2016 Şubat Anneleri

Benimki başından beri tembel, şimdide geriyor karnımı ama yavaş yavaş.. Agirkanli bisi olacak heralde

imzada 35 yaziyor ya ondan demistim cnm evet ins 2,5 olurda kuveze gerek kalmaz
Imza 1hafta sonrasini gosteriyor benim de pzt.den pzt.ye 1hafta geciyor daha yeni gecti 35e artik haftaya pzt sali gibi giderim bugun cok fazla igne batmasi gibi sanci oldu korkmaya basladim iyice

Elbisem hazirlandiiii sonundaaa ayy yetiştirdi kadin Allah razı olsun

Hadi gözün aydın :) hayırlı olsun. Güzel fgotoğraflarını bekliyoruz :)

su kayserideki uvey anne haberi beni cok kotu yapti kizlar
aklimdan cikmiyor
Izleyeyim dedim ama izleyemedim 30 saniye dayanabildim sadece Kendi cocugu da varmis galiba. Bir anne nasil yapar bunu bir cocuga Allah islah etsin.
Ya izlemeyin kızlar lütfen ben sadece başlığı okudum. Haberin başlığı bile dehşetken hala aklımdan çıkamamışken, izleyip de daha silinmez anılar yerleştirmeyin bilinçlerinize. lütfen böyle şeyleri izleyip üzmeyin kendinizi
Rabbim yavrularımıza sağlık sıhhat versin. Biz anneler babalara da akıl fikir vicdan versin doğru yoldan şaşırtmasın
Allah kimseyi böyle zalimce birley yapmaya izin vermesin

Nefes darlığını gel bana sor
Burun deliklerimde poliplerim şişti iyice. Sağa yatınca sol delik sola yatınca sağ delik tıkanıyor.
O birşey değil. Birde kapalı kapı ile havasız oluyor oda boğuluyorum Evde misafirler var, onlar uyuyunca kalkıp önce camı açıp havalandırıyorum sonra kapı açıyorum öyle yatıyorum :)

Bugün ofiste birden ayyyyhhhh boğuldum deyip kalktım noluyor diye ben bile şaşırdım kendime

33+0dan sonra alınabiliyor bir gün iki gin farketmez

Aa bende birşey öğrendim.
geçen feyza avukata sormuştum,sağolsun onlar yanıtlamışlardı birde şirketteki mıhasebeden teyit aldım.
Bizim raporu hastane işledikten sonra şirket sistemine de düşüyormuş. Dediki
"Diyelimki 7-14ü arasında raporlu gözüküyorsun. Ben ayın 14ü gelmeden raporu onaylayamıyırum. Beklemek zorundayım. Ben onaylamazsam da sen para alamazsın. Ben ne zaman onaylarım o zamanı takip eden sürelerde sende şaranı alırsın.
Senin rapor 4aulık olacak zaten İstersen 15gündr bir onaylarız bakarız o işe." Dedi.

Ayrıcaaaaaa ziraat bankasından hesap açılması iyiymiş. Çnkü sıra bekleme işi falan olmuyormuş. Diğer türlü kartla gidip çekmek kolay.
Bir de nerede okudum bilmiyorum ama para isme yattıktan sonra eğer belirli süre çekilmezse emanete geçiyormuş. Emanetten çekmek daha zormuş.

Arkadaşlar nacizene ricam var...
deneyim paylaşmak için faydalanmak için buradayız ama lütfen rica ederim dıdımın dıdısı şöyle oldu böyle oldu, kötü doğum yaptı bilmem kaç yüz tane dikişi vardı (misal olarak) örnekler paylaşıp insanları ürkütmeyelim.
Şahsen okumamaya çalışıyorum çoğunu es geçiyorum ama göz ucuyla bakmak bile bilinç altıma yerleşmesine sebep oluyor.
Zaten bu tarz muhabbetleri eden insanlar etrafımızda çoktur, biz burada daha huzurlu daha yapıcı muhabbetler yapsak?
İsteyen sezeryan isteyen normal doğumu için güzel anılar güzel bilinçler hazırlasa? Zaten herşeyin negatif yönleri pozitif yönlerini google da aratmak mümkün negatifi isteyen aratıp bulabilir.
Özeten daha hoş sohbetler yapsak :)

