2016 Şubat Anneleri

Adet sancısı gibi ağrılarım artmaya başladı ii ce. Erken mi gelicek nedir ?
Yada çok yoruluyorum ondan bu kdr sıklaşıo.

Anneyim ben,umut doluyum.Küllerimden doğmuş gibiyim.Yorgun ama her daim güçlüyüm.Çünkü ben minik bir meleğin kahramanıyım.Onun eli ayağıyım .Hayata tutunduğu,bıraktığında korkuyla yeniden sarıldığı sapasağlam bir dalım.
Anneyim ben,minik bir canın yaralarını onaran bir merhemim.
Ufacık bir öpücükle,dokunuşla iyileşenim,iyileştirenim.
Sınırsız sevgiyle doluyum,bir gülüşe dünyalar benim olur.Bir damla gözyaşındaysa boğulabilirim.
Hiç olmadığım kadar becerikli,hiç olmadığım kadar enerjik,hiç olmadığım kadar sabırlıyım.
Önceliklerim yok artık.Varım yoğum bir melek.
Bana verilmiş en büyük görev,en büyük imtihan o meleğe sahip çıkmak.
Allah'ın bu mucizesini yaşatmak,koruyup kollamak benim görevim.
Her şeyden önce anneyim ben,varlığımla can bulan bir cana canımı verebilecek fedakarlığa sahibim.
Yüreğimde herkese,herşeye yetecek kadar sevgi ve merhamet var .Şefkattır diğer adım.
Anneyim ben geleceğin sorumlusu,yarınların umut yüklü gemisiyim.
Hergün çokça şükreder,ömrümde etmediğim kadar dualar ederim.
Başlı başına bir dünyayım,herşeyim.Çünkü anneyim ben..
Allah'ım ne kadar da şanslı biriyim .Bu güzel lütfa sahip olduğum için tekrar şükrederim.

Anneyim ben,tamda annemi anladığım yerdeyim.

Kizlar yazi bana aittir..oglum icin tuttugun blogumda mevcuttur..simdi bu hissi ikinci kez yasayacak olmak cok guzel..
Bu arada bebisleriniz icin internet gunlugu tutabilirsiniz cok guzel ani oluyor.
www.melegimyigidim.blogspot.com.tr
bir melegin günlügü diye sayfam var .defter tutmaktan daha zevkli

içimi açtıı vallaaa sağol canımm

Selam canlar
Dün doktor kontrolünde öğrendim ki bebeğim hala dönmemiş doktor 2 hafta içinde döndü döndü dönmezse çok nadir dönmesi dedi. Yani makat gelişli olacak Sezeryan yapmak zorunda kalacağız dedi. Zaten belimde fıtık yırtığı olduğu için sezaryense doğru gidiyordum tam Ağrı'larım azaldı dedim şimdi bu problemle karşılaştık. Çünkü bu tür durumda suyla beraber kordon sarkması da yaşanıyormuş doktor acilen hastaneye gelmelisin dedi eğer suyum veya sancım gelirse. Bebek normalin üstünde değerlerde maşallah bu yüzden dönemeyebilirmiş. Nolur duanızı eksik etmeyin Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin en azından biraz daha dursun bebeğim 3 hafta daha dursun ki sağlıklı gelişsin nolur dua edin kızlar

Canım sadece makat olduğunu söylemişsin.. Erken doğum riskin yok ki kendini sıkıntıya neden sokuyorsun. Makat olduğu içinde normal doğum gibi açılmanı beklemeyecek tabi ki suyun sancın ne zaman gelirse aksatmadan gideceksin. Yani ters durması büyük olması 2 hafta içinde erken doğum olacagı anlamına gelmiyor daha var vaktin. Allahım hepimizin bebeklerini korusun vaktinde sağlıcakla gelsin inşallah.

İnşallah herşey istediğin gibi olur... Dualarımız seninle bebeşini sağlıkla kucağına alırsın inşallah..

Günaydın hamişler. Ocak annelerine bakınıyordum da neredeyse hepsi doğurdu aralıkta. Okudukça hem korku basıyor hem de anlattıkları duyguları yaşıyor gibi oluyorum. Doğumdan çıkan emzirme tecrübelerini anlatıyor. Allah'ım bize de yardımcı olsun, kolaylıkla atlatalım inşallah.

bende mart (1mart) annesi olacaktım ama en iyisi şubat annelerinde takılmak deyip gelmiştim.
ay bir de ocağa kayarsam gör sen o zaman trajediyi

Girlmother hastanede olan arkidişe ig den yazdım ama cevap vermedi henüz
inşallah hayırlısıyla bebiş vaktini bekler

Bebeğim şu anda 9 aylık görünmesine 1 hafta kalmış Can'ım doktor erken doğum riski var dedi yanımda kimsem yok umarım dediğin gibi olur

canım ben çok canım istediği zamanlarda bir fincan sütü kaynatıp içine yarım çay kaşığı nescafe atıyorum. O kadarcık kahvenin zararlı olacağını düşünmüyorum hem süt içmiş oluyorum hem de nefsimi bastırmış.

Bbir türlü uyanamıyorum çok fena rehavet basip duruyor. Daha kahvalti bile yapmadım kendimi zorlayayim bari kalkmaya yoksa.sersem sersem takilmaya devam edeceğim

Adet sancısı meselesi hat safhada bugün hayırlısı

Bende ig de huzurunmeraklisi yim beklerim

Bebeğim şu anda 9 aylık görünmesine 1 hafta kalmış Can'ım doktor erken doğum riski var dedi yanımda kimsem yok umarım dediğin gibi olur
Anladım canım gelişimi 9 aylık bebeğe yaklaşmış, peki kilosu mu sadece yoksa organlarının gelişimi nasıl ? Eğer genel olarak ileride gittiyse şükür bebeğin sağlıklıdır diye düşünüyorum doktor söylemiştir muhakkak En azından doğarsa sıkıntı yaşamayacagını. İçin rahat olsun iyi ki gelişimi ileri yoksa diğer türlü daha çok üzülebilirdin

Kizlar bebegin kiyafetleri kurudu,simdi ütü vakti:) benim obur kizi uyutup ise koyulcam aksama bel agrisi garanti gibi :)

Ayyy normal dogum yapmis biri olarak o duyguyu o kadar guzel yasadimki doktorumun sayesinde sanki yeniden yasadim. Evet o aci zor ama tatli aci dedikleri bu. Oglumu ilk gobegime koyarak gosterdi doktorum o kadar tatliydi ki sanki karnimdaymis gibi büzülüyordu ustumde. Insallah kizimda da yasarim. Allahim hepimize vakitli, hayirli, saglikli dogumlar nasip etsin.

Kızlar bebegimin hastane cikisi icin kiyafetlerini susledim :) malzemeleri hobidunyasi.com dan siparis vermistim. Ay yerim ben bunları
Canım cok güzelmiş güle güle günlerde kullan inşallah.... Bende böyle bi tulum aldım. hastaneye götürmeyeceğim çünkü doğumdan sonra kıyafetlerdeki lekeler ve kan izleri bir daha çıkmıyormuş.. kaldırıp atıyomusun.. bilenler öyle söyledi aklında bulunsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…