2016 Şubat Anneleri

Anladm Canm o arabada yada esindede dursa olur

Ben normal istyorm beyfendi zahmet edip dönerse

Slm larr
Namaz kilan arkadaslar hala ayakta mi kiliyosunuz yoksa oturarak mi ?
Bide bebeklerinize ozel biseyler dinletiyo musunuz?
Ben dun gece rahatlatici muzik bugunde meryem suresini dinlettim . Daha onceden hic yapmamistm hem sizler e sorayim dedim hemde benim.gibi atlayanlar varsa hatirlanir die yazdim bilginiz olsun :)

Canim ben de Kraft yatak düşünüyorum da tam karar vermedim sunny baby içinde iyi şeyler söylüyorlar. Kraftin kumaşı nasıl? bu arada ne kadara aldin canım ve netten mi aldın?

Canım kraftın kumaşı gayet güzel biz beğendik n11den bonus ve kampanyayla 270e aldık epey oldu

Canım bu kampanya bitti mi şuan

Çoktan bitti cnm

ben herhalde bebeğin nüfus cüzdanı için gereklidir diye düşünmüştüm. Onun için değil mi?

Ben bilmiyorum cnm aynı senin gibi kimlik çıkartmak için gereklidir diye tahmin ediyorum sadece

bebek arabası aldınız mı marka model olarak neyi önerirsiniz

Casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık cnm

T three ben de Meryem Suresi dinletiyorum

Elimi karnıma koyup İhlas, Fatiha, Ayetel Kürsi, Amentü, Asr, Salavat, Felak, Nas okuyorum canım

Keşke daha çok Kuran okusam ama çalışınca üşeniyorum izne çıkınca maneviyata çok zaman ayırcam

10 kilo aldim..hala ayakta kilabiliyorum.cok yoruldugum zaman oturarakta kiliyorum..hergun kuran okuyorum.ayrica inşikak suresi hergun okuyorum dogumu ve herturlu seyi kolaylastirirmis hamilelikte okunmaliymis..ayrica secde ayeti geciyor orda...onun disinda muzik vs dinletmiyorum dedikoduya vs karismamaya calisiyorum.sagligina duaciyim tum bebislerimizin...

Merhaba kizlar...bugun karnim cok sert gergin..ara ara agri oluyor gibi anlamiyorumda ..oglumda gikk demedigim icin bilmiyorum agri sizi nasil oluyor ama korkuyorum 38 i goreyim minis kilo alsin istiyorum...

Kizima sallanan besik alicam.yonca bam bam sallanan besigi begendim (169 tl fiyatida uygun )arkadasta gordum ve netteki yorumlara bakinca herkes cok memnun..1 yasa kadar kullanilabiliyormus zaten parkyatagimizda var...bu hafta insallah biraz kiyafet yikamaya niyetliyim bakalim...

Bende oğluma Yasin suresini birde ilk sayfadan başlayarak sırayla bir veya iki sayfa Kuranı Kerim dinletiyorum.

Ben bebek arabasını Drago diye bir markadan aldım. Burada kullanan çok. Ya bunu yada kanz alıcaktım. Ama bunun sepeti hem büyüktü hemde fermuarlıydı.
bebek arabası aldınız mı marka model olarak neyi önerirsiniz

M minekr1 canım benim arkadaşım da 2 ay kadar oldu doğum yapalı. Normal doğurdu ve 42. Haftaya girmişti artık. Kesinlikle çatı muayenesi olmamış
Doktor illa istemedikçe bende olmam çatı muayenesini. Eskiden annelerimiz çatı muayenesi mi oluyordu. Valla vakti gelen çatır çatır doğuruyormuş . Hemde ev ortamında

Ayynııı benn
Bizimde Beşik yok ortada
Elbise az
Çanta hazırlanmadı
Finaller bitmedi
Hiçbişey yıkanmadı
Bende aynı senin gibi oturuyom öylee

Kader ortağım benim
Şu finalleri bi atlatayım valla artık bahanemde olmuycak. Hepsini halletcez mecbur :)) zaman daralıyor çünkü :)

TIRMIK canım merhaba burayı tanıyabildin mi.. Yeminlen senin için çektim .. Ama iyi bir çekim olmadı biliyorum

Eklentiler

• IMG_20151227_123553.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG_20151227_133241.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 263
Kizlar düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz? Ben baslamak istiyorum ama tek basima da yürümek istemiyorum hergün bes kat merdiven cikayim uc bes kez diyorum. Hem bi tikanip kalirsam asansore biner eve gelebilirim yada aksi bi durum olursa diye

evett işte buuu..:) ailenin favorittisi olarak iyice bi hava atarsın ne güzel bu çocuğu ben doğurdum, ben benn, hemde normal doğurdum dercesine şaka bi yana gerçekten en güzeli bu. Allah hepimize nasip etsin. Mecbur kalmadıkça sezryana karşıyım. Yinede büyük konuşmim mecburiyet olursa diye. Çatır çatır dogurcaz yoksa :) sancilari kolay atlatmak için nefes egzersizleri yapmamız gerek o an bol bol..rahime, bebeğe oksijen gitsinki işimiz kolaylassin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…