Benimki başından beri tembel, şimdide geriyor karnımı ama yavaş yavaş.. Agirkanli bisi olacak heralde

Yaa.. Benimkinin belirli saatleri var o saatlerde baya hareketli.. Sonrasında belli olmuyor gecesi gündüzü :) ama bu araalr hareketleri canimi acitmiyor değil valla:) bizimkinin eli ayağı durmayacak galiba

Benim de bazen oluyo canım karnim kasildığında özellikle
Ya genelde sekerli seyler ya da tatli yedigimde oluyo.artik öyle düsünmeye basladim.gebelik sekerim de yok. Hatta baslangictaki seker seviyem de bayaa düsüktü. Ama anlamadim. Kendi kendime tespitler yapmaya calisiyorum artik. Sütlü tatli üzerine milyon tarcin attim. Yavas yavas kendime geliyorum:)

Canim ben baya nefes darligi cekiyorum. Ama ben normalde de sikintiliydim. 30. Haftadan sonra iyice artti.

Kapali ve havasiz ortam oldugu icin normal. Panik yapma. Derin nefes almaya calis.
Derin nefes iyi geldi evet, bi de mümkün degil girmedim tekrar zaten. Esim de yazik perde arasinda aramis gelicek misin diyo:) dedim sen izle iyi seyirler

peki cnm hep yatmak mi gerek ayaklarimizi uzatip otursak da olmaz mi

ben dah bu hafta sordum doktoruma oturmak ve yatmak arasında fark var mı ona göre davranayım diye hiç sıkıntı yapma arada otur arada yat dedi. ben biraz okumaya meraklıyımdır bilir istersen makaleleri oku ıspatlanmış bir araştırma bulamazsın yatmanın oturmaktan daha iyi geldiğine dair dedi

Dün eğitim vardı normal doğum için ama sohbet gibi oldu ve çoğunlukla herkes sezeryanla ilgili seyler sordu. Dr yabancı hastalarının dogumdan hic korkmadığını nedense Türk hastaların çok korktuğunu bunun nedenininde hep birbirimize negatif hikayeler anlattığımız için olduğunu söyledi. normal doğum sancisinin bilinçli bir sekilde atlatilacagini üst sınırdaki sanciyi hisetmenle doğum arasinda sadece 5dk olacağını soyledi. Sezeryanda ise (spinal) eşlerin girmemesini tembihledi çoğu kaldıramıyor perde olsada cogu şey görünüyor dedi.

Kursa nereye gittin canım. Ben bir yere sordum 3oo TL ücret verdiler

Canım aslında en başından bana bi sakinleştirici vursalar super olur, yapabiliyorlar mi acaba
Haha süper olurdu.ben ameliyatta iken biraz heyecan yaptım. Bebek çıkıp gördükten sonra hemşire seni biraz uyutalım dedi. Gözümü kapadım açtım bir iki dk gibi geldi ama 20 dk uyumuşum ilk 5 dkda bebegi alıyorlar ameliyattan çıkman yarım saati buluyor

Bugün iki yastıkla yatıyorm daha rahat ettm ama yinede sıkıntılı bakalım sabahı nasıl edecez :)

teşekkürler canım :)
"Ben de 32+1 de almıştım 31+0 cumaya denk geliyor çalışıyorum diye kendisi öyle çağırdı" demişim yanlışlıkla. 32+0 olacak sen anlamışsın sanırım. 32+0 deniyor ama birkaç gün geçmesinin sıkıntı olmayacağını söyledi doktorum. Rica ederim canım

Hanımlar bu emzirme sütyeni yerine yarım atlet kullansak nasıl olur

Eklentiler

• image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 136
Hanımlar bu emzirme sütyeni yerine yarım atlet kullansak nasıl olur
Kuzenim önerdi yarım atlet almamı. Emzirme sütyeninden daha rahat edersin dedi.
Ama evde emzirme atleti tabiki
Yarım atletlerin içte süngerlisi vardı ondan aldım denemelik. Şuan bile onu takıyorum çok rahat ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…