Amin...
Teşekkürler. Öyle yapmaya dikkat ediyorum. Ama sanki o zamanda mideme basınç oluyor. Ya da bana öyle geliyor. :)
Tahlil derken beta değeri için mi soruyorsunuz ? Eğer öyleyse ben onu bir kez yaptırdım. Ondada öğrendim zaten. 700 çıkmıştı. Ama adetimin üstünden 4 gün geçmişti ve ben adet tarihinden önce üstüne görme dedikleri o lekelenme gibi kanamalarım olmuştu.
O tahlili yaptırıp öğrendikten bir hafta sonra doktara gittim. 6 +3 çıkmıştı hamileliğim. Ve bebek göründü kalp atışını karından duydu doktor. Bazı testler istedi o zaman. Başka da bir tahlil falan istemediler benden. 27 temmuzda da ikili testim var. gerçi ondan da vazgeçmek istiyorum ama yinede kararsızım. Yaptıracaklar var mı ikili testi? illa olması lazım mı sizce?
kanamam çok fazla değil canım. adetten biraz daha yoğun oldu 3 gün. diğer günler çok fazla olmadı. içim rahatladı valla sağol canım. dış gebelik falan olabilir mi diye korktum. öyle olsa ağrı geçmezdi herhalde şimdi ağrım yok.Canım sakin ol Endişe etme.geçen ay ben de geçirdim canım.normal adetten daha sancılı oluyor.kanama durumu kişiden kişiye durumdan duruma değişiyor.eğer fazlaysa hastaneye git müdahalede bulunuyorlar.ağrıların normal...
Adetle attığın için ağrı olur canım.merak etme tamam mı....rica ederim.kısmetin bir dahaki aya.inşkanamam çok fazla değil canım. adetten biraz daha yoğun oldu 3 gün. diğer günler çok fazla olmadı. içim rahatladı valla sağol canım. dış gebelik falan olabilir mi diye korktum. öyle olsa ağrı geçmezdi herhalde şimdi ağrım yok.
İkili testi yaptırın aman diyim.çocuğun beyin gelişimine bakılıyor.ihmal etmeyin...ben genelde doktorun istediklerinden ziyade kendi isteğimizle belli bir süre doktora gitmeyip yaptıranlar var benim gibi...daha çok bunları merak ettim canım.sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin Allah...Amin...
Teşekkürler. Öyle yapmaya dikkat ediyorum. Ama sanki o zamanda mideme basınç oluyor. Ya da bana öyle geliyor. :)
Tahlil derken beta değeri için mi soruyorsunuz ? Eğer öyleyse ben onu bir kez yaptırdım. Ondada öğrendim zaten. 700 çıkmıştı. Ama adetimin üstünden 4 gün geçmişti ve ben adet tarihinden önce üstüne görme dedikleri o lekelenme gibi kanamalarım olmuştu.
O tahlili yaptırıp öğrendikten bir hafta sonra doktara gittim. 6 +3 çıkmıştı hamileliğim. Ve bebek göründü kalp atışını karından duydu doktor. Bazı testler istedi o zaman. Başka da bir tahlil falan istemediler benden. 27 temmuzda da ikili testim var. gerçi ondan da vazgeçmek istiyorum ama yinede kararsızım. Yaptıracaklar var mı ikili testi? illa olması lazım mı sizce?
Selam canım bende 7. Haftanın içindeyim ama tık yok :) dün doktora sordum bende hiçbişey yok acaba bi sorunmu var diye şanslısın işte daha ne istiyosun dedi :)Kızlar daha beş haftalık benim minnoş ama midem nasıl bulanıyor anlatamamhayatta da kusamayan bir insanım unutmaya çalışıyorum midemin bulandığını sizde durumlar nasıl ??
Selam bende 33 yaşındayım ve ilk bebeğim :)Allah tamamamına erdirsin hoşgeldin bende 33 yaşındayım
5 haftalık benimki... görünmeyebileceğini burda daha yeni öğrendim ah cehaletimultrasonda görünür inşallah bebeğim. görünür mü sizce vajinal bende istemiyorum çünküü[/QUOTE
Ben de akşam eşimle konuştum.beta hcg değerine bağlı karın ultrasonundan görünmesi.kimi 5 haftalıkken görebiliyor kimi 8.haftada ancak görebiliyor keseyi.5.haftadan 8 e kadar da onun tedirginliğiyle beklemektense dedim hani en azında 6 haftalıkken gidelim.şimdi niye görünmedi neden olmadı ne zaman olur diye kafama takıcam çünkü...
