2016 Şubat Anneleri

Maaşallah Canım, bugün mü baktırdın? Biz de 10 gibi gittik.2087 çıktı.sen benden bir hafta öndesin:) beşinci haftanda baktırmışmıydın?
gecen hafta cuma 1474 ıdı cnm dun baktırdım ıste 5. gun ama kese gozuktu gayet guzel bı sekılde o yuzden daha bakmaya gerek yok dedı drum benım son adetım 8 mayıs cnm evet ondeyım senden bır hafta

Günaydın kızlar. Size bişey sorucam ya 2 gündür bende karın ağrısı oluyor. Böyle kasıkta başlayıp göbek çevresine yayılan bir ağrı. Şiddetli değil ama 5 dk kadar sürüp geçiyor. Dün akşam 2 defa oldu. Bu gece de oldu 2 defa uyandırdı beni. Bu arada 7. haftaya girdim normal mi bu ağrılar? Bu haftalarda böyle ağrı yaşayan var mı?? ister istemez korkuyorum

Hanimlar Merhaba
bende katilmak istiyorum
Sat 16 mayis bat günü bthcg 113 ,3gun sonra 617(farkli bir yerde yaltirdim)
pazartesi doktor randevumuz var kese görünür mü acaba

Hanimlar Merhaba
bende katilmak istiyorum
Sat 16 mayis bat günü bthcg 113 ,3gun sonra 617(farkli bir yerde yaltirdim)
pazartesi doktor randevumuz var kese görünür mü acaba
İlk değerlerin gayet güzel umarım sağlıkla ilerler bu çekilde pazartesi kese vaj. ultrasonla görülebilir sanırım gözün aydın hoşgeldin

Günaydınnnnnn:))) sıkı kahvaltı yapın.yumurtayı ihmal etmeyin,süt kesinlikle için, bebiş Dişlerinizi dökmesin :)) zira kalsiyumumuzu sömürecek:) maiiii toplantıya gider.öpüldünüz:)

sana cvp vermeyeceğim canım öpüyorum.. yalnız açıklık getirmek istediğim bir sey var be n genel olarak her kadın doğurur ama anne olamaz dedim lafımın arkasındayım daaa sen neden bu kadar takıldın anlamadım kendi sorgula beni değil.. sana oturdum tabirinle destan yazdım ama tek amacım seni sakinleştirmekti aldığım cevaba bak alkışlıyorum....

off benımkı 200 tl bı de hastaneye gıdıom 50 de orayay 250

ah adre sorma devlette 2 hafta önce yaptırdıgım testi dr a vermeme ragmen tekrar istedi altı üstü ferritin ve ben bu sabah 86 tl para verdim yaaaa.. bu arada şahadetle tanıştım şahadet oldugunu bilmeden kadına bayıldııımmm çok tatlı kibar çok güğzel açıklama yapıyor

Canım bence biraz sakin ol arkadaşın kötü bi niyeti yok bence... Sadece kendine göre açıklama yapıp yardımcı olmak istemiş herkes hamile hormonlar falan kolay değil

orkide cim teşekkür ediyorum canım beni anladığın için

gecen hafta cuma 1474 ıdı cnm dun baktırdım ıste 5. gun ama kese gozuktu gayet guzel bı sekılde o yuzden daha bakmaya gerek yok dedı drum benım son adetım 8 mayıs cnm evet ondeyım senden bır hafta

normalde dün 5+6 idim medicale gittim.. 4+3 göründü yalnız garip olan kese 13mm çıktı sana 13 mm nin 6+0 ile uyumlu oldugunu kim söylmişti canım.. birde bebeişimizi gördük minicik kalp atısı için 2 hafta sonra dedi aksamda tahlil sonuçları için gideceğiz

Günaydınlar..
Yorumları okuyordum da aklıma takıldı. bazı annelere doktorları adet tarihi hesaplamasıyla kese veya bebişin ultrasana göre tarihi geri falan demiş. Benimde öyle ama bana hiç bu lafı etmediler. Acile gittiğimde de özel doktorum da. Sat a göre bugün tam 8 haftalık. Ultrasana göre 4 gün falan geride. Ve acildeki doktor ultrasan sonucuna göre gayet iyi demişti. Diğeri de gelişimi uyumlu dedi.
Belki size dedikleri gereksiz bir ayrıntıdır. İçimizi ferah tutalım. Bende hep iğne üstündeyim. Kanamam çok şükür günlerdir yok. Ama hep olacak gibi geliyor. Yürümeye korkuyorum ama günlük hayatıma devam ediyorum. İşe gidiyorum.
Şu bir ay çabuk geçse diyorum. Allah cümle anne ve adaylarını korusun. Hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım.

