2016 Şubat Anneleri

Sonunda sabah 8 de başladığım temizlik bitti ve ben ölüyorum... Şimdi balkona doldurduğum kirli örtüleri yıkama vakti sonra ütü, dolapları yerleştirme ve bebek kıyafetlerine baslansın.. :) evim tertemiz oldu resmen kirden ölüyormuş... Bu arada bende de 2 gündür deli gibi mide yanması basladı... Yüksek yastıkta asla yatmayan biri olarak mecbur çekiyorum ama iyi yanı oldu yudum yudum su içmemi sağladı hiç su içmiyordum çünkü... Bu arada büyük temizlik işini cok ertelemeyin derim kendiniz yapmasanız bile cok yorucu geliyo artık böyle işler

Bu arada sonda konusunu açan arkadaslara bişey söyleyim normal doğumda da masaya alınınca sık sık gecici sonda ile mesane boşaltılıyor siz fark bile etmiyorsunuz.. Mesanenin ister sezaryen ister normal olsun boş olması gerek cünkü cok takılmayın kolay bir işlem.. :)
Ve doğum şekli ile ilgili konuşmalarınızı zevkle okudum ve taktir ettim :) güzel topik bizimki Şubat anneleri

Sanki yavas yavas sancim basliyor yalanci sanci mi bilmiyorum cok duzenli degil ama ara ara oluyor butun gun hafif hafif sancilandim yarin dr kontrolum var nst.ye de gircem bakalim ne dicek 1-2hafta daha dayansa bebislerim

kızlar e-bebek 125 tl ye 40 tl indirim kuponum var. Kullanmak isteyen arkadaşa gönderebilirim.

Canım evlilik cüzdanı ne için yanı kesin koymamız mi gerekiyo ilk defa duydum

Canım valla ben de tam bilmiyorum hastane çantası listeleri araştırırken biçok blogta ve internette gördüm nolur nolmaz diye koydum belki gereksizdir bi fikrim yok
ben herhalde bebeğin nüfus cüzdanı için gereklidir diye düşünmüştüm. Onun için değil mi?

İyi geceler kızlar.aklıma takıldı acaba doktora çatı muayenesi olmak istemiyorum desem bişey der mi.tabi iri Bebek falan durumu olmazsa.çünkü normal doğuran kişilerin çoğu doğuma kadar alttan bakmadılar falan diyorlar.yurtdışında hiç bakılmıyormuş zaten

Cati muayenesi geçen benmde aklıma takıldı acaba yapcaklar mi dogmdan önce diye

Bebeğin nüfus cüzdanını hastane çıkartmyolar ki soncta doğum belgesiyle nufus mudurlugunde cikariyosn
evet tabiki öyle canım ama ben küçük bi yerdeyim mesela. Hastanemin olduğu ilçede hallediyorum bütün resmi işlemleri. O yüzden ben hastanedeyken belki eşim gidip çıkartır ne bileyim arkadaşın dediği gibi ben de listelerde gördüm başka bi sebebi var mı bilmiyorum.
Kaç gün geçerli Canm indirim kuponu
ptesi 23:59 a kadar geçerli canım ben iki kupon almıştım birini az önce kullandım. Diğerini kullanmıycam.

Cati muayenesi geçen benmde aklıma takıldı acaba yapcaklar mi dogmdan önce diye
Çatı muayenesi 36. 37 de olmasada normal doğum yapanlara illa bakıyorlar ki bakmaları lazım açıklığa bakmadan nasıl anlayacaklar doğum zamanını...
Çatı muayeneside kaç cm açıklık diye bakılmasıda aynı yer ve aynı şekil aynı yöntem zaten..
Normal doğum düşünüyorsanız çatı muayenesinden kaçmanın bir anlamı yok
Ama yok illa sezeryan olacagım diyorsanız zaten doktorunuza söylersiniz. Belki o zaman bakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…