2016 Şubat Anneleri

hahaha ay hiç güleceğim yoktu ya :) kaynanaya bak :) ne alakası var onun oğullarının salyasıyla. sadece salya için mi önlük takılıyor. laf söylemek için söylemiş. hiiiiç takma sen :)

Benimki yelek hirka diye sorduğunda annem bir dünya ördü gerek yok başka eksiğini aliriz dedim, dun aradı bi kadına hirkayla yelek ördürüyorum dedi
Sağol dedim ne diyim

salla canım ya konuşmak için konuşuyor. seninki yine iyi sormuş gene de benim kaynanam şu an duymuyor görmüyor işitmıyor

bişy diyemedim ne diyim kadına, sırf anneme laf sokmak için bahane arıyor
kadın uyanık doğuma az zaman kala soruyor biliyor herseyi aldığımı, bizimkine dedim alacak adam alayım mı demez alır

kocama söyledim bak yine laf sokuyor eğer yine böyle birşey derse anneni uyar yoksa cevap veririm bi daha laf sokamaz

bizimkide düğünde aynısını yaptı, şimdi almayalım zaten düğünden 1 ay sonra tayin yeriniz belli olacak o zaman alırız dedi, tayin belli oldu dedi ki ama şimdi kalsın evinizi satın alınca alırız eşyanı ve sağolsun hiç birşey almadı aynısını tprununa yaptı

Şaka gibi...

doğru valla karışmasından çoook daha iyi.ama direktif veriyor çok şey almayın gerek yok ya da beni arayıp bebeğin ismi olarak kayınbabanın ismini koy diye biliyor
İsim için de enteresan bir yorumu oldu. Okyanus diye isim mi olurmuş çocukla Atlas Okyanusu diye dalga gecerlermis. . İleride ismini degistirmek için dava acarmis bence ismini çok sevecek dedim..

Bekleyin ya belki yapar

:) valla ben gel desin diye sorun da sayıyorum :) kadın istemiyor beni :)/
Beni de istemedi sanırım yılbaşından önce göresi gelmedi demekki

Kizlar artik gunun sonunu beklemeden uykum geliyor.. saat 17h ve benim pilim bitik.. daha alisveris yapicaz aksam, is yerinde persembe hediye dagiticaz daha onu begenmem lazim ayhhhh .. esneye esneye bir hal oldum ben yaw

iyiymiş yaa

Heh bizimkiler gibi bunlarda
Beni de bugün 37ye kadar çalış diye ikna etmeye çalıştılar
Doğum sonrası işten çıkacağımı bilmiyorlar ki

Teşekkürler cnm msj yeni gördüm. Sık giremiyorum. Bende bi randevu alıp tanışmak istiyorum hakan beyle. Tekrar tesekkürler detaylı yanitin için.

Kızlar iki gündür sol kasığımda adet sancısı gibi sancı oluyor ay sancısı dedikleri bumu şuan baya bir sancım var dün biraz temizlik yapmıştım ona bağladım ama bu gün hiç bişey yapmadım bundan sonra olacakmı acaba sizdede oluyomu

Kızlar bebek kıyafetlerini yikamaya başladım yavas yavaş. Önce battaniyeleri yikiyayim dedim. %85 akrilik % 15 polyester bi battaniye vardı çok yumuşak aslında kuru temizleme yapın diyo da herseyi kuru temizlemeye vermeyeceğim için makineye attım hassas ayarda. Şimdi çıktı ama sanki artık yumuşak değil siz nsl yikadiniz battaniyeleri için? ?(

canım neyle yıkadın battaniyeyi?

Bizmkilerde islemedo bi yere bisey.nasil oluyo hakketen

Valla ben hepsini 30derecede 20 dk attim canim ayni cktilar.yumusak.

cook guzel yazmissin, icim disima cikti
eline yuregine saglik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…