2016 Şubat Anneleri

155 tl mi çokmuş ya . ben terlik aldım, tacıda kırmızı aldım işte. bakalım benimki nasıl olacak. bende biraz araştırayım :)
175'e bile var tek tac 75,- .. Fikir almak istersen bakabilirsin.. parisienhome.com
Ben birebir aynısını yapmadım bu arada :)

Niye kabul etmedin ki kordon kanı zaten doğumda alınıyor şu an senin için bir riski yok ki
Dr var dedi canim erken dogumu tetikliye biliyo dedi ama zaten dogumdan sonrada ayni islem yapiliyo dedi bende gerek gormedim riske atmaya gerek yok zaten dr lar olumlu bakiyorlardi her ihtimale karşilik yaptirmami onermislerdi

Kızlar yılbaşından sonra bebek ürünlerine yeni zam falan gelir mi sizce? Haftasonu beğendiğim bebek arabası indirime girecekmiş ebebekte normalde nisan gibi falan alırız gerek yok diye düşünüyordukta zam gelirse kaçırmasak mı acaba indirimu dedim kafam karıştı

Kizlar eminonundeki havuzlu handan aldim ben.tac ve terlik 35 tlye. Cok da hos.ama gondermeiyorum nasil gonderiliyor sizinkileri de goremiyorum cnku ben fotolarin.

E bebekte çalışan çocuktan ve ayrıca televizyonda da duydum zam gelecek diye bence hazır indirim e girecek hiç kaçırma derim ben

Tatlım farklı bir mağazada çalışan çocuk yeni kataloğu gösterdi, fiyatlar yeni yılla hemen olmasada çıkıcak, şuan eski ürünleri eritiyorlar, yenileri gelince fiyatlar şişicekmiş 1300 liralık baktığımız ürün 1600 olucaktı mesela :/

Ay o zaman alalım en iyisi sadece kafamı kurcalayan şu arabanın herşeyi güzel sadece ana kucağını çift yönlü kullanabiliyorsun onu çıkarınca puset tek yönlü kullanılıyor ne yapsak bilemedim sıkıntı olur mu dışa dönük olmasi bir yerden sonra

Bebeklik döneminde sonra cocugun özgüveni ve gelişimi açısından dısarı dönük olması tavsiye ediliyor zaten canım bence araba hosuna gittiyse onu sıkıntı yapma zaten küçüklük döneminde anakucagı sana dönük olacak

Offffff evdeyim diye mi böyle? Hemencik akşam oluveriyor ve yapmak istediklerimi yapamadan kalakalıyorum. Bi tek ben mi böyle hissediyorum.. evim çok kirli. bebek alışverişimde eksik birkaç eşyam var onları almalıyım. Kızımın kıyafetlerini ütüleyip dolabına yerlestirmeliyim. Çantamı hazırlamalıyım. Ortada besik falanda yok daha. Staj defterimi teslim edicem daha doldurmadım bile. haftaya da final sınavlarım var. Hiç çalışmadım. Ve ben öylece bön bön oturuyorum.
O değilde karnım burnumda sınava giderken yolda doğurmasam barii ne çok dertliyim bu aksam

Ayyy kızlar bebeğim kocamn oldu sağlı sollu vuruyor artık, kaburgama denk gelince benide sarsıyor, Allahım nasıl birşey bu.. Sizede az kaldı 35. Hafta çok farklı oluyomuş..
Çok takılma ona derim pusette çok kalmıcak zaten, ama tabi sen bilirsin..

Yaaaa aynen kıyafet odam batık kıyafetler katlanıcak daha ama ben bir komşuya kahve içmeye gittim, bir lahusa tacı yaptım.. Günüm bittiii :/

Canim benim.bebek arabam Massimo Ricco tek yonlu suana kadar bi dezavantajini gormedim.Benim icin en onemlisi rahat surulmesi ve oturma yerinin tamamen yatmasi.Bi kere baska bir bebek arabasiyla ciktimda donene kadar iskenceydi resmen,benim arabam yag gibi kayiyormus :))bana sorarsan diger beklentilerini karsiliyorsa al.

oyy ne güzel :):) benim kızımda şaşırıyor akşama kadar nerde duracağını cirit atıyor içerde o kıbırdadıkça mutlu oluyorum :)) ne güzel bir duyguymuşş yaa rabbim tüm isteyen herkeze bütün kadınlara nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…