2016 Şubat Anneleri

Oh çok iyi uyumlu bebiş :)
Bu soruları doktora mı sordunuz?

Plesantanın yukarı çıkması için yapılacak birşeyler var mıy mış? Biriey dedi mi doktor?
Yürüyüş veya dinleme gibi :/

Evet canjm.. Bebis sağlıkli çok sukur birde hayirlisiyla doğum yapabilmek.. Dr uma sordum evet.. Birde çatı muayenesi yapmayacağını söyledi bana. Hastaneye gittiğimde yapılacağını söyledi.

Annisler bunlar da benim lohusa takimlarim. Internetten aldim. Sabhlikli olan kalinligi falan gayet guzel. Digeri biraz daha ince ama malllarini cok begendim. Sahinler in ikisi de. Fiyatlari da oyle cok pahali degil.
Canım Güle güle kullan inşallah beğendim ben hangi siteydi? ?

Ayrıca dogumdan sonra benim. Pcos devam edecekmiş ( ben bir umut doğumdan sonra birşeyler değişir falan diye umuyordum.. Doğumdan sonra adet duzenim oturmaya başladıktan sonra tekrar düzensizliğe girebilirmis

kızlar kaç kilo aldınız yaaa. bugün 1 kilo daha aldığımı farkettim.durmuyor bu kilo artık. 11.5 kilo almışım

bilmem ben ben gibiyim bişy farkettiğim yok, pazartesi kontrolüm var dr sorcam bakalım dönmüşmü kilo nolmuş aşağıda mı nedir :)

benim randevum 32+4 e denk geliyor. Dr um 32+0 da gelip raporunu al , 32 +4 de de normal muayenene gelirsin dedi.

Merhaba birşey sorucam siz central hospital a gidiyorsunuz sanırım doğum fiyatları hakkında bilgi aldınız mı acaba? @Girlmother

ben de central hastanesine gidiyorum, bugün 2016 fiyatlarını sordum normal 2060 tl, zorunlu sezaryen 2760 tl, epidural farkı 500 tl. bugün gebe eğitimi vardı, çok faydalı oldu. doğumhaneyi, odaları gezdirdiler. daha önce kartal, pendik civarı bazı özel hastanelere gitmiş ve görmüş biri olarak diyebilirim ki central bana daha cazip geldi.

Rapor konusunu sorunca aklıma geldi. Geçen arkadaşlardan biri iki hafta geç rapor almıştı.
Onun durumunu bir türlü kavrayamadım.
Doktor neden öyle yaptı ne demek istedi. Neden geç çağırdı.

Madem öyle 2hafta geç kaldı neden sat ı düzenleyip öyle rapor vermedi. Sonuçta sat a göre değil mi bu rapor. Usg ye göre olsa her ölçüm noktasında başka çıkıyor, onu geçtim her hafta faeklı çıkıyor...

Karışık işler bu rapor işleri

Canım bende oradaydım Nasıl karşılaşmadık acaba :) nst ye girdik bizde belki de aynı anda senle girmiş olabiliriz diğer oda doluydu çünkü :) bende birşeyler sordum çok şükür içim rahatladı sezeryan istediğimi söyledim tamam dedi 38. Haftada alabiliriz oda ocak 28-29 gibi olur ama erken olursa bilemem dedi. Ve gün içinde başın ağrır veya tansiyonun çıkarsa haberim olsun hemen gel dedi. 13-9 olursa yani. Coraspini 1 hafta sonra bırakacakmışım. Birde göğüs ucu kremini sorucaktım unuttum sen sormuşsun iyiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…