- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 35
Medical parka gidiyorum. Sen?
Canım 32. haftadan sonra 8 hafta iznin oluyor mesela ben 8 ocakta çalışamaz alicam 8 mayısa kadar düzenli maaş alıyoruz döner sermaye sabit ucretide yatıyor sonra 36 gün yıllık iznim var onu alicam sonra 40 gün rapor hakkım var onu alicam bu arada hep maaş alicam izin rapor bitip ücretsiz izne ayrılacağın vakit önceden kuruma dilekçe veriyorsun maaşlar yapılmadan olsa iyi olur çünkü biz maaşı ve doneri çalışmadan alıyoruz hesabına para yatirmiyorlar ama ücretsiz izin bitip ise başlayacağın ay peşin maaş alıyorsun . Bu arada yıllık iznin varken ücretsiz izne ayrilabilirsin sıkıntı olmuyor devlette ama ben 2 yıllık ayrılacağım için izin rapor hicbir şey bırakmayacağım geride
Ben 2 farklı hastaneye gidiyorum ikisindede ücretsiz nst
İnşallah canimmm, aminnnn
Birde kızlar bana belki deli bu diyeceksiniz de ben doğuma kıllı gideceğim diye çok çekiniyorum ya hani birden su falan gelirsedeliyim di mi
biz sabah 5:30 uyanıyoruz kızımlagiyin bişeyler hazırla işyerine getirmek için derken evden çıkıyorum 6:30 ta servise biniyorum 8 de iş yerine geliyorum.Akşamda 7:30 ta evde oluyorum anlayacağın çin işkencesi son 3 haftasına kadar çalışacam en azından dogumdan sonraya atmak için kazasız belasız inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaşarız
Gebze medical parka gidiyorum burcu hanima. Mehtap hanimi duymadim hic. Belki baska subededir o.Central hospital. Mehtap hanım vardı orda ona mı gidiyorsun :)
Bencede atlet rahat ben zaten sütyen hiç giymeyi sevmiyorum evde giymem dışarda mecburen giyiyorum.Gogus pedi veya kalkan kullanilacagi icin hic fark etmiyor pedin kalkanin dusmesini engellesin yeterama atletle daha rahat etmistim ben tabi kisiden kisiye degisir
Cnmlimit ne kadar gumruge takılma durumu oluyor diye cesaret edemiyorum benkızım için kanguru aldım sling aldım farklı aparatlar aldım .havlu mendilleri çok iyi onlardan aldım.Bir kaç tanede kıyafet aldım yazlık çok güzel geldi kıyafetleride çok memnun kaldım.Sadece biraz geç geliyor.Ama çok ucuza alıyorsun.
Aman daha erken beklesinler bebisler daha. Benim de igne batmasi gibi 2dk icinde 6-7defa ust uste sanci olunca korktum sonra durdu bi kac saat sonra tekrar oldu ama daha az oldu gecti. Dogumlarimiz yaklasiyir sanirimkızlar nasılsınız.ben dün akşam biraz telaşlıydım. kasılmalarım 15 dk da bir düzenli gitti.tam hazırlanayım hastaneye gideyim derken kesildi. bir daha olmadı ama beni baya endişelendirdi
Aynen birde gün içinde sadece kımıldayan gerinen oğluş azcık üzerine yatayım tekmeyi basıyor.Ben de bacaklarimin arasina yastik koymadan uyuyamiyorum artik hemen durtuyorlar asagidan
Etrafımdakiler sütyen alma kullanılmıyor dedi bende ya emzirme atleti yada yarım atlet alcamGogus pedi veya kalkan kullanilacagi icin hic fark etmiyor pedin kalkanin dusmesini engellesin yeterama atletle daha rahat etmistim ben tabi kisiden kisiye degisir
Yoksabah sabah cok guldum gece nasil gecti giristin mi adama
Kısa :) Ümmühanın yanina isim ararken bilge veya sevdeyi düşündük sonra ilbilge olabilir dedik. Tam olarak 2. isim belli degil. Sizce ne koyalim :)
Atletin icine gogus pedi koyunca silikonlu sutyen gibi duruyor zaten. Hic gerek kalmiyor sutyene. Ben de sutyen takmayi hic sevmiyorum atletle cok rahat ettim emzirme sutyeni yazin atlet fazla geldiginde giyilebilirBencede atlet rahat ben zaten sütyen hiç giymeyi sevmiyorum evde giymem dışarda mecburen giyiyorum.
Ümmühan elif bence güzel[/QUOTE]Aynen birde gün içinde sadece kımıldayan gerinen oğluş azcık üzerine yatayım tekmeyi basıyor.
