2016 Şubat Anneleri

ikili tarama yi yaptiricam cnm ama 3 lu yu dusunmuyorum simdilik ama zaman gostericek

kanamam çok fazla değil canım. adetten biraz daha yoğun oldu 3 gün. diğer günler çok fazla olmadı. içim rahatladı valla sağol canım. dış gebelik falan olabilir mi diye korktum. öyle olsa ağrı geçmezdi herhalde şimdi ağrım yok.

Adetle attığın için ağrı olur canım.merak etme tamam mı....rica ederim.kısmetin bir dahaki aya.inş ) stressiz bir ay geçir,sigara kullanıyorsan bırak,Oruç tutma eğer bebek istiyorsanız bir dahaki ay.vücudunu hazırla...bir daha tekrar ederse eşin de sen de birtakım tahliller var.kadında Tiroid bezlerine,progesterona bakılıyor.erkekte spermiogram Yapılıyor.eğer ilk kaybın ise tesadüfi de yaşamış olabilirsiniz.ki büyük ihtimal böyle...sağlıcakla kal.

İkili testi yaptırın aman diyim.çocuğun beyin gelişimine bakılıyor.ihmal etmeyin...ben genelde doktorun istediklerinden ziyade kendi isteğimizle belli bir süre doktora gitmeyip yaptıranlar var benim gibi...daha çok bunları merak ettim canım.sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin Allah...

Kızlar daha beş haftalık benim minnoş ama midem nasıl bulanıyor anlatamam hayatta da kusamayan bir insanım unutmaya çalışıyorum midemin bulandığını sizde durumlar nasıl ??
Selam canım bende 7. Haftanın içindeyim ama tık yok :) dün doktora sordum bende hiçbişey yok acaba bi sorunmu var diye şanslısın işte daha ne istiyosun dedi :)

İ

yapsana canım nıye korkuyorsum ya vardır bak uuttunmu inanmıştık :)
Ay vardir dimi ))))) ay icimde bi heyecan bi kipirti her an adet olacam korkusu delirmek uzreyim..evden cikamiyorum ki test aliyim kayinvalidem izin vermiyor daha dogrusu en azindan bir sure bekle gecen defaki kimyasal yuzunden olsa gerek korumaci davranmaya caliwiyor..ama yarin sinavim var evden cikacam sonunda cok wukr..yarin hemennn eczaneye kowucam ilk iw..lutfen bana dua et bitanem. Budefada uzulmek istemiyorum

ikili tarama yi yaptiricam cnm ama 3 lu yu dusunmuyorum simdilik ama zaman gostericek

Üçlü denmedi bana ikili ve ayrıntılı ultrason demişti doktor.

Tamam. Sağolun.
Anladım. Ben hiç gerek duymamışım demek. Geniş insanım herhal.. :)))
Amin.. İnşaallah..

cnm benm sat 6 mayis adt duzensizligim var . 8 hazirn 55 , 10 hazirn 125 ti degerim dr u aradim iki gunde bir yaptiripta kendini deldirme bosuna aradan bi 10 gun gecsin en az ozamn yaptir demisti
Canım ben de adetime 10 gün kala sonra 7 gün kala sonra adetten sonra 3. Gün yani dün yaptırdım.ilk ikisini yeni Gebeliği takip için istedim.dünkünü de pazar günü yaptıracağım tahlil ile katlanışını kıyaslayacağım.doktora geç gideceğim çünkü.deee işte pazar günkü beni kansız bırakır mı iyice bilemedim.

Canım ben keseyi görene kadar 3 kez yaptırdım iki gün arayla sonra doktora gittim

Canım ben keseyi görene kadar 3 kez yaptırdım iki gün arayla sonra doktora gittim
Heh işte bu aradığım ! :)) kansızlık belirtisi oldumu halsizlik hızlı ve çok acıkma,tansiyon düşüklüğü gibi?kansızlığın varmıydı normalde önceden?

haklısınız... Pazartesi ben gidip geliyim de söyleyim size durumu inşallah bir yerde 5.haftada el ve ayakları oluşuyor diye okumuştum. Onun üzerine çok heveslendim elli ayaklı bebek neden görünmesin falan diye ama belli olmuyormuş meğer ne zaman isterse o zaman görünsün annesinin kuzusu

Canım onu mutlaka yaptır dawn sendromu testi fiziksel ve zihinsel özürü varmı diye bakılıyo. Allahım korusun inşallah çıkmaz hiçbirimizde.

canm eger benm gibi dr a daha gec gitmeyi dusunuyosan biraz daha bekle derim . cunku dr um bana 2 gunde 2 katina cikmis yeter her sey normal olmasi gerketigi gibi dahada yaptirma 10 gun 2 hafta sonra yaptir oyle gel dedi . eger kansizlik problemin varsa biraz daha dikkatli davran . cunku bebeklerimizin suan en onemli donemi

Kimi görebiliyor canım benim kişiden kişiye değişiyor.ben 6000 lik Değeri Allah nasip ettiğinde gitmeyi düşünüyorum.içim içimi yer görünmezse:) kendimi de biliyorum :)

Heh işte bu aradığım ! :)) kansızlık belirtisi oldumu halsizlik hızlı ve çok acıkma,tansiyon düşüklüğü gibi?kansızlığın varmıydı normalde önceden?
Evet oldu, halsizlik hafif baş dönmesi ter basması bayılma hissi ve hala oluyor. Doktorum dün bebeğimi görünce testler yapmamı istedi kansızlığımmı var başka bişeymi belli olacak birkaçgüne. Çabuk acıkmada var ama çok iştahım yok neyseki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…