2016 Şubat Anneleri

su kayserideki uvey anne haberi beni cok kotu yapti kizlar
aklimdan cikmiyor
Offf o goruntuleri izlemedim esim sakin bakma dedi oda psikolojik olarak cok kotu olmus anlatmadida..ben bakmaya korkarken zavalli yawrular ne eza gormus bizzat yasamis..iyiki cehennem var bu caniler icin..cok kizginim..

Canım aslında en başından bana bi sakinleştirici vursalar super olur, yapabiliyorlar mi acaba

Tam 4 yil olucak benimde oglum mart 2012 li..normal olur demedi zaten direk sezeryan.ben onuda beceremezdim bu tirsak halimle

Haftaya gidecegim ama hangi gun bilmiyorum esimin isleri cok yogun bu siralar onun durumuna gore ayarlicaz 33.deyim daha kucukturler en azindan 2.5kg olsalar bari bebislerimiz
imzada 35 yaziyor ya ondan demistim cnm evet ins 2,5 olurda kuveze gerek kalmaz

Canım aslında en başından bana bi sakinleştirici vursalar super olur, yapabiliyorlar mi acaba
Ya bana ilk damaryolu acmis serum takmislardi gayet rahat gulerek gitmistim ameliyathaneye..sanirim sakinlestirici vardi icinde..doktora sordum kafa yapan bisey veriomusunuz diye evet dedi..fluu hatirliyordum herseyi ciktiginda.bu bebis ordan bisekilde cikacak

cnm ali expressden mi aliyorsun... link atar misin... free shiping mi

Cananı yorgan iğnesi gibiymiş bende boru gibi zannediyordum ama küçük birşeymiş

Çok sagol canım ya cevap için. Randevuma 2 hafta var daha. Ama dayanamaz olursam giderim acil. Kekik gargarayi deneyeceğim mutlaka

Merhabalar kızlar. Çalışabilir raporunu 32+0 da mi veriyorlar acaba? 31+2 de doktora gideceğim vermiyorlarmis sanırım. Bir de 32+1 de raporu almak problem olmaz değil mi çünkü 32+0 pazar gününe denk geliyor ve Dr um haftasını çalışmıyor

Yapan kişi ile alakalı gerçekten ama aynı zamanda spinalinde, epiduralinde tehlikesi var. Spinal daha tehlikeli geliyor bana sebebi, epiduralde uyuşturma omuriliğin çevresi iken spinalde omurilik sıvısına yapılıyor yani daha derine. Epiduralda sadece sancın hafiflerken örnegin normal doğumda epidural spinal gibi belden aşagısını hissetmeme durumun yok hissiyat oluyor sadece ağrın olmuyor. Benim görümcem spinal oldu ve Allah korudu. Hastaneye oğlu için giderken dili dışarı cıkıyor ayagı dönüyor hemen tutuyorlar düşerken ve olanı hatırlamıyordu sonra tedavi gördü 6 ay iyi şimdi şükür. Yani yaptırıp güzel geçenler gerçekten şanslı ama ben o tehlikeyi göz önüne alamıyorum çocugumu göreceğim diye doğurduktan sonra uzak kalmaya, ilaçlardan dolayı emzirmemeyi istemiyorum o yüzden normali herkes nasıl yapıyor dayanıyorsa ölüm yok sonunda cekerim diyorum çünkü yanlış anlaşılmasın normal doğum yapan anneler daha farklı hissediyorlarmış anneliklerini ben her yönüyle yaşamak istiyorum istemek başarmanın yarısıymış :) sezeryan olursa da son anda genel anestezi ile düşünüyorum. Allahım hiçbirinize göstermesin spinalinde epiduralinde risklerini İnşallah.

Off off direkt genel anestezi mi olsam diye düşünüyorum bu yüzden ya uyusmazsak gerçi belki bebisler normal gelmeye karar verir en kolayindan
Ya uyuşmazsak ne oluyor kız ahahaaha ben doğurucam çıkıcak o bebek bir solukta, ah kuzum çok korkmasa bari

Off off direkt genel anestezi mi olsam diye düşünüyorum bu yüzden ya uyusmazsak gerçi belki bebisler normal gelmeye karar verir en kolayindan
en güzeli normal.. Bi de epidural normal var ona takıldım buara

Ben de 32+1 de almıştım 31+0 cumaya denk geliyor çalışıyorum diye kendisi öyle çağırdı.

Iyı aksamlar herkese

Bugun sırketın ınsan kaynakklarına sordum, ucretsız ızın almadan once yıllık ızınlerımızı kullanabılıyormusuz ve daha sonra ucretsız ızın ıcın dılekce verıyormusuz. Bunu ogrendıgım ıyı oldu , 1 ay daha maas almıs olurum zıra cok ıhtıyacım olacak

Evet canım.. Bizim bir arkadaşa direk ücretsiz al demişler, yıllık iznini kullanmak istediğinde ise iş başı yaptırıp, daha sonra kullanirsin demişler..çok art niyetliler çok..
Bende 4 aydan sonra yıllık izin pesine 6 ay ücretsiz izin kullanmayı planliyorjm

Supermis valla sezeryan olmak durumunda kalirsam spinalde isteyecegim kafa yapan birsey

Ya uyuşmazsak ne oluyor kız ahahaaha ben doğurucam çıkıcak o bebek bir solukta, ah kuzum çok korkmasa bari
Spinalde uyusmazsak bayiltiverirler bisi olmaz da ben tirsak oldugum icin suan dogumla yatip dogumla kalkiyorum
Normal yapabilirim inşallah

en güzeli normal.. Bi de epidural normal var ona takıldım buara

Ben de 32+1 de almıştım 31+0 cumaya denk geliyor çalışıyorum diye kendisi öyle çağırdı.
Insallah en kolay sekilde normal yapariz, en hayırlısı ne ise o olsun

Kızlar sizlerinde bebek hareket ettiğinde agriniz oluyor mu.. Ve bana cok ağırmis gibi geliyor.. Ve ayrıca öyle bir.vuruyor ki sanıyorum kolu veya bacağı vajinamdan cikacakmis gibi oluyor. Eğer ayaktaysam kendimi.koltuğa zor.oturuyroum. çok.sukur dışarıda basıma.gelmedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…