2016 Şubat Anneleri

BEnde sezeryan dusunuyorum canm bit sorun olmasinda oglumda takilmam tersine duzune ☺
C
canım doktorunla konuştun mu o ne diyor.bende vajinusmusu tam yenemeden hamile kaldım ama norml istiyorum henüz doktorla konuşamadm

Sevindim canım kontrolünüzün iyi geçmesine arzu hanımdan da memnun kalmışsınız sanırım

Çok acaip ama ben hala hiç anne olacakmışım gibi hissetmiyorum.çok tuhaf geliyor sanki bir buçuk ay sonra hayatıma yeni ve çok çok çoook özel biri girmeyecek hep böyle devam edecek gibi.her hazırlığı yaptım onu bekliyorm ama tuhaf bi his ya :) bide kime benzeyecek nasıl olacak :) hele o ilk göreceğim sesini duyacağım anı düşündükçe çok heyecanlanıyorum :) Allah sağlıkla hayırlı kavuşmalar nasip etsin hepimize.buraya yazmamın sebebide bi ben miyim böyle düşünen ? Özellikle ilk gebeliği olanlar ne hissediyor merak ettim tabi uyku olmayınca insan bunları düşünüyor

kızlar kaç kilo aldınız yaaa. bugün 1 kilo daha aldığımı farkettim.durmuyor bu kilo artık. 11.5 kilo almışım
bu aylarda kilo alımı hızlanıyor canım ister istemez. Ben 8 kilo aldım şuana kadar
5aylikken ancak oturmaya basliyor fiyatini bilmem ama evde kac ay boyunca kalabalik yapacak
doğduktan sonrasına bırakmaya karar verdim canım. Bazılarının videolarını izlemiştim çok güzel katlanıyor, yer kaplamıyor. Ama biraz araştırıp almaya karar verdim. Zam gelecekse de gelsin napalımm bebiş bi doğsun önce

8 ocağa alcam bende randevuyu 2 hafta denk geliyor inşallah :) doktora doğum fiyatını sordum 2015 sezeryan fiyatı 2.500 ama ocakta değişecek dedi. Birde ben şuan tam 33+2 yim.. 28 ocak gibi doğum olur dedi..

Tam bende onu soracaktım :)
Çok güzeller ellerine sağlık :)

aa

aa ne güzel olmuş. ellerinize sağlık canım yaa. bayıldımmmm

Coook güzel olmuş canimm.. Bende istiyom bundan.. Bunu aserdim bennn

Ayy çok güzel olmuslar çok beğendim ben daha hazırlamadim ya

Cok tatli olmuslar canimmm ellerinize saglik ayyy hazirliklar bitiyorr herkesin ne guzel :))

Aaa o esinledigin benim canim benimkilere devam ediyorum hala bitmedi ne zamandir ara vermistim

Cook teşekkür ederiz kızlar. Bizim yarısı bitti. 100 tane yapıcaz. Yarısı anneme. Memlekette de mevlut yapicakmis bizim oglusa:)))

ya kızlar birşey sorucam sizlere.. hepsiburada.com a baktım da şimdi. göğüs ucu kremi, göğüs pedi vs eksiğim vardı fiyatlar burda daha uygun.ama mesela göğüs ucu kremini açınca altta başka satıcıların fiyatlarıda çıkıyor daha uygun olanlar falan. hepsiburada.com dışındaki satıcılarda fiyat daha uygun hatta. daha önce hiç alışveriş yapmadımda sizce bi problem olurmu bu satıcılardan alışveriş yapmamda . sıkıntı olur mu . ürünler orijinaldir inşallah . daha uygun diye alışveriş yapıpta güme gelmeyimm

Canım her site nasıl bilmiyorum ama bazı sitelerden alışveriş güvenli olmuyo diye biliyorum.bide hepsini aynı yerden alsan belki daha avantajlı olur kargo parası tek olur

benimde ilk gebeliğim ve tıpkı senin gibiiyim şuan. hiçç inanasım gelmiyor . anne mi olucam şimdi ben bebeğim mi olucak. kokusuna aşık olduğum biri olucakkk şaka gibi yaa resmen hayatımızda yeni bi kapı açlıyor bebeğimizle beraber

Amin...
Bence eczaneden alıcam kremleri. Hiç olmazsa eczaneden aldığın zaman orijinal oldukları kesin...

Canım her site nasıl bilmiyorum ama bazı sitelerden alışveriş güvenli olmuyo diye biliyorum.bide hepsini aynı yerden alsan belki daha avantajlı olur kargo parası tek olur

şafak yaklaşştıkça beyin duruyor bende canım napcağımı bilemiyorum

o kokusunu bile o kadar merak ediyorum ki inşallah nasip olurda kucağıma alırsam iyice içime çekcem.ama bu güzel duyguların yanında da birçok endişelerim korkularım var.özellikle haberleri artık izlemek istemiyorm.Allaha emanet yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…