2016 Şubat Anneleri

Kızlar bizim tayinimiz olacak sömestr da ankaraya büyük ihtimalle doğumum orda olacak.
orada ikamet eden arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz hangi doktoru tavsiye edersiniz?
hayirli olsun cnm simdiden tayinin.
illa ozel hastane mi olsun istiyorsun?

İnsallah canım insallah.. Evet Dr da bana omur boyu böyle olacak dedi... Ne yapalım Rabbim beterinden sakinsin ... Sen de zor bir süreç ile yavrularına kavuştun ama com sukur bu heyecâni yasiyorsun. Bana da nasip etti Rabbim bu mucizeyi.. Bizler hamile kalamiycaz diye kesin birşey yok sadece bizim surecimiz daha uzun oluyor tip ilerledi . insallah geçmez canim bebeklerimize..

Alo 170 sgk hattı var Can'ım. Bizde sorduk bu konuyu. Doktor izin verse bile sgk 37. Hafta doğum iznine ayrıldın sayıyor. Yani boşa çalışmış olma.

Aaaa öyle mi gerçekten bunu bilmiyorum hiç vay arkadaş... napalım 37 ye kadar çalışsam bile yeter kalan zamanımda da ewde biraz dnleneyim bebeğime verimli olayım... biraz stresten uzak durmakta fayda var ne de olsa uykusuz geceelr başlayacak doğumdan sonra =)

Kizlar dogumda ötürü olan maas ve süt paralarinizi ziraatten her ayin 8-14 ü arasi cekiyosunuz. Süt parasi standart 112 tl. Maas da kurumunuzun kesintisine gore. Eger hesabiniz varsa hesaba yatabiliyo bence aktif olarak hesap kullanmiyosaniz var olan hesabi kapatin cunku acik hesabiniz ve cekeceginiz sube farkli ise kesinti yapiliyo. Hesap yoksa isme yatani her şubeden alabiliyosunuz. Yattiktan sonra 6 ay cekilmeyen paraniz iade oluyo

Bizim arkadaş ünife öğrenciyken açılan ziraat hesabını kullanmış. Atm den kartla çekmiş tabi. Kesinti olduğunu söylemedi. O hesabın duruorsa onu kullan dedi.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Hesap kapattırmak yeni hesap açtırmakla uğraşmak sonra o hesabıda kapattırmak...
Her bankada birer hesabım var zaten :) birde bunu çiftlemek istemiyorum :)

Buhranlar girme kısmı bana da çok oluyor canım. Şimdi yeni yılda sinemaya giderdik, çocuk olunca şunu da yapamiycaz bunu da yapamiycaz vs. Vs. Biz 4 yıl çocuk düşünmedik. Biraz rahat edelim dedik sanırım rahata fazla alıştık..
Bi de benden anne olur mu konusu var. Altından kalkamama korkusu.. Bakalım yaşayıp gorucez. Bunları düşününce de vicdan yapıyorum sonra. O sağlıkla gelsin de Her şey güzel olur inşallah.

Canım süt parasını almak için bir yere başvurmak gerekiyormu, yoksa standart hakmı kazanıyoruz.. Birde 300tl ilk çocuk için ödenek varmış onu nasıl alıcaz bir bilgin var mı acaba

Eski hesabinin karti varsa sknti yok. Ziraatte calisiyorum bende. Bu konuda cok sknti yasayanla karsilastim ondan dedim. Hic hesabi olmayanlarin bu parayi almak icin hesap acmasi da gerekmiyo zaten cancazm

Canımkismindarasını almak için bir yere başvurmak gerekiyormu, yoksa standart hakmı kazanıyoruz.. Birde 300tl ilk çocuk için ödenek varmış onu nasıl alıcaz bir bilgin var mı acaba
Ilk cocuk parasi postaneden diye biliyorum sut parasi kısmına net bi bilgim yok ama sanirsam bizim bi basvuru yapmamiz gerekmiyo

Günaydın herkese. Bugün az temizlik yapacağım. Pijama takimlarimi yikayayim. Yarın cantayi hazırlayayim. :) bu süt pompası ve biberonu nasıl kaynatacagiz? Nolur nolmaz yanıma alacagim onları da. Yeni doğum yapan arkadaş mutlaka mama ve kaşığı da olsun yanında dedi. İlk süt gelmeyince onu veriyorlar dedi.

Kızlar siz deterjan olarak ne aldınız ben kokusuz birşey almak istiyorum, alerji yaparmı yapmazmı bilemediğim için.. Bugün kıyafetlerini yıkamaya başlıcaz :) Bavulumuzu artık hazır edelimde ne olur ne olmaz :)

Herkesin aklında bavul var :)) Bende ki rahatlık kimsede yok doktor erken doğum riskin var dedi ban hala oyalanıyorum

cnm bu durum ozelde calisanlar icin mi boyle...

cnm dalan roxy camasirlar icin biberonlar icinde nuk aldim

Herkesin aklında bavul var :)) Bende ki rahatlık kimsede yok doktor erken doğum riskin var dedi ban hala oyalanıyorum

Ah canım ben De senin gibiyim hatta 34 te arkadaşim doğum yapmasına rağmen hep erteledim. Arkadaşlar sıkıştırıyor. En son gelip biz hazirlariz dediler :) baktım cidfiler haftasonu hazırlayacagım dedim :)

C

canım doktorunla konuştun mu o ne diyor.bende vajinusmusu tam yenemeden hamile kaldım ama norml istiyorum henüz doktorla konuşamadm
Kendine guveniyorsan normal konusunda cok sanslisin ben guvenemiyorum cunku dikis altta olacak. Drumla konustum cati muayenesi yapalim dedi bir sorun yasarsak cok kasilirsan sezeryane aliriz dedi ben normal sansim varsada epidural istiyorum siddeti dayanilacak derecede olmali agrinin ☺

Herkese merhaba

bugun kontrolum vardi 30+6 da 1825gr olmus bebegim.ters durdugu icin yuzunu goremedik.tansiyonum biraz yuksek cikti 14+8. kafasi iki hafta onden gidiyor kilosuda normale gore biraz yuksek dedi

size sormam gereken birsey var.calisabilir raporu icin 4 ocakta gitmem lazim ama kontrolum 9ocakta. ordaki gorevliler 4ocakta bizi arayin biz raporu duzenletip size mail atalim dediler.aslini da 9 ocakta geldiginizde alirsiniz dediler.ben bu maille gelen raporu İK ya versem sorun olurmu acaba? bilgisi olan var mi

Canim ben dalın aldım.. 4o derecede yikandi kıyafetleri.. Pesinede iki defa durulama yaptım. Başlamak lazım aynen bavulu hazırlamaya.. Bende utuye başlayacağim indallah ama hiç halim yok gece uykum kaçtı 2 saat gez dolan 4 bucuga doğru anca uykuya daldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…