2016 Şubat Anneleri

Canim biz dikişi hissetmeyecegiz ki.. Bunu kafana hiç ama hiç takma lutfen.. Kafani rahatlatmaya çalış.. Eminim normal.doğum yapacaksın.. Ve doğumdan sonra vajinusmusla ilgili hiçbir problemin olmayacak sen yeter ki kafanda yer ettirme bazı şeyleri.. 4o dan sonrada esinle kendini iyi hissettiğinde birlikteliğe başla..vajinusmusu yenmiş güçlü bir kadinsin annesin:))))

Herkesin aklında bavul var :)) Bende ki rahatlık kimsede yok doktor erken doğum riskin var dedi ban hala oyalanıyorum
Bende panik atak olduğundan suphelenmeye başladım canta hazir ne zamandir salonda duruyor bile, arabaya koyalim artik diyorum

Kendimiz yaptık canım :) teyzem bu işe girişti kokulu taştan isim falan yazma konusuna yani
Çok hoş olmuş canım ellerinize sağlık. nerden siparis verdiniz peki kalıbı falan ? kolay mı peki yapılışı ben de yapmak istiyorum:)

merhaba kızlar biz de dün doktora gittik 32+0 dık. 1800 gram olmuşuz doktor normal dedi ama bu çocuk kalan haftalarda o kadar kilo alır mı ben emin olamadım.
cnm 31+0 olabilir mi haftan... benim 31+3 asagidaki imzaya gore 23 subat senin 20 subat ya ondan dedim... alir cnm zaten bundan sonra aliyorlar

Sabah sabah insani sinir etmekte üstüne yok bu adamın, persembe öğlenden sonra tatilmis cuma yilbasi anama gidelim 3 gün orda kalalim diyip duruyor. Daha gecen hafta ordaydik diyorum olsun özlemiş bizi diyor. Hiiiiiiiihhhhh

evlendik evime taşındığım gün geldi bi daha da görmedim, yeni eve taşındım hayırlı olsun bile demedi, hamile kaldim 8ci aya girdim yakinda doguracagim daha bi arayip sorup gelmedi ama ben biz her 2 haftada bir görmeye gidiyoruz.

Bu sefer ters tepki verdim artik 8ci ayimdan beni ozleyen gelsin evimde görsün beni, bi yere gitmem bana neeeeeee

canım normalde 10 yada 11 olurdu 14 15 e kadar yükseldi ilaç başlandı şimdi haftaya bidaha kontrolüm var bakalım hayırlısı
Canım hangi ilacı başladı. ben de de 23-24 hafta civarı başlamıştı yüksek tansiyon o zamandan beri kullanıyorum ilaç. ama içim hiç rahat değil

Yok canım en son 31. Haftada 2050 di. Aydabir gidiyorum. 35. Haftada gidecegim. Sen önce gideceksin bakalım seninki kaç olmuş. Aşagı yukarı benimde öyle olur
Canım ayda bir bu saatten sonra geç değil mi. benim de dün kontrol vardı 32+0 dım 4 hafta sonra gel dedi. ayrıca yüksek tansiyon var bende doktor çok ilgisiz geliyor muayene ve gitmem 2 dk. ancak sürüyordur. bu saatten sonra doktor değiştirilir mi bilemedim.

Canım kaçıncı haftanda bıraktırıyor coraspini. ben dün sordum 36. haftaya kadar devam ettirecek. ,nternetten de çok araştırmıştım coraspin çocukta kalp sorunlarına neden olabiliyor diye onu söyledim. zaten bebeklerin hepsi kalbi delik doğuyor sonra kapanıyor birşey olmaz sen kullan dedi. ama içim hiç rahat değil.

cnm 31+0 olabilir mi haftan... benim 31+3 asagidaki imzaya gore 23 subat senin 20 subat ya ondan dedim... alir cnm zaten bundan sonra aliyorlar
yok 32+0 dık hatta çalışamaz diye rapor aldık izine de çıkmış olduk.ben de anlamıyorum normalde cuma günleri benim haftam doluyor ama bu imza bir değişik gidiyor.

Tam 34 de bırakıcaz 5 günüm kaldı yani

Biraz önce Dr geldik bebeğimiz 42 cm 1901 gr olmuş. Ama bizim tarihimize göre 3 gün geride görünüyor 31+6 ama bizim hesaplaması göre 32+2. Dr herseyi normal dedi hala dönmemis bakalım ne zaman doğum pozisyonu alacak. Raporunu da aldım Dr bol bol yürüyüs yapmamı söyledi 69 kilo olmuştum

webannemarket sitesinden aldim cnm hem uygundu hemde kullaniyorum suan ... memnun kaldim... lansinoh gogus kremi gogus pedi avent gogus kalkani ve silikon uc almistim birde sut torbasi
Ben de ordan aldım yalnız sanki kalkanlarda bir sıkıntı var gibi kapak tam oturmuyor anlamadım hata mı var başka da görmedim çünkü seninki de öyle mi

canim bu calisabilir raporunun asli bizde kaliyor fotokopisini ik ya veriyoruz degilmi. hastane bana hazirlayip mail atacak ben de ik ya gondericem de umarim sorun olmaz

Canim birak ne oluyosa zaten bu aileler yuzunden. Zaten bu donem kotuyuz hormonlar o bu bide milletin kaprisiyle ugrasiyoruz. Birak gelmesin sana daha iyi sen guzelce giyin kusan yap makyaji cik

canim bu calisabilir raporunun asli bizde kaliyor fotokopisini ik ya veriyoruz degilmi. hastane bana hazirlayip mail atacak ben de ik ya gondericem de umarim sorun olmaz

Canim bende ik uzmanıyim raporun aslı sende kalabilir fotokopisini ik ya verebilirsin. Istersen on günde bir onaylarlar rapor parasi ziraat yatirilir. Istersen insan kaynakları aylık da yada rapor bitiminde onaylar sistemden toplu da alabilirsin.

Nasılsınız güzel biz şimdi çarşıdan geldik bebeğimin son eksiklerini de aldık valla rahatladım artık yalnız wc problemi o kadar zorluyor ki artık beni gezemiyorum doğru düzgün çok su içiyorum onunda etkisi var tabi ama son haftalarda naparız bilmem artık dahada çarşı pazar gezemicem anladım bugün

Canim birak ne oluyosa zaten bu aileler yuzunden. Zaten bu donem kotuyuz hormonlar o bu bide milletin kaprisiyle ugrasiyoruz. Birak gelmesin sana daha iyi sen guzelce giyin kusan yap makyaji cik

Ayy hiç umurumda değil. InsAllah Allah bizi birbirimize muhtaç etmez de gidip gelmeyiz birbirimize.

Sesimi mi duydu ne yapti simdi beni aradi kv. Ne yapiyorsun oglunla mutfağı temizliyorum dedim eee yapmasaydin daha ben gelip yapacaktım dedim 7 hafta kaldi artık tedbirli olmaliyim dedim ii bakalım dedi.

canim bizim sirket maasini yatiriyor genelde rapor bitiminde onaylaniyormus sonra o parayi toplu alip sirkete veriyormusuz.maasimi alacagim icin aylik ya da toplu yatmasi farketmiyor benim icin. benim kontrolum 9 ocak fakat raporu 4 ocakta alacagim icin iki kere git gel olmasin diye hastane biz size duzenler mail atariz dediler,ben de ik ya mail atarim madem sorun olmuyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…