- 20 Haziran 2012
- 5.039
- 4.358
- 448
Hadii yaa :)) evlenince ayrildin buralardan taaaa nerelere gittin :) himm orayada bakayim artikinAyy Kartal da mi oturuyorsun çocukluğum gençliğim 28 yaşına kadar memleketim :) ben keceleri internetten aldim canim hobisitesi diye bi siteden
8 ocağa alcam bende randevuyu 2 hafta denk geliyor inşallah :) doktora doğum fiyatını sordum 2015 sezeryan fiyatı 2.500 ama ocakta değişecek dedi. Birde ben şuan tam 33+2 yim.. 28 ocak gibi doğum olur dedi..
Canım benim Dr um dışarıdan anlaşmalı central ile. Sadece doğumu orada yapacağım. Şimdiye kadar tüm kontrol muayene tahlilleri gülen tip merkezinde yaptırdim. Dr Bülent KarsSen de centrala ki gidiuorsun cnm ? Hangi doktor?askiminaskiyim
iyi akşamlar canım konuyla tamamen alakasız olacaksanırım sen bebek şekeri olarak kokulu taş yapmıştın VolsVols arabalar ben onları çok beğendim. onları kendin mı yaptın siparis mı verdin?
ya kızlar birşey sorucam sizlere.. hepsiburada.com a baktım da şimdi. göğüs ucu kremi, göğüs pedi vs eksiğim vardı fiyatlar burda daha uygun.ama mesela göğüs ucu kremini açınca altta başka satıcıların fiyatlarıda çıkıyor daha uygun olanlar falan. hepsiburada.com dışındaki satıcılarda fiyat daha uygun hatta. daha önce hiç alışveriş yapmadımda sizce bi problem olurmu bu satıcılardan alışveriş yapmamda . sıkıntı olur mu . ürünler orijinaldir inşallah . daha uygun diye alışveriş yapıpta güme gelmeyimm
Ben duvarına yazdım özelmj kısmını bulamadımKizlar ben @luck25 i cok merak ettim bir haber alan varmi
Bende aynıyım. Sanki doğum yapıcam ve eski hayatıma devam edicem. Hoş eski hayatımda çalışıyordum, doğumdan sonra çalışmayacağım ama sanki tatil yapıck gibi hissediyorum:) Sıkılınca sokaklarda gezicem. Çocuk hiç ağlamayacak uslu bebek olacakmış gibi düşünüyorum.Çok acaip ama ben hala hiç anne olacakmışım gibi hissetmiyorum.çok tuhaf geliyor sanki bir buçuk ay sonra hayatıma yeni ve çok çok çoook özel biri girmeyecek hep böyle devam edecek gibi.her hazırlığı yaptım onu bekliyorm ama tuhaf bi his ya :) bide kime benzeyecek nasıl olacak :) hele o ilk göreceğim sesini duyacağım anı düşündükçe çok heyecanlanıyorum :) Allah sağlıkla hayırlı kavuşmalar nasip etsin hepimize.buraya yazmamın sebebide bi ben miyim böyle düşünen ? Özellikle ilk gebeliği olanlar ne hissediyor merak ettim tabi uyku olmayınca insan bunları düşünüyor
Canım suni sancı verirlerse açılma tamamlanana kadar ebeler seni kontrol ediyor. Tamamen doğum anın geldiğinde doğumhaneye gidiyorsun o zaman doktorun geliyor. Bebegi çıkarma işini dikiş işini o yapıyor. Diğer işler (bebek yukarı çıkarsa yukardan ittirmek falan) ebenin işi..NORMAL doğumu kim yaptırıyor? Ebemi kadın doğum uzmanımı? Aklıma takıldı ilk doğumun olucak hiçbir bir bilgim yok.. Kızım daha dönmedi doktorum NORMAL doğum dedi dönmzse sezaryen
Bende çok merak ediyorum ama bir kere girdi bir daha girmedi. İnş kötü birşey yoktur.Kizlar ben @luck25 i cok merak ettim bir haber alan varmi
Bende aynıyım. Sanki doğum yapıcam ve eski hayatıma devam edicem. Hoş eski hayatımda çalışıyordum, doğumdan sonra çalışmayacağım ama sanki tatil yapıck gibi hissediyorum:) Sıkılınca sokaklarda gezicem. Çocuk hiç ağlamayacak uslu bebek olacakmış gibi düşünüyorum.
Bazende buhranlar giriyor. Neden yaptık, ne güzel hayatjmız iki kişiydi. Bir daha iki kişi olamıcaz, saatlerce yatakta uzanıp uyuyamıcaz. Birbirimize doyamadık bile daha.
