- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
sunny baby i duydum iyi demişlerdi sen memnun kaldın mı? Güle güle yatsın minigin içinde.ne kadara nerden aldın canım?Sunny baby miydi oleydi sanirim. Fotograf yuklemeyi unutmusum
Canim ne okuyorsun bu arada merak ettim:) geçen staj dosyasından da bahsetmiştin sanırım iki durum bende de var daKader ortağım benim
Şu finalleri bi atlatayım valla artık bahanemde olmuycak. Hepsini halletcez mecbur :)) zaman daralıyor çünkü :)
Ben normal istyorm beyfendi zahmet edip dönerse
Canım merdiven inip çıkma.. onu son doğum zamanı bazı doktorlar tavsiye ediyor. Normal sancın gelsin kolay doğum olsun diye.. annemde der hep eskiden doğum sancıları başlayınca merdiven indirip çıkartırlarmış. düz yolda yürüKizlar düzenli yürüyüş yapabiliyor musunuz? Ben baslamak istiyorum ama tek basima da yürümek istemiyorum hergün bes kat merdiven cikayim uc bes kez diyorum. Hem bi tikanip kalirsam asansore biner eve gelebilirim yada aksi bi durum olursa diye
Anneler ile ilgili ne güzel hadisler var. Ayy inş yaa@three hatim baslamistim hergun haliyle okuyorum sabah namazi bunun icin ideal vakit...bu ara nefesim pek yetmiyo 25.cuzdeyim insallah yetistiririm...
ANNELER OKUMALISINIZ
Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:
'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''
'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''
'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''
'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''
''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :
'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla."
Canım gün içerisinde kendini takip et yalanvı sancılar artabilirKızlar ya kasılmalara alıştık ama bu gece olanlar daha baska karnım bir sağda toplanıyor bir solda Bebek büyüdü diyemi böyle oluyor sabahtan beri geçmeyen mide bulantım ve karnımda ishal olmuş gibi agrı deıl ama içerde sızı var bir dusa mı girsem bilemedim yaa
İnş canım haklısın. Doktoruna söyle o zaman bakalım ne diyecek.Canım zaten normal doğumdan korkuyorum bide onun stresini yaşamak istemiyorum doğum sırasında zaten sancıdan pek hissetmem gibi geliyor.ama doktor ne diyecek bakalım özeldekiler çatın dar demeyi seviyo malum istisnalar hariç :) bende hiç bakmasın diyorum bu yüzden
Son zamana kadar dönebilir canım :) ama dönmesi için özellikle 35. 36 haftadan sonra hep sola yatmayı tavsiye ediyorlar. Dönmesini kolaylaştırıyormuş.günaydın kızlaarr.. herkese güzel haftalar,musmutlu bebişler..ben gebeliğimin 33+6 haftasındayım fakat bizim yaramaz kız henüz dönmedii. .sizde durumlar nasıl? doktorlarınız konu hakkında neler diyo
Bizde eşimle doğma büyüme istanbulluyuz canim ama o kadar bunaldi ki eşim evlenir evlenmez kactik bu tarafa.. 5yili gecti. Burasi da kalabaliklasmaya basladi gerçi:) insallah sizde dilediginiz hayata geçersiniz en kisa zamandaAhh ne guzelll.. Esimle hayalimiz istanbuldan taşınmak.. Bebisimizi sakin sessiz bir yerde yetiştirmek.. Korkmadan onunla sokaklarda dolaşmak.. Onun oynayacağı alanların bol olduğu.. Meyvelerin hala ağaç dallarında oldugu apartmanın değilde yeşilin doğanın mavinin temiz havanın sakinligin hakim surdugu bir yerde yetiştirmek istiyoruz bizde.. Yaklaşık 2 yıl kadar önce istanbuldan ciddi ciddi gidiyorduk ama olmadı.. Bakalım 2o17 sonunu bekliyoruz.. İstanbuldan kurtulmak için.. Bu arada doğma büyüme İstanbul ama yavrumu burada yetiştirmek istemiyorum dediğim gibi
Benimde son bi haftadir uyuşuyorGünaydın kızlarrr, bende ayakta şişlik yok ama hangi tarafın yatıyorsam o elim uyuşuyor
Yurtdışında yokmuş öyle birşey.. Benim dr da 36dan sonra yapıyor,sezeryana yönlendirmek icin desem adam sezeryanci da değil..Iki dogum yaptim catimi matimi muayene etmediler doguma gittim dogurdum geldim cati muayenesi yeni cikti heralde?
