2016 Şubat Anneleri

TIRMIK canım merhaba burayı tanıyabildin mi.. Yeminlen senin için çektim .. Ama iyi bir çekim olmadı biliyorum
Ayy canım tanimam mi çok çok sağol bir haftadır Kartal daki evimizde görüyorum ruyamda kendimi, eşime diyorum ki gel dönelim istanbul a çok ozledim heralde uzun zamandir gitmiyorum artık yaza istiyorum gelmek.. Bebik biraz büyüsün :)

Bende iki elimi birlestirip dua lari okuyup karnima suruyorum. Dedigin gibi keske daha cok yapabilsek

Canim ne guzel dua etmissin amin. Tum bebeklerimiz saglikla gelsin ins:) Dedigin insikak suresini de dinleteyim o zaman cnm tsk ler. Buarada masallah hergun ne guzel okuyomussun valla tebrikler . Allah im kabul etsin.

Bende oğluma Yasin suresini birde ilk sayfadan başlayarak sırayla bir veya iki sayfa Kuranı Kerim dinletiyorum.

Saol cnn bendd dinletecegim bundan sonra ins.

Bencede öyle yap altına battaniye serer sırtını duzlestirirsin ben travel sistem bebek arabası aldım onun pusetini götüreceğim[/QUOTE]

bebek arabasını hangi marka aldınız acaba tavsiyeniz var mı

evet canım çok güzel olur ekleyelim

Eklemissin cok sagol canim. baktim bi kac eksigim vardi onlari da tamamladim. Bebegin elbiselerini de sabah yikip utuledim mi tamamdir

Benmde bitti beşik almaya gidersek diye dusunmstm ama yarn gdemeyz heralde annem alcak ya calisyo yarn bide istedgm model var mi ebebek te blmyrm

Cikssss zaten bende ki 25 lira Kargo parasi anca

nefes nefese kaliyorum.
gunluk esmaul husna dinlettiriyorum. Cuma gunleri de yasin okuyorum ama aslinda daha detayli seyler okusam iyi olacak

İvitt canjmm :))) ilk başta ne yalan diyim normal korkuyordum ama zihnimde yer vermedim o korkulara.. Daha yasamadigin gormedigin bilmedigin birşey için neden korkasin ki ilk dogracak sen değilsin kızım kendine gel.. Normal dogur zayiflarsindaaaa daha çabuk iyilesirsin dedim... Ya tabii insallah hayirlisiyla bir avazda doğum yaparız. Hayırlısı ne ise o olsun bizler için canım.. nefes çok önemli yaa.. Allahtan kendimde uyguluyorum.onu.. Allahım sen bize yardım et ne olurr

bende kendim bi hatim yapayim istiyorum 10. cuze geldim... firsat buldukca yasin okuyorum... selavat cekiyorum... insikak suresini de okurum artik yasinle birlikte... hayirli dogumlar yapalim... hayirli evlatlarimiz olsun... hayirli anne baba olalim ins...

Haha :)) içime dogmus benimde sanki. Eşjm neden cekiyorsun diyincd seni söyledim :) caddeye giremedigimiz orayı cekemedim ve sisliydi hava .. Hafta ici tekrar gidicem insallah guzel kareler yakalarim..insallah gelirsin canım. :)

Sabahtan beri yazdıklarınızı okumayı ancak bitirdim ne çok konuşmuşsunuz maşallah. Mutfak boyandı,eşim dolapları sildi bende süpürge yaptım yerleri yine o sildi ama öldüm yorgunluktan bel ağrısı felaket. Bebeğin çamaşırları ve hastane çantası kaldı arkadaşlar aradı dayanamadık bıraktık işleri çıktık dışarı. Bundan sonra akşamları yavaş yavaş yapıcaz. Eve geldikten sonrada kızımın kapı süsüyle uğraştık daha bitmedi ama şimdiden bayıldık eşimle sizinde fikirlerinizi alalım

Eklentiler

• P_20151227_212217.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 331
T three hatim baslamistim hergun haliyle okuyorum sabah namazi bunun icin ideal vakit...bu ara nefesim pek yetmiyo 25.cuzdeyim insallah yetistiririm...

ANNELER OKUMALISINIZ

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla."

Ay kızlar bugün son alışverişimizi yaptık, eve geldim kapı süsüm aklıma geldi ona başladım.. Yarıladım çok şükür .. Birde ikea'dan kumaş aldım önümüzdeki hafta sonuda ona başlamayı düşünüyorum.. Amma velakin çamaşırlar yarına kaldı.. Yapıcak birşey yok Kendi çamaşırlarımızda bir hayli birikmişti çünkü

Haha :)) içime dogmus benimde sanki. Eşjm neden cekiyorsun diyincd seni söyledim :) caddeye giremedigimiz orayı cekemedim ve sisliydi hava .. Hafta ici tekrar gidicem insallah guzel kareler yakalarim..insallah gelirsin canım. :)
:) sağol kuzum bende sonra size Bodrum fotosu atayim en güzel zamani simdi sessiz sakin ohh mis

:) sağol kuzum bende sonra size Bodrum fotosu atayim en güzel zamani simdi sessiz sakin ohh mis

Ahh ne guzelll.. Esimle hayalimiz istanbuldan taşınmak.. Bebisimizi sakin sessiz bir yerde yetiştirmek.. Korkmadan onunla sokaklarda dolaşmak.. Onun oynayacağı alanların bol olduğu.. Meyvelerin hala ağaç dallarında oldugu apartmanın değilde yeşilin doğanın mavinin temiz havanın sakinligin hakim surdugu bir yerde yetiştirmek istiyoruz bizde.. Yaklaşık 2 yıl kadar önce istanbuldan ciddi ciddi gidiyorduk ama olmadı.. Bakalım 2o17 sonunu bekliyoruz.. İstanbuldan kurtulmak için.. Bu arada doğma büyüme İstanbul ama yavrumu burada yetiştirmek istemiyorum dediğim gibi

İnsallah kismetse yarin başlayacağim.. Erke. Kahvaltı yapıp uzerimi giyip çıkacağım.. Bende tekim ama ne yapalım.. Evde durup iyice tombiklemek istemiyorum

güle güle kullanın :) dragonun hangi modeli birde ne kadara aldınız kalitesi sürüşü kapandığında yer kaplaması nasıl acaba

Canim doğurmak kolay zaten. Sancılar kötü buna hazırlıklı olman lazım.

e bebekten son alışverişleri de yaptım sanırım... bugün dikkat ettim de ben çok tulum almamışım =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…