Offf o goruntuleri izlemedim esim sakin bakma dedi oda psikolojik olarak cok kotu olmus anlatmadida..ben bakmaya korkarken zavalli yawrular ne eza gormus bizzat yasamis..iyiki cehennem var bu caniler icin..cok kizginim..su kayserideki uvey anne haberi beni cok kotu yapti kizlar
aklimdan cikmiyor
Canım aslında en başından bana bi sakinleştirici vursalar super olur, yapabiliyorlar mi acabaCanım sen uyuşmadan ameliyata başlamazlarki kontrol ediyorlar iğne gibi sivri birşeyle hissin varmı diye... bende hissedecegim diye korkmuştum. Başında bekleyen sakinleştirici bir hemşire var o beni rahatlatmıştı ohooo çoktan başladılar bile diye
Tam 4 yil olucak benimde oglum mart 2012 li..normal olur demedi zaten direk sezeryan.ben onuda beceremezdim bu tirsak halimleİlk bebeğinle arasında kac yıl var Canım. Teyzemin 4 yıl vardı arada 42. Haftada normal doguma girdi ilk bebeği sezaryendi Bebeğin kafası inmedi o ayrı ama hersey yolundaydı normal olacaktı inseydi :) bazı doktorlar işlerine geldiği gibi konuşuyor malesef..
imzada 35 yaziyor ya ondan demistim cnm evet ins 2,5 olurda kuveze gerek kalmazHaftaya gidecegim ama hangi gun bilmiyorum esimin isleri cok yogun bu siralar onun durumuna gore ayarlicaz 33.deyim daha kucukturler en azindan 2.5kg olsalar bari bebislerimiz
Ya bana ilk damaryolu acmis serum takmislardi gayet rahat gulerek gitmistim ameliyathaneye..sanirim sakinlestirici vardi icinde..doktora sordum kafa yapan bisey veriomusunuz diye evet dedi..fluu hatirliyordum herseyi ciktiginda.bu bebis ordan bisekilde cikacakCanım aslında en başından bana bi sakinleştirici vursalar super olur, yapabiliyorlar mi acaba
cnm ali expressden mi aliyorsun... link atar misin... free shiping miben ikisinide aldım valla ama yurt dışından orda daha ucuz çünkü hem sling aldım hem kanguru.1 ay içerisinde gelecek yurt dışı olunca biraz geç geliyor ama bizimde acelemiz yok kargoda vermedim :) burdan ikisinide alamazdım çünkü
Cananı yorgan iğnesi gibiymiş bende boru gibi zannediyordum ama küçük birşeymişKendi doktoruna ne zaman gideceksin. İğne ile uyuşturarak diş yapılmasına izin veriyorlar canım. Hatta diş röntgenine bile izin varmış artık. Ama benim gittiğim hastanede çekmediler. Dişçide tahmini olarak açtı ve kanal tedavisi yaptı. Doğumdan sonra gel dedi. Agrım kesildi çok şükür. Kendi doktorum antibiyotik bile yazmıştı. Olurda dişçi verirse diye.. ama gerek kalmadı.sende al izin kagıdıda yaptır. Diş agrısı çok fena..
Bu arada bir cezveye su koy kaynat kapatıp içine kekik atıp biraz demlendir. Soğuyunca gargara yap tükür. Kekiğin antibiyotik özelliği varmış diş ağrılarına iyi geliyormuş yapmıştım ben gerçekten rahatlatıyor
Bende spinal yaptım canım. Hiçbişey olmadı bende gayet iyiydi. O yapan kişi ile alakalı. Anestezi uzmanının da iyi olması lazım. Ben epidutalden daha çok çekiniyorum. Sırtında bir boru duruyor. Oradan gerekirse yine veriyorlar. Spinal ise hemen uyuşturuyor.
Çol sevindim maşallah tosbiklere ikizlere göre güzel kilo almışlar. İnş dururlar 37 ye kadar.
Çok sagol canım ya cevap için. Randevuma 2 hafta var daha. Ama dayanamaz olursam giderim acil. Kekik gargarayi deneyeceğim mutlakaKendi doktoruna ne zaman gideceksin. İğne ile uyuşturarak diş yapılmasına izin veriyorlar canım. Hatta diş röntgenine bile izin varmış artık. Ama benim gittiğim hastanede çekmediler. Dişçide tahmini olarak açtı ve kanal tedavisi yaptı. Doğumdan sonra gel dedi. Agrım kesildi çok şükür. Kendi doktorum antibiyotik bile yazmıştı. Olurda dişçi verirse diye.. ama gerek kalmadı.sende al izin kagıdıda yaptır. Diş agrısı çok fena..
Bu arada bir cezveye su koy kaynat kapatıp içine kekik atıp biraz demlendir. Soğuyunca gargara yap tükür. Kekiğin antibiyotik özelliği varmış diş ağrılarına iyi geliyormuş yapmıştım ben gerçekten rahatlatıyor
Bende spinal yaptım canım. Hiçbişey olmadı bende gayet iyiydi. O yapan kişi ile alakalı. Anestezi uzmanının da iyi olması lazım. Ben epidutalden daha çok çekiniyorum. Sırtında bir boru duruyor. Oradan gerekirse yine veriyorlar. Spinal ise hemen uyuşturuyor.
