Anladım canım gelişimi 9 aylık bebeğe yaklaşmış, peki kilosu mu sadece yoksa organlarının gelişimi nasıl ? Eğer genel olarak ileride gittiyse şükür bebeğin sağlıklıdır diye düşünüyorum doktor söylemiştir muhakkak En azından doğarsa sıkıntı yaşamayacagını. İçin rahat olsun iyi ki gelişimi ileri yoksa diğer türlü daha çok üzülebilirdin
Aynen dediğin gibi canım doğarsa sıkıntı olmaz dedi ama kordon sarkması olayına dikkat etmemi söyledi insan evladı söz konusu olunca endişeleniyormuş onu anladım. Her şeye rağmen şükrediyorum halime Allah beterinden saklasın
Canım cok güzelmiş güle güle günlerde kullan inşallah.... Bende böyle bi tulum aldım. hastaneye götürmeyeceğim çünkü doğumdan sonra kıyafetlerdeki lekeler ve kan izleri bir daha çıkmıyormuş.. kaldırıp atıyomusun.. bilenler öyle söyledi aklında bulunsun :)
alışverişimiz bitti, kaynanam şimdi arıyor bi eksiğiniz var mı alayım mı ?
hamd olsun bi eksik kalmadı dedim, yatak naptınız isterseniz kendi zevkime göre alayım bi tane ya da siz alayın parasını ben vereyim dedim onu hallettik, eee annen naptı dedi , aldıklarını saydım üstün körü ortada dediği şeye bakın
aaa önlük mü almış, ne gerek var benim oğullarım salyalı değildi ama onunkileri bilemem !!
Ayyy normal dogum yapmis biri olarak o duyguyu o kadar guzel yasadimki doktorumun sayesinde sanki yeniden yasadim. Evet o aci zor ama tatli aci dedikleri bu. Oglumu ilk gobegime koyarak gosterdi doktorum o kadar tatliydi ki sanki karnimdaymis gibi büzülüyordu ustumde. Insallah kizimda da yasarim. Allahim hepimize vakitli, hayirli, saglikli dogumlar nasip etsin.
hamd olsun bi eksik kalmadı dedim, yatak naptınız isterseniz kendi zevkime göre alayım bi tane ya da siz alayın parasını ben vereyim dedim onu hallettik, eee annen naptı dedi , aldıklarını saydım üstün körü ortada dediği şeye bakın
aaa önlük mü almış, ne gerek var benim oğullarım salyalı değildi ama onunkileri bilemem !!
hahaha ay hiç güleceğim yoktu ya :) kaynanaya bak :) ne alakası var onun oğullarının salyasıyla. sadece salya için mi önlük takılıyor. laf söylemek için söylemiş. hiiiiç takma sen :)
Canım cok güzelmiş güle güle günlerde kullan inşallah.... Bende böyle bi tulum aldım. hastaneye götürmeyeceğim çünkü doğumdan sonra kıyafetlerdeki lekeler ve kan izleri bir daha çıkmıyormuş.. kaldırıp atıyomusun.. bilenler öyle söyledi aklında bulunsun :)
Canım o diyenler hangi hastanede doğum yapmış? Bebegi annenin yanına kanlı veya aminiyon sıvılı getirmiyorlarki silip temizliyorlar miss gibi tertemiz getiriyorlar.İçine sinmezse ilk kıyafetini normal ver odana gelince görürsün. O zaman süslü kıyafet giydirirsin
Benimki yelek hirka diye sorduğunda annem bir dünya ördü gerek yok başka eksiğini aliriz dedim, dun aradı bi kadına hirkayla yelek ördürüyorum dedi
Sağol dedim ne diyim
Benimki yelek hirka diye sorduğunda annem bir dünya ördü gerek yok başka eksiğini aliriz dedim, dun aradı bi kadına hirkayla yelek ördürüyorum dedi
Sağol dedim ne diyim
en gıcık olduğum şey, soruyorlar gerek yok diyorsun ama sanki hiç biş dememişsin gibi yine kendi bildiklerini okuyorlar.
madem yapacan sorma o zaman dimi ama :)
Sağol dedim ne diyim
en gıcık olduğum şey, soruyorlar gerek yok diyorsun ama sanki hiç biş dememişsin gibi yine kendi bildiklerini okuyorlar.
madem yapacan sorma o zaman dimi ama :)
Aynilari düğünden önce de basima geldiği için hiç şaşırmadım huylu huyundan vazgeçmiyor aslında ihtiyacım olan şeyleri ayy hiç ihtiyacım yok diye anlatsam alır gelirdi ne güzel, ben işi yeni öğrenmeye başladım
doğru valla karışmasından çoook daha iyi.ama direktif veriyor çok şey almayın gerek yok ya da beni arayıp bebeğin ismi olarak kayınbabanın ismini koy diye biliyor
32. Haftanın bitiminde 37 ye kadar çalışabilir raporumu idareye verdim.bu ne? Sisteme nasıl işleyeceğiz dediler!! Sanki daha önce hiç verilmemiş gibi! Ben ne bileyim yönetim sistemine nasıl işlenecek..Allahım sen sabır ver