2016 Şubat Anneleri

mama sandalyesi alan var mı? e-bebekte indirim var ama fiyatlar uçuk geldi bana. Alanlar ya da daha önceki çocuğunda kullananlar hangi marka tercih etti bi fikir alabilir miyim? yılbaşıyla birlikte ithal ürünlere zam gelirse onu da yılbaşından önce alsak mı acaba

Kizlar akintim bu ara fazlalasti.sizdede oylemi.korkuyom suyum.muyum gelivercek diye

Birçok araba öyle zaten puset sadece anneye dönük oluyor ana kucağı her iki yönde kullanılıyor ben casual cadillac air aldım oda öyle zaten el kadar bebek dışa dönük olmaz bence

Merhaba kizlarr oglusum ters benim bu haftada bebisi ters olan varmi

senin kilon kaç canım özel değilse tabi :) çok kilo aldın mı ve şekerin var mı ? belki bununla ilgilidir. sağlıklı olsunda gerisi boş ama normal doğum benide düşündürdü açıkçası
yok cnm ne ozeli 85 le hamile kaldim suan 88 kgym. sekerimde yok cok sukur. gebelik tansiyonu var sadece.
aynen ya saglikli olsunda, dogurcaz artik
bakalim benim gonlumun sultani ne zaman gelcek
Maşallah allah nazarlardan saklasın . Kaç haftaliksin canım?
sat 34+1 bugun. bebisim 37+3
Kizlar akintim bu ara fazlalasti.sizdede oylemi.korkuyom suyum.muyum gelivercek diye
bendede bir haftadir yogunlasti. surekli de idrarim var gibi hissediyorum. drm bol su ic dedi enfeksiyon varmis ama azmis. ilaca gerek yok dedi.
ben de de acaba suyummu geliyor korkusu var

Anuuuummmm neler var neler.
Bugün kuaföre gittim çekim icin bas yapmaya ordaki sahibi dedi ki benim bebek yaza geliyor bende hızlı iyileşmek icin 36 hafta sezeryan oldu dedi. Biz mi cok pimpirikliyiz acaba

Nasıl yani?
Gezmek için 36da mı aldırmış?
Yeminle bizde bir anormallik var
Biz niye 40a tamamlama derdindeyiz, aman gelişimi tam olsun derdinde

Merhaba kizlarr oglusum ters benim bu haftada bebisi ters olan varmi
Oda birşey mi bizim yan gelmiş yatıyor :)
34den sonra dönme bekleniyor,daha erken dönmüşse tabiki amenna

Birçok araba öyle zaten puset sadece anneye dönük oluyor ana kucağı her iki yönde kullanılıyor ben casual cadillac air aldım oda öyle zaten el kadar bebek dışa dönük olmaz bence
Yok canım yanlış anlattım sanırım bunun puset dışa dönük ana Kucağı üzerine takılıyo o anneye dönük kullanılıyor

Basi yukardami? Doner daha 31 haftaliksin canim, bir tek suan sana zorluk cikarir o kadar..
Evet basi yukarida deilde genelde sol tarafta yanda duruyor popoda sagda. Ayaklari asagiya baski yapiyor minik yaramazimin aci gibi sizi gibi oluyor insallah hayirlisi olur saglikli olsunda hic onemli degil tersi duzu aslinda
Merhaba canim, bende bugun kontrolden ciktim. Ayni haftadayiz ve benim de kafasi yukarda. Doktor 40 a kdr beklicez dedi. Ki 2 hafta once de gitmistim doktora o zaman kafasi asagidaydi.donuyor ogluslarimiz :)
Benim vajinismus gecmisimden dolayi zaten normal dogum dusunmuyorum ama bebeim ters olunca bende bir anomali mi var diyorum korkuyorum
masallah benim arkadasimin kizi olacak benden 6 gun once sati ama taa 1 ay once donmustu. Sanki benimki hic donmuycek keyfine duskun minigim
Canım benimde ters duruyor ayakta durur pozisyonda merak etme sadece sıkıntı bize sürekli sancı giriyor kramp gibi
Evet sag tarfim hep kramp gibi kasiliyor bende kegel egzersiz yapiyorum geciyor

