2016 Şubat Anneleri

Cnm sanada dr dedimi ki sorun degil bikac gunden geri den gelirse diye ??? Insan takiyor ister istemez.. tmm 4 gunden bisey olmaz ama ara dahada acilirsa Allah korusun beni korkutan o..

Benim dr da coook stressi bir suru hastasi var bastan saviyor gibi geldi bana.. genelde oyle yapiyor.. yurt disi oldugum icin henuz bebek kucuk hastanede baslamadi daha.. dr boyle soyledi icime bi kurt dustu.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. tek 4 gun sonra olsun arasi daha da acilmasinda

Benim de bugun 7+0 ama dr dedi ki 6+2 nasil oldu bilmiyorum.. hani hicc gec dollenme dememisti.. bende sasirdim bugun.. 4 gunden bisey olmaz dedi.. insallah bebeklerimiz gelisir.. sende moralini bozma.. insallah su mubarek gunlerde hersey daha iyi olur..

Gozun aydin cnm :) aramiza hosgeldin.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. bende 33 yasindayim insallah Rabbim izin verirse bu sefer nasip edecek... :)

canım yazmıyım dedım ama gereksız telaşlanıyorsun bak salı gunu bı dra gıttım kese 8 mm 5+2 de cıktı kı ben 5+4 ıdım .
çarsamba baska bır doktora gıttım kese 13 mm 6+0 ıle uyumlu dedı oysa ben 5+5 idim sımdı hagısı dogru

bunlar cok kucuk olcumler cnm gunlere takılıp da kendını uzme

Bence seni kastetmemiştir.. Şimdi hamileler olarak strese girmemiz gerek..

Cnm sanada dr dedimi ki sorun degil bikac gunden geri den gelirse diye ??? Insan takiyor ister istemez.. tmm 4 gunden bisey olmaz ama ara dahada acilirsa Allah korusun beni korkutan o..
Canım doktor ilk muayenelerde bebek görünmediği için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor yalnız adet zamanında gebe kalamayacağına göre birkaç günlük sapmalar çok normal dedi banada çok mantıklı geldi benim düşük sebebiyle yaklaşık 1 hafta geri gitti endişelenme canım bebeğin boyutuyla döllenme tarihi yakınsa bir sıkıntı yoktur

Gözün aydın canım hoşgeldin sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına inşallah

Canım bende bugün gittim 6+2 yim bebeğimin boyu 5 mm ve doktor gayet normal dedi seninkide normal boyutta. Kesemi küçükmüş bebekmi anlamadım?

Kese küçükmüş olması gerekenden.
Ama seninkine göre bebek de küçük gorunıyor

Valla bende bilmiyorum bazen dr larda kafalarimizi karistiriyorlar.. bu 3 haftadir hep her hafta geliyordum bidaha 2 haftada gel dedi icim rahatladi.. biraz ara uzasinda bari bebegime stress yapmayim... cnm bu benim 4.hamileligim 3 kere bebegimi kayip ettim ister istemez huzursuz oluyorum.. bende biliyorum bazen gereksiz ama korkuyorum iste napiyim

Canim aslinda bakarsan benim de son adet de bi sorun var zaten duzensiz di sonra ben daha 2 bucuk ay once amalyat oldum.. rahime tuplere baktilar.. sonra regel oldum bi hafta simdi 8 haftalik hamileyim :) aslina bakarsan benimkide karisik..

laporoskopi ve histereskopi yapildi yani.. daha yaralarim yeni iyi oldu sanirim agrim ve kanamam birazda ondan..

benım 5. cnm anlıyorum senı

Kese küçükmüş olması gerekenden.
Ama seninkine göre bebek de küçük gorunıyor
İyide bebek günde 1 mm büyüyor dün 4mm idi :) birde alttan bakınca ve karından bakınca değerler değişiyor bugün ilk karından baktı 4mm dedi sonra net göremiyorum alttan bakalım dedi 5mm oldu. Bence hiç takılma

Benim alttanbaktı ama keseyi küçük buldu :/ allahhayırlısıno versin ama korkuyorum ister istemez

Canım birde birsey sorucam sana.
Pazartesi günü bebek 3.1 mm bugun 4 mö. Normal mi sence

Beta hcg baktıran var mı dün bugün? Kaç çıktı,arkadaşlar, paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…