2016 Şubat Anneleri

M Aynen dediğin gibi canım doğarsa sıkıntı olmaz dedi ama kordon sarkması olayına dikkat etmemi söyledi insan evladı söz konusu olunca endişeleniyormuş onu anladım. Her şeye rağmen şükrediyorum halime Allah beterinden saklasın

Ilk doğduğunda farklı bi kıyafet giydireyim o zaman en son çıkmaya yakın giydirme kızımizla resimler çekiliriz

alışverişimiz bitti, kaynanam şimdi arıyor bi eksiğiniz var mı alayım mı ?
hamd olsun bi eksik kalmadı dedim, yatak naptınız isterseniz kendi zevkime göre alayım bi tane ya da siz alayın parasını ben vereyim dedim onu hallettik, eee annen naptı dedi , aldıklarını saydım üstün körü ortada dediği şeye bakın

aaa önlük mü almış, ne gerek var benim oğullarım salyalı değildi ama onunkileri bilemem !!

Ne guzel birsey bu.. yasamissin biliyorsun, kismetse bizde yasayacagiz..

hahaha ay hiç güleceğim yoktu ya :) kaynanaya bak :) ne alakası var onun oğullarının salyasıyla. sadece salya için mi önlük takılıyor. laf söylemek için söylemiş. hiiiiç takma sen :)

Bebeğim şu anda 9 aylık görünmesine 1 hafta kalmış Can'ım doktor erken doğum riski var dedi yanımda kimsem yok umarım dediğin gibi olur
Canım bebegin kaç kg ve kaç cm gözükyor
Canım o diyenler hangi hastanede doğum yapmış? Bebegi annenin yanına kanlı veya aminiyon sıvılı getirmiyorlarki silip temizliyorlar miss gibi tertemiz getiriyorlar.İçine sinmezse ilk kıyafetini normal ver odana gelince görürsün. O zaman süslü kıyafet giydirirsin
Ayy bir an sesli gülmüşüm. Kusura bakma.. o nasıl bir soru yaaa önlük salya içinmiymiş

Benimki yelek hirka diye sorduğunda annem bir dünya ördü gerek yok başka eksiğini aliriz dedim, dun aradı bi kadına hirkayla yelek ördürüyorum dedi
Sağol dedim ne diyim

salla canım ya konuşmak için konuşuyor. seninki yine iyi sormuş gene de benim kaynanam şu an duymuyor görmüyor işitmıyor

Benimki yelek hirka diye sorduğunda annem bir dünya ördü gerek yok başka eksiğini aliriz dedim, dun aradı bi kadına hirkayla yelek ördürüyorum dedi
Sağol dedim ne diyim
en gıcık olduğum şey, soruyorlar gerek yok diyorsun ama sanki hiç biş dememişsin gibi yine kendi bildiklerini okuyorlar.
madem yapacan sorma o zaman dimi ama :)

en gıcık olduğum şey, soruyorlar gerek yok diyorsun ama sanki hiç biş dememişsin gibi yine kendi bildiklerini okuyorlar.
madem yapacan sorma o zaman dimi ama :)
Aynilari düğünden önce de basima geldiği için hiç şaşırmadım huylu huyundan vazgeçmiyor aslında ihtiyacım olan şeyleri ayy hiç ihtiyacım yok diye anlatsam alır gelirdi ne güzel, ben işi yeni öğrenmeye başladım

32. Haftanın bitiminde 37 ye kadar çalışabilir raporumu idareye verdim.bu ne? Sisteme nasıl işleyeceğiz dediler!! Sanki daha önce hiç verilmemiş gibi! Ben ne bileyim yönetim sistemine nasıl işlenecek..Allahım sen sabır ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…