2016 Şubat Anneleri

8 ocağa alcam bende randevuyu 2 hafta denk geliyor inşallah :) doktora doğum fiyatını sordum 2015 sezeryan fiyatı 2.500 ama ocakta değişecek dedi. Birde ben şuan tam 33+2 yim.. 28 ocak gibi doğum olur dedi..

Hemen de değişiyor ocakda fiyt ne güzel yaa. Hayırlısı olsun canjm.. İnsallah o vakite kadar bekler bebeğin sorunsuz skintisiz. Bende o güne alayim randevu barı :)

iyi akşamlar canım konuyla tamamen alakasız olacak sanırım sen bebek şekeri olarak kokulu taş yapmıştın VolsVols arabalar ben onları çok beğendim. onları kendin mı yaptın siparis mı verdin?

Kendimiz yaptık canım :) teyzem bu işe girişti kokulu taştan isim falan yazma konusuna yani

Hepsi burada da mağaza mağaza oluyor canım.
Mesela altta açıldığında şu daha ucuz diye çıkıyor ya, orada satıcının %lik memnuniyet oranınişin içine girmeli. %97n altında kalan memnuniyetleri tercih etmiyorum ben. Ya kargo geç geliyor ya ürünler güzel paketlenmiyor vs gibi sorunlar oluyor.

Göğüs ucu kremini webannemarketten almıştım, çok uyguna gelmişti. Güvenilir bir site istersen oraya da bak.
Hatta fiyat araştırması için akakçe.com da aratma yapabilisin hangi site daha uygun diye. Bize bilmediğin siteleri sorabilirsin

Kizlar ben @luck25 i cok merak ettim bir haber alan varmi
Ben duvarına yazdım özelmj kısmını bulamadım
Kaç zamandır aklımda. Facesi falan da yok kimse de :/

Bende aynıyım. Sanki doğum yapıcam ve eski hayatıma devam edicem. Hoş eski hayatımda çalışıyordum, doğumdan sonra çalışmayacağım ama sanki tatil yapıck gibi hissediyorum:) Sıkılınca sokaklarda gezicem. Çocuk hiç ağlamayacak uslu bebek olacakmış gibi düşünüyorum.

Bazende buhranlar giriyor. Neden yaptık, ne güzel hayatjmız iki kişiydi. Bir daha iki kişi olamıcaz, saatlerce yatakta uzanıp uyuyamıcaz. Birbirimize doyamadık bile daha.
Sürekli ağlıcak gaz süt kaka döngüsünde boğulucam diye düşünüyorum :)

Onlar birşey değil de ben şimdiden lohusa kafasına girdim
Herkesten kıskanıyorum şimdiden....
ya pis ellerle severlerse, ya öperlerse, sevgi gösterisini ağız burun öperek sıkarak gösterenler var onlardan nasıl korurum çocuğu. Ya benim istediğim gibi olmazsa, uyutmama,giydirmeme, dğişmeme herşeyime karışırlarsa
Birde başımda "aa ben şöyle yapmıştım.... Hikayeleri anlatırlarsa".

Herkeslere günaydıınn

NORMAL doğumu kim yaptırıyor? Ebemi kadın doğum uzmanımı? Aklıma takıldı ilk doğumun olucak hiçbir bir bilgim yok.. Kızım daha dönmedi doktorum NORMAL doğum dedi dönmzse sezaryen
Canım suni sancı verirlerse açılma tamamlanana kadar ebeler seni kontrol ediyor. Tamamen doğum anın geldiğinde doğumhaneye gidiyorsun o zaman doktorun geliyor. Bebegi çıkarma işini dikiş işini o yapıyor. Diğer işler (bebek yukarı çıkarsa yukardan ittirmek falan) ebenin işi..
Kizlar ben @luck25 i cok merak ettim bir haber alan varmi
Bende çok merak ediyorum ama bir kere girdi bir daha girmedi. İnş kötü birşey yoktur.

Bunların hepsi olacak canım.özellikle gazlıysa ve gece uyumuyorsa herkes nasihat verecek. O zaman he de geç Ama şimdiden düşünme.. bende öyleydim. Resmen tuvaletten çıkınca falan ellerini yıkamayan biriyse vermiyordum. Yada severse geri alınca hemen elini yüzünü temizliyordum ama yapacak birşey yok. Kucagına alma diyemiyorsun
Hayatının aynı olmaması konusunda da evet olmayacak bütün hayayın degişecek ama bundan hiiç pişman olmayacaksın ki.. uykusuz geçen gecenin ardından sabah şiş gözlerle öyle bir gülecekki herşey bitecek öpecek öpecek koklayacaksın.
Bazen öyle bunalacaksınki birdaha çocuk mocuk yok diyeceksin. (Ben öyleydim birtane yeter diyordum) aradan2.3 sene geçecek. Mis gibi bebek kokusu özleyeceksin emzirmeyi özleyeceksin bir daha bebek isteyeceksin. işte böyle canım

Canım ben de oyleyim. Şaka gibi geliyor :) çok garip. .

Bizdeki de oyle katlaniyor ama yine de yer kapliyor ikizlerin digerine sadece yukseltici almayi dusunuyorum ama hic arastirmadim sandalyeye baglaniyor mama sand.sini acinca ayaklari cok yer kapliyor

Günaydın kızlarr, ayyy rüyamda bebeğimi doğurduğumu gördümm, güya evde hatta dedemin evinde doğuruyormuşum ve hemencecik doğdu, kucağıma aldım bana bakıyodu yavrum, ayyy harika bir duyguydu anlatamammm, sonra bir bakıyorum sütüm akmış, aaa bebeğimi emziriyim diyorum derken bebeğimi emzirmeye başlıyorum, ve hemen emiyor kızumm.. O esnada bebeğin eşi ne oldu diye bir bakıyorum çoktan gelmiş ve göbek bağımızı kesiyoruz.. Çok acayipti yaa.. Allahım hayırlısıyla kucağımıza bir alsaydık yavrularımızı

Ayrıca dogumdan sonra benim. Pcos devam edecekmiş ( ben bir umut doğumdan sonra birşeyler değişir falan diye umuyordum.. Doğumdan sonra adet duzenim oturmaya başladıktan sonra tekrar düzensizliğe girebilirmis
cnm bende de pco var... doktor soyle ozetlemisti... bazilari uzun bazilari esmer dogar... sende genetik olarak boyle dogmuşsun... eger ilac kullanirsan hormonlarin baskilanir ve duzene girer... pco omur boyu devam edecektir... zor ama ins cocuklarimizda olmaz...

cnm hadi bakslim... saglikla gelsin kuzum... 1 ayin var... :)) bulusmaya az kaldi... insan gununu ogrenince daha farkli oluyor...

cnm benim de duygularim seninkine benzer... herseyi hazir... hatta iki tane olcagi icin heyecanim daha farkli... bir yandan da sanki yasantim boyle devam etcekmis gibi... garip bir his annelik... :)

eczanelerde biraz daha pahalı oluyolar ya o yüzden internetten alıyım diye düşünmüştüm ama bilemedim şimdi
webannemarket sitesinden aldim cnm hem uygundu hemde kullaniyorum suan ... memnun kaldim... lansinoh gogus kremi gogus pedi avent gogus kalkani ve silikon uc almistim birde sut torbasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…