2016 Şubat Anneleri

Yeterli canım çok abartmaya gerek yok çünkü boşuna taşıyorsun diş fırçası macunu ve gögüs pedini dr koymuştum. yazmayı unutmuşum birde iç alt üst zıbınlardanda 3 er tane koydum. Şampuan ve sabun koymadım ben orada banyo yapmadım. Eve gelince rahat rahat yaptım. Ama tabi normal doğum olsa yapardım herhalde..

Canım evlilik cüzdanı ne için yanı kesin koymamız mi gerekiyo ilk defa duydum
Canım valla ben de tam bilmiyorum hastane çantası listeleri araştırırken biçok blogta ve internette gördüm nolur nolmaz diye koydum belki gereksizdir bi fikrim yok

Canım biz kraft roma park yatak aldık çok güzel tavsiye ederim

Eklentiler

• images-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 271
Hosgeldin canim saglikla al oglusunu kucagina insaallah :) bi cogumuzun hastane cantasi bebek esyalari tamam :) sen ne durumdasin :)

Canım nasıl erken gelmek istiyor oğlun? Aşağıda filan mi sorun nedir? Suan kacjnci haftan normalde.bizimki de aceleci

Hosbulduk tekrar normalde martın 8i tahmini doğum tarihi ama usg şubat sonu çıkıyor. Benim 17. Haftada rahim ağzı kısalmaya başladı 2 ay yattım sonra biraz kalktım alışverişimi tamamladım eksik kalmadı ve bu hafta drum erken doğum riskin var ciğer geliştirici iğne yepcaz dedi. Yarın ilk iğne önlemi alınsında inşallah erkenden gelmez[/QUOTE]

[/QUOTE]
İnsaallah canim vaktinde gelsin bebisinnn :) hayirlisiyla isme karar verdinmi :)

E benim pandalı pijamalardan alalım canım :)) kulakları da ponpon

Canım valla ben de tam bilmiyorum hastane çantası listeleri araştırırken biçok blogta ve internette gördüm nolur nolmaz diye koydum belki gereksizdir bi fikrim yok
Bence gereksiz canım. Kimse gelipte siz gerçekten evlimisiniz diye sormuyor
Zaten nüfus kagıdında evli yazıyor.

70*110 canım, bu gayet iyi
Fiyatı 359 idi indirimli 270e aldık n11den
Ay çok iyiye almışsınız.bizim yatakodası dar old için 60 en alcaz sanırım.çünkü açılınca 10 cm daha fazla oluyor eni.sığmıcak galiba.ayak ucunda çıkılabiliyor kapıdan benim hesabıma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…