dün terziye gittim ordaki abla beni görünce - aaa göbeğin aşağı inmiş doğumun erken olabilir dedi
bugün 2 haftalık aradan sonra asistanım gördü beni - ayy abla göbeğin aşağı inmiş doğumun mu yaklaşıyor galiba dedi
öğlende kuaförde ki abla aynı şeyi söyledi göbek aşağıda falan diye

pimpiriklensem mi ki acaba ya

Benim oğlumda dönmemiş hala kafası midemin orda yada sağ kaburgamın altında. Dr. Makat gelişi dedi. Takip edicez dedi.

Yok canım yanlış anlattım sanırım bunun puset dışa dönük ana Kucağı üzerine takılıyo o anneye dönük kullanılıyor

Modeli ne? Merak ettim.

Zaten normal düşünmüyorsan hiç dert etme o zaman :)
Ah bana da dönmicek gibi geliyordu ama bu hafta yan yatmaya başlayonca keşke kafa yukarda kaalaydı dedim :) resmen kaburgamın altından karşı aşagıya kadar dürtüyor. Sıkıldı benimki orada bence
Sen kendini göneğin aşağıya düşmüş hissediyormusun?
Benimde karnım aşağıda geliyor görenlere ama fotoğraflarımla karşıalştırma yaptığımda hiç de aşağıda değil aksine yukarı doğru kocamanlaşmaya başlamış.
Bir arkadaşım daha doğum iznine çıkmadığında ağzında karnı vardı. Bu haftalardaydı demekki.
Ona kıyasladığında eşimde senin hiç göbeğin olmadı diyor :)
Bence kişiden kişiye farklı durum bu
Sen incele önceli hafta fotolarınla kıyasla karnın gerçekte düşmüş mü

İyi aksamlar kızlar, Dr dan geliyoruz.. Yavrumun herşeyi yolunda çok sukur. Haftamizla uyumlu gidiyoruz. Hersey normal doğumu gösteriyor. Son zamanı elbet öngöremiyoruz. Dr um kendimi yormayacak şekilde günlük hafif tempolu yarım saat 45 dk kadar yuruyus yapmamı , gogus kremini kullanmaya başlamamı söyledi. Ayrıca ben bebeğin hemen yıkanıp yikanmadigini sordum. Onların bebeğin kakasini yaptıktan sonra doğumunda yeşil yanı kakalı olarak geldiğinde ve saçları vücudu çok kanlı olarak doğduğu durumda yikadiklarini diğer turlu sildiklerini bizimde göbek bagi düşene kadar yikamamamizi söyledi.. İmm göbek bağını da hemen kesmedigini o ara göbek bağının sivazlayip birşeyler yaptığını 2.3 dk geçtikten sonra kestiğini söyledi.. Ayrıca kordon kanı saklanmasını da sordum aileye kalmış birşey dedi.. Firma gorusuyorsunuz firma geliyor ve yapılması gerekeni yapiyorndedi. Fiyat olarak da hanı firmanın fiyatı yanlış değilsem 17oo dolar bir kereliğine ayda ise 1oo dolar odemesi varmış. Ben.icerdeydim o ara eşim sormuştu tam duyamadim 17oo yıllık mi yoksa birkerelik mi diye.. Kendisi gelince sorucam. Sonraaa şeye kafam takıldı benim açılmam 5.6 cm olunca geliyormuş halbu ki ben en basindan beri olacağını dusunuyordum. Hayal kirikligi oldu benim için onun dışında konuşulan şeyler oldu tabii aklıma geldikçe yazarım yine

Oh çok iyi uyumlu bebiş :)
Bu soruları doktora mı sordunuz?

Benimkide ters su an ayni zamanda esi rahim agzini kapamis durumda bebegin ters olmasi cok onemli degil doguma kadar donerde esi asagida risk var p.tesi muayenem var bakalim dr. Ne diyecek yoksa sezeyan
Plesantanın yukarı çıkması için yapılacak birşeyler var mıy mış? Biriey dedi mi doktor?
Yürüyüş veya dinleme gibi :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…