hayirli olsun cnm simdiden tayinin.Kızlar bizim tayinimiz olacak sömestr da ankaraya büyük ihtimalle doğumum orda olacak.
orada ikamet eden arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktoru tavsiye edersiniz?
Smerhaba bu fiyatlar sigortala mi sigortasız mı?
Sigortalı fiyati birde kremleri eczaneden aldım cnm bende biraz pahalı ama kafam rahatAmin...
Bence eczaneden alıcam kremleri. Hiç olmazsa eczaneden aldığın zaman orijinal oldukları kesin...
İnsallah canım insallah.. Evet Dr da bana omur boyu böyle olacak dedi... Ne yapalım Rabbim beterinden sakinsin ... Sen de zor bir süreç ile yavrularına kavuştun ama com sukur bu heyecâni yasiyorsun. Bana da nasip etti Rabbim bu mucizeyi.. Bizler hamile kalamiycaz diye kesin birşey yok sadece bizim surecimiz daha uzun oluyor tip ilerledi . insallah geçmez canim bebeklerimize..cnm bende de pco var... doktor soyle ozetlemisti... bazilari uzun bazilari esmer dogar... sende genetik olarak boyle dogmuşsun... eger ilac kullanirsan hormonlarin baskilanir ve duzene girer... pco omur boyu devam edecektir... zor ama ins cocuklarimizda olmaz...
Alo 170 sgk hattı var Can'ım. Bizde sorduk bu konuyu. Doktor izin verse bile sgk 37. Hafta doğum iznine ayrıldın sayıyor. Yani boşa çalışmış olma.
Kizlar dogumda ötürü olan maas ve süt paralarinizi ziraatten her ayin 8-14 ü arasi cekiyosunuz. Süt parasi standart 112 tl. Maas da kurumunuzun kesintisine gore. Eger hesabiniz varsa hesaba yatabiliyo bence aktif olarak hesap kullanmiyosaniz var olan hesabi kapatin cunku acik hesabiniz ve cekeceginiz sube farkli ise kesinti yapiliyo. Hesap yoksa isme yatani her şubeden alabiliyosunuz. Yattiktan sonra 6 ay cekilmeyen paraniz iade oluyo
Bende aynıyım. Sanki doğum yapıcam ve eski hayatıma devam edicem. Hoş eski hayatımda çalışıyordum, doğumdan sonra çalışmayacağım ama sanki tatil yapıck gibi hissediyorum:) Sıkılınca sokaklarda gezicem. Çocuk hiç ağlamayacak uslu bebek olacakmış gibi düşünüyorum.
Bazende buhranlar giriyor. Neden yaptık, ne güzel hayatjmız iki kişiydi. Bir daha iki kişi olamıcaz, saatlerce yatakta uzanıp uyuyamıcaz. Birbirimize doyamadık bile daha.
Sürekli ağlıcak gaz süt kaka döngüsünde boğulucam diye düşünüyorum :)
Onlar birşey değil de ben şimdiden lohusa kafasına girdim
Herkesten kıskanıyorum şimdiden....
ya pis ellerle severlerse, ya öperlerse, sevgi gösterisini ağız burun öperek sıkarak gösterenler var onlardan nasıl korurum çocuğu. Ya benim istediğim gibi olmazsa, uyutmama,giydirmeme, dğişmeme herşeyime karışırlarsa
Birde başımda "aa ben şöyle yapmıştım.... Hikayeleri anlatırlarsa".
