- 14 Ağustos 2015
- 2.254
- 1.123
- 63
- 37
Sağol güzelim yardımın için bayagi iyiymiş boyun maşallah. ben 1.61 im ben de sadece göbekten kilo aldım normalde de çok zayıfim . alırsaM s beden alaçam. tekrar teşekkür ederim bayagi bi soru sordum:)Benim boyum 1.71 ve 67 kgyim ama sadece gobegim var bacaklarim falan sopa gibi hala :) Sabahlikli olan M beden bol geldi biraz ama degistirmedim digerini sonradan s beden aldim iyi oldu o canim. N11 de bir suru magaza var, n11 araci gibi birsey oluyor. Sahinleri satan cok yoktu zaten. Aldigim magazanin adi sahinlertekstil olmasi lazim. Fiyat olarak sahinlerin sitesiyle ayniydi ama ben kampanyaya denk getirdim indirimli aldim.
Canım benimde nabzım arada yükseliyor çarpıntım oluyor bugün doktora sordum ordada 117 çıktı 3 günde bir nabzımı ve tansiyonumu ölçtürcem benim tansiyon yükselmiyor nabzım yükseliyor sadece tansiyon hep 10-8 11-8 civarı dikkat et sende bi kendini dinle çok yorulunca mı oluyor yoksa herhangi bi zamanda yükseliyor mu diye bide doktoruma dedim gece sırt üstü uyanınca çarpntım oluyor dedim basınçtan dolayı olur dedi kalkıp biraz yürüyüp sola yatmak gerekiyormuşkızlar bazen nabzım o kadar hızlı atıyorki çalışırken insanlar görüyor o derece... sizlerde de varmı doktora henüz gitmedim ama iyice korkmaya başladım...Bi kaç kişiye sordum tansiyon falan dediler ama tırstım resmen
Cnm troid in felan var mikızlar bazen nabzım o kadar hızlı atıyorki çalışırken insanlar görüyor o derece... sizlerde de varmı doktora henüz gitmedim ama iyice korkmaya başladım...Bi kaç kişiye sordum tansiyon falan dediler ama tırstım resmen
Teşekkür ederim canım ... İlk başlar ben farketmedim bile iş yerine gelenler farketti boynum o kadar atıyordiki. bugunde ben fark ettim ama cok ta yorulmamıştım. Evet tansiyonum yükseliyor bu ara benim tansiyonum 10.5 geçmez ama geçen közlerim pul pul oldu başım döndü eczaneden ölçtürünce 12.8 falan olmuşCanım benimde nabzım arada yükseliyor çarpıntım oluyor bugün doktora sordum ordada 117 çıktı 3 günde bir nabzımı ve tansiyonumu ölçtürcem benim tansiyon yükselmiyor nabzım yükseliyor sadece tansiyon hep 10-8 11-8 civarı dikkat et sende bi kendini dinle çok yorulunca mı oluyor yoksa herhangi bi zamanda yükseliyor mu diye bide doktoruma dedim gece sırt üstü uyanınca çarpntım oluyor dedim basınçtan dolayı olur dedi kalkıp biraz yürüyüp sola yatmak gerekiyormuş
Kalp ritmini benim doktorda az dinliyor ama çalışmasına kapakçıklarına falan bakıyo canım umarım birşey yoktur buarada bebeğinin hareketlerini sormuşsun benim kızımda bikaç gün kıpır kıpır birkaç gün ufak vuruşlar yapıyo önemli olan hafifte olsa hareketlerini hissetmek dedi doktor çok tereddüt ettiğim zaman bi tatlı yiyorum sırtüstü uzanıyorum bi 10 15 dk hemen bşlıyo pıt pıt vurmayaCanim benim doktor 5-10 saniye dinliyor okadar. Ama her doktor ayni değildir. Bişey olsa saylerdi sana bence. İnceden bakması iyi bence.
İnşallah bebişlerimız sag salim doğarear. Bende ne zaman detaylı ultrasonda girecek olsan panik ve korku yaşıyorum.İnşallah öyledir canım şimdi düşünüyorum 30 haftadan sonraki iki kontrollerimde ultrasonla daha detaylı bakıyor
Cn
Cnm troid in felan var mi[/QU
gecen gün genel test yaptırdım. troid hızlı çalışıyor dedi ama doktorum cok önemli değil dedi..
