Ayy canım tanimam mi çok çok sağolTIRMIK canım merhaba burayı tanıyabildin mi.. Yeminlen senin için çektim .. Ama iyi bir çekim olmadı biliyorum
10 kilo aldim..hala ayakta kilabiliyorum.cok yoruldugum zaman oturarakta kiliyorum..hergun kuran okuyorum.ayrica inşikak suresi hergun okuyorum dogumu ve herturlu seyi kolaylastirirmis hamilelikte okunmaliymis..ayrica secde ayeti geciyor orda...onun disinda muzik vs dinletmiyorum dedikoduya vs karismamaya calisiyorum.sagligina duaciyim tum bebislerimizin...
Bende oğluma Yasin suresini birde ilk sayfadan başlayarak sırayla bir veya iki sayfa Kuranı Kerim dinletiyorum.
evet canım çok güzel olur ekleyelim
Benmde bitti beşik almaya gidersek diye dusunmstm ama yarn gdemeyz heralde annem alcak ya calisyo yarn bide istedgm model var mi ebebek te blmyrm
Slm larr
Namaz kilan arkadaslar hala ayakta mi kiliyosunuz yoksa oturarak mi ?
Bide bebeklerinize ozel biseyler dinletiyo musunuz?
Ben dun gece rahatlatici muzik bugunde meryem suresini dinlettim . Daha onceden hic yapmamistm hem sizler e sorayim dedim hemde benim.gibi atlayanlar varsa hatirlanir die yazdim bilginiz olsun :)
İvitt canjmm :))) ilk başta ne yalan diyim normal korkuyordum ama zihnimde yer vermedim o korkulara.. Daha yasamadigin gormedigin bilmedigin birşey için neden korkasin ki ilk dogracak sen değilsin kızım kendine gel.. Normal dogur zayiflarsindaaaa daha çabuk iyilesirsin dedim... Ya tabii insallah hayirlisiyla bir avazda doğum yaparız. Hayırlısı ne ise o olsun bizler için canım.. nefes çok önemli yaa.. Allahtan kendimde uyguluyorum.onu.. Allahım sen bize yardım et ne olurrevett işte buuu..:) ailenin favorittisi olarak iyice bi hava atarsın ne güzel bu çocuğu ben doğurdum, ben benn, hemde normal doğurdum dercesine şaka bi yana gerçekten en güzeli bu. Allah hepimize nasip etsin. Mecbur kalmadıkça sezryana karşıyım. Yinede büyük konuşmim mecburiyet olursa diye. Çatır çatır dogurcaz yoksa :) sancilari kolay atlatmak için nefes egzersizleri yapmamız gerek o an bol bol..rahime, bebeğe oksijen gitsinki işimiz kolaylassin
Haha :)) içime dogmus benimde sanki. Eşjm neden cekiyorsun diyincd seni söyledim :) caddeye giremedigimiz orayı cekemedim ve sisliydi hava .. Hafta ici tekrar gidicem insallah guzel kareler yakalarim..insallah gelirsin canım. :)Ayy canım tanimam mi çok çok sağolbir haftadır Kartal daki evimizde görüyorum ruyamda kendimi, eşime diyorum ki gel dönelim istanbul a çok ozledim heralde uzun zamandir gitmiyorum artık yaza istiyorum gelmek.. Bebik biraz büyüsün :)
:) sağol kuzumHaha :)) içime dogmus benimde sanki. Eşjm neden cekiyorsun diyincd seni söyledim :) caddeye giremedigimiz orayı cekemedim ve sisliydi hava .. Hafta ici tekrar gidicem insallah guzel kareler yakalarim..insallah gelirsin canım. :)
:) sağol kuzumbende sonra size Bodrum fotosu atayim en güzel zamani simdi sessiz sakin ohh mis
İnsallah kismetse yarin başlayacağim.. Erke. Kahvaltı yapıp uzerimi giyip çıkacağım.. Bende tekim ama ne yapalım.. Evde durup iyice tombiklemek istemiyorumKizlar düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz? Ben baslamak istiyorum ama tek basima da yürümek istemiyorum hergün bes kat merdiven cikayim uc bes kez diyorum. Hem bi tikanip kalirsam asansore biner eve gelebilirim yada aksi bi durum olursa diye
güle güle kullanın :) dragonun hangi modeli birde ne kadara aldınız kalitesi sürüşü kapandığında yer kaplaması nasıl acabaBende oğluma Yasin suresini birde ilk sayfadan başlayarak sırayla bir veya iki sayfa Kuranı Kerim dinletiyorum.
Ben bebek arabasını Drago diye bir markadan aldım. Burada kullanan çok. Ya bunu yada kanz alıcaktım. Ama bunun sepeti hem büyüktü hemde fermuarlıydı.
Canim doğurmak kolay zaten. Sancılar kötü buna hazırlıklı olman lazım.İvitt canjmm :))) ilk başta ne yalan diyim normal korkuyordum ama zihnimde yer vermedim o korkulara.. Daha yasamadigin gormedigin bilmedigin birşey için neden korkasin ki ilk dogracak sen değilsin kızım kendine gel.. Normal dogur zayiflarsindaaaa daha çabuk iyilesirsin dedim... Ya tabii insallah hayirlisiyla bir avazda doğum yaparız. Hayırlısı ne ise o olsun bizler için canım.. nefes çok önemli yaa.. Allahtan kendimde uyguluyorum.onu.. Allahım sen bize yardım et ne olurr
Kizlar size rizeden bi fotograf atayım iciniz acilsin bir yarışma icin cekmistik kazanmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?