- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
annelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
Ben hepsini koydum canim yeni dogan bebege uzun kollu badi zor giydiriliyor ic zibin rahat giydiriliyor onu acik oldugu icin. Kisin sogukta usur diye hepsini koydum benKerem beyin ütüleri de bitti sonunda :) sira hastane cantasinda ama bir sorum olacak bu ilk giydirilecek olan iczibin var ya onun ustune direk hastanecikisinin ustu mu giydiriliyor? Yoksa Citcitli atleti de koyayim mi ilk giydirilen esyalarin icine
Ben de öyle :)
Arkadaşlar merhaba,
Yılbaşı için istanbul'a gitmeye karar verdik..şuan 32+1 im..gebeligimde hiç bir risk yok..araba ile gidicez dura dura..6 ocakta da donucez..
Ne yapsak karar veremedik..iyim allaha çok şükür ama sadece yolda bir şey olmasından korkuyoruz..İstanbulda olsa bir şey olmaz sonuçta hastane falan..ama yolda problem olur mu ki??
Yardım ederseniz çok memnun olurum valla..
Tamam verme kalsn sende deseydn yada al birine.hediye goturve ısrar ediyor,
bende oğluma fuşya giydirmem başkasına hediye et yada bi dahaki kız olursa beklet dedim,
bi dahakine vermem dedi
Kızlar sizin instagram hesaplarınız maşallah çok hareketli ve eğlenceli :)
Benimki iğrenç dimi, ne bi foto ne bişey
Eklediğinize pişman olmazsınız inş, benim koca izin vermiyo pekönceden affedersiniz her haltı paylaştığım için bana kızdı, bizim hiç özel hayatımız olmıcak mı dedi
Aslında ona hak verdim ben çok abartıyodum şimdi kafam rahat
aynen yaaa.bir facem bile yok. eşim ne ilkel bir kadınsın yaw diyo. ama çok vakit öldürüyor yaa kapadım gitti hepsiniCanım benim ekleyecek bir face instagram hesabın bile yok :))
İlk başta zor oldu ayrılmak ama şimdi.kafam rahat.. Tek bağımlılığm burası :))
Dualarımız sizinle canım. En yakın Zaman da bebeklerini kucağına alırsın inşallah.annelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
Ayy o ne oyle..insan gelir bi yoklar verecegini verir..ayiptir..toplum olarak gittikce bencillesiyoruz..benimde akrabalar burda ama calisiyorum kucuk cocugum var napti öldumu kaldimi demezler ben aramasamNe kadar salagim ya valla ! Evime yakın olan gorumcem aramış bnde salak gibi sevindim halimi hatrımı sorcak yardıma glcek galiba diye (hamile kalmadan önce sürekli yardıma giderdim kendisine ).
Kendi katalogda iç çamaşırı satiyo bnde emzirme atleti fln istemistim.çamaşırların geldi bi ara gel al dedi kapadı :)
Su hamilelik döneminde coook seyy tecrübe ettim doğumdan sonra hepsini hayata gecircem :))))))
Aynen aynen Allahtan annecim var ahh ahh ona karşı o kdr duygusalim ki şuan çalıştığı halde kiyamiyo gelip oyapiyo bnde üzülüyorum herşey ona kaliyo diyeAyy o ne oyle..insan gelir bi yoklar verecegini verir..ayiptir..toplum olarak gittikce bencillesiyoruz..benimde akrabalar burda ama calisiyorum kucuk cocugum var napti öldumu kaldimi demezler ben aramasam
Canım benim ekleyecek bir face instagram hesabın bile yok :))
İlk başta zor oldu ayrılmak ama şimdi.kafam rahat.. Tek bağımlılığm burası :))
Yoktur biseysi kiloda almistir.doktorun cihazi iyi degil diyosunuz zaten...ayrica nasil kendi yerinize maasli birini tuttunuz .ne is yapiyosunuz ki o nasil oluyo resmi kurum deilmi isyerinizMerhaba kızlar :) bugun 32+0 oldum bulunduğum yerdeki yumurta takibimi yapan dr A gittim rapor almak için... En son iki hafta önce kendi Dr uma gitmiştim... Baska ilde oldugu içim mecbur buna gittim iki hafta önceyle aynı ölçü bebişin kilosunu( usg de de içime sinmedi cok görüntü bile alamadı düzgün bide bulundugum yerin en iyi dr u.. kendi Dr umu mumla aradım.. Yanlış ölmüştür dimi benim tosbik kilo almıştır eşime söyledim dr oda çünkü bu dr A aldırma dedi ama aklıma takıldı onun dısında herşeyi iyi dedi kafa gelişimi bi hafta ileri dedi... Kendi Dr um tüm gelişimini 2 hafta önde görmüştü... Kafama takıldı ya
Raporu kuruma verdim... Dedim ben aktarıyorum ama dogum sonrasında da çalışır raporu alıp kullanmayacağım.. Müdür sasırdı.. Kullan felan dedi dedim yerime ben kendi maasımdan eleman tuttum bide izine ayrılıp sizin görevlendireceğiniz ve rapor alıp gelmeyecek kişi için maaşımın kesilmesini istemiyorum zaten lojmanda kalıyorum... Adamın işine geldi o zaman gelsin bakalım müdürlüğe yazalım dedi sizin çalıştığınız yerin ulaşımı da yok değil mi felan dedi evet dedim... Bakalım doğum sonrası nasıl olacak...
Evimi temizledim butun herşeyi dün yıkadım ütüledim.. Bugun iki makine oğlumun kıyafetini attım 2 makine daha vardı dr dan gelince atayım dedim akşam utulerim kalkar birde ne göreyim sular kesilmiş yine bi suyu yapamadılar köyün gecen hafta 3 gun yoktu bu defa kaç gün gider bilmiyorumyarım kaldı işim yine perşembe pazartesi evde yokum zaten.. Bu gidişle doğuma giderken anca hazırlayacam çantamı.. Güya arabanın bagajına koyacaktım gidiş gelişte
Baya bir sancım oldu kasığımdan belimi sardı şimdi yavaş yavaş azaldı ana hala geçmedi böbreklerim de ağrıyo acaba üşüttünmüCanim benim de dun ve onceki gun az az sancim oldu sanirim yorhunluktandi dun aksamustu nst.ye girdim o arada da ayni sancidan oldu ama bi sey cikmadi tabi benimkiyle senin sancinin derecesini olcemeyiz ilk dr.umun soyle soyledigini hatirliyorum dogum sancisi geldigi zaman bu o mu acaba diye dusunmezsin hemen emin olursun demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?