Rica ederim canım sürekli oluyorsa kardiyoloji bölümüne yönlendiriyolarmış çarpıntı için ilaç veriyolarmış sorun varsa sende bi takip edip doktorun la görüş ihmal etme tatlmTeşekkür ederim canım ... İlk başlar ben farketmedim bile iş yerine gelenler farketti boynum o kadar atıyordiki. bugunde ben fark ettim ama cok ta yorulmamıştım. Evet tansiyonum yükseliyor bu ara benim tansiyonum 10.5 geçmez ama geçen közlerim pul pul oldu başım döndü eczaneden ölçtürünce 12.8 falan olmuş
valla çarpıntı hiç olmadı.. Ama bu hafta artık bi doktora gideyim...Rica ederim canım sürekli oluyorsa kardiyoloji bölümüne yönlendiriyolarmış çarpıntı için ilaç veriyolarmış sorun varsa sende bi takip edip doktorun la görüş ihmal etme tatlm
çok güzel olmuş, eline sağlık. ben kırmızı fiyonklu bi taç almıştım ama bunu görünce bende mi böyle bişi yapsam diyorum :)Kızlarr kokoş lahusa tacımı bitirdim, terliğe birşey yapmıcam, çok abartılı olucağını düşünüyorum..
Fikirlerinizi bekliyorum
Yapamadılar bi yolu zaten :/ valla allah yardımcın olsun canımvalla şuan zaten yol yapımı okadar çokki burda istanbul trafiğinden beteriz.Birde ben tarsus tarafında çalışıyorum fabrikada bir uçtan bir uca geliyorum :):)
Yapabilirsin canımçok güzel olmuş, eline sağlık. ben kırmızı fiyonklu bi taç almıştım ama bunu görünce bende mi böyle bişi yapsam diyorum :)
canım normalde 10 yada 11 olurdu 14 15 e kadar yükseldi ilaç başlandı şimdi haftaya bidaha kontrolüm var bakalım hayırlısıyüksek derken ne kadar yuksek canım?
Oo çokmuş gerçekten. Allah yardımcın olsun ne diyeyimBenim hastanede 2015 sgk anlaşmalı hali sezeryan 3500 tl +500 tl epidural.. Bakalim 2016 icin ne diyeceklervalla altin suyuna batirin dicem galiba
Canım kuruntudur merak etme. Kalbi ile ilgili bir problem olsa mutlaka söylerdi.Kızlar iki kontroldür doktorum bebeğimin baş,karın ölçülerini falan aldıktan sonra kalp atışlarını dinliyor ve bi 3 - 5 dk kadar kalbinin çalışmasına bakıyor kapakçıklara falan bi önceki kontrolde sordum bi sıkıntı mı var diye yo hayır normal takip dedi bugünde uzunca kalbine baktı sizinkide kalbine uzun bakıyor mu ben mi kuruntu yapıyorum kendi kendime
Canım hareket azlığında doktora gitmene gerek yokKızlar Merhaba kızım çok haraketliydi ama iki gündür birden azaldı çok zayıf ve az haraketleri 32+5 haftadayim ne yapsam benim gibi olan var mı? Doktora gitsemmi
Bence cok guzel olmus canim. Ellerine saglik. Gule gule kullanirsin insallah.[QUOTE="keryneia, post: 44293265, member: 6439Kızlarr kokoş lahusa tacımı bitirdim, terliğe birşey yapmıcam, çok abartılı olucağını düşünüyorum..
Fikirlerinizi bekliyorum
Aynen, 3500 nedir ya.. Benimkide seneye 1790 olucak ve hersey içinde epidural vs fark ödemiyorsun..Oo çokmuş gerçekten. Allah yardımcın olsun ne diyeyimbenim bu sene 1300 seneyede olsun 1600.1700 .. bayagı fark var
155 tl mi çokmuş yaYapabilirsin canımyapımı çok kolay sadece ne istediğini bilmen kazım, çok araştırdım inceledim ve bu ortaya çıktı.. 7 liraya halletmiş oldum ve böyle birşey terlik setiyle sitede 155,- ₺ satılıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?