Çol sevindim maşallah tosbiklere ikizlere göre güzel kilo almışlar. İnş dururlar 37 ye kadar.
Yapan kişi ile alakalı gerçekten ama aynı zamanda spinalinde, epiduralinde tehlikesi var. Spinal daha tehlikeli geliyor bana sebebi, epiduralde uyuşturma omuriliğin çevresi iken spinalde omurilik sıvısına yapılıyor yani daha derine. Epiduralda sadece sancın hafiflerken örnegin normal doğumda epidural spinal gibi belden aşagısını hissetmeme durumun yok hissiyat oluyor sadece ağrın olmuyor. Benim görümcem spinal oldu ve Allah korudu. Hastaneye oğlu için giderken dili dışarı cıkıyor ayagı dönüyor hemen tutuyorlar düşerken ve olanı hatırlamıyordu sonra tedavi gördü 6 ay iyi şimdi şükür. Yani yaptırıp güzel geçenler gerçekten şanslı ama ben o tehlikeyi göz önüne alamıyorum çocugumu göreceğim diye doğurduktan sonra uzak kalmaya, ilaçlardan dolayı emzirmemeyi istemiyorum o yüzden normali herkes nasıl yapıyor dayanıyorsa ölüm yok sonunda cekerim diyorum çünkü yanlış anlaşılmasın normal doğum yapan anneler daha farklı hissediyorlarmış anneliklerini ben her yönüyle yaşamak istiyorum istemek başarmanın yarısıymış :) sezeryan olursa da son anda genel anestezi ile düşünüyorum. Allahım hiçbirinize göstermesin spinalinde epiduralinde risklerini İnşallah.Tek teselli o zaten canim..ya benim doktoruma giden onda ameliyat olmus bi hnmla konustum bebek magazasinda bugunde ondanda korktum..aslinda dinlemem kimseyi olumsuzsa..spinal olmus ilkide genelmis..spinalde herseyi hissettim vs diye biraz mubalagali konustu..oysa benim spinalim cok guzel gecti ilkinde sanirim onun ilki genel olunca tuhaf geldi psikojik olarak baya etkilenmis.
Ya uyuşmazsak ne oluyor kızOff off direkt genel anestezi mi olsam diye düşünüyorum bu yüzden ya uyusmazsakgerçi belki bebisler normal gelmeye karar verir en kolayindan
Oh oh çok güzell Allah bozmasın canımKendi annem bu kadar belki bir kaç bir şey daha alır o kadar asıl kayinvaldemden yana şansım çok..allah aramizi bozmasin çok çok iyi maddi manevi..hem anne hem arkadaş bana.. :)
en güzeli normal.. Bi de epidural normal var ona takıldım buaraOff off direkt genel anestezi mi olsam diye düşünüyorum bu yüzden ya uyusmazsakgerçi belki bebisler normal gelmeye karar verir en kolayindan
Ben de 32+1 de almıştım 31+0 cumaya denk geliyor çalışıyorum diye kendisi öyle çağırdı.Merhabalar kızlar. Çalışabilir raporunu 32+0 da mi veriyorlar acaba? 31+2 de doktora gideceğim vermiyorlarmis sanırım. Bir de 32+1 de raporu almak problem olmaz değil mi çünkü 32+0 pazar gününe denk geliyor ve Dr um haftasını çalışmıyor
benım de aılem caycumada yasıyor:)Biraz uzagiz canim.ben Alaplidayim. Zonguldaka da pek sık gelemiyoruz. Sen eregliye geliyorsundur belki
Çok sagol canım ya cevap için. Randevuma 2 hafta var daha. Ama dayanamaz olursam giderim acil. Kekik gargarayi deneyeceğim mutlaka
Iyı aksamlar herkese
Bugun sırketın ınsan kaynakklarına sordum, ucretsız ızın almadan once yıllık ızınlerımızı kullanabılıyormusuz ve daha sonra ucretsız ızın ıcın dılekce verıyormusuz. Bunu ogrendıgım ıyı oldu , 1 ay daha maas almıs olurum zıra cok ıhtıyacım olacak
Supermis valla sezeryan olmak durumunda kalirsam spinalde isteyecegim kafa yapan birseyYa bana ilk damaryolu acmis serum takmislardi gayet rahat gulerek gitmistim ameliyathaneye..sanirim sakinlestirici vardi icinde..doktora sordum kafa yapan bisey veriomusunuz diye evet dedi..fluu hatirliyordum herseyi ciktiginda.bu bebis ordan bisekilde cikacak
Spinalde uyusmazsak bayiltiverirler bisi olmaz da ben tirsak oldugum icin suan dogumla yatip dogumla kalkiyorumYa uyuşmazsak ne oluyor kızahahaaha ben doğurucam çıkıcak o bebek bir solukta, ah kuzum çok korkmasa bari
Insallah en kolay sekilde normal yapariz, en hayırlısı ne ise o olsunen güzeli normal.. Bi de epidural normal var ona takıldım buara
Ben de 32+1 de almıştım 31+0 cumaya denk geliyor çalışıyorum diye kendisi öyle çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?