Medical parka gidiyorum. Sen?Muayneye bi 75 ödüyoruz bi 85 bende anlamadım ki.. :)) hangi hastaneye gidiyorsun
Ikisi de bol kesim canim. Sabahlikli olan kalin penye cok guzel. Digeri de ince penye terlik hediyesi de var ayni renk, sac bantlari da cikti icinden fotograftaki gibi. Ben memnunum aldiklarimdan. Bi de sabahlikli olanin hediyesi de askili gecelik gondermisler yazlik penyelerden. N11 den aldim ben ctsi siparis verdim pztsi kargoya verdiler.memnun kaldın mı kumaşları nasıl çok beğendim attığın fotoları . sabahlikli olan bol kesim mı dar mı? çok soru sordum :)ama çok beğendim almak istiyorum ikisinden de
yasal olarak 37 den sonra çalışamazsın diye biliyorum.
Insallah canim dedigin gibidir komtorolu sabirsizlikla bekliyorumbişi olmaz inşallah canım. bende böyle bişi yoktu ama dr. a sormuştum boynunda kordon falanmı diye korkma yok demişti. olsada bu normal demişti. böylede doğuyor demişti. ama tabi ileri boyutta dolananlar var böyle durumda müdahele ediyorlarmış. içini ferah tut canım. risk olsa dr. müdahele ederdiç.
bencede o kadar zorlamaya gerek yok. son haftalarda fazlasıyla ağırlaşıcaz, dinlenmek en mantıklı hareket olucak.Bende öyle duymuştum aslında 37 den sonra sen istesende şirkete almıyorlarmış ama doktor sorumluluğ alırsa 38 e kaddar izin veriyormuş galibahatta 40. haftaya kadar bile.. gerçi benim doktor bu sorumluluğu da almaz sanırım bilemiyorum... zorlamaya da gerek yok aslında :)
bencede o kadar zorlamaya gerek yok. son haftalarda fazlasıyla ağırlaşıcaz, dinlenmek en mantıklı hareket olucak.
@ozka82 canım nolur kusura bakma da şeyi tam anlamadımsüt izni toplamda analık izni bitince 12 ay değil mi?
6 ay 3 saat 6 ay 1.5 saat
peki diyelim ki bebek 6 aylıkken işe başladım 9 ay süt iznim mi kalıyo?
Canım 32. haftadan sonra 8 hafta iznin oluyor mesela ben 8 ocakta çalışamaz alicam 8 mayısa kadar düzenli maaş alıyoruz döner sermaye sabit ucretide yatıyor sonra 36 gün yıllık iznim var onu alicam sonra 40 gün rapor hakkım var onu alicam bu arada hep maaş alicam izin rapor bitip ücretsiz izne ayrılacağın vakit önceden kuruma dilekçe veriyorsun maaşlar yapılmadan olsa iyi olur çünkü biz maaşı ve doneri çalışmadan alıyoruz hesabına para yatirmiyorlar ama ücretsiz izin bitip ise başlayacağın ay peşin maaş alıyorsun . Bu arada yıllık iznin varken ücretsiz izne ayrilabilirsin sıkıntı olmuyor devlette ama ben 2 yıllık ayrılacağım için izin rapor hicbir şey bırakmayacağım gerideyani benim maaş her ayın 15inde düzenli mi yatacak (657 kadroluyum)
ayy ben de az önce korkmuştum yazor geçiniriz diye
hayırlısı olsun inş
Ben 2 farklı hastaneye gidiyorum ikisindede ücretsiz nstKızlar gunaydın.. Geçenlerde nst için ücret konusunu yazmıştınız da ben kaçırdım bizim hastanede 40 tl miş.. Normal mi bu ? Benim hiç bir fikrim yok :)
heyet raporunu nasıl aldım tatlımm bende düşünüyorum yaa ama nasıl olduğunu bilmiyorum.Zaten sonuna kadar götürmeye çalışacam doğumdan sonraya atsın diye ama 3 ay işte oda ondan sonrada rapor alsam diyorum ama nasıl alındığını bilmiyorumkeşke ya bebiş 3 aylıkken işe çağırıyor seni çok haksızlık ..bizde yol yordam düşünüyoruz şu kadar hafta aktaralım diye. paralanıyoruz burda..oğlum mart doğumlu heyet raporu vs ile ekimde 8 aylıkken başlamıştım okula..zor oluyor gercekten bebişi bırakmak..birdaha sil baştan bakıcı vs puff(
