2016 Şubat Anneleri

tamam cnm cok tşk ederim:) özel ve devlette illa ki farklı uygulamalar vardır ben de yeni yeni öğreniyorum neyin nolduğunu
hayırlısı hepimiz için
el kadar bebişi nasıl bırakıp calıscaz dimi su devlet keske daha cok ızın verse

4857 is kanununa baglisin degilmi? Ben devletteyim ama isci oldugum icin qyni kanuna bagliyim. Biz bu sekilde uyguluyoruz. Kurumun hata yapiyor olabilir mi? ya da biz hata yapiyoruz
Canım burda benden baska özelde calısanlar da var:) Sızın durumunuz farklıdır sız devletın işçisi oldugunuz ıcın. Ben dırek ozel sektordeyım. Benım kurumum maasımı aylık ödeyecek zaten ama normalde ödemıyorlar kurumlar. Sen 4 ayın sonunda zıraat bankasından alıyorsun maası. Sızın odenıyor olabılır, onu en ıyısı sızın personel ıslerınız bılır

keşke ya bebiş 3 aylıkken işe çağırıyor seni çok haksızlık ..bizde yol yordam düşünüyoruz şu kadar hafta aktaralım diye. paralanıyoruz burda..oğlum mart doğumlu heyet raporu vs ile ekimde 8 aylıkken başlamıştım okula..zor oluyor gercekten bebişi bırakmak..birdaha sil baştan bakıcı vs puff(

günaydın kızlar,
gece nasıl uyuduysam heryerim tutulmuş, bugün çabucak bitsin

Günaydın canımmm al benden de o kadar bide sabah 7.15 te uyandım dedim 5 dk daha uyuyayım. tam 45 dk uyumuşum işe de geç kaldıom haliyle... ayyy şu doğum izni günüm gelsede çıkcam artık yoruldm yaaaa ...

TE="karincam, post: 44286481, member: 334476"]Kısa :) Ümmühanın yanina isim ararken bilge veya sevdeyi düşündük sonra ilbilge olabilir dedik. Tam olarak 2. isim belli degil. Sizce ne koyalim :)[/QUOTE]
ümmühandan ilbilgeye nasıl geldiniz :)[/QUOTE]
Eşim icin zor olmadi :)Ümmühan koyacağız o cepte yanına isim ararken bilge olsun derken bi anda ilbilge oluverdi. İlbilge kesin değil daha arıyoruz işte :)

Kızlar gunaydın.. Geçenlerde nst için ücret konusunu yazmıştınız da ben kaçırdım bizim hastanede 40 tl miş.. Normal mi bu ? Benim hiç bir fikrim yok :)

Kızlar gunaydın.. Geçenlerde nst için ücret konusunu yazmıştınız da ben kaçırdım bizim hastanede 40 tl miş.. Normal mi bu ? Benim hiç bir fikrim yok :)
Bazi hastanelerin muayene ucreti o kadar zaten :) ben de daha girmedim nst ye fikrim yok canim ama benim hastaneden de bekliyorum o civarda bir ucret. Sizin muayene ucretleri ne kadar peki? Ben hastane degistirdim ve eskisi 25 ti simdiki hastanem 110 liracik

Muayneye bi 75 ödüyoruz bi 85 bende anlamadım ki.. :)) hangi hastaneye gidiyorsun

Aaaaa nst için bi de ek para mı ödeyeceğiz ama bu çok saçma ben hiç sormadım bile doktora... herhalde doğuma yakın gireriz.. ayyy çok sinir oldum şimdi yaaaa nst için de paraa verceksek yani ne diyeyimki

Aaaaa nst için bi de ek para mı ödeyeceğiz ama bu çok saçma ben hiç sormadım bile doktora... herhalde doğuma yakın gireriz.. ayyy çok sinir oldum şimdi yaaaa nst için de paraa verceksek yani ne diyeyimki

Canım her hastane de ücretli olmuyor .. Sen hangi hastaneye gidiyorsun?

aynen canım ya, ben zaten 35 te çıkmayı planlıyorum. pek bişi kalmadı son haftalar. biraz daha sabretcez.

aynen canım ya, ben zaten 35 te çıkmayı planlıyorum. pek bişi kalmadı son haftalar. biraz daha sabretcez.

bende şubat başında çıkayım diyordum ama 38. haftaya kadar durabiliomuşuz. o yüzden bi sorun olmazsa şubat ortasında çıkcam bende artık... doğum a 2 hfta kala çıkmış olcam. 2 haftada ewde dinlenirim artık...

ben de 19 ocakta ayrılcam bu haftayı saymıyorum zaten 1 ocak da tatil ya haftaya 4 gün mesai ohh
hemen geçse de evimizde meleğimizi beklesek:)
inşallah canım, bende 22 Ocakta bırakmayı düşünüyorum. ama duruma göre 1 hafta daha erken bırakabilirim. artık çalışmaya dayanamıyorum.

yasal olarak 37 den sonra çalışamazsın diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…