2016 Şubat Anneleri

senin adına çok sevindim canım, 1 aya kalmazsınız canım, kucağına alır evinize gidersiniz hayırlısıyla inşAllah

Ben hepsini koydum canim yeni dogan bebege uzun kollu badi zor giydiriliyor ic zibin rahat giydiriliyor onu acik oldugu icin. Kisin sogukta usur diye hepsini koydum ben

L

Canim ben Istanbul dan Bursa ya gidiyorum sik sik 16 ocakta bir daha gidecegim hatta. Riskin yoksa sikinti yasayacagini sanmiyorum. Aracida bazen be bazen esim kullaniyor. Suana kadar en ifak sikintim olmadi :) yolda ara falanda vermiyoruz.

Onun disinda Istanbulda Esenyurttan Sultanbeyliye gitmem gerekmisti aksam trafiginde. 4saat surdu. Ayagim uyusmustu gaz fren yapmaktan. Ama hamile olmasamda ayni yorgunlugu yasardim sanirim.

Yani bir riskin yoksa sikinti olacagini sanmiyorum. Doktorununda fikrini al yine. Benimki bir sikinti yok istedigin yere gidebilirsin diyor :)

Canım benim ekleyecek bir face instagram hesabın bile yok :))
İlk başta zor oldu ayrılmak ama şimdi.kafam rahat.. Tek bağımlılığm burası :))

aynen yaaa.bir facem bile yok. eşim ne ilkel bir kadınsın yaw diyo. ama çok vakit öldürüyor yaa kapadım gitti hepsini

Dualarımız sizinle canım. En yakın Zaman da bebeklerini kucağına alırsın inşallah.

Ne kadar salagim ya valla ! Evime yakın olan gorumcem aramış bnde salak gibi sevindim halimi hatrımı sorcak yardıma glcek galiba diye (hamile kalmadan önce sürekli yardıma giderdim kendisine ).
Kendi katalogda iç çamaşırı satiyo bnde emzirme atleti fln istemistim.çamaşırların geldi bi ara gel al dedi kapadı :)
Su hamilelik döneminde coook seyy tecrübe ettim doğumdan sonra hepsini hayata gecircem :))))))

Ayy o ne oyle..insan gelir bi yoklar verecegini verir..ayiptir..toplum olarak gittikce bencillesiyoruz..benimde akrabalar burda ama calisiyorum kucuk cocugum var napti öldumu kaldimi demezler ben aramasam

Ayy o ne oyle..insan gelir bi yoklar verecegini verir..ayiptir..toplum olarak gittikce bencillesiyoruz..benimde akrabalar burda ama calisiyorum kucuk cocugum var napti öldumu kaldimi demezler ben aramasam
Aynen aynen Allahtan annecim var ahh ahh ona karşı o kdr duygusalim ki şuan çalıştığı halde kiyamiyo gelip oyapiyo bnde üzülüyorum herşey ona kaliyo diye ((

Benim feys var ama hiç foto yok paylaşım yok bikaç sayfayı takip ediyorum sadece
İnstagram da öyle

Kadınlar Kulübü bende de bağımlılık yaptı, hep burdayım

Merhaba kızlar :) bugun 32+0 oldum bulunduğum yerdeki yumurta takibimi yapan dr A gittim rapor almak için... En son iki hafta önce kendi Dr uma gitmiştim... Baska ilde oldugu içim mecbur buna gittim iki hafta önceyle aynı ölçü bebişin kilosunu ( usg de de içime sinmedi cok görüntü bile alamadı düzgün bide bulundugum yerin en iyi dr u.. kendi Dr umu mumla aradım.. Yanlış ölmüştür dimi benim tosbik kilo almıştır eşime söyledim dr oda çünkü bu dr A aldırma dedi ama aklıma takıldı onun dısında herşeyi iyi dedi kafa gelişimi bi hafta ileri dedi... Kendi Dr um tüm gelişimini 2 hafta önde görmüştü... Kafama takıldı ya

Raporu kuruma verdim... Dedim ben aktarıyorum ama dogum sonrasında da çalışır raporu alıp kullanmayacağım.. Müdür sasırdı.. Kullan felan dedi dedim yerime ben kendi maasımdan eleman tuttum bide izine ayrılıp sizin görevlendireceğiniz ve rapor alıp gelmeyecek kişi için maaşımın kesilmesini istemiyorum zaten lojmanda kalıyorum... Adamın işine geldi o zaman gelsin bakalım müdürlüğe yazalım dedi sizin çalıştığınız yerin ulaşımı da yok değil mi felan dedi evet dedim... Bakalım doğum sonrası nasıl olacak...

Evimi temizledim butun herşeyi dün yıkadım ütüledim.. Bugun iki makine oğlumun kıyafetini attım 2 makine daha vardı dr dan gelince atayım dedim akşam utulerim kalkar birde ne göreyim sular kesilmiş yine bi suyu yapamadılar köyün gecen hafta 3 gun yoktu bu defa kaç gün gider bilmiyorum yarım kaldı işim yine perşembe pazartesi evde yokum zaten.. Bu gidişle doğuma giderken anca hazırlayacam çantamı.. Güya arabanın bagajına koyacaktım gidiş gelişte

Kızlar daha önce bilirsiniz belki bebek şekeri vs hazırlamıştım :) bugun de nedense bu kokulu taş veya sabunda yanına eklesem mi diye düşündüm. Hazır fiyatlara baktım 50 tanesine 100tlden aşağı yok düzgün ve dikkatimi çekti çok mu emek harcanan birşey diye. Ve video izledim gerçekten çok kolay bu son zamanlarda yapılabilir geldi. Malzeme fiyatlarına baktım sadece 32 tl bu işi 100 tane ile yapabiliriz. Hem mevlütte de dağıtmış oluruz. Çünkü koslanın küçük 3 ölçeği ile 3 taş çıkıyor. Ve 1kg taş tozu olarak satılıyor. Malzemeler silikon kabı 20tl, 1kg taş tozu 6tl ,ve istediğiniz kokuda esans 6 tl :) ben bu işi kendim yapmayı planladım tüle sarıp kurdale ile bağlamayı düşünüyorum. Bizim burada alış veriş yaptıgım magazanın sitesi var sizler de temin edebilirsiniz :)
http://www.hobisitesi.com/catinfo.asp?src=Kokulu+ta%FE&imageField2=

Yoktur biseysi kiloda almistir.doktorun cihazi iyi degil diyosunuz zaten...ayrica nasil kendi yerinize maasli birini tuttunuz .ne is yapiyosunuz ki o nasil oluyo resmi kurum deilmi isyeriniz

Baya bir sancım oldu kasığımdan belimi sardı şimdi yavaş yavaş azaldı ana hala geçmedi böbreklerim de ağrıyo acaba üşüttünmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…