Etrafımdakiler sütyen alma kullanılmıyor dedi bende ya emzirme atleti yada yarım atlet alcam
Yokaz gıcıklık yaptm ama suya falan kaldırdm
ümmühan dan sonraki bence söyleniş kolaylığı açısından sesli harfle başlamalı ve kısa olmalıtabi siz bilirsiniz nihayetinde..
nacizane tavsiyem;
ümmühan elif
ümmühan ayça
ümmühan ikra
Kizima hamile oldugumdan suphelendigim siralarda esim bayildi dustu tuvalette kulak yolunu yirtti yatti bi kac gun. 20gunlukken su cicegi gecirdi. 8-9aylikken ayagindaki 3bagi kopardi yaz boyu yatti bunun disinda zaten surekli sporcu rahatsizliklari grip nezle faranjit 4-5ayi bulan kronik oksuruk vs hep vardi. Evde hastam var buyuk oglum hasta diyirdum okuldakiler guluyordubencede sonuna kadar doğru. eşime gönderdim bunu gülüyor sadece. o da doğru olduğunu biliyor çünkü
Gebze medical parka gidiyorum burcu hanima. Mehtap hanimi duymadim hic. Belki baska subededir o.
Canım 32. haftadan sonra 8 hafta iznin oluyor mesela ben 8 ocakta çalışamaz alicam 8 mayısa kadar düzenli maaş alıyoruz döner sermaye sabit ucretide yatıyor sonra 36 gün yıllık iznim var onu alicam sonra 40 gün rapor hakkım var onu alicam bu arada hep maaş alicam izin rapor bitip ücretsiz izne ayrılacağın vakit önceden kuruma dilekçe veriyorsun maaşlar yapılmadan olsa iyi olur çünkü biz maaşı ve doneri çalışmadan alıyoruz hesabına para yatirmiyorlar ama ücretsiz izin bitip ise başlayacağın ay peşin maaş alıyorsun . Bu arada yıllık iznin varken ücretsiz izne ayrilabilirsin sıkıntı olmuyor devlette ama ben 2 yıllık ayrılacağım için izin rapor hicbir şey bırakmayacağım geride
Sizin sansiniz daha yuksek bobregi kurtarmak acisindan biz gec kaldik burdakiler yuzunden. Hakkinizda hayirlisi insaallah hicbir mudaheleye gerek kalmadan duzelir bebisleriniz. Allaha emanetsiniz.Cevabın ve tavsiyen için çok teşekkür ederim canım. Ben istanbul da yaşıyorum. Gerçekten böbrek şakaya gelecek gibi değil. Malesef ki 18. Haftadan beri de her kontrolde çıkıyor. Umarim sınırı geçmez. Ama birinin ki sınıra çok yakın. Operasyona gerek olacak diye de çok korkuyorum. Rabbim yavrularımızı korusun.
aynen aynen.yaklaştığını hissediyorum artık. çatı kemiklerim çürük gibi nasıl ağrıyor sabah akşam. benimkisi haftasını bulmadan gelecek herhalde.zaten kilosu da önden gidiyorduAman daha erken beklesinler bebisler daha. Benim de igne batmasi gibi 2dk icinde 6-7defa ust uste sanci olunca korktum sonra durdu bi kac saat sonra tekrar oldu ama daha az oldu gecti. Dogumlarimiz yaklasiyir sanirim
Niye kabul etmedin ki kordon kanı zaten doğumda alınıyor şu an senin için bir riski yok kiKizlar dr ciktim simdi peritanolog bebisin kafasi buyuk benim 3 dr inceli en son dr annesinin kafada buyuk genetik olabilir dedi fakat kafa arkasinda 3 damarda bir buyume gorduler dr normal genetikten de olabilir dedi veta kromozonlardanda olabilir dedi kromozomlarin kontrolu icin kordon kani almayi onerdiler kabul etmedim bende bebis dogduktan sonra kontrol ediyorlarmiş zaten simdi kendi dr gidyorum sonuclari onada gostericem bakalim ne dicek kafasi buyuk oldugu icin acaba sezeryana mi alir ki beni
Benim hastanemde de nst ücreti 12 tl , muayene ücreti 20 tl. Değişebiliyor hastaneye göre ama 40 baya fazlaymış.Kızlar gunaydın.. Geçenlerde nst için ücret konusunu yazmıştınız da ben kaçırdım bizim hastanede 40 tl miş.. Normal mi bu ? Benim hiç bir fikrim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?