Benim hastanede 2015 sgk anlaşmalı hali sezeryan 3500 tl +500 tl epidural.. Bakalim 2016 icin ne diyeceklerOnlar bence doğan bebegi altın suyuna batırıp veriyorlarbu ne ya hakikaten..
valla şuan zaten yol yapımı okadar çokki burda istanbul trafiğinden beteriz.Birde ben tarsus tarafında çalışıyorum fabrikada bir uçtan bir uca geliyorum :):)Mersinde o kadar ulaşım sorunu da yok aslında canım ilçeye felan mı gidiyorsun? Cok zor hergün öyle yol
Tesekkur ederim canim yazdigin icin hareket olayina ben dikkat ettim cok hareket ettigimde oluyor gerci normal halimle kiyaslarsam hic bi sey yapmiyorum ama hamilelik en ufak harekette yoruyor insaniS serppp canım doktordan geldim şimdi nabzım yüksekliyor diye söyledim orda da 117 çıktı 3 günde bir nabzımı ölçtürcem ve çarpıntım durup dururken mi oluyor yoksa uzun süre hareket halinden sonra mı onu takip edicem gece çarpıntılı uyandığım zaman genelde sırtüstü oluyorum dedim basınçla alakalı dedi gece öyle olduğunda kalkıp bir iki tur yürü sonra bacaklarını uzat geçtikten sonra sola yat dedi bide tansiyonun yükselmemesi gerekiyormuş
Kuruntu olma ihtimali yüksek cnmKızlar iki kontroldür doktorum bebeğimin baş,karın ölçülerini falan aldıktan sonra kalp atışlarını dinliyor ve bi 3 - 5 dk kadar kalbinin çalışmasına bakıyor kapakçıklara falan bi önceki kontrolde sordum bi sıkıntı mı var diye yo hayır normal takip dedi bugünde uzunca kalbine baktı sizinkide kalbine uzun bakıyor mu ben mi kuruntu yapıyorum kendi kendime
Kilosu onden gidiyorsa sorun yok zaten belirtilerden sonra bi iki haftayi bulur dogum oarada da kilo alir 3kg.i gecse yeteraynen aynen.yaklaştığını hissediyorum artık. çatı kemiklerim çürük gibi nasıl ağrıyor sabah akşam. benimkisi haftasını bulmadan gelecek herhalde.zaten kilosu da önden gidiyordu
bende sabah hazırlıyorum işte işe getirmek için.Sütü yumurtayı evde yiyorum yol uzun olunca burdada 2. kahvaltı yapıyorum.Aynen benim biraz işkence oluyor ama alıştım.nNormaldede kız yatırmıyor zaten :) neyse az kaldı 1 daha dayanacaz artık :) bi avantajım süt izinlerim 1 gün olacak saatlik olmayacak.4 gün çalışacam 3 gün evde olacam :) yol uzun olunca haftada 1 gün veriyorlar bize :)
evet canım malesef, işte bizim % 20 indirim var 85 tl ye düşüyor. ama tahliler falan pahalı. 85 oluncada şükür diyoruz ne yapalım :)Sizinde kont
Sizinde kontroller pahalıyms cnm.
Amcamlar isvec.te ucretli annelik izni 400kusur gun ucretsiz de kullanilabiliyor cocuk zaten 18yasina kadar tum muayenelerini ucretsiz oluyor okudugu surece de devletten maas aliyorGecen almanyada mühendis olarak calışan bi adamla karşılaştık ücretli babalık izni bilr 9 aymışdedim biz insan değiliz o zaman anneye ne kadar verirler düşünün öğretmen olunca yada normal devlet memuru olunca rapor heyet az biraz daha uzatılıyo ama eğer özel yada sözleşmeli çalışıyorsan bide izin aktaramadıysan 2 aylıkken bırak diyorlar sonra neymiş ilk 6 ay sadece anne sütü özür diliyorum ama hele bide buyukşehirde yaşıyorsan zor yetr o süt izni... Devletin bu anne doğum cocuk politikalarına akıl ermiyor rezalet tam.. 6 ay anne sütü der izin vermez sanki eve hat cekecen... Normal doğum zorunlu der ama normal müdahalesiz doğumu uygulanmaz.... Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.. Sırf bu konuda ev hanımı olmak varmış... Mutlaka zor ama en azından cocugum ne olacak diye düşünülmez heralde..Ben dağın basında çalışıp yasıyorum izne ayrılamıyorum tek olduğum için bakıcı bulmam da cok zor sansıma yerime calışacak hemşire buldum bakıcı parasının iki katını veriyorum ama çocuğuma kendim bakmış olacagım.. Şükür böyle bir sansım oldu.. İmkanı olmayanlar napacak? Devletin umrunda mı...
