2016 Şubat Anneleri

rica ederim canım. 2 yıl önce Vandayken bir öğrencim vardı başarılı ve çok terbiyeli bi çocuktu ismi RENAS'tı onu hatırlattın bana. Çok güzel isim

Begendin mi ismimizi :) annem ablam ve 4 buck yaşındaki yegenim hala kabullenemediller :) bende çok sevdim bu ismi.. Ruyamda gordum ayrıca biliyor musun. Daha önce duymamistim. Ayy insallah oglumda başarılı, terbiyeli, ahlaklı , hayırlı, sağlıklı, salih bir evlat olur.. Ayy yerim ben onu yaa..

Kızlar ya sizin de ayaklarınız şişti mi ?

Akşama doğru tombis oluuo canım. Aslında hoş da gözükmüyor değil hani :).. Ama aşırı bir şişlik yok diyorlar eşim annem ablam. Ama bana çok sismisim gibi geliyor. Hatta arkadan hamile gibi durmuyormusum. Onden anlasiliyormus

Günaydın hamisleeeerrrr. Saat 4 bucuktan beri yatamiyorum. Eşime kahvaltı hazırladım. Eşlik ettim bende ona :) sonra gece onun pantalonunu utulemeyi unutmusum oglusun 2 takım hastane çıkışını utulemistim. Onu ütuledim. Ay bir enerjikim anlatamam. Bana kalsa utuye devam edicem ama.. Arkadasimi aradım uyansin ise gec kalmasın diye. Hayırdır doğum mu var diye korkuttum kizcagizi sabah sabah böyle.. Evide havalandırdım.. Yataga gireyim yine sağ sol yapalım bakalım ne zaman uyiyacagim..​

Günaydın kızlarrr, bende ayakta şişlik yok ama hangi tarafın yatıyorsam o elim uyuşuyor

Ben de her gun oldugu gibi gene uykusuz geceler modundayim en son 4 oldu o donmeler de baydi kalktim. Ne zamandir tartilmiyordum korkudan tartildim 16 kilo almisim 88im. Elimde de bir kase bol pekmezli yogurt :) yedim afiyetle ama sonumu dusunemiyorum. Tecrubeli anneler soylermisiniz dogumdan hemen sonra ilk etapda kilolarin ne kadari gidiyor

Günaydın kızlarrr, bende ayakta şişlik yok ama hangi tarafın yatıyorsam o elim uyuşuyor
Bende de bir aydir var. Dr en cok yattigin taraf uyusur dedi. Benim iki elde uyusuk ama sol daha bi uyusuk. Gece inanilmaz agriyor. Dr son zamanlarda cok normal dedi elin tutmaz o yuzden cok sakarlasirsin dedi. Dogumdansonra 3 4 aya kadar duzelirmis. Bir arkadasimin duzelmedi bebegi 2 yasjna gelecek fizik tedavi oluyor insallah iyle bisey olmaz

Cnm bnde eşime kahvaltı hazırladım yatakta yuvarlaniyorum.Bugün pek bi enerjgiz dediğin gibi kim demiş hamileler hantal olur diye aynı işleri yapıyoruz.

Aynen Canım bende aynı mantıktayım normal doğum düşündüğümden öncesinde etkilenirm korkarm diye muayene olmak istemiyorm ama bebiş iri olursa mecbur bakar.

Mecbur yapcaklar Canm bende istemyrm ama

Canım zaten normal doğumdan korkuyorum bide onun stresini yaşamak istemiyorum doğum sırasında zaten sancıdan pek hissetmem gibi geliyor.ama doktor ne diyecek bakalım özeldekiler çatın dar demeyi seviyo malum istisnalar hariç :) bende hiç bakmasın diyorum bu yüzden

Ellerimi çok yordum, sanırım ondan oluyor.. Şöyle ki dün kapı süsüm için çok uğraştım + ödem = gece uyuşukluk.. Arkadaşın kollarını çok yoruyorsa geçmemesi normal. Bende eskiden arada bir oluyordu, uzunca aynı yere yatınca ama şimdi sağlı sollu olunca hamileliğe yordum.. Eklem bölgelerimde ağrıyor biraz, şiş şiş ellerim.. Ama ayaklarım ödem toplamadı şaşılacak şey :/

Bas donmem yuzunden uzun zamandir oturarak kiliyorum canim ara ara kendim de okuyorum ark.larla toplanip da okuyiruz zaten

Sabah sabak varisli bacagima bir kramp girdi ayagim bacagim yamuldu esim bacagimi havaya kaldirdi parmaklarimi geriye bukerek zor acti cok agrudi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…