Cnm sanada dr dedimi ki sorun degil bikac gunden geri den gelirse diye ??? Insan takiyor ister istemez.. tmm 4 gunden bisey olmaz ama ara dahada acilirsa Allah korusun beni korkutan o..inşallah canım benim,içim çok rahatladı böyle devam eder inşallah
hiç sorma bu fiyatlar doğuma kadar bükecek belimizi resmen hayırlısı ne diyeyim bütçeyi denkleştirmeye çalışacağız işte
sağol canım sen duymuş muydun kalp atışını?
bozma moralini canım benimde geç döllenme olmuş,kalp atışını duydun bir sıkıntı yoktur inşallah bebekler bu dönemde açığı çok çabuk kapatıyor canını sıkma,benim normalde 8 hafta civarında olmam lazımdı ama düşük yaptığım zamandan hesapladığımızda öyle çıkıyordu,bugünkü kontrolde bebek 6+5 çıktı,doktorum adet tarihinide beklenen doğum tarihinide ileri çekti bebeğin gelişimine göre doktorun tekrar düzenleyecektir
Benim dr da coook stressi bir suru hastasi var bastan saviyor gibi geldi bana.. genelde oyle yapiyor.. yurt disi oldugum icin henuz bebek kucuk hastanede baslamadi daha.. dr boyle soyledi icime bi kurt dustu.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. tek 4 gun sonra olsun arasi daha da acilmasindakese büyüdügü ıcın daha net gormustr canım ondan korkulacak bısey olsa Allah korusun doktorun derdı zaten bende bugun ilk gıttıgım begenmeyıp degıstırdıgım doktora kontrol hakkımı kullanyım dıye gıttım adam hıc acıklama yapmadı oysa kendı cagırdı kalp atısını dınlemek ıcın 15 gun sonra gel dıyor bana yanı demek ıstedıgım sorun yok ama her doktor detaylı acıklama yapmıyor sen sormadıkca asıl doktorum gec yumurtladıgın ıcın gec duyaca korkma demese kafayı yerdım acaba demekten
Benim de bugun 7+0 ama dr dedi ki 6+2 nasil oldu bilmiyorum.. hani hicc gec dollenme dememisti.. bende sasirdim bugun.. 4 gunden bisey olmaz dedi.. insallah bebeklerimiz gelisir.. sende moralini bozma.. insallah su mubarek gunlerde hersey daha iyi olur..7+2 olmasi gereken gebeligim 6+2.. :/ Gec dollenme olmus. Ben zaten 31 gunde bir adet goruyordum normal diyorum ama icim sıkıldı yine de.Haftaya gel kalp atislarina bakayim dedi. Yani kalp atisini gecen gittigim doktorda gormustuk. Bu doktor goremedi. Zor biraz gormek ama haftaya net bisey soylerim dedi. Bakalim bir hafta benim icin nasil gececek. 6+5te kalp atisi duyanlar olmus bende goremedi de duyamayiz da dedi. Insallah bir terslik yoktur. Bu doktora devam edecegim. Her seyin hayirlisi.
Gozun aydin cnm :) aramiza hosgeldin.. Rabbim bebeklerimizi korusun.. bende 33 yasindayim insallah Rabbim izin verirse bu sefer nasip edecek... :)iyi akşamlar arkadaşlar. yaklaşık 1 haftadır takip ediyordum burayı. fakat kalp atışlarını duymadan yazmak istemedim. yaşım 34. sanırım grupta en yaşlı benim 1 senedir tüp bebek tedavisi görüyordum. 21 mayısta transferim oldu. ve tabiki görünen şubat annesiyim. tabi benim durum biraz farklı. erkende gelebiliryani ikiz anne adayıyım. ve bugün bebeklerimin kalp atışını duydum ve gördüm. çok şükür. inşallah hepimiz kolay sağlıklı bir gebelik geçiririz.
canım yazmıyım dedım ama gereksız telaşlanıyorsun bak salı gunu bı dra gıttım kese 8 mm 5+2 de cıktı kı ben 5+4 ıdım .Benim de bugun 7+0 ama dr dedi ki 6+2 nasil oldu bilmiyorum.. hani hicc gec dollenme dememisti.. bende sasirdim bugun.. 4 gunden bisey olmaz dedi.. insallah bebeklerimiz gelisir.. sende moralini bozma.. insallah su mubarek gunlerde hersey daha iyi olur..
Bence seni kastetmemiştir.. Şimdi hamileler olarak strese girmemiz gerek..Dediğin gibi canım hormonlar fazla hareketli ve yüksek.. Fakat ne olursa olsun "her kadın doğurur ama anne olamaz "diye başlanmaz hele hele şu dönemde.ben hiç yakıştıramadım.bu sitede hiç böyle bişeye rastlamadım.
Canım doktor ilk muayenelerde bebek görünmediği için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor yalnız adet zamanında gebe kalamayacağına göre birkaç günlük sapmalar çok normal dedi banada çok mantıklı geldi benim düşük sebebiyle yaklaşık 1 hafta geri gitti endişelenme canım bebeğin boyutuyla döllenme tarihi yakınsa bir sıkıntı yokturCnm sanada dr dedimi ki sorun degil bikac gunden geri den gelirse diye ??? Insan takiyor ister istemez.. tmm 4 gunden bisey olmaz ama ara dahada acilirsa Allah korusun beni korkutan o..
