- 28 Eylül 2015
- 5.427
- 15.296
- 248
Sorma aynen hep boyleler demek ki benm annem herşeyin aldı konsmyo kvdeye noluyosa
Ah bu Kaynanalargeçen bizimkide aldıklarımi gostersene diyo misfrlere aldığida 2 penye battaniye bi takım bu kadar sanki çok şey alms gbi
Kızlar sizin instagram hesaplarınız maşallah çok hareketli ve eğlenceli :)
Benimki iğrenç dimi, ne bi foto ne bişey
Eklediğinize pişman olmazsınız inş, benim koca izin vermiyo pekönceden affedersiniz her haltı paylaştığım için bana kızdı, bizim hiç özel hayatımız olmıcak mı dedi
Aslında ona hak verdim ben çok abartıyodum şimdi kafam rahat
Yaa ben instagram hesabımı yazıp kendimi ifşa etmek istemiyorum
O kadar dedikodu yapıyoruz malumdün yediğim hurmalara dönmiyeyim
Hepinizi ekledim, instagramda deli birini görürseniz o benimzaten göbekli fotolarıma hafta etiketlemesi yapıyorum
anneler suyum geldi hastanedyim... igne yapildi serum takildi aksam yada yarin belli olcak dogum zamanimiz... dua edin ne olur... yasin okuyabilir misiniz yada meryem suresi yada insikak... Daha cok kucukler bebeklerim...
Ay vallahi bi memur geliyor bi müd yard geliyor Yanıma bunu napıyoruz şimdi diye.vallahi bunlardan daha iyi idareci olurmuşum dedirtiyorlar yani.bu kadar Saçmalar bir insan.koy dosyana,2.dönem ben doğum iznine ayrılınca sorarlarsa nerde bu kadın diye ahanda rapor bu dersin yani.
İşten çıkacak mısın? Ay özendimama galiba ben en fazla yapabilirsem ücretsiz izin alırım belli bi süre.işimi bırakırsam depresyona girerim bu küçücük yerde
kocam da herseyi paylaşmamı sevmediği için iki hesap kullanıyorum, ikisinde de aktifim
biri resmi hesap işlerimi paylaşıyorum, birinde akraba eş dosttan uzak laylaylom takılıyorum
annelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
Hahabizimkide herseyini aldı bezine kadar ama hanfendi, her seye kulp bulacak ya önlükten tuttu
o anca oğluma fuşya yelekler örsün, nolmuş kızın erkeğin rengin rengi olmaz giyebilir desin
cnm cok sevindim iyi olmanizaannelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
Rabbim yardımcınız olsun canım. İnşallah en kısa zamanda çıkarsınızannelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
Maşallah canım en kısa zamanda toparlanıp eve gelicekler annesi çok güçlü onlarannelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
Benim kiz kardesim sagolsun 2sepet sirf ikizlerin kiyafetleri vardi hepsini utuledi kizima da bakti o arada cok sukur acil utulenecek bi sey kalmadiAy kizlarr bu utu isi ne zormus ya esimin 3 gomlek 3 pantolununu utuledim,sonra benegin kiyafetlerindende 10 parca anca utuledim suan kapadim utuyu dinleniyorum pert oldumDaha yiginla var dinlene dinlene geceye anca biter bu is Haftalar ilerlemeden bitirin derim bu isleri zor oluyormus valla
Hahayok artk fusya yelek.ne erkek bebege
Hepsini makineye attim canim yatarken uzerine orttugun battaniyelerdense nasilsa nevresim gecireceksin ama disari cikarken sarmak icin ise yumusatici kullansaydin dalinin bebekler icin yumusaticisi var iyice havalandirirsan bebegi rahatsiz edecek bi koku da kalmazKızlar bebek kıyafetlerini yikamaya başladım yavas yavaş. Önce battaniyeleri yikiyayim dedim. %85 akrilik % 15 polyester bi battaniye vardı çok yumuşak aslında kuru temizleme yapın diyo da herseyi kuru temizlemeye vermeyeceğim için makineye attım hassas ayarda. Şimdi çıktı ama sanki artık yumuşak değil siz nsl yikadiniz battaniyeleri için? ?(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?