2016 Şubat Anneleri

Sağ
Sağol güzelim yardımın için bayagi iyiymiş boyun maşallah. ben 1.61 im ben de sadece göbekten kilo aldım normalde de çok zayıfim . alırsaM s beden alaçam. tekrar teşekkür ederim bayagi bi soru sordum:)

Canım benimde nabzım arada yükseliyor çarpıntım oluyor bugün doktora sordum ordada 117 çıktı 3 günde bir nabzımı ve tansiyonumu ölçtürcem benim tansiyon yükselmiyor nabzım yükseliyor sadece tansiyon hep 10-8 11-8 civarı dikkat et sende bi kendini dinle çok yorulunca mı oluyor yoksa herhangi bi zamanda yükseliyor mu diye bide doktoruma dedim gece sırt üstü uyanınca çarpntım oluyor dedim basınçtan dolayı olur dedi kalkıp biraz yürüyüp sola yatmak gerekiyormuş

Teşekkür ederim canım ... İlk başlar ben farketmedim bile iş yerine gelenler farketti boynum o kadar atıyordiki. bugunde ben fark ettim ama cok ta yorulmamıştım. Evet tansiyonum yükseliyor bu ara benim tansiyonum 10.5 geçmez ama geçen közlerim pul pul oldu başım döndü eczaneden ölçtürünce 12.8 falan olmuş

Canim benim doktor 5-10 saniye dinliyor okadar. Ama her doktor ayni değildir. Bişey olsa saylerdi sana bence. İnceden bakması iyi bence.
Kalp ritmini benim doktorda az dinliyor ama çalışmasına kapakçıklarına falan bakıyo canım umarım birşey yoktur buarada bebeğinin hareketlerini sormuşsun benim kızımda bikaç gün kıpır kıpır birkaç gün ufak vuruşlar yapıyo önemli olan hafifte olsa hareketlerini hissetmek dedi doktor çok tereddüt ettiğim zaman bi tatlı yiyorum sırtüstü uzanıyorum bi 10 15 dk hemen bşlıyo pıt pıt vurmaya

Rica ederim canım sürekli oluyorsa kardiyoloji bölümüne yönlendiriyolarmış çarpıntı için ilaç veriyolarmış sorun varsa sende bi takip edip doktorun la görüş ihmal etme tatlm

Kızlarr kokoş lahusa tacımı bitirdim , terliğe birşey yapmıcam, çok abartılı olucağını düşünüyorum..

Fikirlerinizi bekliyorum
çok güzel olmuş, eline sağlık. ben kırmızı fiyonklu bi taç almıştım ama bunu görünce bende mi böyle bişi yapsam diyorum :)

çok güzel olmuş, eline sağlık. ben kırmızı fiyonklu bi taç almıştım ama bunu görünce bende mi böyle bişi yapsam diyorum :)
Yapabilirsin canım yapımı çok kolay sadece ne istediğini bilmen kazım, çok araştırdım inceledim ve bu ortaya çıktı.. 7 liraya halletmiş oldum ve böyle birşey terlik setiyle sitede 155,- ₺ satılıyordu

[QUOTE="keryneia, post: 44293265, member: 6439Kızlarr kokoş lahusa tacımı bitirdim , terliğe birşey yapmıcam, çok abartılı olucağını düşünüyorum..

Fikirlerinizi bekliyorum [/QUOTE]
Bence cok guzel olmus canim. Ellerine saglik. Gule gule kullanirsin insallah.

Benim hastanede 2015 sgk anlaşmalı hali sezeryan 3500 tl +500 tl epidural.. Bakalim 2016 icin ne diyecekler valla altin suyuna batirin dicem galiba
Oo çokmuş gerçekten. Allah yardımcın olsun ne diyeyim benim bu sene 1300 seneyede olsun 1600.1700 .. bayagı fark var
Canım kuruntudur merak etme. Kalbi ile ilgili bir problem olsa mutlaka söylerdi.
Kızlar Merhaba kızım çok haraketliydi ama iki gündür birden azaldı çok zayıf ve az haraketleri 32+5 haftadayim ne yapsam benim gibi olan var mı? Doktora gitsemmi
Canım hareket azlığında doktora gitmene gerek yok tamamen hareketsizlikte gitmemiz lazım. Artık son 1 ay içerisine giriyoruz. Hareketleri bayagı azalacak. Yeri iyice daraldı. Artık hareketleri bizim canımızı daha bir acıtacak. Çünkü iyice gerildi artık.

B
Bnm de nabzım 100 un altına düşmüyor troid olabilir dedi.bebişin inde nabzı 160 150 oda bnm gibi yüksek atiyor

[QUOTE="keryneia, post: 44293265, member: 6439Kızlarr kokoş lahusa tacımı bitirdim , terliğe birşey yapmıcam, çok abartılı olucağını düşünüyorum..

Fikirlerinizi bekliyorum
Bence cok guzel olmus canim. Ellerine saglik. Gule gule kullanirsin insallah. [/QUOTE]
Çok teşekkürler canım, kızım olsaydı ona neler yapardımmm nelerrr ah ahhh içimde kaldı..

Oo çokmuş gerçekten. Allah yardımcın olsun ne diyeyim benim bu sene 1300 seneyede olsun 1600.1700 .. bayagı fark var
Aynen, 3500 nedir ya.. Benimkide seneye 1790 olucak ve hersey içinde epidural vs fark ödemiyorsun..

155 tl mi çokmuş ya . ben terlik aldım, tacıda kırmızı aldım işte. bakalım benimki nasıl olacak. bende biraz araştırayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…