- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
hahaha ay hiç güleceğim yoktu ya :) kaynanaya bak :) ne alakası var onun oğullarının salyasıyla. sadece salya için mi önlük takılıyor. laf söylemek için söylemiş. hiiiiç takma sen :)
Canım bebegin kaç kg ve kaç cm gözükyor
Canım o diyenler hangi hastanede doğum yapmış? Bebegi annenin yanına kanlı veya aminiyon sıvılı getirmiyorlarki silip temizliyorlar miss gibi tertemiz getiriyorlar.İçine sinmezse ilk kıyafetini normal ver odana gelince görürsün. O zaman süslü kıyafet giydirirsin
Ayy bir an sesli gülmüşüm. Kusura bakma.. o nasıl bir soru yaaaönlük salya içinmiymiş
Benimki yelek hirka diye sorduğunda annem bir dünya ördü gerek yok başka eksiğini aliriz dedim, dun aradı bi kadına hirkayla yelek ördürüyorum dedi
Sağol dedim ne diyim
salla canım ya konuşmak için konuşuyor. seninki yine iyi sormuş gene de benim kaynanam şu an duymuyor görmüyor işitmıyor
Aynilari düğünden önce de basima geldiği için hiç şaşırmadımhuylu huyundan vazgeçmiyor aslında ihtiyacım olan şeyleri ayy hiç ihtiyacım yok diye anlatsam alır gelirdi ne güzel, ben işi yeni öğrenmeye başladım
bende mart (1mart) annesi olacaktım ama en iyisi şubat annelerinde takılmak deyip gelmiştim.
ay bir de ocağa kayarsam gör sen o zaman trajediyi
Girlmother hastanede olan arkidişe ig den yazdım ama cevap vermedi henüz
inşallah hayırlısıyla bebiş vaktini bekler
alışverişimiz bitti, kaynanam şimdi arıyor bi eksiğiniz var mı alayım mı ?
hamd olsun bi eksik kalmadı dedim, yatak naptınız isterseniz kendi zevkime göre alayım bi tane ya da siz alayın parasını ben vereyim dedim onu hallettik, eee annen naptı dedi , aldıklarını saydım üstün körü ortada dediği şeye bakın
aaa önlük mü almış, ne gerek var benim oğullarım salyalı değildi ama onunkileri bilemem !!
Benimkide öyle demişti önceki kontrolumde 2 hafta sonra geliyim mi dedim yılbaşından sonra da gelebilirsin farketmez dedi
gelme ve arama demiş nerdeyse arkadasım
İsim için de enteresan bir yorumu oldu. Okyanus diye isim mi olurmuş çocukla Atlas Okyanusu diye dalga gecerlermis. . İleride ismini degistirmek için dava acarmisdoğru valla karışmasından çoook daha iyi.ama direktif veriyor çok şey almayın gerek yok ya da beni arayıp bebeğin ismi olarak kayınbabanın ismini koy diye biliyor
Bekleyin ya belki yaparbizimkide düğünde aynısını yaptı, şimdi almayalım zaten düğünden 1 ay sonra tayin yeriniz belli olacak o zaman alırız dedi, tayin belli oldu dedi ki ama şimdi kalsın evinizi satın alınca alırız eşyanıve sağolsun hiç birşey almadı aynısını tprununa yaptı
Beni de istemedi sanırım yılbaşından önce göresi gelmedi demekki:) valla ben gel desin diye sorun da sayıyorum :) kadın istemiyor beni :)/
alışverişimiz bitti, kaynanam şimdi arıyor bi eksiğiniz var mı alayım mı ?
hamd olsun bi eksik kalmadı dedim, yatak naptınız isterseniz kendi zevkime göre alayım bi tane ya da siz alayın parasını ben vereyim dedim onu hallettik, eee annen naptı dedi , aldıklarını saydım üstün körü ortada dediği şeye bakın
aaa önlük mü almış, ne gerek var benim oğullarım salyalı değildi ama onunkileri bilemem !!
32. Haftanın bitiminde 37 ye kadar çalışabilir raporumu idareye verdim.bu ne? Sisteme nasıl işleyeceğiz dediler!!Sanki daha önce hiç verilmemiş gibi! Ben ne bileyim yönetim sistemine nasıl işlenecek..Allahım sen sabır ver
Teşekkürler cnm msj yeni gördüm. Sık giremiyorum. Bende bi randevu alıp tanışmak istiyorum hakan beyle. Tekrar tesekkürler detaylı yanitin için.Yogun bakim unitesi yogun bakim hemsiresi vs var canim.
