2016 Şubat Anneleri

İnşallah canimmm, aminnnn

Birde kızlar bana belki deli bu diyeceksiniz de ben doğuma kıllı gideceğim diye çok çekiniyorum ya hani birden su falan gelirse deliyim di mi

Haha onu bende dusunuyorum valla.. Ya biz yine tedbirli olalım dimi baktın çıktı kıllar jilete vururuz kendimizi.. Ben 3 hafta oldu ağda yapali göremiyorum orayı ama 2 hafta sonra 35 ken yaptiricam birde agdayi gerisi artık jilet muhtemelen

Ben 16 kilo almisim bu zamana kadar ama hamile olmadan once de almistim sansima. Sen ne kadar aldin ki cnm ?
Ben de 11 aldım canım ama garip bi şişlik oldu gibi hissediyorum kendimde psikolojik olarak da çökmeye başladım sanırım. Yatmak zor uyumak zor hele sabah olup yataktan kalkmak en zor oluyo bir de tuvalete sıkışık uyanılıyor ya çok sancılı bi süreç oluyo valla tuvalete gidene kadar :))) ama az kaldı kavuşacağız inşallah hayırlısıyla yavrularımıza

Cevabın ve tavsiyen için çok teşekkür ederim canım. Ben istanbul da yaşıyorum. Gerçekten böbrek şakaya gelecek gibi değil. Malesef ki 18. Haftadan beri de her kontrolde çıkıyor. Umarim sınırı geçmez. Ama birinin ki sınıra çok yakın. Operasyona gerek olacak diye de çok korkuyorum. Rabbim yavrularımızı korusun.

Çok sevindim maşallah tosbiklere ikizlere göre güzel kilo almışlar. İnş dururlar 37 ye kadar.

Evet ikizlere göre gelişimleri çok iyiymiş canım. Dr böyle giderse biri 2500 civari biri de 3000 e yakin doğar dedi.

Sağlıklı olsunlar da doğunca da alırlar.
Çok teşekkür ederim

Tam 4 yil olucak benimde oglum mart 2012 li..normal olur demedi zaten direk sezeryan.ben onuda beceremezdim bu tirsak halimle
Ben amerkadayim. Data onceki dogumum turkiyede sezeryan oldu. 21 ay once oldu. Burada normal dogurmayi deneyeceklermis. Dogumds aksilik olursa sezaryan dediler. Cok fazla plan birseymis by burada.ama Ben biraz tirsiyuorum.

Offf Allaaahimmm...
1 haftadir ohh iyi geceleri uyuyorum diyordum ki yine uykusuz bir gece. 3 gundur yine kabizim tik yok karnim tas gibi bagirsaklar tas gibi aglayacagim artik. Şrup ictim bekliyorum bakalim.

Hanımlar bu emzirme sütyeni yerine yarım atlet kullansak nasıl olur
Olur canım neden olmasın. Ama emzirirken gögüsü kolay çıkarmak için emzirme sütyenleri
İnşallah canimmm, aminnnn

Birde kızlar bana belki deli bu diyeceksiniz de ben doğuma kıllı gideceğim diye çok çekiniyorum ya hani birden su falan gelirse deliyim di mi

Su gelirse ne kadar zamanımız var ki
Kızlar su gelirse bebek fırt diye gelmiyorki temizlik içinse son haftalarda haftada bir temizlensek yeter. Doğuma giderken tamamen kılsız olacagız diye bir durum yok. Çok pis olmasın yeter inanın bana o anda düşüneceginiz en son konu bu oluyor. Ben szeryanda çırılçıplak herkes görecegi için utanıyordum. O zaman hiiç aklıma bile gelmedi biran önce alsınlar odaya döneyim diye dua edyordum hep

Gunaydin annisler.
Karnimda ki gaz uyutmadi hala da cok kotuyum offf

aaa benim doktor nie öyle bisi istedi zaten ortopediye gittim adamda şaşırdı dogum doktorun bilir dedi şuanda film cekilmeden bişi diyemem malum sende film cekilemezsin sasdim kaldım :/
Bende şaşaırdım niye öyle bir rapor istedi acaba ? tabiki film felan çekilemezsin geçi benim belimde bariz 32 dikiş var çizgi belli görünce anlarlar :):) filme gerek yok yani :)

Neler aldin canim ali expresten ben kacirdim anlamadim daha dogrusu :)
kızım için kanguru aldım sling aldım farklı aparatlar aldım .havlu mendilleri çok iyi onlardan aldım.Bir kaç tanede kıyafet aldım yazlık çok güzel geldi kıyafetleride çok memnun kaldım.Sadece biraz geç geliyor.Ama çok ucuza alıyorsun.

canım ben tam 32+0da 4 hafta çalışabilir raporu aldım(5 haftayı gözüm yemedi) son gün de kontrole gel dediler çalışamaz raporu vercekmiş
32 dolduktan sonra bikaç günden sıkıntı olmuyo, ama dolmadan önce alamazsın büyük ihtimal, kolay gelsin

canım ben devlet memuruyum her ayın 15inde maaş alıyorum şimdi 1 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra analık iznim var ya hani(çalışabilir raporu aldığım için 1 ay) 15 ocak,15 şubat,15 mart ve 15 nisandamı maaş alacağım ?

sonrasında 20 günlük yıllık iznimi kullanmayı düşünüyorum 10 gün de rapor alsam 1 ay daha mı maaş alırım?

ve sonra da 3 ay ücretsiz izin düşünüyorum ama bu sefer de bu izinler süt izninden düşüyo değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…