Günaydın.. arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. ben bu ay kimyasal gebelik geçirdim ve yaklaşık 10 gündür kanamam devam ediyor. geçen hafta doktor eğer çok ağrım olursa beta hcgyi erken tekrarlamamı ağrı olmazsa 5 gün sonra yaptırmamı söylemişti. benim de ağrım olmadı ve 5 gün sonra yaptırmıştım. sonraki günlerde de ağrım olmamıştı ama bu sabah 6da sancıyla uyandım. önce içimden bişey çıkacakmış gibi bir sancı. sonra o geçti sağ yumurtalığıma doğru ağrı ve sonra da sırtımla belim arası sağ tarafımda ağrı oldu. 1 saat sürdü geçti. yarın tahlil yaptırmayı düşünüyodum. acaba tehlikeli bir durum olabilir mi? bu durum beni korkuttu

Canim sahadet dedi bana da 6+0 diye ama bunlara bakma dedi sata yakinsa iki gun obce sonra bisey degismez iyidir dedi ewet sahadet cok tarlidir yani herkese de söylüyorum inanmiyorlar bana ki ben dr cok seviyorum ve hani ne o beni tanir ne ben onu ben de siradan hasta diye gittim ona ah bi de cok yogun olmasa. :) canim burda bi cok kdogumcuya gittim hala ondan iyisini kendimce goremedim profa da gittim ama pek memnun kalmadim ondan yaa yapay bi samimiyeti var gecen aradim aptt sonucum biraz yuksek cikti onu soyluycem ila getir bakmam lazim dedi hocam getircem ama ben soylim size ona gore hicdegilse yorum yap diyemedim bile kestirip atti bu aksam goturcez bakalim ne yorum yapcak ona gore devam etmeye karar vericem

Hamile bir arkadaşım OFM hastanesinde Derya Aksuyu tavsiye etti sanırım ona gideceğim hayırlısı olsun hakkımızda
benim arkadaşlarımda ona gidiyor iyi diyorlar ama ben o hastaneyi görmek istemiyorum 3 tane kürtaj yaşadım önünden bile geçmek istemiyorum ama doktorları çok iyi

mehmet bey dün çok ilgilendi telefon numarasını falan verdi bayagı dinledi ve birsürü sey anlattı ama önünde ferritin tahlilim olmasına ragmen tekrar istemesi bu paralı tahlili canımı sıktı açıkçası ama akşam söyleyeceğim ücretli tahlilleri bana söylesin devlette yaptırayım... sana hiç ücretli tahlil yaptırdı mı şahadet hanım

Kızlar daha beş haftalık benim minnoş ama midem nasıl bulanıyor anlatamam hayatta da kusamayan bir insanım unutmaya çalışıyorum midemin bulandığını sizde durumlar nasıl ??

Allah tamamamına erdirsin hoşgeldin bende 33 yaşındayım

Kızlar daha beş haftalık benim minnoş ama midem nasıl bulanıyor anlatamam hayatta da kusamayan bir insanım unutmaya çalışıyorum midemin bulandığını sizde durumlar nasıl ??

hayırlı olsun bebeğin, benim de 5 haftalık. şimdilik hiç midem bulanmadı. inşallah böyle devam eder.

İlk değerlerin gayet güzel umarım sağlıkla ilerler bu çekilde pazartesi kese vaj. ultrasonla görülebilir sanırım gözün aydın hoşgeldin

iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.. insallah hepimiz sagliklica tamamlariz..
vaj. baktirmak istemiyorum idrara sıkışık gidicem insallah görünür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…