teşekkürler canım :)en güzeli normal.. Bi de epidural normal var ona takıldım buara
Ben de 32+1 de almıştım 31+0 cumaya denk geliyor çalışıyorum diye kendisi öyle çağırdı.
Benimki başından beri tembel, şimdide geriyor karnımı ama yavaş yavaş.. Agirkanli bisi olacak heraldeKızlar sizlerinde bebek hareket ettiğinde agriniz oluyor mu.. Ve bana cok ağırmis gibi geliyor.. Ve ayrıca öyle bir.vuruyor ki sanıyorum kolu veya bacağı vajinamdan cikacakmis gibi oluyor. Eğer ayaktaysam kendimi.koltuğa zor.oturuyroum. çok.sukur dışarıda basıma.gelmedi henüz
Imza 1hafta sonrasini gosteriyor benim de pzt.den pzt.ye 1hafta geciyor daha yeni gecti 35e artik haftaya pzt sali gibi giderim bugun cok fazla igne batmasi gibi sanci oldu korkmaya basladim iyiceimzada 35 yaziyor ya ondan demistim cnm evet ins 2,5 olurda kuveze gerek kalmaz
Elbisem hazirlandiiii sonundaaa ayy yetiştirdi kadin Allah razı olsun
su kayserideki uvey anne haberi beni cok kotu yapti kizlar
aklimdan cikmiyor
Ya izlemeyin kızlar lütfenIzleyeyim dedim ama izleyemedim 30 saniye dayanabildim sadeceKendi cocugu da varmis galiba. Bir anne nasil yapar bunu bir cocuga Allah islah etsin.
Hanimlar nefes darligi cekeniniz var mı?? Bi kac saat önce esimle sinema icin bilet aldık. Iceri girdim. Tam film basliycak fragmanlar fln. Birden bi bunaldım, nefes alamadım fln. Daha önce de otobüste kalabalıklasinca böyle olmustum.elim ayagım titremisti hemen inmistim. Simdide duramadim diye dedim esime sen izle. Ben dolanirim. Kapisindan iceri giremedim tekrar.
Merhabalar kızlar. Çalışabilir raporunu 32+0 da mi veriyorlar acaba? 31+2 de doktora gideceğim vermiyorlarmis sanırım. Bir de 32+1 de raporu almak problem olmaz değil mi çünkü 32+0 pazar gününe denk geliyor ve Dr um haftasını çalışmıyor
Iyı aksamlar herkese
Bugun sırketın ınsan kaynakklarına sordum, ucretsız ızın almadan once yıllık ızınlerımızı kullanabılıyormusuz ve daha sonra ucretsız ızın ıcın dılekce verıyormusuz. Bunu ogrendıgım ıyı oldu , 1 ay daha maas almıs olurum zıra cok ıhtıyacım olacak
Benimki başından beri tembel, şimdide geriyor karnımı ama yavaş yavaş.. Agirkanli bisi olacak heralde
Ya genelde sekerli seyler ya da tatli yedigimde oluyo.artik öyle düsünmeye basladim.gebelik sekerim de yok. Hatta baslangictaki seker seviyem de bayaa düsüktü. Ama anlamadim. Kendi kendime tespitler yapmaya calisiyorum artik. Sütlü tatli üzerine milyon tarcin attim. Yavas yavas kendime geliyorum:)Benim de bazen oluyo canım karnim kasildığında özellikle
Derin nefes iyi geldi evet, bi de mümkün degil girmedim tekrar zaten. Esim de yazik perde arasinda aramis gelicek misin diyo:) dedim sen izle iyi seyirlerCanim ben baya nefes darligi cekiyorum. Ama ben normalde de sikintiliydim. 30. Haftadan sonra iyice artti.
Kapali ve havasiz ortam oldugu icin normal. Panik yapma. Derin nefes almaya calis.
Maşallah ona annesi hareketli bir bebis olacakYaa.. Benimkinin belirli saatleri var o saatlerde baya hareketli.. Sonrasında belli olmuyor gecesi gündüzü :) ama bu araalr hareketleri canimi acitmiyor değil valla:) bizimkinin eli ayağı durmayacak galiba
peki cnm hep yatmak mi gerek ayaklarimizi uzatip otursak da olmaz mi
Maşallah ona annesi hareketli bir bebis olacak
Dün eğitim vardı normal doğum için ama sohbet gibi oldu ve çoğunlukla herkes sezeryanla ilgili seyler sordu. Dr yabancı hastalarının dogumdan hic korkmadığını nedense Türk hastaların çok korktuğunu bunun nedenininde hep birbirimize negatif hikayeler anlattığımız için olduğunu söyledi. normal doğum sancisinin bilinçli bir sekilde atlatilacagini üst sınırdaki sanciyi hisetmenle doğum arasinda sadece 5dk olacağını soyledi. Sezeryanda ise (spinal) eşlerin girmemesini tembihledi çoğu kaldıramıyor perde olsada cogu şey görünüyor dedi.
Acibadem çağırdı canim ücretsiz verdiler kursu bi kez daha gidecegim nefes egzersizleri icin..Kursa nereye gittin canım. Ben bir yere sordum 3oo TL ücret verdiler
Bende rüyamda gördüm akçapakça biseydi bebegim, biz esimle esmeriz bu kime cekmis diyordumHepimizinkine maşallah
Çok merak ediyorum nasıl birşey olacağını.. Ruyamda doğum yapmistim ama diyorum ki bu bebek hiç bize benzemiyo kimin bu bebek.diye konusuyorum
Haha süper olurdu.ben ameliyatta iken biraz heyecan yaptım. Bebek çıkıp gördükten sonra hemşire seni biraz uyutalım dedi. Gözümü kapadım açtım bir iki dk gibi geldi ama 20 dk uyumuşumCanım aslında en başından bana bi sakinleştirici vursalar super olur, yapabiliyorlar mi acaba
Bugün iki yastıkla yatıyorm daha rahat ettm ama yinede sıkıntılı bakalım sabahı nasıl edecez :)Canım az karnının üzerine yatman sorun degil zaten.. ama sen yatınca bebiş itikliyorsa istemiyordur. Diğer tarafına yine hafif karnın üzerine yatbende yatıyorum her türlü... hatta yastık koyunca hafif karın üstü daha rahat oluyor sırt üstü sağ sol hafif karın üstü her türlü yatıyorum ben
"Ben de 32+1 de almıştım 31+0 cumaya denk geliyor çalışıyorum diye kendisi öyle çağırdı" demişim yanlışlıkla. 32+0 olacak sen anlamışsın sanırım. 32+0 deniyor ama birkaç gün geçmesinin sıkıntı olmayacağını söyledi doktorum. Rica ederim canımteşekkürler canım :)
Acibadem çağırdı canim ücretsiz verdiler kursu bi kez daha gidecegim nefes egzersizleri icin..
Kuzenim önerdi yarım atlet almamı. Emzirme sütyeninden daha rahat edersin dedi.Hanımlar bu emzirme sütyeni yerine yarım atlet kullansak nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?