2016 Şubat Anneleri

huzurunmeraklisi
bende zorlaniyorum ama ac karnina olunca daha rahat ediyo insan.

sdss
Amin cnm Allh im kabul etsin dualarimizi cok dogru soyluyosun hayirli anne baba olmakda cok zor.

karincam

Insallah yetistirirsin cnm ne kadar guzell:) sabah namazindan sonra yatmiyo musun? Paylasim icinn tsk ler cok etkilendim

Bu arada fotoğrafla ilgilen bir arkadaşımız vardı? Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum da çok kararsızım. 1500 civarı olabilir fiyat olarak. Kafam çok karıştı. Tavsiyesi olan?

buarada tekrar yazayım yarın gece 12ye kadar geçerli, e-bebekte 125 tl ye 40 tl indirim kuponum var. İsteyen olursa gönderebilirim iyi geceler

Kizlar medifine ateş ölçer alaniniz var mi tavsiye eder misiniz ?

Canim Rabbim kabul etsin insallah..evet zaten okula gidiyorum.oglumda krese gidiyor..o vakit cok guzel bi vakit oluyor

O degilde suan esime cok kizgin ve kirginim...saat 10.30 gibi bi arkadasini 15 dklik mesafedeki sehirmerkezi otogarina goturmek icin cikti..guya arabasi 11de idi ama aradim meger 12deymis bekliyoruz dedi...daha eve gelmemis..uykum kacti sinirim tepemde...aksam 9 gibi oglum uyuyunca zaten bi cikar kahveye ugrar ..hic hoslanmiyorum bu durumdan..dokunsan agliycam simdi...hayir eşim cok iyi ve anlayislidir..ama bu durumun ayarini tutturamiyor bak 15 dk gelcem dedi yarim saati gecti...gelde uyu....

Bu arada fotoğrafla ilgilen bir arkadaşımız vardı? Fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum da çok kararsızım. 1500 civarı olabilir fiyat olarak. Kafam çok karıştı. Tavsiyesi olan?

Canim 1500 bütçen var ise canon 60D tavsiye ederim. yaninda 18-55 lens yada 18-135 lens veriyorlar. Uzak yakın hersey cekmek istiyorum diyorsan 18-135 mm lens bakabilirsin ama benim uzakla alakam yok diyorsan 18-55 mm yeter. Eger ilhin artarsa ilerisi icinde 50 mm tavsiye ederim. Portre de iyidir

Kızlar ya kasılmalara alıştık ama bu gece olanlar daha baska karnım bir sağda toplanıyor bir solda Bebek büyüdü diyemi böyle oluyor sabahtan beri geçmeyen mide bulantım ve karnımda ishal olmuş gibi agrı deıl ama içerde sızı var bir dusa mı girsem bilemedim yaa

Canim takma kafana erkek ler gercekten bi garipler dusunemiyolar bazen ..
bizim gibi anlayamiyorlar.
Bide iyi niyetliyse genelde bu tur isler yaparlar malesef .. Biizimkide evde yapilacak onu bekleyen isler var bu haftasonu baskalariyla ilgilendi bizler e nazlari geciyooo

Tesekkurler canım. 60d mi 600 d mi ? 60d sanki daha pahalı gibi geldi.

Benim de ayrı vuruyor canım. Alta doğru... Sanki hazır ol der gibi... Bugün bavula onun ve benim eşyalarımi koydum. Durumu yanlış mi anladı ki :) daha gelmemeli oysa...

Geldi kapida..kapiyi acmiyorum suan..:)) 30 dk olacak az burnu surtulsun)

Canım belki esin 11 de sanıyordum. Bilmiyordur. Bırakıp gelememistir. Benim eşim de öyle. Harika biri ama gel gor ki ince dusunemiyor, yok yani onda... Sen de dert etme bırak... Kırıldığını soyle ama üzerine gitme bence.

Benim de ayrı vuruyor canım. Alta doğru... Sanki hazır ol der gibi... Bugün bavula onun ve benim eşyalarımi koydum. Durumu yanlış mi anladı ki :) daha gelmemeli oysa...

:)) oh çantanda hazır .. Aman henuz gelmesinler az sabır daha evhamlar başladı bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…