Maaşallah Canım, bugün mü baktırdın? Biz de 10 gibi gittik.2087 çıktı.sen benden bir hafta öndesin:) beşinci haftanda baktırmışmıydın?ben baktırdım 6534 cıktı
gecen hafta cuma 1474 ıdı cnm dun baktırdım ıste 5. gun ama kese gozuktu gayet guzel bı sekılde o yuzden daha bakmaya gerek yok dedı drum benım son adetım 8 mayıs cnm evet ondeyım senden bır haftaMaaşallah Canım, bugün mü baktırdın? Biz de 10 gibi gittik.2087 çıktı.sen benden bir hafta öndesin:) beşinci haftanda baktırmışmıydın?
İlk değerlerin gayet güzel umarım sağlıkla ilerler bu çekilde pazartesi kese vaj. ultrasonla görülebilir sanırım gözün aydın hoşgeldinHanimlar Merhaba
bende katilmak istiyorum
Sat 16 mayis bat günü bthcg 113 ,3gun sonra 617(farkli bir yerde yaltirdim)
pazartesi doktor randevumuz var kese görünür mü acaba
Daha önce geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o veriyi silmediğimden daha doğrusu değiştiriliyor mu bilmiyorum ama onu yapmaya da çekindim.nazar olursa mı diyim artık nedir tam hissim bilemiyorum.o nedenle 9 haftalık görünüyor.takıldığınız nokta bu.
Baya uzun yazmışsınız.elbette bilmedikleriniz var.daha özele inemem fakat ben ilk defa böyle bir Tartışma yaşadım.elbette anne olunca anlayacağız onları fakat doğruları da göz ardı etmemek gerek,biz de 30 yaşımızdayız.idrak yeteneğimiz var.ben size ailevi meselemi yargılayın demedim.yalnızca siz olsanız söyler miydiniz ya da nasıl bir yol izlerdiniz dedim.geri kalanlar hakkında yorum yapmanızı isteseydim haksızlık diye geçiştirdiğim konuyu yorum yapın diye detaylandırırdım.annemin ben demiştim deme ihtimali neden beni üzecek ....?demişsiniz...bu sizi ilgilendirmez.bilmedikleriniz var.açıklama yapmak isteseydim dediğim gibi yapardım.yine de teşekkürler...
Ayrıca ne sebeple bebek kararı alındığına ve anneliğe kadar inerek yorum yapmanız çok önemli ve hassas bir konu.hele hele bu dönemimizde...elbette insan evladına kıyamaz.nasıl kıysın...kendi rahatsızlığını Görmez bile anne evladı için.çok kutsal birşey anne olmak...madem oğlunuz var bunu sizin daha iyi bilmeniz gerek zaten.ben ne soruyorum siz neyin destanını yazıyorsunuz anlamadım....
off benımkı 200 tl bı de hastaneye gıdıom 50 de orayay 250
Canım bence biraz sakin ol arkadaşın kötü bi niyeti yok bence... Sadece kendine göre açıklama yapıp yardımcı olmak istemiş herkes hamile hormonlar falan kolay değil
gecen hafta cuma 1474 ıdı cnm dun baktırdım ıste 5. gun ama kese gozuktu gayet guzel bı sekılde o yuzden daha bakmaya gerek yok dedı drum benım son adetım 8 mayıs cnm evet ondeyım senden bır hafta
Herkese Günaydın[/QUOTE
Günaydın canımmm .. Hiç terslik yaşamadığımız bir gün olur umarım
Canim sahadet dedi bana da 6+0 diye ama bunlara bakma dedi sata yakinsa iki gun obce sonra bisey degismez iyidir dedi ewet sahadet cok tarlidir yani herkese de söylüyorum inanmiyorlar bana ki ben dr cok seviyorum ve hani ne o beni tanir ne ben onu ben de siradan hasta diye gittim ona ah bi de cok yogun olmasa. :) canim burda bi cok kdogumcuya gittim hala ondan iyisini kendimce goremedim profa da gittim ama pek memnun kalmadim ondan yaa yapay bi samimiyeti var gecen aradim aptt sonucum biraz yuksek cikti onu soyluycem ila getir bakmam lazim dedi hocam getircem ama ben soylim size ona gore hicdegilse yorum yap diyemedim bile kestirip atti bu aksam goturcez bakalim ne yorum yapcak ona gore devam etmeye karar vericemsana cvp vermeyeceğim canım öpüyorum.. yalnız açıklık getirmek istediğim bir sey var be n genel olarak her kadın doğurur ama anne olamaz dedim lafımın arkasındayım daaa sen neden bu kadar takıldın anlamadım kendi sorgula beni değil.. sana oturdum tabirinle destan yazdım ama tek amacım seni sakinleştirmekti aldığım cevaba bak alkışlıyorum....