Gözün aydın canım hoşgeldin sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına inşallahiyi akşamlar arkadaşlar. yaklaşık 1 haftadır takip ediyordum burayı. fakat kalp atışlarını duymadan yazmak istemedim. yaşım 34. sanırım grupta en yaşlı benim 1 senedir tüp bebek tedavisi görüyordum. 21 mayısta transferim oldu. ve tabiki görünen şubat annesiyim. tabi benim durum biraz farklı. erkende gelebiliryani ikiz anne adayıyım. ve bugün bebeklerimin kalp atışını duydum ve gördüm. çok şükür. inşallah hepimiz kolay sağlıklı bir gebelik geçiririz.
Canım bende bugün gittim 6+2 yim bebeğimin boyu 5 mm ve doktor gayet normal dedi seninkide normal boyutta. Kesemi küçükmüş bebekmi anlamadım?
Valla bende bilmiyorum bazen dr larda kafalarimizi karistiriyorlar.. bu 3 haftadir hep her hafta geliyordum bidaha 2 haftada gel dedi icim rahatladi.. biraz ara uzasinda bari bebegime stress yapmayim... cnm bu benim 4.hamileligim 3 kere bebegimi kayip ettim ister istemez huzursuz oluyorum.. bende biliyorum bazen gereksiz ama korkuyorum iste napiyimcanım yazmıyım dedım ama gereksız telaşlanıyorsun bak salı gunu bı dra gıttım kese 8 mm 5+2 de cıktı kı ben 5+4 ıdım .
çarsamba baska bır doktora gıttım kese 13 mm 6+0 ıle uyumlu dedı oysa ben 5+5 idim sımdı hagısı dogru
bunlar cok kucuk olcumler cnm gunlere takılıp da kendını uzme
Canim aslinda bakarsan benim de son adet de bi sorun var zaten duzensiz di sonra ben daha 2 bucuk ay once amalyat oldum.. rahime tuplere baktilar.. sonra regel oldum bi hafta simdi 8 haftalik hamileyim :) aslina bakarsan benimkide karisik..Canım doktor ilk muayenelerde bebek görünmediği için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor yalnız adet zamanında gebe kalamayacağına göre birkaç günlük sapmalar çok normal dedi banada çok mantıklı geldi benim düşük sebebiyle yaklaşık 1 hafta geri gitti endişelenme canım bebeğin boyutuyla döllenme tarihi yakınsa bir sıkıntı yoktur
laporoskopi ve histereskopi yapildi yani.. daha yaralarim yeni iyi oldu sanirim agrim ve kanamam birazda ondan..Canım doktor ilk muayenelerde bebek görünmediği için son adet tarihinin ilk günü baz alınıyor yalnız adet zamanında gebe kalamayacağına göre birkaç günlük sapmalar çok normal dedi banada çok mantıklı geldi benim düşük sebebiyle yaklaşık 1 hafta geri gitti endişelenme canım bebeğin boyutuyla döllenme tarihi yakınsa bir sıkıntı yoktur
benım 5. cnm anlıyorum senıValla bende bilmiyorum bazen dr larda kafalarimizi karistiriyorlar.. bu 3 haftadir hep her hafta geliyordum bidaha 2 haftada gel dedi icim rahatladi.. biraz ara uzasinda bari bebegime stress yapmayim... cnm bu benim 4.hamileligim 3 kere bebegimi kayip ettim ister istemez huzursuz oluyorum.. bende biliyorum bazen gereksiz ama korkuyorum iste napiyim
İyide bebek günde 1 mm büyüyor dün 4mm idi :) birde alttan bakınca ve karından bakınca değerler değişiyor bugün ilk karından baktı 4mm dedi sonra net göremiyorum alttan bakalım dedi 5mm oldu. Bence hiç takılmaKese küçükmüş olması gerekenden.
Ama seninkine göre bebek de küçük gorunıyor
Benim alttanbaktı ama keseyi küçük buldu :/ allahhayırlısıno versin ama korkuyorum ister istemezİyide bebek günde 1 mm büyüyor dün 4mm idi :) birde alttan bakınca ve karından bakınca değerler değişiyor bugün ilk karından baktı 4mm dedi sonra net göremiyorum alttan bakalım dedi 5mm oldu. Bence hiç takılma
Hiç korkma bişey olmaz Allahın izniyle. Birsonraki kontrol ne zaman?Benim alttanbaktı ama keseyi küçük buldu :/ allahhayırlısıno versin ama korkuyorum ister istemez
İyide bebek günde 1 mm büyüyor dün 4mm idi :) birde alttan bakınca ve karından bakınca değerler değişiyor bugün ilk karından baktı 4mm dedi sonra net göremiyorum alttan bakalım dedi 5mm oldu. Bence hiç takılma
6. Haftanın başında 4mm-6mm arası normalmiş :) o yüzden takılma bence :)Canım birde birsey sorucam sana.
Pazartesi günü bebek 3.1 mm bugun 4 mö. Normal mi sence
ben baktırdım 6534 cıktıBeta hcg baktıran var mı dün bugün? Kaç çıktı,arkadaşlar, paylaşır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?