Hayirlisi olsun insallah.maalesef burada bu furya bi basladi arkasi geliyoBen amerkadayim. Data onceki dogumum turkiyede sezeryan oldu. 21 ay once oldu. Burada normal dogurmayi deneyeceklermis. Dogumds aksilik olursa sezaryan dediler. Cok fazla plan birseymis by burada.ama Ben biraz tirsiyuorum.
sen 15ınde maas alıyosun ama calıstıgın ayı mı yoksa calısacagın ayı mı alıyosun. Ozelde calıstıgın ayı alıyosun mesela. Aslında soyle kabataslak senın dogum ıznın dıyelımkı 30 nısanda bıttı ya, sen bıter bıtmez zıraat bankasına gıdıp 4 aylık maas alacaksın. Maası toplu alıyoruz bankadan aylık degılcanım ben tam 32+0da 4 hafta çalışabilir raporu aldım(5 haftayı gözüm yemedi) son gün de kontrole gel dediler çalışamaz raporu vercekmiş
32 dolduktan sonra bikaç günden sıkıntı olmuyo, ama dolmadan önce alamazsın büyük ihtimal, kolay gelsin
canım ben devlet memuruyum her ayın 15inde maaş alıyorum şimdi 1 ay doğumdan önce 3 ay doğumdan sonra analık iznim var ya hani(çalışabilir raporu aldığım için 1 ay) 15 ocak,15 şubat,15 mart ve 15 nisandamı maaş alacağım ?
sonrasında 20 günlük yıllık iznimi kullanmayı düşünüyorum 10 gün de rapor alsam 1 ay daha mı maaş alırım?
ve sonra da 3 ay ücretsiz izin düşünüyorum ama bu sefer de bu izinler süt izninden düşüyo değil mi ?
Benim bugün son iş günüm izne çıkıyorumValla bugün hiç gelmeyecek sandım hergün 3 saat yol çekiyordum bi de İstanbul trafiği bundan sonra da hazırlıklar beni bekler kızıma ciciler yapıcam
Offf Allaaahimmm...
1 haftadir ohh iyi geceleri uyuyorum diyordum ki yine uykusuz bir gece. 3 gundur yine kabizim tik yok karnim tas gibi bagirsaklar tas gibi aglayacagim artik. Şrup ictim bekliyorum bakalim.
teşekkür ederim canım ben daha 4 aylık memurum önce özeldeydim gerçekten prosedüre alışmak zor kafam karışıyosen 15ınde maas alıyosun ama calıstıgın ayı mı yoksa calısacagın ayı mı alıyosun. Ozelde calıstıgın ayı alıyosun mesela. Aslında soyle kabataslak senın dogum ıznın dıyelımkı 30 nısanda bıttı ya, sen bıter bıtmez zıraat bankasına gıdıp 4 aylık maas alacaksın. Maası toplu alıyoruz bankadan aylık degıl
sut ıznınden sonra rapor alabılırmısın bılmıyorum. Kurumun sorun cıkarmasın ucretsız ızınden once rapor almana. Onu bır sor ıstersen. Ben de dogum ıznım bıtınce yıllık ıznımı kullanıp sonra ucretsız ızın talebınde bulunucam
3 ay uzretsız ızın sut ıznınden dusuyor dıye bırsey yok. sut ızınlerı calıstıgın zaman gecerlı sen 3 ay zaten calısmıyacaksın. dıyelımkı ucretsız ıznın de bıttı sen bebegın 8 aylıkken ıse dondun, 4 ay daha sut ıznı hakkın var
anladım canım, teşekkürler. biraz daha araştırayım, büyük ihtimalle bundan alıcam.Iste en zoru o. Tam bi yer bbeğeniyorum olumsuz bi yo. m sogutuyor beni. Simdilik medicana da aklım bakalum
Bende gecen ay buldum isistediğim klasik besigi , yatak, nevresim takimi dahil 350 lira ama Simdi 450 e veririm dedi ayaynısınınaska yerde bbakacağım
Yorumlari okudum. Instagramda kullanan kullanicalara yazdim hepsi de cok memnun
Ben de bacaklarimin arasina yastik koymadan uyuyamiyorum artik hemen durtuyorlar asagidanBugün iki yastıkla yatıyorm daha rahat ettm ama yinede sıkıntılı bakalım sabahı nasıl edecez :)
