2016 Şubat Anneleri

Kizlar dr ciktim simdi peritanolog bebisin kafasi buyuk benim 3 dr inceli en son dr annesinin kafada buyuk genetik olabilir dedi fakat kafa arkasinda 3 damarda bir buyume gorduler dr normal genetikten de olabilir dedi veta kromozonlardanda olabilir dedi kromozomlarin kontrolu icin kordon kani almayi onerdiler kabul etmedim bende bebis dogduktan sonra kontrol ediyorlarmiş zaten simdi kendi dr gidyorum sonuclari onada gostericem bakalim ne dicek kafasi buyuk oldugu icin acaba sezeryana mi alir ki beni

memnun kaldın mı kumaşları nasıl çok beğendim attığın fotoları . sabahlikli olan bol kesim mı dar mı? çok soru sordum :)ama çok beğendim almak istiyorum ikisinden de
Ikisi de bol kesim canim. Sabahlikli olan kalin penye cok guzel. Digeri de ince penye terlik hediyesi de var ayni renk, sac bantlari da cikti icinden fotograftaki gibi. Ben memnunum aldiklarimdan. Bi de sabahlikli olanin hediyesi de askili gecelik gondermisler yazlik penyelerden. N11 den aldim ben ctsi siparis verdim pztsi kargoya verdiler.

yasal olarak 37 den sonra çalışamazsın diye biliyorum.

Bende öyle duymuştum aslında 37 den sonra sen istesende şirkete almıyorlarmış ama doktor sorumluluğ alırsa 38 e kaddar izin veriyormuş galibahatta 40. haftaya kadar bile.. gerçi benim doktor bu sorumluluğu da almaz sanırım bilemiyorum... zorlamaya da gerek yok aslında :)

Insallah canim dedigin gibidir komtorolu sabirsizlikla bekliyorum

bencede o kadar zorlamaya gerek yok. son haftalarda fazlasıyla ağırlaşıcaz, dinlenmek en mantıklı hareket olucak.

@ozka82 canım nolur kusura bakma da şeyi tam anlamadım süt izni toplamda analık izni bitince 12 ay değil mi?
6 ay 3 saat 6 ay 1.5 saat
peki diyelim ki bebek 6 aylıkken işe başladım 9 ay süt iznim mi kalıyo?

yani benim maaş her ayın 15inde düzenli mi yatacak (657 kadroluyum)
ayy ben de az önce korkmuştum ya zor geçiniriz diye
hayırlısı olsun inş
Canım 32. haftadan sonra 8 hafta iznin oluyor mesela ben 8 ocakta çalışamaz alicam 8 mayısa kadar düzenli maaş alıyoruz döner sermaye sabit ucretide yatıyor sonra 36 gün yıllık iznim var onu alicam sonra 40 gün rapor hakkım var onu alicam bu arada hep maaş alicam izin rapor bitip ücretsiz izne ayrılacağın vakit önceden kuruma dilekçe veriyorsun maaşlar yapılmadan olsa iyi olur çünkü biz maaşı ve doneri çalışmadan alıyoruz hesabına para yatirmiyorlar ama ücretsiz izin bitip ise başlayacağın ay peşin maaş alıyorsun . Bu arada yıllık iznin varken ücretsiz izne ayrilabilirsin sıkıntı olmuyor devlette ama ben 2 yıllık ayrılacağım için izin rapor hicbir şey bırakmayacağım geride

Kızlar gunaydın.. Geçenlerde nst için ücret konusunu yazmıştınız da ben kaçırdım bizim hastanede 40 tl miş.. Normal mi bu ? Benim hiç bir fikrim yok :)
Ben 2 farklı hastaneye gidiyorum ikisindede ücretsiz nst

heyet raporunu nasıl aldım tatlımm bende düşünüyorum yaa ama nasıl olduğunu bilmiyorum.Zaten sonuna kadar götürmeye çalışacam doğumdan sonraya atsın diye ama 3 ay işte oda ondan sonrada rapor alsam diyorum ama nasıl alındığını bilmiyorum

aynen bi de zaten doğumdan sonra uykusuz geceler olcak sonra ayy keşke dinlenseydim erken çıksaydım demeye başlarız
aynen öyle, o yüzden ben erken çıkıcam izne. doğum izninden kaybım olcak ama 40 gün yıllık iznim var o yüzden sıkıntı olmaz :)

Teşekkür ederim güzelim cevapların için ya çok mu bol peki ben biraz dar kesim olmasını seviyorum da yine de tasviye eder misin? Ben su anda 60 kg yım hangi beden almalıyım peki? bu arada aldığında fiyatları nasıldı canım? n11.coma güvenebilir mıyım?

biz sabah 5:30 uyanıyoruz kızımla giyin bişeyler hazırla işyerine getirmek için derken evden çıkıyorum 6:30 ta servise biniyorum 8 de iş yerine geliyorum.Akşamda 7:30 ta evde oluyorum anlayacağın çin işkencesi son 3 haftasına kadar çalışacam en azından dogumdan sonraya atmak için kazasız belasız inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaşarız

kızlar nasılsınız.ben dün akşam biraz telaşlıydım. kasılmalarım 15 dk da bir düzenli gitti.tam hazırlanayım hastaneye gideyim derken kesildi. bir daha olmadı ama beni baya endişelendirdi

amin canım inşallah. sen baya erken kalkıyorsun ve güne başlıyorsun. Allah sağlık sıhat ve sabır versin sana :)

Cnm esimin hastanede calisan akrabasi vardi onun vasitasiyla ki 3 yil onceydi.simdi napicaz bilmem

Benim boyum 1.71 ve 67 kgyim ama sadece gobegim var bacaklarim falan sopa gibi hala :) Sabahlikli olan M beden bol geldi biraz ama degistirmedim digerini sonradan s beden aldim iyi oldu o canim. N11 de bir suru magaza var, n11 araci gibi birsey oluyor. Sahinleri satan cok yoktu zaten. Aldigim magazanin adi sahinlertekstil olmasi lazim. Fiyat olarak sahinlerin sitesiyle ayniydi ama ben kampanyaya denk getirdim indirimli aldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…