2016 Şubat Anneleri

cnm diyelim oncesinde hic aktarma yapmadin ve 15 subatta dogum yaptin... 15 nisanda ise basliyorsun... sonra 6 ay 15 ekime kadar 3 saat.... sonra 6 ay da 1,5 saat nisana kadar.... diyelim sen mayis haziran aylarinda ucretsiz izin aldin 3 ssatlik sut izni doneminden 2 ayin gitmis oluyor... her sekilde sut izinlerin bir sonraki nisanda bitiyor... ama 1 kasim secim vaatlerinde yarim gun calisma diye bir vaat vardi... yeni yildan sonra belli olur sanirim... o gecerse farkli bir sey olabilir...

[QUOTE="kiskiskis, 44284829, member: 6nşallah soyadiniz kisadir bana isim çok uzun geldi . Hayırlisiyla doğarlar inşallah
Kısa :) Ümmühanın yanina isim ararken bilge veya sevdeyi düşündük sonra ilbilge olabilir dedik. Tam olarak 2. isim belli degil. Sizce ne koyalim :)[/QUOTE]

ümmühan dan sonraki bence söyleniş kolaylığı açısından sesli harfle başlamalı ve kısa olmalıtabi siz bilirsiniz nihayetinde..

nacizane tavsiyem;

ümmühan elif

ümmühan ayça

ümmühan ikra

İnşallah canimmm, aminnnn

Birde kızlar bana belki deli bu diyeceksiniz de ben doğuma kıllı gideceğim diye çok çekiniyorum ya hani birden su falan gelirse deliyim di mi
Jiletle 5dk.da temizlersin canim bi kereden bi sey olmaz zaten kil donmelerini engellemek amaciyla arada jiletle olu deriyi temizleyin diyor agdacilar

serppp .!.:
Kısa :) Ümmühanın yanina isim ararken bilge veya sevdeyi düşündük sonra ilbilge olabilir dedik. Tam olarak 2. isim belli degil. Sizce ne koyalim :)
Biz de ikizlerden birine bilge koycaz ama ikincisine karar veremedik eski turk isimlerini siz de mi seviyorsunuz[/QUOTE]
Evet seviyoruz:) arıyoruz bakalım bizde.

hıııımmmmşimdi daha iyi anladım çok teşekkür ederim canım tecrübesiz memur olmak ne kadar kötü yaa

cnm devlet bu arada devlet memuru calismadan aldigi icin maasi... sen ucretsiz izne ayrildigin tarihhten sonra kurum mutemeti ona gore hesaplar ve ucretsiz izne ayrilirsan calismadigin aylarin ucreti kesilir...

cnm devlet
bu arada devlet memuru calismadan aldigi icin maasi... sen ucretsiz izne ayrildigin tarihhten sonra kurum mutemeti ona gore hesaplar ve ucretsiz izne ayrilirsan calismadigin aylarin ucreti kesilir...
hıımm vay be ben hiçbişey bilmiyomuşum eşim de özelde o nedenle o da yasalardan hiç anlamaz

Jiletle 5dk.da temizlersin canim bi kereden bi sey olmaz zaten kil donmelerini engellemek amaciyla arada jiletle olu deriyi temizleyin diyor agdacilar
Jilet için zamanım olur di mi oyle birden dogum baslamaz aman kizlar bana bakmayin hersey bitti bu kaldi sanki hayirlisi ile doguralim da

[QUOTE="kiskiskis, 44284829, member: 6nşallah soyadiniz kisadir bana isim çok uzun geldi . Hayırlisiyla doğarlar inşallah
Kısa :) Ümmühanın yanina isim ararken bilge veya sevdeyi düşündük sonra ilbilge olabilir dedik. Tam olarak 2. isim belli degil. Sizce ne koyalim :)[/QUOTE]
Isim koymak çok zor çok bizim aklimiza teknisim düştü alternatifsiz koyduk degistirmedik isminede ailedeki herkes ama herkes alıştı furkan
Kız isimlerinden farklı buldugum begendihim isim * liya * sabrın en güzeli demekmis bi kızım olsa bu ismi çok isterdim ama eşimi ikna edemem ama bence liya güzel
Ümmühan liya ......
Ümmühan ada ...
Ümmühan bilge....
Ümmühan arya.....
Ohh başkasına isim önermek nne güzel
Ümmühan hira....
lucceiumman

devlette ılk 6 ay 3 saatmıs evet ama ozelde 1.5 saat
bebek 1 yasına gelene kadar sut ıznın var canım. Yanı dıyelımkı dogum ıznın bıttıgınde bebek 3 aylıktı, ıse basladın ve 9 ay sut ıznı hakkın oluyor. Burda bebegın 1 yasına gelmesı baz alınıyor

ümmühandan ilbilgeye nasıl geldiniz :)

Devletı bılmıyorum da ozel sektorde maası 4 ayın sonunda zıraat bankasından alıyorsun. Devlet belkı memura aylık oduyordur 4 ay süresince

Ucretsız ızın kullanabılmek ıcın yıllık ızın kalmamalı dıye bırsey yok özelde. Devletı yıne bılmıyorum bu konuda. Sırket kullandırıyor ama kullanmadan da uzretsız ızın alınabılıyor

Sut ıznı toplu kullanılamaz, ucretsız ızın bıttıkten sonra bebek 1 yasına gelene kadar haftalık kullandırılır

4857 is kanununa baglisin degilmi? Ben devletteyim ama isci oldugum icin qyni kanuna bagliyim. Biz bu sekilde uyguluyoruz. Kurumun hata yapiyor olabilir mi? ya da biz hata yapiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…