Canım süt parasını almak için bir yere başvurmak gerekiyormu, yoksa standart hakmı kazanıyoruz.. Birde 300tl ilk çocuk için ödenek varmış onu nasıl alıcaz bir bilgin var mı acabaKizlar dogumda ötürü olan maas ve süt paralarinizi ziraatten her ayin 8-14 ü arasi cekiyosunuz. Süt parasi standart 112 tl. Maas da kurumunuzun kesintisine gore. Eger hesabiniz varsa hesaba yatabiliyo bence aktif olarak hesap kullanmiyosaniz var olan hesabi kapatin cunku acik hesabiniz ve cekeceginiz sube farkli ise kesinti yapiliyo. Hesap yoksa isme yatani her şubeden alabiliyosunuz. Yattiktan sonra 6 ay cekilmeyen paraniz iade oluyo
Eski hesabinin karti varsa sknti yok. Ziraatte calisiyorum bende. Bu konuda cok sknti yasayanla karsilastim ondan dedim. Hic hesabi olmayanlarin bu parayi almak icin hesap acmasi da gerekmiyo zaten cancazmBizim arkadaş ünife öğrken açılan ziraat hesabını kullanmış. Atm den kartla çekmiş tabi. Kesinti olduğunu söylemedi. O hesabın duruorsa onu kullan dedi.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Hesap kapattırmak yeni hesap açtırmakla uğraşmak sonra o hesabıda kapattırmak...
Her bankada birer hesabım var zaten :) birde bunu çiftlemek istemiyorum :)
Ilk cocuk parasi postaneden diye biliyorum sut parasi kısmına net bi bilgim yok ama sanirsam bizim bi basvuru yapmamiz gerekmiyoCanımkismindarasını almak için bir yere başvurmak gerekiyormu, yoksa standart hakmı kazanıyoruz.. Birde 300tl ilk çocuk için ödenek varmış onu nasıl alıcaz bir bilgin var mı acaba
Herkesin aklında bavul var :)) Bende ki rahatlık kimsede yok doktor erken doğum riskin var dedi ban hala oyalanıyorumGünaydın herkese. Bugün az temizlik yapacağım. Pijama takimlarimi yikayayim. Yarın cantayi hazırlayayim. :) bu süt pompası ve biberonu nasıl kaynatacagiz? Nolur nolmaz yanıma alacagim onları da. Yeni doğum yapan arkadaş mutlaka mama ve kaşığı da olsun yanında dedi. İlk süt gelmeyince onu veriyorlar dedi.
cnm bu durum ozelde calisanlar icin mi boyle...Kizlar dogumda ötürü olan maas ve süt paralarinizi ziraatten her ayin 8-14 ü arasi cekiyosunuz. Süt parasi standart 112 tl. Maas da kurumunuzun kesintisine gore. Eger hesabiniz varsa hesaba yatabiliyo bence aktif olarak hesap kullanmiyosaniz var olan hesabi kapatin cunku acik hesabiniz ve cekeceginiz sube farkli ise kesinti yapiliyo. Hesap yoksa isme yatani her şubeden alabiliyosunuz. Yattiktan sonra 6 ay cekilmeyen paraniz iade oluyo
cnm dalan roxy camasirlar icin biberonlar icinde nuk aldimKızlar siz deterjan olarak ne aldınız ben kokusuz birşey almak istiyorum, alerji yaparmı yapmazmı bilemediğim için.. Bugün kıyafetlerini yıkamaya başlıcaz :) Bavulumuzu artık hazır edelimde ne olur ne olmaz :)
Herkesin aklında bavul var :)) Bende ki rahatlık kimsede yok doktor erken doğum riskin var dedi ban hala oyalanıyorum
Kendine guveniyorsan normal konusunda cok sanslisin ben guvenemiyorum cunku dikis altta olacak. Drumla konustum cati muayenesi yapalim dedi bir sorun yasarsak cok kasilirsan sezeryane aliriz dedi ben normal sansim varsada epidural istiyorum siddeti dayanilacak derecede olmali agrinin ☺C
canım doktorunla konuştun mu o ne diyor.bende vajinusmusu tam yenemeden hamile kaldım ama norml istiyorum henüz doktorla konuşamadm
Kızlar siz deterjan olarak ne aldınız ben kokusuz birşey almak istiyorum, alerji yaparmı yapmazmı bilemediğim için.. Bugün kıyafetlerini yıkamaya başlıcaz :) Bavulumuzu artık hazır edelimde ne olur ne olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?