2016 Şubat Anneleri

Kızlar sizin instagram hesaplarınız maşallah çok hareketli ve eğlenceli :)
Benimki iğrenç dimi, ne bi foto ne bişey

Eklediğinize pişman olmazsınız inş, benim koca izin vermiyo pekönceden affedersiniz her haltı paylaştığım için bana kızdı, bizim hiç özel hayatımız olmıcak mı dedi
Aslında ona hak verdim ben çok abartıyodum şimdi kafam rahat

Bende de kedi köpekten başka bişi yok canım

Ederiz Canm bekler biraz daha inşallah

Canim benim de dun ve onceki gun az az sancim oldu sanirim yorhunluktandi dun aksamustu nst.ye girdim o arada da ayni sancidan oldu ama bi sey cikmadi tabi benimkiyle senin sancinin derecesini olcemeyiz ilk dr.umun soyle soyledigini hatirliyorum dogum sancisi geldigi zaman bu o mu acaba diye dusunmezsin hemen emin olursun demisti

Reactions: wsw
Ay kizlarr bu utu isi ne zormus ya esimin 3 gomlek 3 pantolununu utuledim,sonra benegin kiyafetlerindende 10 parca anca utuledim suan kapadim utuyu dinleniyorum pert oldum Daha yiginla var dinlene dinlene geceye anca biter bu is Haftalar ilerlemeden bitirin derim bu isleri zor oluyormus valla

Ah bu Kaynanalar geçen bizimkide aldıklarımi gostersene diyo misfrlere aldığida 2 penye battaniye bi takım bu kadar sanki çok şey alms gbi

Ben çoktan yikadm utuledm bütün kıyafetlerini bebisin çok zordu kaç saatimi aldı minik minik olduğu için ugrastryo

Canim ben kanepeye oturup utulemistim :) arkama da yastık :)

Benimki de izin vermiyor, ben de çok paylaşım yapardım. Sonra hak verdim. Bu adreste de sadece kitap var :) sosyal ortamda asosyal bir kocam var :)

iyiymiş yaa

Heh bizimkiler gibi bunlarda
Beni de bugün 37ye kadar çalış diye ikna etmeye çalıştılar
Doğum sonrası işten çıkacağımı bilmiyorlar ki
Ay vallahi bi memur geliyor bi müd yard geliyor Yanıma bunu napıyoruz şimdi diye.vallahi bunlardan daha iyi idareci olurmuşum dedirtiyorlar yani.bu kadar Saçmalar bir insan.koy dosyana,2.dönem ben doğum iznine ayrılınca sorarlarsa nerde bu kadın diye ahanda rapor bu dersin yani.
İşten çıkacak mısın? Ay özendim ama galiba ben en fazla yapabilirsem ücretsiz izin alırım belli bi süre.işimi bırakırsam depresyona girerim bu küçücük yerde

Bizmkilerde islemedo bi yere bisey.nasil oluyo hakketen
Canım şu an bi yere işlemiyorlar bildiğim kadarıyla.2.döneme ne kadar aktarabileceğinin kanıtı olarak dosyaya konuluyor.hani dayanılabilinirse 8 hafta önceki doğum iznimi doğum sonrasına aktarma hakkım var diyebiliyorsun ve o kanıt olarak duruyor.diğer Örneği de bende.içimden bir ses bunlar kaybedecek diyor :))

Ah bu Kaynanalar geçen bizimkide aldıklarımi gostersene diyo misfrlere aldığida 2 penye battaniye bi takım bu kadar sanki çok şey alms gbi

hahaha almış da havasını atacak neyin kafasındalar ..
yatak almasaydıkda alırmazdım , o yatak üzerinden kim bilir neyin havasını atacaktı
yatak olacakmıydı bebeğin a-z ye bütün ihtiyacı almış havası

Sorma aynen hep boyleler demek ki benm annem herşeyin aldı konsmyo kvdeye noluyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…