Arkadadim bi konuda kafam karisti. Ben ik ciyim. Bildigim kadariyla oncelikle raporun onaylanmasi yani bitmesi gerekiyor ki maasini alabilsin. Aslinda 4 ay biyunca maasini normal aliyor 4 ayin sonunda maas kesintisi gelecek aylardwn yapiliyor. Bir de ucretsiz izin kullanabilmek icin zaten hic yillik izin kalmamasi gerekiyor once onu kullandirirlar son olaraak da sut izni bir haftada sadece toplu alinabilir yoksa hepsi toplu verilmez. Benim bildigim bu sekilde. Ama ben devlet isciyim 657 icin durum bu midur bilemem. Ama pek cok konuda ayni.sen 15ınde maas alıyosun ama calıstıgın ayı mı yoksa calısacagın ayı mı alıyosun. Ozelde calıstıgın ayı alıyosun mesela. Aslında soyle kabataslak senın dogum ıznın dıyelımkı 30 nısanda bıttı ya, sen bıter bıtmez zıraat bankasına gıdıp 4 aylık maas alacaksın. Maası toplu alıyoruz bankadan aylık degıl
sut ıznınden sonra rapor alabılırmısın bılmıyorum. Kurumun sorun cıkarmasın ucretsız ızınden once rapor almana. Onu bır sor ıstersen. Ben de dogum ıznım bıtınce yıllık ıznımı kullanıp sonra ucretsız ızın talebınde bulunucam
3 ay uzretsız ızın sut ıznınden dusuyor dıye bırsey yok. sut ızınlerı calıstıgın zaman gecerlı sen 3 ay zaten calısmıyacaksın. dıyelımkı ucretsız ıznın de bıttı sen bebegın 8 aylıkken ıse dondun, 4 ay daha sut ıznı hakkın var
Gogus pedi veya kalkan kullanilacagi icin hic fark etmiyor pedin kalkanin dusmesini engellesin yeterHanımlar bu emzirme sütyeni yerine yarım atlet kullansak nasıl olur
Arkadadim bi konuda kafam karisti. Ben ik ciyim. Bildigim kadariyla oncelikle raporun onaylanmasi yani bitmesi gerekiyor ki maasini alabilsin. Aslinda 4 ay biyunca maasini normal aliyor 4 ayin sonunda maas kesintisi gelecek aylardwn yapiliyor. Bir de ucretsiz izin kullanabilmek icin zaten hic yillik izin kalmamasi gerekiyor once onu kullandirirlar son olaraak da sut izni bir haftada sadece toplu alinabilir yoksa hepsi toplu verilmez. Benim bildigim bu sekilde. Ama ben devlet isciyim 657 icin durum bu midur bilemem. Ama pek cok konuda ayni.
Maas kesintisini kurum yapacak kisi ziraatten cekecek parayi.
Benim ayakta durdugum ve yururken elimi kolumu salladikca sisiyor bi iki defa yuzuk sonradan sikistirinca bi daha takmadimGeçen haftaya kadar yüzüklerim oluyodu bu hafta ayak bileklerim şişti, ellerim tombişleşti yüzüm bile değişti sankiiii :))) Allah'ım bu ben miyimmm diyorum aynaya baktıkça :)
Ben hep evdeym sütyeni sadece dışarı çıktığımda takıyorm alıştım rahatlığa yarım atlet mantıklı geldi banada.çevremde hiç emzirme sütyeni kullanan yok
Ben de iki yastık alıyorm başımın altına ve aynen şuan dizlerimi büktüm neredeyse oturur pozisyonda uyumayı bekliyorm.yastığın biriyle de eşime girişmeyi düşünüyorm birazdan adam horul horul uyuyor
Vanim benim bildigim oyle. Raporun bittikten sonra kurumunun personel bolumu sgk ya ait sistemden raporunu onaylar yani kisinin raporu bitti der. Ondan sonraki surecte maasindan kesinti yapilir o da tumu degil onun ayri bir hesabi var ortalama 2 2,5 maasina denk gelir onu da ziraatten cekiyorsun. Ama sen bugun yine de personel biriminle bunu konus. Sana pasa pasa cevap vermek zorundalar. Ve ayrica bunlari sen bilmek zorunda degilsin cekinme yani sorarken en dogal hakkinyani benim maaş her ayın 15inde düzenli mi yatacak (657 kadroluyum)
ayy ben de az önce korkmuştum yazor geçiniriz diye
hayırlısı olsun inş
Kısa :) Ümmühanın yanina isim ararken bilge veya sevdeyi düşündük sonra ilbilge olabilir dedik. Tam olarak 2. isim belli degil. Sizce ne koyalim :)[/QUOTE][QUOTE="kiskiskis, 44284829, member: 6nşallah soyadiniz kisadir bana isim çok uzun geldi . Hayırlisiyla doğarlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?