2016 Şubat Anneleri

bugun kontrolum vardi.
tosunum 3kg olmus
ve drm hala normal dogum yapman icin ugrasicaz dedi
strese mi girdim nee
3 mü çok fazla değil mi maşallah diyimde 6 haftada 4 u rahat gecer dimi . Allah yardimcin olsun komsum 4.5 kg dogum yapmış rahatca inşallah bizde hakkımızda hayırlısıni yaşarız sağlıkla

Canim araba ilk gunlerden itibaren sart bence geciktirme. Kizim 20gunlukken gezmeye baslamistim ben. Hatta ilk baslarda durdugu gibi yurumeye basladiginda durmamisti arabasinda. Emzirip cikiyorduk disari gezerken arabada uyuyordu rahat rahat geziyorduk o da hava aliyordu

3 mü çok fazla değil mi maşallah diyimde 6 haftada 4 u rahat gecer dimi . Allah yardimcin olsun komsum 4.5 kg dogum yapmış rahatca inşallah bizde hakkımızda hayırlısıni yaşarız sağlıkla
cnm fazla olmaz mi sadece kilosu da degil boyu gelisimi 38 haftayla uyumlu. benim sat tan 3 hafta iri.
o yuzden riskli gebelik polikliniginde takibim yapiliyor. isin geren tarafi normal dogum yapacaksin diye beni strese sokmalari biz zaten 4-5 kg buluruz bu hizla. nasil olcak acaba

Benim Dr da bebeğim için hem iri olacak diyor hemde normal doğum yanlısı. . 4 kilodan aşağı doğmaz dedi bakalım napicaz

Bodrum Acıbadem canım, arkadaşım yeni doğum yaptı Sgklı. SGK ile anlasmasalar in cin top oynayacakti hastanede zaten

Danışmadan öğrendim canım. .

dogrudur Can'ım. Keske burdakılerdede geçerli olsa baya ucuk dogum fiyatları :)

Alo 170 sgk hattı var Can'ım. Bizde sorduk bu konuyu. Doktor izin verse bile sgk 37. Hafta doğum iznine ayrıldın sayıyor. Yani boşa çalışmış olma.

senin kilon kaç canım özel değilse tabi :) çok kilo aldın mı ve şekerin var mı ? belki bununla ilgilidir. sağlıklı olsunda gerisi boş ama normal doğum benide düşündürdü açıkçası

Aynen, 3500 nedir ya.. Benimkide seneye 1790 olucak ve hersey içinde epidural vs fark ödemiyorsun..
Yanii... o fiyatlar ne öyle yazık gerçekten. Hepitopu aynı işi yapıyorlar sanki farklı birşey var
fiyatı doktor mu söylüyor yoksa danışmaya mı soruyoruz??
Danışma söylüyor canım. Doktor söylemiyor.
bugun kontrolum vardi.
tosunum 3kg olmus
ve drm hala normal dogum yapman icin ugrasicaz dedi
strese mi girdim nee

Biz seninle buzamana kadar hep aynı gittik. Tosbik tosbik Benim doktorumda dedi 4kg yu bulacak diye ama sana şunu söyleyeyim stres yapma ablam çok zayıf. 4 çocuğu var hepsi normal doğum.En büyüğü 4.250 en küçüğü 3850 doğdu. Hepsinide rahat doğurdu. Tamamen senin açılmana baglı Yalnız şu varki bebegin iri olduğu için 40. Haftayı kolay kolay beklemezler. Kaka yapma ihtimaline karşı 38 de doğuma alabilirler. Ablamın 4.250 lik olanda 38de suni sancı ile normal doğurtmuşlardı. Tabi 3 cm açıklığı vardı. Diğerleri 40. Haftada oldu.

Anuuuummmm neler var neler.
Bugün kuaföre gittim çekim icin bas yapmaya ordaki sahibi dedi ki benim bebek yaza geliyor bende hızlı iyileşmek icin 36 hafta sezeryan oldu dedi. Biz mi cok pimpirikliyiz acaba

Anuuuummmm neler var neler.
Bugün kuaföre gittim çekim icin bas yapmaya ordaki sahibi dedi ki benim bebek yaza geliyor bende hızlı iyileşmek icin 36 hafta sezeryan oldu dedi. Biz mi cok pimpirikliyiz acaba
Gelişimini tamamalayıp iri olursa bende erken isterdim 36- 37 gibi.. ama çabuk iyileşmek bahanesi saçma olmuş gerçekten. Keyfe keder erken doğurmanın ne alemi var. Ben son zamanlar çok agır geçiyor diye birde bir çocuğum daha var okula götürüp alıyorum şimdiden çok zorlanıyorum bu yüzden erken isterdim. Ama içerde ne kadar dursa kardır. Zaten doktorum olmaz dedi. 37 bitince alacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…