ben de ilk randevuma pazartesi gideceğim. ultrason için sıkışık olmama gerek var mı hamileyken yok sanıyordumiyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.. insallah hepimiz sagliklica tamamlariz..
vaj. baktirmak istemiyorum idrara sıkışık gidicem insallah görünür :)
Canim sahadet dedi bana da 6+0 diye ama bunlara bakma dedi sata yakinsa iki gun obce sonra bisey degismez iyidir dedi ewet sahadet cok tarlidir yani herkese de söylüyorum inanmiyorlar bana ki ben dr cok seviyorum ve hani ne o beni tanir ne ben onu ben de siradan hasta diye gittim ona ah bi de cok yogun olmasa. :) canim burda bi cok kdogumcuya gittim hala ondan iyisini kendimce goremedim profa da gittim ama pek memnun kalmadim ondan yaa yapay bi samimiyeti var gecen aradim aptt sonucum biraz yuksek cikti onu soyluycem ila getir bakmam lazim dedi hocam getircem ama ben soylim size ona gore hicdegilse yorum yap diyemedim bile kestirip atti bu aksam goturcez bakalim ne yorum yapcak ona gore devam etmeye karar vericem
Aminnnn canım aminnnnn!!!! Bu mübarek Günler'de bolca dua edelim...dinleneceğin zamanlarda Yatıp bacaklarını dik ve bir yere daya.Günaydınlar..
Yorumları okuyordum da aklıma takıldı. bazı annelere doktorları adet tarihi hesaplamasıyla kese veya bebişin ultrasana göre tarihi geri falan demiş. Benimde öyle ama bana hiç bu lafı etmediler. Acile gittiğimde de özel doktorum da. Sat a göre bugün tam 8 haftalık. Ultrasana göre 4 gün falan geride. Ve acildeki doktor ultrasan sonucuna göre gayet iyi demişti. Diğeri de gelişimi uyumlu dedi.
Belki size dedikleri gereksiz bir ayrıntıdır. İçimizi ferah tutalım. Bende hep iğne üstündeyim. Kanamam çok şükür günlerdir yok. Ama hep olacak gibi geliyor. Yürümeye korkuyorum ama günlük hayatıma devam ediyorum. İşe gidiyorum.
Şu bir ay çabuk geçse diyorum. Allah cümle anne ve adaylarını korusun. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.
Canım hoşgeldin.bat tarihlerimiz aynı.sevinç,heyecan,Endişe bir arada haydi bakalım hayırlısı...Hanimlar Merhaba
bende katilmak istiyorum
Sat 16 mayis bat günü bthcg 113 ,3gun sonra 617(farkli bir yerde yaltirdim)
pazartesi doktor randevumuz var kese görünür mü acaba
Canım ne kadarlık seninki?ilk randevu konusunda çekimserim ben.vajinal istemiyorum.karından görünebilirse içim daha rahat olur.betadan devam ediyorum.sen nasılsın?ben de ilk randevuma pazartesi gideceğim. ultrason için sıkışık olmama gerek var mı hamileyken yok sanıyordum
Canım sakin ol Endişe etme.geçen ay ben de geçirdim canım.normal adetten daha sancılı oluyor.kanama durumu kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor.eğer fazlaysa hastaneye git müdahalede bulunuyorlar.ağrıların normal...Günaydın.. arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim ve yaklaşık 10 gündür kanamam devam ediyor. geçen hafta doktor eğer çok ağrım olursa beta hcgyi erken tekrarlamamı ağrı olmazsa 5 gün sonra yaptırmamı söylemişti. benim de ağrım olmadı ve 5 gün sonra yaptırmıştım. sonraki günlerde de ağrım olmamıştı ama bu sabah 6da sancıyla uyandım. önce içimden bişey çıkacakmış gibi bir sancı. sonra o geçti sağ yumurtalığıma doğru ağrı ve sonra da sırtımla belim arası sağ tarafımda ağrı oldu. 1 saat sürdü geçti. yarın tahlil yaptırmayı düşünüyodum. acaba tehlikeli bir durum olabilir mi? bu durum beni korkuttu
Canım günaydın...Aminnn inşGÜNAYDIN KIZLARRR
DÜNDEN BERİ ÇOK GİREMEDİM AMA SİZLER DE KALP ATIŞLARINI DUYMUŞSUNUZ ÇOOOOOOOKKKKK GÜZEL BİR DUYGU DARISI DUYMAYANLARIN BAŞINA
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN
BENDE DE BULANTILAR ARA ARA OLUYOR AMA KUSMA DÜZEYİNDE DEĞİL DAHA KAN TAHLİLİ İSTEMİŞTİ DOKTOR ONU ARAYACAĞIM BİRAZDAN İNŞALLAH SIKINTI YOKTUR
canim daha kolay görünüyormus, arastir yada doktorunu onceden taniyorsan bir sor bakalim.ben de ilk randevuma pazartesi gideceğim. ultrason için sıkışık olmama gerek var mı hamileyken yok sanıyordum
Canım günaydın...Aminnn inşcanım gebeliğini öğrendiğinden beri kaç kez kan tahlili yaptırdın? Ne kadar Sıklıkla yaptırman isteniyor veya yaptırıyorsun? Bunu herkese soracaktım aslında.kızlar sizde durum ne?
Ben sikisik gittim dr bisey dmemisti ben burda yazilanlara gore hareket ettim ve kesemz karindan gozuktu cok sukurben de ilk randevuma pazartesi gideceğim. ultrason için sıkışık olmama gerek var mı hamileyken yok sanıyordum
Çok kan tahlili de iyi değil kana ihtiyacımız var ama ne yapalım.benim de pazar yaptırırsam 4. Tahlilim olacak.dün yaptırdım da kansızım biraz.o yüzden sordum canım...evet çoğu kişiyle aynıyız burda ve bu iyi hissettiriyor:)biz seninle aynıyız zten
bat günü 113
3 sonra 617 idi.
ptesi randevu aldim belki o zaman da bakarlar
Canım günaydın...Aminnn inşcanım gebeliğini öğrendiğinden beri kaç kez kan tahlili yaptırdın? Ne kadar Sıklıkla yaptırman isteniyor veya yaptırıyorsun? Bunu herkese soracaktım aslında.kızlar sizde durum ne?
5 haftalık benimki... görünmeyebileceğini burda daha yeni öğrendim ah cehaletimCanım ne kadarlık seninki?ilk randevu konusunda çekimserim ben.vajinal istemiyorum.karından görünebilirse içim daha rahat olur.betadan devam ediyorum.sen nasılsın?
Aminnnn canım aminnnnn!!!! Bu mübarek Günler'de bolca dua edelim...dinleneceğin zamanlarda Yatıp bacaklarını dik ve bir yere daya.
zaten nedense devamlı sıkışığım hamile olduğumu öğrendiğimden bericanim daha kolay görünüyormus, arastir yada doktorunu onceden taniyorsan bir sor bakalim.
belki burda da bilen vardir :)
ayy inşallahKizlaar şimdi doktordan çıktım artik 5.33 mm bi yavru tospikim vaar kalp atışları da gayet düzenli Güm Güm atiyooo çooook mutluyumDarısı bütün hamis dostların başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?