2016 Şubat Anneleri

Alla alla enteresanmış bizimki o Zaman :/

İnşallah canimmm, aminnnn

Birde kızlar bana belki deli bu diyeceksiniz de ben doğuma kıllı gideceğim diye çok çekiniyorum ya hani birden su falan gelirse deliyim di mi

Ayy valla bende aynı korkuyu yaşıyorum doğum sancısını falan bi kenara bırakıp, doğuma kıllı gitmekten korkuyorum psikopat mıyım nee ama aniden su gelirse 3 5 dk hemen temizlensek nolur kii ya pirrt diye o an doğuracak değiliz herhalde ayy durun durun 5 dk bekleyin benim banyoda az işim var hemen gelirim

anaaaammmm sen ne kadar erken uyanıyorsun çok fena yaaa benmde serwisim war serwise 8 de biniyorum ben 8.20 de işyerinde oluyorum. akşamda 7.00 de oluyorum ewde.. ben kahvaltılığımı akşamdan hazırlıyorum sabah uğraşmamak için... sabah da poşete koyuyorum ofiste yiyorum. bu zamana kadar hep böyle hergün kahvaltı hazırladım. walla kendim için olsa hiiiiç uğraşmam bi poğaça alır gelirdim işe. bebek olunca herşeyi düşünüyorsun işte ...

Gogus pedi veya kalkan kullanilacagi icin hic fark etmiyor pedin kalkanin dusmesini engellesin yeter ama atletle daha rahat etmistim ben tabi kisiden kisiye degisir
Bencede atlet rahat ben zaten sütyen hiç giymeyi sevmiyorum evde giymem dışarda mecburen giyiyorum.

Cnmlimit ne kadar gumruge takılma durumu oluyor diye cesaret edemiyorum ben

kızlar nasılsınız.ben dün akşam biraz telaşlıydım. kasılmalarım 15 dk da bir düzenli gitti.tam hazırlanayım hastaneye gideyim derken kesildi. bir daha olmadı ama beni baya endişelendirdi
Aman daha erken beklesinler bebisler daha. Benim de igne batmasi gibi 2dk icinde 6-7defa ust uste sanci olunca korktum sonra durdu bi kac saat sonra tekrar oldu ama daha az oldu gecti. Dogumlarimiz yaklasiyir sanirim

Ben de bacaklarimin arasina yastik koymadan uyuyamiyorum artik hemen durtuyorlar asagidan
Aynen birde gün içinde sadece kımıldayan gerinen oğluş azcık üzerine yatayım tekmeyi basıyor.
Gogus pedi veya kalkan kullanilacagi icin hic fark etmiyor pedin kalkanin dusmesini engellesin yeter ama atletle daha rahat etmistim ben tabi kisiden kisiye degisir
Etrafımdakiler sütyen alma kullanılmıyor dedi bende ya emzirme atleti yada yarım atlet alcam
sabah sabah cok guldum gece nasil gecti giristin mi adama
Yok az gıcıklık yaptm ama suya falan kaldırdm
Kısa :) Ümmühanın yanina isim ararken bilge veya sevdeyi düşündük sonra ilbilge olabilir dedik. Tam olarak 2. isim belli degil. Sizce ne koyalim :)

ümmühan dan sonraki bence söyleniş kolaylığı açısından sesli harfle başlamalı ve kısa olmalıtabi siz bilirsiniz nihayetinde..

nacizane tavsiyem;

ümmühan elif

ümmühan ayça

ümmühan ikra[/QUOTE]
Ümmühan elif bence güzel

Bencede atlet rahat ben zaten sütyen hiç giymeyi sevmiyorum evde giymem dışarda mecburen giyiyorum.
Atletin icine gogus pedi koyunca silikonlu sutyen gibi duruyor zaten. Hic gerek kalmiyor sutyene. Ben de sutyen takmayi hic sevmiyorum atletle cok rahat ettim emzirme sutyeni yazin atlet fazla geldiginde giyilebilir

Ümmühan elif bence güzel[/QUOTE]
Sutyeni ben de hic kullanmadim ama sutumuz cok olur da yazin da devam edersek emzirmeye belki bu sefer atlet fazla gelir sutyen kullanilir

bencede sonuna kadar doğru. eşime gönderdim bunu gülüyor sadece. o da doğru olduğunu biliyor çünkü
Kizima hamile oldugumdan suphelendigim siralarda esim bayildi dustu tuvalette kulak yolunu yirtti yatti bi kac gun. 20gunlukken su cicegi gecirdi. 8-9aylikken ayagindaki 3bagi kopardi yaz boyu yatti bunun disinda zaten surekli sporcu rahatsizliklari grip nezle faranjit 4-5ayi bulan kronik oksuruk vs hep vardi. Evde hastam var buyuk oglum hasta diyirdum okuldakiler guluyordu hunluk etrafini toplama isini saymiyirum bile

çok teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için:)

Sizin sansiniz daha yuksek bobregi kurtarmak acisindan biz gec kaldik burdakiler yuzunden. Hakkinizda hayirlisi insaallah hicbir mudaheleye gerek kalmadan duzelir bebisleriniz. Allaha emanetsiniz.

S serppp canım doktordan geldim şimdi nabzım yüksekliyor diye söyledim orda da 117 çıktı 3 günde bir nabzımı ölçtürcem ve çarpıntım durup dururken mi oluyor yoksa uzun süre hareket halinden sonra mı onu takip edicem gece çarpıntılı uyandığım zaman genelde sırtüstü oluyorum dedim basınçla alakalı dedi gece öyle olduğunda kalkıp bir iki tur yürü sonra bacaklarını uzat geçtikten sonra sola yat dedi bide tansiyonun yükselmemesi gerekiyormuş

Aman daha erken beklesinler bebisler daha. Benim de igne batmasi gibi 2dk icinde 6-7defa ust uste sanci olunca korktum sonra durdu bi kac saat sonra tekrar oldu ama daha az oldu gecti. Dogumlarimiz yaklasiyir sanirim
aynen aynen.yaklaştığını hissediyorum artık. çatı kemiklerim çürük gibi nasıl ağrıyor sabah akşam. benimkisi haftasını bulmadan gelecek herhalde.zaten kilosu da önden gidiyordu

Niye kabul etmedin ki kordon kanı zaten doğumda alınıyor şu an senin için bir riski yok ki

Kızlar gunaydın.. Geçenlerde nst için ücret konusunu yazmıştınız da ben kaçırdım bizim hastanede 40 tl miş.. Normal mi bu ? Benim hiç bir fikrim yok :)
Benim hastanemde de nst ücreti 12 tl , muayene ücreti 20 tl. Değişebiliyor hastaneye göre ama 40 baya fazlaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…