bizde yol mesafesi olduğu için benim zaten 1,5 saat yolda geçer bir anlamı kalmaz.Daha önceki bayanlar 1 gün kullandı.Cumartesi tatil olunca genelde cuma yada pazartesi kullanıyoruz :) oyüzden 3 gün boyunca bebeişle zaman geçirebilecem.1 yaşına kadar en azından :)ben sabahları süt ve yumurta yemiyorum hiç kahvaltılık olarak beyaz peynir, kaşar, çeri domates ve salatalık yanında açık çay içiyorum.. haftasonları evde kahvaltı yaptığımda yiyorum domatesi sütü de ne zamn canım isterse içiyorum...
ooo baya iyimiş o zaman senin. biz de süt iznini h.içi ya sabah 1,5 saat geç gelceksin ya da 1,5 saat erken çıkcaksın.. öyle oluyor. cumartesi yarım gün mesai olduğundan h.içi full ve cumartesi de süt izni kullanmak istediğimi söylicem bakalım kabul edecekler mi... senin süpermiş ama yaaa....
Daginik toplamaktan gina gelmisti bi gun coraplarini dizustu bilg.in icine koydum bilg.i bi acti sinirlendi hakki varmis gibi sonuc yine ayni yine aynihahah iyiymiş ya, etraf toplama işini ben artık işten görmüyorum bile. alışkanlık olmuş farkına varmadan toparlıyuorum
valla senin işin zor canım. benimki öyle değil. arada bir hasta olur onda da biraz nazlı olur o kadar. Dağınıklık desen erkeklerin geninde var zaten :)
Benim hastanede 2015 sgk anlaşmalı hali sezeryan 3500 tl +500 tl epidural.. Bakalim 2016 icin ne diyeceklervalla altin suyuna batirin dicem galiba
Canim benim doktor 5-10 saniye dinliyor okadar. Ama her doktor ayni değildir. Bişey olsa saylerdi sana bence. İnceden bakması iyi bence.Kızlar iki kontroldür doktorum bebeğimin baş,karın ölçülerini falan aldıktan sonra kalp atışlarını dinliyor ve bi 3 - 5 dk kadar kalbinin çalışmasına bakıyor kapakçıklara falan bi önceki kontrolde sordum bi sıkıntı mı var diye yo hayır normal takip dedi bugünde uzunca kalbine baktı sizinkide kalbine uzun bakıyor mu ben mi kuruntu yapıyorum kendi kendime
bizde yol mesafesi olduğu için benim zaten 1,5 saat yolda geçer bir anlamı kalmaz.Daha önceki bayanlar 1 gün kullandı.Cumartesi tatil olunca genelde cuma yada pazartesi kullanıyoruz :) oyüzden 3 gün boyunca bebeişle zaman geçirebilecem.1 yaşına kadar en azından :)
Arada hareket ediyorsa sorun yok canim yeri daraldi buyudu bebisin hareket edemiyorKızlar Merhaba kızım çok haraketliydi ama iki gündür birden azaldı çok zayıf ve az haraketleri 32+5 haftadayim ne yapsam benim gibi olan var mı? Doktora gitsemmi
İnşallah öyledir canım şimdi düşünüyorum 30 haftadan sonraki iki kontrollerimde ultrasonla daha detaylı bakıyorKuruntu olma ihtimali yüksek cnmbişey olduğunda yüzümüze carpiyorlar çünkü. Saklamiyorlar diye dusunuyorum
Hahaha iyi yapmışsın :) benimki bu aralar düzeldi. artık eğilemediğim için benim çoraplarımı bile toparlıyor ahahDaginik toplamaktan gina gelmisti bi gun coraplarini dizustu bilg.in icine koydum bilg.i bi acti sinirlendi hakki varmis gibi sonuc yine ayni yine ayni
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim. Birden azalınca ve zayıf olunca panik oluyorum.Arada hareket ediyorsa sorun yok canim yeri daraldi buyudu bebisin hareket edemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?