aynen öyle, o yüzden ben erken çıkıcam izne. doğum izninden kaybım olcak ama 40 gün yıllık iznim var o yüzden sıkıntı olmaz :)aynen bi de zaten doğumdan sonra uykusuz geceler olcak sonra ayy keşke dinlenseydim erken çıksaydım demeye başlarız
Teşekkür ederim güzelim cevapların için ya çok mu bol peki ben biraz dar kesim olmasını seviyorum da yine de tasviye eder misin? Ben su anda 60 kg yım hangi beden almalıyım peki? bu arada aldığında fiyatları nasıldı canım? n11.coma güvenebilir mıyım?Ikisi de bol kesim canim. Sabahlikli olan kalin penye cok guzel. Digeri de ince penye terlik hediyesi de var ayni renk, sac bantlari da cikti icinden fotograftaki gibi. Ben memnunum aldiklarimdan. Bi de sabahlikli olanin hediyesi de askili gecelik gondermisler yazlik penyelerden. N11 den aldim ben ctsi siparis verdim pztsi kargoya verdiler.
biz sabah 5:30 uyanıyoruz kızımlaGünaydın canımmm al benden de o kadarbide sabah 7.15 te uyandım dedim 5 dk daha uyuyayım. tam 45 dk uyumuşum işe de geç kaldıom haliyle... ayyy şu doğum izni günüm gelsede çıkcam artık yoruldm yaaaa ...
amin canım inşallah. sen baya erken kalkıyorsun ve güne başlıyorsun. Allah sağlık sıhat ve sabır versin sana :)biz sabah 5:30 uyanıyoruz kızımlagiyin bişeyler hazırla işyerine getirmek için derken evden çıkıyorum 6:30 ta servise biniyorum 8 de iş yerine geliyorum.Akşamda 7:30 ta evde oluyorum anlayacağın çin işkencesi son 3 haftasına kadar çalışacam en azından dogumdan sonraya atmak için kazasız belasız inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaşarız
aynen öyle, o yüzden ben erken çıkıcam izne. doğum izninden kaybım olcak ama 40 gün yıllık iznim var o yüzden sıkıntı olmaz :)
Ya da 3+1 bosuna buyuk oglum demiyorum herkes guluyor ama maalesef dogru
eklet valla, ne kadar geç bırakırsak bebişleri o kadar iyi.ooo çok iyimişsenin yaaa benim de 15 günlük yıllık iznim war bende onu ekletebilirim belki daha iyi olur
bencede sonuna kadar doğru. eşime gönderdim bunu gülüyor sadece. o da doğru olduğunu biliyor çünküYa da 3+1 bosuna buyuk oglum demiyorum herkes guluyor ama maalesef dogru
Cnm esimin hastanede calisan akrabasi vardi onun vasitasiyla ki 3 yil onceydi.simdi napicaz bilmemheyet raporunu nasıl aldım tatlımm bende düşünüyorum yaa ama nasıl olduğunu bilmiyorum.Zaten sonuna kadar götürmeye çalışacam doğumdan sonraya atsın diye ama 3 ay işte oda ondan sonrada rapor alsam diyorum ama nasıl alındığını bilmiyorum
Benim boyum 1.71 ve 67 kgyim ama sadece gobegim var bacaklarim falan sopa gibi hala :) Sabahlikli olan M beden bol geldi biraz ama degistirmedim digerini sonradan s beden aldim iyi oldu o canim. N11 de bir suru magaza var, n11 araci gibi birsey oluyor. Sahinleri satan cok yoktu zaten. Aldigim magazanin adi sahinlertekstil olmasi lazim. Fiyat olarak sahinlerin sitesiyle ayniydi ama ben kampanyaya denk getirdim indirimli aldim.Teşekkür ederim güzelim cevapların için ya çok mu bol peki ben biraz dar kesim olmasını seviyorum da yine de tasviye eder misin? Ben su anda 60 kg yım hangi beden almalıyım peki? bu arada aldığında fiyatları nasıldı canım? n11.coma güvenebilir mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?