan mı normal mi olacak. Bi de hastanemden 50 km uzaktayım acil bişey olur yolda doğurursam diye korkuyom ben
geçen sene bi arkadaş sezeryanını anlatmıştı uyuşmamış ve ilk kesiği hissetmiş çığlık atmışsonrasında bolca uyuşturmuşlar. Bu defa da bebekten 2 saat sonra gelmiş çok fena geçtiğinden bahsetmişti. Sonradan öğrenmiş o hastanenin anestezi bölümü sorunluymuş umarım biz güzel şeylerle karşılaşırız.
sonrasında bi haber alamadık inşallah iyidir bebeği..
Ayy çok ciciler, ellerine sağlık ne düşünceliler yaaa çok şanslısınnGüle güle giyinn
Kendi doktoruna ne zaman gideceksin. İğne ile uyuşturarak diş yapılmasına izin veriyorlar canım. Hatta diş röntgenine bile izin varmış artık. Ama benim gittiğim hastanede çekmediler. Dişçide tahmini olarak açtı ve kanal tedavisi yaptı. Doğumdan sonra gel dedi. Agrım kesildi çok şükür. Kendi doktorum antibiyotik bile yazmıştı. Olurda dişçi verirse diye.. ama gerek kalmadı.Canım çok sıkıldı. Moralim bozuldu. Yüzümun yarısı ağrıyor. Minoset ve başla bir antibiyotik verdi. Antibiyotigi kadın doğum doktoruna sormadan başlayamadim. Mail gönderdim cevabina göre başlayacağım. Minoset de fayda etmedi zaten
Bende spinal yaptım canım. Hiçbişey olmadı bende gayet iyiydi. O yapan kişi ile alakalı. Anestezi uzmanının da iyi olması lazım. Ben epidutalden daha çok çekiniyorum. Sırtında bir boru duruyor. Oradan gerekirse yine veriyorlar. Spinal ise hemen uyuşturuyor.benim komşum da spinal olmuş.hissetme değil de derinin kesimi aşamasında yanık deri kokusu almış çok panik yapmış
Çol sevindim maşallah tosbiklere ikizlere göre güzel kilo almışlar. İnş dururlar 37 ye kadar.Slm kızlarnasılsınız?
Biz en son 30+4 de dr a gittik. Benim 2 kızımında böbreklerinde genişleme var. Malesef bir tanesinin ki biraz büyümüş. Daha sınırı geçmemiş ama doğar doğmaz böbreklerden usg ye girecekler. Inşallah operasyon vs ye gerek olmaz.
Bu arada Asya 1650 gr 41 cm
Alya 1850 gr 42 cm olmuş.
Gelişimleri gayet iyi. Rahim uzunluğum 3.8 cm erken doğurmaya hiç niyetim yokmuş
Bir sorun olmazsa veya bebeklerin kilo alımı durmazsa 37. Haftayı beklicez
Ben videoyu seyretmemek icin elimden geleni yapsamda face de otomatik acildi ve birkaç saniye bile yetti ağla ağla helak oldumsu kayserideki uvey anne haberi beni cok kotu yapti kizlar
aklimdan cikmiyor
Canım sen uyuşmadan ameliyata başlamazlarki kontrol ediyorlar iğne gibi sivri birşeyle hissin varmı diye... bende hissedecegim diye korkmuştum. Başında bekleyen sakinleştirici bir hemşire var o beni rahatlatmıştı ohooo çoktan başladılar bile diyeOff off direkt genel anestezi mi olsam diye düşünüyorum bu yüzden ya uyusmazsakgerçi belki bebisler normal gelmeye karar verir en kolayindan
Malesef bende bugun ögrendim insaAllah hersey yolundadirErken doğum yapan biri mi var. Ben çok takip edemiyorum sayfaları. Allah Yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?