Ay vardir dimi )))))yapsana canım nıye korkuyorsum ya vardır bak uuttunmu inanmıştık :)
ikili tarama yi yaptiricam cnm ama 3 lu yu dusunmuyorum simdilik ama zaman gostericek
İkili testi yaptırın aman diyim.çocuğun beyin gelişimine bakılıyor.ihmal etmeyin...ben genelde doktorun istediklerinden ziyade kendi isteğimizle belli bir süre doktora gitmeyip yaptıranlar var benim gibi...daha çok bunları merak ettim canım.sağlıklı sonuçlar almayı nasip etsin Allah...
Canım ben de adetime 10 gün kala sonra 7 gün kala sonra adetten sonra 3. Gün yani dün yaptırdım.ilk ikisini yeni Gebeliği takip için istedim.dünkünü de pazar günü yaptıracağım tahlil ile katlanışını kıyaslayacağım.doktora geç gideceğim çünkü.deee işte pazar günkü beni kansız bırakır mı iyice bilemedim.cnm benm sat 6 mayis adt duzensizligim var . 8 hazirn 55 , 10 hazirn 125 ti degerim dr u aradim iki gunde bir yaptiripta kendini deldirme bosuna aradan bi 10 gun gecsin en az ozamn yaptir demisti
Canım ben keseyi görene kadar 3 kez yaptırdım iki gün arayla sonra doktora gittimCanım günaydın...Aminnn inşcanım gebeliğini öğrendiğinden beri kaç kez kan tahlili yaptırdın? Ne kadar Sıklıkla yaptırman isteniyor veya yaptırıyorsun? Bunu herkese soracaktım aslında.kızlar sizde durum ne?
ne güzellSelam canım bende 7. Haftanın içindeyim ama tık yok :) dün doktora sordum bende hiçbişey yok acaba bi sorunmu var diye şanslısın işte daha ne istiyosun dedi :)
Heh işte bu aradığım ! :)) kansızlık belirtisi oldumu halsizlik hızlı ve çok acıkma,tansiyon düşüklüğü gibi?kansızlığın varmıydı normalde önceden?Canım ben keseyi görene kadar 3 kez yaptırdım iki gün arayla sonra doktora gittim
haklısınız... Pazartesi ben gidip geliyim de söyleyim size durumu inşallah
Canım onu mutlaka yaptır dawn sendromu testi fiziksel ve zihinsel özürü varmı diye bakılıyo. Allahım korusun inşallah çıkmaz hiçbirimizde.
Canım ben de adetime 10 gün kala sonra 7 gün kala sonra adetten sonra 3. Gün yani dün yaptırdım.ilk ikisini yeni Gebeliği takip için istedim.dünkünü de pazar günü yaptıracağım tahlil ile katlanışını kıyaslayacağım.doktora geç gideceğim çünkü.deee işte pazar günkü beni kansız bırakır mı iyice bilemedim.
Kimi görebiliyor canım benim kişiden kişiye değişiyor.ben 6000 lik Değeri Allah nasip ettiğinde gitmeyi düşünüyorum.içim içimi yer görünmezse:) kendimi de biliyorum :)haklısınız... Pazartesi ben gidip geliyim de söyleyim size durumu inşallahbir yerde 5.haftada el ve ayakları oluşuyor diye okumuştum. Onun üzerine çok heveslendim elli ayaklı bebek neden görünmesin falan diye ama belli olmuyormuş meğer ne zaman isterse o zaman görünsün annesinin kuzusu
Evet oldu, halsizlik hafif baş dönmesi ter basması bayılma hissi ve hala oluyor. Doktorum dün bebeğimi görünce testler yapmamı istedi kansızlığımmı var başka bişeymi belli olacak birkaçgüne. Çabuk acıkmada var ama çok iştahım yok neysekiHeh işte bu aradığım ! :)) kansızlık belirtisi oldumu halsizlik hızlı ve çok acıkma,tansiyon düşüklüğü gibi?kansızlığın varmıydı normalde önceden?
Heh işte bu aradığım ! :)) kansızlık belirtisi oldumu halsizlik hızlı ve çok acıkma,tansiyon düşüklüğü gibi?kansızlığın varmıydı normalde önceden?[/Q
kan testi yaptirdigim zamanda cok sik acikiyodum ve tansiyon dusuklugum vardi benm . suan yemek yemek istemiyorum istahim yok ama malesef yemek zorundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?