Sürekli ağlıcak gaz süt kaka döngüsünde boğulucam diye düşünüyorum :)
Onlar birşey değil de ben şimdiden lohusa kafasına girdim
Herkesten kıskanıyorum şimdiden....
ya pis ellerle severlerse, ya öperlerse, sevgi gösterisini ağız burun öperek sıkarak gösterenler var onlardan nasıl korurum çocuğu. Ya benim istediğim gibi olmazsa, uyutmama,giydirmeme, dğişmeme herşeyime karışırlarsa
Birde başımda "aa ben şöyle yapmıştım.... Hikayeleri anlatırlarsa".
Çok acaip ama ben hala hiç anne olacakmışım gibi hissetmiyorum.çok tuhaf geliyor sanki bir buçuk ay sonra hayatıma yeni ve çok çok çoook özel biri girmeyecek hep böyle devam edecek gibi.her hazırlığı yaptım onu bekliyorm ama tuhaf bi his ya :) bide kime benzeyecek nasıl olacak :) hele o ilk göreceğim sesini duyacağım anı düşündükçe çok heyecanlanıyorum :) Allah sağlıkla hayırlı kavuşmalar nasip etsin hepimize.buraya yazmamın sebebide bi ben miyim böyle düşünen ? Özellikle ilk gebeliği olanlar ne hissediyor merak ettim tabi uyku olmayınca insan bunları düşünüyor
Bizdeki de oyle katlaniyor ama yine de yer kapliyor ikizlerin digerine sadece yukseltici almayi dusunuyorum ama hic arastirmadim sandalyeye baglaniyor mama sand.sini acinca ayaklari cok yer kapliyorbu aylarda kilo alımı hızlanıyor canım ister istemez. Ben 8 kilo aldım şuana kadar
doğduktan sonrasına bırakmaya karar verdim canım. Bazılarının videolarını izlemiştim çok güzel katlanıyor, yer kaplamıyor. Ama biraz araştırıp almaya karar verdim. Zam gelecekse de gelsin napalımm bebiş bi doğsun önce
cnm bende de pco var... doktor soyle ozetlemisti... bazilari uzun bazilari esmer dogar... sende genetik olarak boyle dogmuşsun... eger ilac kullanirsan hormonlarin baskilanir ve duzene girer... pco omur boyu devam edecektir... zor ama ins cocuklarimizda olmaz...Ayrıca dogumdan sonra benim. Pcos devam edecekmiş( ben bir umut doğumdan sonra birşeyler değişir falan diye umuyordum.. Doğumdan sonra adet duzenim oturmaya başladıktan sonra tekrar düzensizliğe girebilirmis
cnm hadi bakslim... saglikla gelsin kuzum... 1 ayin var... :)) bulusmaya az kaldi... insan gununu ogrenince daha farkli oluyor...Kızlaarr bugün doğum tarihi verdi doktorumuzzz :) Allah nasip ederse 26 ocakta kızımız geliyoooo :) ben direk sezeryan istediğim için tarihi netleştirdik. Öncesinde gelmek isterse nasip tabiartık Şafak saymaya başlıyoruz inşallah
cnm benim de duygularim seninkine benzer... herseyi hazir... hatta iki tane olcagi icin heyecanim daha farkli... bir yandan da sanki yasantim boyle devam etcekmis gibi... garip bir his annelik... :)Çok acaip ama ben hala hiç anne olacakmışım gibi hissetmiyorum.çok tuhaf geliyor sanki bir buçuk ay sonra hayatıma yeni ve çok çok çoook özel biri girmeyecek hep böyle devam edecek gibi.her hazırlığı yaptım onu bekliyorm ama tuhaf bi his ya :) bide kime benzeyecek nasıl olacak :) hele o ilk göreceğim sesini duyacağım anı düşündükçe çok heyecanlanıyorum :) Allah sağlıkla hayırlı kavuşmalar nasip etsin hepimize.buraya yazmamın sebebide bi ben miyim böyle düşünen ? Özellikle ilk gebeliği olanlar ne hissediyor merak ettim tabi uyku olmayınca insan bunları düşünüyor
webannemarket sitesinden aldim cnm hem uygundu hemde kullaniyorum suan ... memnun kaldim... lansinoh gogus kremi gogus pedi avent gogus kalkani ve silikon uc almistim birde sut torbasieczanelerde biraz daha pahalı oluyolar ya o yüzden internetten alıyım diye düşünmüştüm ama bilemedim şimdi
bbende merak ettim ya keske telefon nosu falan olsaydi...Kizlar ben @luck25 i cok merak ettim bir haber alan varmi
Herkeslere günaydıınn
Bende çok merak ediyorum ama bir kere girdi bir daha girmedi. İnş kötü birşey yoktur.
Evet yada facebook filan..bbende merak ettim ya keske telefon nosu falan olsaydi...
Muayene ücreti 100₺ ya yakındı net hatırlamasam da. Normal doğum da sezeryanda 2000 ₺ epidural istersen üstüne ekstra veriyorsun ama tam ben de bilmiyorum. Rica ederim bu aradaSagol güzelim bunu bi kenara not alayım. Hastane fiyatı hakkında bi bilgin var mı ?doğum masrafı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?