2016 Şubat Anneleri

Oo sen 35. Haftada bir gor, bildigin ayak izini goruyosun .. Cok guzel ozellikle iyi oldugunu biliyorsun cok rahatlatiyor bu insani

iyi akşamlar canım konuyla tamamen alakasız olacak sanırım sen bebek şekeri olarak kokulu taş yapmıştın VolsVols arabalar ben onları çok beğendim. onları kendin mı yaptın siparis mı verdin?

Kızlar bizim tayinimiz olacak sömestr da ankaraya büyük ihtimalle doğumum orda olacak.
orada ikamet eden arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktoru tavsiye edersiniz?

Yaaaa aynen kıyafet odam batık kıyafetler katlanıcak daha ama ben bir komşuya kahve içmeye gittim, bir lahusa tacı yaptım.. Günüm bittiii :/

gün bitiyorr valla hemenn bir iki şey yapınca tamam diyoruz gün bitti işş bitti ama yokkk. 35. haftadayım bende cnm bu kadar cabuk yorulacağımı tahmin etmiyodum

Kızlar bizim tayinimiz olacak sömestr da ankaraya büyük ihtimalle doğumum orda olacak.
orada ikamet eden arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Ben de şu an Ankara da Değilim ama Allah nasib ederse Ankara da doğum yapıcam. 2 kere Sincan Koru Hastanesinde Günay Hanım'a gittim. Çok ilgili ve tatlı bir bayan. Etrafımda onda doğum yapıp memnun kalanlar da var ayrıca.

Sagol güzelim bunu bi kenara not alayım. Hastane fiyatı hakkında bi bilgin var mı ?doğum masrafı falan

Aaa yapma ua :))) saat 6 dan 7 bucuga kadar oradaydim canım. Olabilir nst ye girerken doluydu çıkarken de doluydu oda.. Sezeryan istiyorsun sen öyle mj.. Gerçi tansiyon sorununda var.. Aman canım kendine dikkat et. Benim tansiyon 1o-6 idi.. Evet canım ben şey dedim hocam sizin bana söyleyeceğiniz şeyler var mi oda söyledi kremi.. Ay acaba sen hangisiydin.. Ben bordo pantalon giymistim :)

Benimde makat geliş su an çok şükür hiç rahatsızlik vermiyor bana ben zaten sezeryan düşünüyorum canım
BEnde sezeryan dusunuyorum canm bit sorun olmasinda oglumda takilmam tersine duzune ☺

Tacina bayıldım. Benim henuz yok böyle şeylerim. Bir ara onlara da bakmam gerek.
Teşekkürler canım
Canım bunlar kolay şeyler, ben kendime iş çıkarıyorum.. Birde kılımdır biraz öyle herşeyi beğenmem, beğensemde çok pahalı şeyleri beğenirim, derken kendim yaparken buluyorum işte

5aylikken ancak oturmaya basliyor fiyatini bilmem ama evde kac ay boyunca kalabalik yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…