Ay canım çok geçmiş olsun, bendede hafif kırgınlık var, ama son haftalarım diye zorlada olsa işe gidiyorumGünaydın anneler :) ben uyudum gece ama gribim tekrar etmiş ;( çok kotuyum
benimde aynı canım.Ellerim sürekli uyuşuk eklem yerlerim agrıyor.Gece gündüz aynıEllerimi çok yordum, sanırım ondan oluyor.. Şöyle ki dün kapı süsüm için çok uğraştım + ödem = gece uyuşukluk.. Arkadaşın kollarını çok yoruyorsa geçmemesi normal. Bende eskiden arada bir oluyordu, uzunca aynı yere yatınca ama şimdi sağlı sollu olunca hamileliğe yordum.. Eklem bölgelerimde ağrıyor biraz, şiş şiş ellerim.. Ama ayaklarım ödem toplamadı şaşılacak şey :/
Çoğu kişide olduğuna göre normal gibi.. Ne iyi gelir onu araştırmak lazım, bide ben ofiste çok su içiyorum evdeyken salıyorum biraz, etkisi olabilir..Bizde eşimle doğma büyüme istanbulluyuz canim ama o kadar bunaldi ki eşim evlenir evlenmez kactik bu tarafa.. 5yili gecti. Burasi da kalabaliklasmaya basladi gerçi:) insallah sizde dilediginiz hayata geçersiniz en kisa zamanda
Benimde son bi haftadir uyuşuyor
Yurtdışında yokmuş öyle birşey.. Benim dr da 36dan sonra yapıyor,sezeryana yönlendirmek icin desem adam sezeryanci da değil..gerci benim bebek iri gidiyor belki ondan yapacaktir..
Bende de aynı durum var maalesefe bebekten son alışverişleri de yaptım sanırım... bugün dikkat ettim de ben çok tulum almamışım =(
Son zamana kadar dönebilir canım :) ama dönmesi için özellikle 35. 36 haftadan sonra hep sola yatmayı tavsiye ediyorlar. Dönmesini kolaylaştırıyormuş.
Bn 17.haftadan beri kabe imamı eşliğinde kuran dinletiyorum canım. muzik filan hic dinletmek nasip olmadi.bazen bebek ayaklarini kaburgamin altına sokuyor o zaman hic egilemrdigimden oturarak kilıyorum.yalniz şunu hatirlatmak isterim sandalyede kilacak kadar aciz degiliz cok şükür. oturarak kilmaktan kastimiz dizlerimizin üstünde comelerek kilmak olsun.hemen sandalyeye basvurmayalim.uygun olmuyorSlm larr
Namaz kilan arkadaslar hala ayakta mi kiliyosunuz yoksa oturarak mi ?
Bide bebeklerinize ozel biseyler dinletiyo musunuz?
Ben dun gece rahatlatici muzik bugunde meryem suresini dinlettim . Daha onceden hic yapmamistm hem sizler e sorayim dedim hemde benim.gibi atlayanlar varsa hatirlanir die yazdim bilginiz olsun :)
50 mm candir yaaa.cok severimCanim 1500 bütçen var ise canon 60D tavsiye ederim. yaninda 18-55 lens yada 18-135 lens veriyorlar. Uzak yakın hersey cekmek istiyorum diyorsan 18-135 mm lens bakabilirsin ama benim uzakla alakam yok diyorsan 18-55 mm yeter. Eger ilhin artarsa ilerisi icinde 50 mm tavsiye ederim. Portre de iyidir
Bn 17.haftadan beri kabe imamı eşliğinde kuran dinletiyorum canım. muzik filan hic dinletmek nasip olmadi.bazen bebek ayaklarini kaburgamin altına sokuyor o zaman hic egilemrdigimden oturarak kilıyorum.yalniz şunu hatirlatmak isterim sandalyede kilacak kadar aciz degiliz cok şükür. oturarak kilmaktan kastimiz dizlerimizin üstünde comelerek kilmak olsun.hemen sandalyeye basvurmayalim.uygun olmuyor
Konunuza atladim ama Nikon 5200 idare eder bi makinadir.fiyatina göre çok iyidir. ama bu işlere ilk gireceğim dersen nikon değil Canon al derim canım. ilerde çekim farkliliklari için lensler alacak olursan nikonun lensleri biraz daha pahali.canon daha uygun ve yaygın bulunuyor. misal bnde ve kardesimde nikon var.o gazeteci pek dert etmiyo ama bn keyfine yaptığım icin o keske canon alsaydim parcalari daha ucuz diyorumYok canım2000 i gecemeyiz. 1500-1700 en fazla. Nikon 5200 var bir de. 600 d ye de bakmıştım. çok sağ olasın canim
hayirli olsun cnm bebegin.merhaba arkadaşlar,
allah nasip ederse benimde bir kızım olacak ama kızım hareketleri çok yavaş. 35. haftamdayım yine de çok az hissediyorum kızımı. dr bir sorun yok diyor ama ben kötüyü düşünmekten kendimi alamıyorum. sizce bir skıntı olabilir mi?
Kader ortağım benim
Şu finalleri bi atlatayım valla artık bahanemde olmuycak. Hepsini halletcez mecbur :)) zaman daralıyor çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?