2016 Şubat Anneleri

Sorma aynen hep boyleler demek ki benm annem herşeyin aldı konsmyo kvdeye noluyosa

bizimkide herseyini aldı bezine kadar ama hanfendi, her seye kulp bulacak ya önlükten tuttu
o anca oğluma fuşya yelekler örsün, nolmuş kızın erkeğin rengin rengi olmaz giyebilir desin

kocam da herseyi paylaşmamı sevmediği için iki hesap kullanıyorum, ikisinde de aktifim
biri resmi hesap işlerimi paylaşıyorum, birinde akraba eş dosttan uzak laylaylom takılıyorum

Hahahahah ya yerim seni kızım

anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...

Allah yardimcin olsun canim Dualarimiz seninle. Ins hersey cok guzel olacak. Korkma onlar sandigimizdan daha guclu aslinda.

Ya o değil ara başka okulu sor hocam bu durum var ne okcak diye. İletişim kur başka okulla. Milli eğitime sor daha olmadı. İşte bilmeyen başa gelirse böyle olur maalesef bizim m.yardım geçici. Ama sağ olsun her fırsatta yardımcı oluyor.

Muaynede bebeğim kıpır kıpır oldu yerinde duramadı heycanlandı herhalde yaaa :)) 32+1 olduk bugun boyunu söylemedi 2.100 kg olmuş bende 600 gram almısım 3 haftada çok şaşırdım 6 kilo almış olabilirim diye dusunurken bebeğim doğum pozisyonuna girmiş çok nadir döner bu saatten sonra dedi benim için en önemli sey suan basının dogru yerde olması dedi. koskoca yanakları var doktordan bugun cok memnun kaldım ay ne dengesiz oldum ya :/ 34 den sonra tüm hamile plates yoga ne varsa başlıyoruz dedi pek mutluyum

annelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri

İnşallah canim. Ne güzel bak dokundun, gordun. Güçlü bebekler onlar... Dualar seninle... Mis kokan bebeklere kocaman sevgiler :)

cnm cok sevindim iyi olmaniza
inan her duamda varsiniz. bir ay cok gibi geliyor insana ama su gibi akip gececek ins. tatli bebislerinle eve cikma haberlerini alicaz
humana still tea dene cnm sutunu arttirmak icin. kardesim iki ay once dogum yapti ve bir cok kisiden de duydugum faydasinin cok oldugu. kisiden kisiye degisir muhakak ama bir kutu alip denemeni tavsiye ederim.
ben simdiden 5 kutu alip stockladim
Allaha emanet olun.

Rabbim yardımcınız olsun canım. İnşallah en kısa zamanda çıkarsınız

Maşallah canım en kısa zamanda toparlanıp eve gelicekler annesi çok güçlü onlar

Benim kiz kardesim sagolsun 2sepet sirf ikizlerin kiyafetleri vardi hepsini utuledi kizima da bakti o arada cok sukur acil utulenecek bi sey kalmadi ama tabi camasir utunun sonu yok. Annemle asagidaki misafir odamda kalacagimicin o yatagin ortulerini nevresimlerini vs yikadim her yer camasir dolu

Hepsini makineye attim canim yatarken uzerine orttugun battaniyelerdense nasilsa nevresim gecireceksin ama disari cikarken sarmak icin ise yumusatici kullansaydin dalinin bebekler icin yumusaticisi var iyice havalandirirsan bebegi rahatsiz edecek bi koku da kalmaz

Kerem beyin ütüleri de bitti sonunda :) sira hastane cantasinda ama bir sorum olacak bu ilk giydirilecek olan iczibin var ya onun ustune direk hastanecikisinin ustu mu giydiriliyor? Yoksa Citcitli atleti de koyayim mi ilk giydirilen esyalarin icine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…