ah adre sorma devlette 2 hafta önce yaptırdıgım testi dr a vermeme ragmen tekrar istedi altı üstü ferritin ve ben bu sabah 86 tl para verdim yaaaa.. bu arada şahadetle tanıştım şahadet oldugunu bilmeden kadına bayıldııımmm çok tatlı kibar çok güğzel açıklama yapıyor
orkide cim teşekkür ediyorum canım beni anladığın için
normalde dün 5+6 idim medicale gittim.. 4+3 göründü yalnız garip olan kese 13mm çıktı sana 13 mm nin 6+0 ile uyumlu oldugunu kim söylmişti canım.. birde bebeişimizi gördük minicik kalp atısı için 2 hafta sonra dedi aksamda tahlil sonuçları için gideceğiz
benim arkadaşlarımda ona gidiyor iyi diyorlar ama ben o hastaneyi görmek istemiyorum 3 tane kürtaj yaşadım önünden bile geçmek istemiyorum ama doktorları çok iyiHamile bir arkadaşım OFM hastanesinde Derya Aksuyu tavsiye etti sanırım ona gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda
mehmet bey dün çok ilgilendi telefon numarasını falan verdi bayagı dinledi ve birsürü sey anlattı ama önünde ferritin tahlilim olmasına ragmen tekrar istemesi bu paralı tahlili canımı sıktı açıkçası ama akşam söyleyeceğim ücretli tahlilleri bana söylesin devlette yaptırayım... sana hiç ücretli tahlil yaptırdı mı şahadet hanımCanim sahadet dedi bana da 6+0 diye ama bunlara bakma dedi sata yakinsa iki gun obce sonra bisey degismez iyidir dedi ewet sahadet cok tarlidir yani herkese de söylüyorum inanmiyorlar bana ki ben dr cok seviyorum ve hani ne o beni tanir ne ben onu ben de siradan hasta diye gittim ona ah bi de cok yogun olmasa. :) canim burda bi cok kdogumcuya gittim hala ondan iyisini kendimce goremedim profa da gittim ama pek memnun kalmadim ondan yaa yapay bi samimiyeti var gecen aradim aptt sonucum biraz yuksek cikti onu soyluycem ila getir bakmam lazim dedi hocam getircem ama ben soylim size ona gore hicdegilse yorum yap diyemedim bile kestirip atti bu aksam goturcez bakalim ne yorum yapcak ona gore devam etmeye karar vericem
Allah tamamamına erdirsin hoşgeldin bende 33 yaşındayımiyi akşamlar arkadaşlar. yaklaşık 1 haftadır takip ediyordum burayı. fakat kalp atışlarını duymadan yazmak istemedim. yaşım 34. sanırım grupta en yaşlı benim 1 senedir tüp bebek tedavisi görüyordum. 21 mayısta transferim oldu. ve tabiki görünen şubat annesiyim. tabi benim durum biraz farklı. erkende gelebiliryani ikiz anne adayıyım. ve bugün bebeklerimin kalp atışını duydum ve gördüm. çok şükür. inşallah hepimiz kolay sağlıklı bir gebelik geçiririz.
Kızlar daha beş haftalık benim minnoş ama midem nasıl bulanıyor anlatamamhayatta da kusamayan bir insanım unutmaya çalışıyorum midemin bulandığını sizde durumlar nasıl ??
İlk değerlerin gayet güzel umarım sağlıkla ilerler bu çekilde pazartesi kese vaj. ultrasonla görülebilir sanırım gözün aydın hoşgeldin
hayırlı olsun sizinkidehayırlı olsun bebeğin, benim de 5 haftalık. şimdilik hiç midem bulanmadı. inşallah böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?