2016 Şubat Anneleri

Onlar bence doğan bebegi altın suyuna batırıp veriyorlar bu ne ya hakikaten..
Benim hastanede 2015 sgk anlaşmalı hali sezeryan 3500 tl +500 tl epidural.. Bakalim 2016 icin ne diyecekler valla altin suyuna batirin dicem galiba

Mersinde o kadar ulaşım sorunu da yok aslında canım ilçeye felan mı gidiyorsun? Cok zor hergün öyle yol
valla şuan zaten yol yapımı okadar çokki burda istanbul trafiğinden beteriz.Birde ben tarsus tarafında çalışıyorum fabrikada bir uçtan bir uca geliyorum :):)

Kızlar iki kontroldür doktorum bebeğimin baş,karın ölçülerini falan aldıktan sonra kalp atışlarını dinliyor ve bi 3 - 5 dk kadar kalbinin çalışmasına bakıyor kapakçıklara falan bi önceki kontrolde sordum bi sıkıntı mı var diye yo hayır normal takip dedi bugünde uzunca kalbine baktı sizinkide kalbine uzun bakıyor mu ben mi kuruntu yapıyorum kendi kendime

Tesekkur ederim canim yazdigin icin hareket olayina ben dikkat ettim cok hareket ettigimde oluyor gerci normal halimle kiyaslarsam hic bi sey yapmiyorum ama hamilelik en ufak harekette yoruyor insani

Kuruntu olma ihtimali yüksek cnmbişey olduğunda yüzümüze carpiyorlar çünkü. Saklamiyorlar diye dusunuyorum

aynen aynen.yaklaştığını hissediyorum artık. çatı kemiklerim çürük gibi nasıl ağrıyor sabah akşam. benimkisi haftasını bulmadan gelecek herhalde.zaten kilosu da önden gidiyordu
Kilosu onden gidiyorsa sorun yok zaten belirtilerden sonra bi iki haftayi bulur dogum oarada da kilo alir 3kg.i gecse yeter

Kızlar Merhaba kızım çok haraketliydi ama iki gündür birden azaldı çok zayıf ve az haraketleri 32+5 haftadayim ne yapsam benim gibi olan var mı? Doktora gitsemmi

ben sabahları süt ve yumurta yemiyorum hiç kahvaltılık olarak beyaz peynir, kaşar, çeri domates ve salatalık yanında açık çay içiyorum.. haftasonları evde kahvaltı yaptığımda yiyorum domatesi sütü de ne zamn canım isterse içiyorum...

ooo baya iyimiş o zaman senin. biz de süt iznini h.içi ya sabah 1,5 saat geç gelceksin ya da 1,5 saat erken çıkcaksın.. öyle oluyor. cumartesi yarım gün mesai olduğundan h.içi full ve cumartesi de süt izni kullanmak istediğimi söylicem bakalım kabul edecekler mi... senin süpermiş ama yaaa....

Amcamlar isvec.te ucretli annelik izni 400kusur gun ucretsiz de kullanilabiliyor cocuk zaten 18yasina kadar tum muayenelerini ucretsiz oluyor okudugu surece de devletten maas aliyor

kızlar bazen nabzım o kadar hızlı atıyorki çalışırken insanlar görüyor o derece... sizlerde de varmı doktora henüz gitmedim ama iyice korkmaya başladım...Bi kaç kişiye sordum tansiyon falan dediler ama tırstım resmen

bizde yol mesafesi olduğu için benim zaten 1,5 saat yolda geçer bir anlamı kalmaz.Daha önceki bayanlar 1 gün kullandı.Cumartesi tatil olunca genelde cuma yada pazartesi kullanıyoruz :) oyüzden 3 gün boyunca bebeişle zaman geçirebilecem.1 yaşına kadar en azından :)

Daginik toplamaktan gina gelmisti bi gun coraplarini dizustu bilg.in icine koydum bilg.i bi acti sinirlendi hakki varmis gibi sonuc yine ayni yine ayni

Benim hastanede 2015 sgk anlaşmalı hali sezeryan 3500 tl +500 tl epidural.. Bakalim 2016 icin ne diyecekler valla altin suyuna batirin dicem galiba

Hangi acibadem bu Canım ? Kadın dogumda acıbademde sgk geçerli değil diye biliyorum

Canim benim doktor 5-10 saniye dinliyor okadar. Ama her doktor ayni değildir. Bişey olsa saylerdi sana bence. İnceden bakması iyi bence.

aynen yani insn çalıştığını bile anlamaz zaten zaman çabuk geçer çok şanslısın hakkaten =)

Kuruntu olma ihtimali yüksek cnmbişey olduğunda yüzümüze carpiyorlar çünkü. Saklamiyorlar diye dusunuyorum
İnşallah öyledir canım şimdi düşünüyorum 30 haftadan sonraki iki kontrollerimde ultrasonla daha detaylı bakıyor

Daginik toplamaktan gina gelmisti bi gun coraplarini dizustu bilg.in icine koydum bilg.i bi acti sinirlendi hakki varmis gibi sonuc yine ayni yine ayni
Hahaha iyi yapmışsın :) benimki bu aralar düzeldi. artık eğilemediğim için benim çoraplarımı bile toparlıyor ahah
doğumdan sonrada böyle gider inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…