Doktorumdan cok memnunum ben. Dogum fiyatlarini normal 750 tl. Zorunlu sezeryan 1050 tl. Istege bagli sezeryan 1600 tl. Epidural anestazi istenirse ek 300tl aliyorlarmis. Odalari tek kisilik. Ama ayri bir giris odasi olan daha genis odalar var onlar suit oda diye geciyor. Suit oda istenirse geceligi ekstra 200tl oluyor. Normal dogumda 1 gece sezeryanda 2 gece yatiriyorlarmis her hangi bir aksilik olmadikca.
Fiyatlarada bebegin ilk dogdugunda yapilan zeka ve isitme testleri falan dahilmis. Ekstra birsey yapilmasi gerekirse onlardan ucret aliniyormus.
Birde yogun bakim unitesini devlet karsiliyor dediler bebek icin.
Umarim yardimci olur sana, ben aklima gelen herseyi gecen randevumda muhasebeye sormustumda :)
Kızlar bebek kıyafetlerini yikamaya başladım yavas yavaş. Önce battaniyeleri yikiyayim dedim. %85 akrilik % 15 polyester bi battaniye vardı çok yumuşak aslında kuru temizleme yapın diyo da herseyi kuru temizlemeye vermeyeceğim için makineye attım hassas ayarda. Şimdi çıktı ama sanki artık yumuşak değil siz nsl yikadiniz battaniyeleri için? ?(
Bizmkilerde islemedo bi yere bisey.nasil oluyo hakketen32. Haftanın bitiminde 37 ye kadar çalışabilir raporumu idareye verdim.bu ne? Sisteme nasıl işleyeceğiz dediler!!Sanki daha önce hiç verilmemiş gibi! Ben ne bileyim yönetim sistemine nasıl işlenecek..Allahım sen sabır ver
Valla ben hepsini 30derecede 20 dk attim canim ayni cktilar.yumusak.Kızlar bebek kıyafetlerini yikamaya başladım yavas yavaş. Önce battaniyeleri yikiyayim dedim. %85 akrilik % 15 polyester bi battaniye vardı çok yumuşak aslında kuru temizleme yapın diyo da herseyi kuru temizlemeye vermeyeceğim için makineye attım hassas ayarda. Şimdi çıktı ama sanki artık yumuşak değil siz nsl yikadiniz battaniyeleri için? ?(
Anneyim ben,umut doluyum.Küllerimden doğmuş gibiyim.Yorgun ama her daim güçlüyüm.Çünkü ben minik bir meleğin kahramanıyım.Onun eli ayağıyım .Hayata tutunduğu,bıraktığında korkuyla yeniden sarıldığı sapasağlam bir dalım.
Anneyim ben,minik bir canın yaralarını onaran bir merhemim.
Ufacık bir öpücükle,dokunuşla iyileşenim,iyileştirenim.
Sınırsız sevgiyle doluyum,bir gülüşe dünyalar benim olur.Bir damla gözyaşındaysa boğulabilirim.
Hiç olmadığım kadar becerikli,hiç olmadığım kadar enerjik,hiç olmadığım kadar sabırlıyım.
Önceliklerim yok artık.Varım yoğum bir melek.
Bana verilmiş en büyük görev,en büyük imtihan o meleğe sahip çıkmak.
Allah'ın bu mucizesini yaşatmak,koruyup kollamak benim görevim.
Her şeyden önce anneyim ben,varlığımla can bulan bir cana canımı verebilecek fedakarlığa sahibim.
Yüreğimde herkese,herşeye yetecek kadar sevgi ve merhamet var .Şefkattır diğer adım.
Anneyim ben geleceğin sorumlusu,yarınların umut yüklü gemisiyim.
Hergün çokça şükreder,ömrümde etmediğim kadar dualar ederim.
Başlı başına bir dünyayım,herşeyim.Çünkü anneyim ben..
Allah'ım ne kadar da şanslı biriyim .Bu güzel lütfa sahip olduğum için tekrar şükrederim.
Anneyim ben,tamda annemi anladığım yerdeyim.
Kizlar yazi bana aittir..oglum icin tuttugun blogumda mevcuttur..simdi bu hissi ikinci kez yasayacak olmak cok guzel..
Bu arada bebisleriniz icin internet gunlugu tutabilirsiniz cok guzel ani oluyor.
www.melegimyigidim.kadinlarkulubu.com.tr
bir melegin günlügü diye sayfam var .defter tutmaktan daha zevkli
bende kısa programda yıkayacağım kıyafetlerini..battaniyelerini perwolle yıkayıp ek durulama yaparım diye düşünüyorumValla ben hepsini 30derecede 20 dk attim canim ayni cktilar.yumusak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?