2016 Şubat Anneleri

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.. insallah hepimiz sagliklica tamamlariz..
vaj. baktirmak istemiyorum idrara sıkışık gidicem insallah görünür :)
ben de ilk randevuma pazartesi gideceğim. ultrason için sıkışık olmama gerek var mı hamileyken yok sanıyordum

canım nasıl gıdıyor hamişliğin
benım cok fazla bulantılarım ve ınanılmaz bel agrım var
her an adet olcam sankı normalmı buu

Aminnnn canım aminnnnn!!!! Bu mübarek Günler'de bolca dua edelim...dinleneceğin zamanlarda Yatıp bacaklarını dik ve bir yere daya.

Hanimlar Merhaba
bende katilmak istiyorum
Sat 16 mayis bat günü bthcg 113 ,3gun sonra 617(farkli bir yerde yaltirdim)
pazartesi doktor randevumuz var kese görünür mü acaba
Canım hoşgeldin.bat tarihlerimiz aynı.sevinç,heyecan,Endişe bir arada haydi bakalım hayırlısı...

ben de ilk randevuma pazartesi gideceğim. ultrason için sıkışık olmama gerek var mı hamileyken yok sanıyordum
Canım ne kadarlık seninki?ilk randevu konusunda çekimserim ben.vajinal istemiyorum.karından görünebilirse içim daha rahat olur.betadan devam ediyorum.sen nasılsın?

Kizlar merhaba herkese hayirlicumalar diliyorum....ben gune ogurtuyle basladim karnm ac oldugundan kusmadim simdi biraz daha iyiyim :) ayyyy bebisim iyi olsun da ben raziyim bulantiya kusmaya :) yeni elen arkdaslar hosgeldiniz 9ayi guzel gzel geciririz umarim :) kalp atisini duyup beislerini gorenler hadi gozunuzaydindarisi basimiza insallah :)

Canım sakin ol Endişe etme.geçen ay ben de geçirdim canım.normal adetten daha sancılı oluyor.kanama durumu kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor.eğer fazlaysa hastaneye git müdahalede bulunuyorlar.ağrıların normal...

GÜNAYDIN KIZLARRR
DÜNDEN BERİ ÇOK GİREMEDİM AMA SİZLER DE KALP ATIŞLARINI DUYMUŞSUNUZ ÇOOOOOOOKKKKK GÜZEL BİR DUYGU DARISI DUYMAYANLARIN BAŞINA
YENİ GELEN ARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN
BENDE DE BULANTILAR ARA ARA OLUYOR AMA KUSMA DÜZEYİNDE DEĞİL DAHA KAN TAHLİLİ İSTEMİŞTİ DOKTOR ONU ARAYACAĞIM BİRAZDAN İNŞALLAH SIKINTI YOKTUR

Canım günaydın...Aminnn inş canım gebeliğini öğrendiğinden beri kaç kez kan tahlili yaptırdın? Ne kadar Sıklıkla yaptırman isteniyor veya yaptırıyorsun? Bunu herkese soracaktım aslında.kızlar sizde durum ne?

canim daha kolay görünüyormus, arastir yada doktorunu onceden taniyorsan bir sor bakalim.

belki burda da bilen vardir :)

biz seninle aynıyız zten
bat günü 113
3 sonra 617 idi.
ptesi randevu aldim belki o zaman da bakarlar

Ben sikisik gittim dr bisey dmemisti ben burda yazilanlara gore hareket ettim ve kesemz karindan gozuktu cok sukur

gunaydin guzell anne adaylariii herkese musmutlu bi gun diliyorum... ben daha dr hic gitmedim haftaya gidicem kismetse. sizlerden neyin nasil olmasi gerektigini ogreniyorum

biz seninle aynıyız zten
bat günü 113
3 sonra 617 idi.
ptesi randevu aldim belki o zaman da bakarlar
Çok kan tahlili de iyi değil kana ihtiyacımız var ama ne yapalım.benim de pazar yaptırırsam 4. Tahlilim olacak.dün yaptırdım da kansızım biraz.o yüzden sordum canım...evet çoğu kişiyle aynıyız burda ve bu iyi hissettiriyor:)

cnm benm sat 6 mayis adt duzensizligim var . 8 hazirn 55 , 10 hazirn 125 ti degerim dr u aradim iki gunde bir yaptiripta kendini deldirme bosuna aradan bi 10 gun gecsin en az ozamn yaptir demisti

Canım ne kadarlık seninki?ilk randevu konusunda çekimserim ben.vajinal istemiyorum.karından görünebilirse içim daha rahat olur.betadan devam ediyorum.sen nasılsın?
5 haftalık benimki... görünmeyebileceğini burda daha yeni öğrendim ah cehaletim ultrasonda görünür inşallah bebeğim. görünür mü sizce vajinal bende istemiyorum çünküü

Aminnnn canım aminnnnn!!!! Bu mübarek Günler'de bolca dua edelim...dinleneceğin zamanlarda Yatıp bacaklarını dik ve bir yere daya.

Amin...
Teşekkürler. Öyle yapmaya dikkat ediyorum. Ama sanki o zamanda mideme basınç oluyor. Ya da bana öyle geliyor. :)

Tahlil derken beta değeri için mi soruyorsunuz ? Eğer öyleyse ben onu bir kez yaptırdım. Ondada öğrendim zaten. 700 çıkmıştı. Ama adetimin üstünden 4 gün geçmişti ve ben adet tarihinden önce üstüne görme dedikleri o lekelenme gibi kanamalarım olmuştu.
O tahlili yaptırıp öğrendikten bir hafta sonra doktara gittim. 6 +3 çıkmıştı hamileliğim. Ve bebek göründü kalp atışını karından duydu doktor. Bazı testler istedi o zaman. Başka da bir tahlil falan istemediler benden. 27 temmuzda da ikili testim var. gerçi ondan da vazgeçmek istiyorum ama yinede kararsızım. Yaptıracaklar var mı ikili testi? illa olması lazım mı sizce?

canim daha kolay görünüyormus, arastir yada doktorunu onceden taniyorsan bir sor bakalim.

belki burda da bilen vardir :)
zaten nedense devamlı sıkışığım hamile olduğumu öğrendiğimden beri öyle gideyim bari. şimdi burda kese görünür mü falan demişler şaşırdım açıkçası ben kalp atışını duyar mıyım bebişimin diyordum kesenin görünmeme ihtimali varmış meğerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…