2016 Şubat Anneleri

Anuuuummmm neler var neler.
Bugün kuaföre gittim çekim icin bas yapmaya ordaki sahibi dedi ki benim bebek yaza geliyor bende hızlı iyileşmek icin 36 hafta sezeryan oldu dedi. Biz mi cok pimpirikliyiz acaba
2bucuk yasinda bi kizim var ikizlere hamileyim acayip zorlaniyirum ama en az 37ye kadar durabilsinler diye dua ediyorum. Gercekten garip bi anne adayiymis

Ayrıca dogumdan sonra benim. Pcos devam edecekmiş ( ben bir umut doğumdan sonra birşeyler değişir falan diye umuyordum.. Doğumdan sonra adet duzenim oturmaya başladıktan sonra tekrar düzensizliğe girebilirmis
Ah ah geçmez güzelim pcos denen o meret ben ameliyatını bile oldum hiçbi faydası olmadı sadece 2 ay ilacsiz adet gördüm ameliyattan sonra iki hamilelegiminde tüp bebek olmasının sebebi pcos

Benim siyahtı giysim demekki ordaymışız tüh şansa bak :) bir daha 2 hafta sonraya alıcam randevuyu öyle istedi Bülent bey. Hadi Hakkı'mızda hayırlısı inşallah

Cnm keçeleri tek tek kesip yapıştırdın mı? Diktin mi? Birde ince keçe mi?
Keceler 3 mm canım 7 renk alip yuvarlak kestim. Tek tek yapistirdim ipini ve tülünü (miknatisla beraber) diktim. Hepsini bitirince de hosgeldin okyanus yazisini hazirlayip tülüne zimbalayacagiz insallah

Ah ah geçmez güzelim pcos denen o meret ben ameliyatını bile oldum hiçbi faydası olmadı sadece 2 ay ilacsiz adet gördüm ameliyattan sonra iki hamilelegiminde tüp bebek olmasının sebebi pcos

Gerçekten mi canım ( bende zor hamile kaldım. Aşılama yapılacaktı bana çok sukur Rabbim yüzümüze guldu tedaviye baslamadan hamile kaldim.. Adet olmadan hem de resmen mucize.. Gözüm korkuyor ilaç kullanmak istemiyorum

Benim siyahtı giysim demekki ordaymışız tüh şansa bak :) bir daha 2 hafta sonraya alıcam randevuyu öyle istedi Bülent bey. Hadi Hakkı'mızda hayırlısı inşallah
Saçların sarı gibimiydi.. Ay yok o bayan hamile değildi sanırım.. Alla alla... Kırmızı elbiseli.bir bayan vardır sonra renkli gibi bir kazak giymiş bayan :)/ ayy tuhhh nasıl gorusemedik.. Kesin göz teması kurardik vallahi :) bende iki hafta sonra alicam randevuyu

canım o bendim.doktor ne yaptı da karıştı tarihler bende anlamadım kontrole gidince ogrenecem inşallah.ama demiştim ya benim için çok bi önemi yok bu raporun o yüzden üstelemedim.

Canım genel, epidural ya da spinal hangisini tercih edeceksin?
Epidural istiyorum canım hem bebeğimin dünyaya gelişine tanık olmak istiyorum hem çok anestezi almamış olur bebek hemde epidural kataterinden sonradan ağrı kesici veriliyor yada ağrı pompası takılıyor böylece ameliyat sonrası bayağı iyi oluyor anneler

Benim hiç el becerim yoktur ki ben yapabildiysem kesin yaparsin. Yuvarlaklari biraz kotu kesmisim ama olsun el emeği

Çok güzeller gerçekten.. Bugün Baktık esimle bir mağazaya satıcı erkekti ve pek verimli geçmedi keçe var mi sizde dedim var dedi.. Ama hoc göstermeye niyeti bile yoktu.. Bizde ciktik bakina bakina.. Kartalda bir yer gormustum oraya bakicam insallah haftanici oradan bulabilirsem birşeyler bende yapmak istiyorum..

Ayy Kartal da mi oturuyorsun çocukluğum gençliğim 28 yaşına kadar memleketim :) ben keceleri internetten aldim canim hobisitesi diye bi siteden

Bende spinal mi epidural mi onu düşünüyorum dr sürekli normal desede bi dahaki gidişimde yine soracağım..

Hayırlısı ile kucagina alirsin insallah canim benim sevgili normalci dr umda umarim sezeryan tarihi verir bana

NORMAL doğumu kim yaptırıyor? Ebemi kadın doğum uzmanımı? Aklıma takıldı ilk doğumun olucak hiçbir bir bilgim yok.. Kızım daha dönmedi doktorum NORMAL doğum dedi dönmzse sezaryen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…