İki miBugün iki yastıkla yatıyorm daha rahat ettm ama yinede sıkıntılı bakalım sabahı nasıl edecez :)
Canim benim 2. olacak HaTay"Ben de 32+1 de almıştım 31+0 cumaya denk geliyor çalışıyorum diye kendisi öyle çağırdı" demişim yanlışlıkla. 32+0 olacak sen anlamışsın sanırım. 32+0 deniyor ama birkaç gün geçmesinin sıkıntı olmayacağını söyledi doktorum. Rica ederim canım
Canım sanırım dışarıdan almıyorlar bilemiyorum ben hastaları olduğum icin aradılar eşiniz ya da bir arkadaşınızla gelebilirsiniz dediler. Bunun dışında egitimde aklimda kalan 36. Haftada çatı muayenesinin önemli olduğunu doğum konusunda fikir verdiğini söyledi dr. Çocuğun geliş şekli en net dogum aninda belli olur ve uygunsuz durumda sezeryana alırız hani o kadar sancı cektim yine de sezeryan oldum diyenler var ya ışte onlar uygunsuz gelen bebeklerden ötürü sezeryana alınmıştır dedi. Hiçbir zaman illa normal ya da illa sezeryan olacağım diye diretmeyin bebeğiniz size en doğru yolu gösterecek dedi. Ilk gebeliklerde %90kesi atilir çünkü bizim atacağımız küçük bir kesi bebeğin kotu bir yerden yirtmasindan cok daha iyidir ve siz kesinlikle ne kesiyi ne de dikilmesini hissetmezsiniz sakin korkmayin dedi. 1cm -6 cm arasi sancıyı olumlama ile gecistirebilirsiniz en güzel aninizi dusunun aciya odaklanmayin gercekten aci cekeceginiz sanci 5dk bile degil, Arkasindan hemen bebek geliyor dedi.Canim bilgileri paylasabilirnmisin. Acaba orada kontrole gidenler için mi sadece dışarıdan olur mu katilmak
mrb canım hatayın neresindensin:)Canim benim 2. olacak HaTay
Mrb. Iskenderunmrb canım hatayın neresindensin:)
Ben hep evdeym sütyeni sadece dışarı çıktığımda takıyorm alıştım rahatlığa yarım atlet mantıklı geldi banada.çevremde hiç emzirme sütyeni kullanan yokKuzenim önerdi yarım atlet almamı. Emzirme sütyeninden daha rahat edersin dedi.
Ama evde emzirme atleti tabiki
Yarım atletlerin içte süngerlisi vardı ondan aldım denemelik. Şuan bile onu takıyorum çok rahat ediyorum :)
Ben de iki yastık alıyorm başımın altına ve aynen şuan dizlerimi büktüm neredeyse oturur pozisyonda uyumayı bekliyorm.yastığın biriyle de eşime girişmeyi düşünüyorm birazdan adam horul horul uyuyorİki miresmen 4 yastık kafada bir küçük yastık göbüşte:) ben otjrurken bu kadar dik oturmuyorum
Bende hatayliyımda merak ettim hatay görünce:) ben de AntakyadanimMrb. Iskenderun
Bende rüyamda gördüm akçapakça biseydi bebegim, biz esimle esmeriz bu kime cekmis diyordum
Neler aldin canim ali expresten ben kacirdim anlamadim daha dogrusu :)evet çok uyguna geldi baska bir sürüde model var .ben ordan alış veriş yapıyorum sürekli bi sıkıntı yaşamadım.Bilgin olsun
Mucize gibi resmen hatta resmeni Yok.mucize bir olayı yaşıyoruz.. İlk başlarda ben de bilmediğim daha önce yaşamadığm bir şey için cok korkuyordum ama gerek okuduğum.kitaplar gerekse okuduğum.pozitif doğum hikâyeler ve etrafından sadece olumlu şeyleri duymak istediğimi söylediğim için normal istiyorum kesinlikle.. Aslında suda doğum yapmak daha güzel gibi geliyor :)../ bakalım.yine de o an ne ile.karşılaşacağımızi Rabbim bilir.. Hayırlısı olsun bizler için.. Bir avazda diyorlar bana dua edenler.. İnsallah bir avazDa kurtuluruz bizlerdeCanım sanırım dışarıdan almıyorlar bilemiyorum ben hastaları olduğum icin aradılar eşiniz ya da bir arkadaşınızla gelebilirsiniz dediler. Bunun dışında egitimde aklimda kalan 36. Haftada çatı muayenesinin önemli olduğunu doğum konusunda fikir verdiğini söyledi dr. Çocuğun geliş şekli en net dogum aninda belli olur ve uygunsuz durumda sezeryana alırız hani o kadar sancı cektim yine de sezeryan oldum diyenler var ya ışte onlar uygunsuz gelen bebeklerden ötürü sezeryana alınmıştır dedi. Hiçbir zaman illa normal ya da illa sezeryan olacağım diye diretmeyin bebeğiniz size en doğru yolu gösterecek dedi. Ilk gebeliklerde %90kesi atilir çünkü bizim atacağımız küçük bir kesi bebeğin kotu bir yerden yirtmasindan cok daha iyidir ve siz kesinlikle ne kesiyi ne de dikilmesini hissetmezsiniz sakin korkmayin dedi. 1cm -6 cm arasi sancıyı olumlama ile gecistirebilirsiniz en güzel aninizi dusunun aciya odaklanmayin gercekten aci cekeceginiz sanci 5dk bile degil, Arkasindan hemen bebek geliyor dedi.
Himm sevindim canim ayni sehir biraz mesafede olsa ayni yerde olmak guzel.Bende hatayliyımda merak ettim hatay görünce:) ben de Antakyadanim
Ben foto goremiyorum.bisi mi yuklemem lazimGüle güle giy.
Ne bu elbise canım?
Insallah canim bende normal yapmak cok istiyorum korktuğum halde.. 36 da çatı muayenesinden sonra bir yol cizecegiz bir aksilik olmazda hepimiz kolay dogumlar yaşarız insallah.. Sezeryan ya da normal en hayırlısı en kolayı bizim ve bebegimiz icin ne ise o olsunMucize gibi resmen hatta resmeni Yok.mucize bir olayı yaşıyoruz.. İlk başlarda ben de bilmediğim daha önce yaşamadığm bir şey için cok korkuyordum ama gerek okuduğum.kitaplar gerekse okuduğum.pozitif doğum hikâyeler ve etrafından sadece olumlu şeyleri duymak istediğimi söylediğim için normal istiyorum kesinlikle.. Aslında suda doğum yapmak daha güzel gibi geliyor :)../ bakalım.yine de o an ne ile.karşılaşacağımızi Rabbim bilir.. Hayırlısı olsun bizler için.. Bir avazda diyorlar bana dua edenler.. İnsallah bir avazDa kurtuluruz bizlerde
Insallah canim bende normal yapmak cok istiyorum korktuğum halde.. 36 da çatı muayenesinden sonra bir yol cizecegiz bir aksilik olmazda hepimiz kolay dogumlar yaşarız insallah.. Sezeryan ya da normal en hayırlısı en kolayı bizim ve bebegimiz icin ne ise o olsun
Ben 16 kilo almisim bu zamana kadar ama hamile olmadan once de almistim sansima. Sen ne kadar aldin ki cnm ?Geçen haftaya kadar yüzüklerim oluyodu bu hafta ayak bileklerim şişti, ellerim tombişleşti yüzüm bile değişti sankiiii :))) Allah'ım bu ben miyimmm diyorum aynaya baktıkça :)
İnşallah canimmm, aminnnnİnsallah canjm.. Korkuları atalım kafamizdan.. Kimler normal.doğum.yapmıyor ya.. Benim yarım kadar bir bayan hamileydi ben kendi kendime yahu bu kiz bir doğurursa benim 3 yapmam.lazım.demiştim.. Küçücük bir kız yaşı 17 ydi sanırım. Karnı kocaman.. Ay bir güveni vardı kendine. Ben o zaman hamile bile.değildim. annemle.konuşuyorlardı. teyzecim ben. Normal dogurcam diyip duruyordu..
İnsallah su gibi bir dogum olur bizimkiler.. İnsallahh
Hahahahaha onu bende dusunuyorum hazirlikli olurum insallah diyorumİnşallah canimmm, aminnnn
Birde kızlar bana belki deli bu diyeceksiniz de ben doğuma kıllı gideceğim diye çok çekiniyorum ya hani birden su falan gelirsedeliyim di mi
cnm ya boyle stres oluyoruz... bence iyi dusunelim... iyi olsun...Imza 1hafta sonrasini gosteriyor benim de pzt.den pzt.ye 1hafta geciyor daha yeni gecti 35e artik haftaya pzt sali gibi giderim bugun cok fazla igne batmasi gibi sanci oldu korkmaya basladim iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?