2016 Şubat Anneleri

Canım çok sıkılıyor.bazen diyorum ki telefonlar icat edilmeseydi...hele şu nete bağlanan akıllı olanlar...iletişim kesildi insanlar Arasında üffff...

Kızlar son yazılanları okuyamadım,

Bugün hasteneye sancıdan ötürü giden arkadaşımız morincim imiş...
Eve çıkış verlmiş çok şükür ama gene de dualarınızı esirgemeyin...

Girlmother senn bahsettiğin arkadaş morinci miydi acaba?

Çok zordur eminim cnm ikiz riskli her zaman ben de durdukları kadar çok dursunlar diyorum inşallah sağlıkla kucağına alırsın yakında çok duygulandım ben de .. Aramızda bi hafta varmış aman dursunlar bi ay daha en azından

Selamlar arkadaşlar bizim de kontrolumuz vardı bugün 1960 g olmusuz cok tatlıydi minik kizim. Okuldaki mallardan biri renkli ultrason resmini görünce ayyy burnu ne kdr büyük demişti uyuz olmuştum itiraf ediyorum uyuz olmaktan öte bildiğim tüm kufurleri saymistim Dr amcamız sanki bu olayı biliyormus gibi diyor ki bugun minicik sivri bir burnu var bu civcivin :) içimden bir kere daha dolu dolu kufrettim kadına gıcık !

Valla tatlım ben hiç büyük burunlu bebek görmedim büyüsede sonradan büyür.. Arkadaşın biraz ayıp etmiş.. :)

Benim küçük kız dünden beri kipirdamiyordu kahvaltı yaptık yöne tık yok o kadar hareketliydi bir anda kesildi hareketleri korkuttu bizi bugün kızlar.doğru hastaneye nst ye girdik başladı ziplamaya.bende başladım ağlamaya.O zamandan beridir hareketleri iyi.yanında Doppler istedi doktor hareketsiz kalmasının nedenini söyleyecek umarım iyidir kopidigim

Kilo almıştır bebis merak etme canım, farkli cihaz farkli dr olunca sonuç öyle çıkmıştır.

inşallah miniklarin bir an önce toparlarlar kendilerini. Güçlü durmaya çalış senin sütüne ihtiyaçları var. Hiic korma anneleri onlar çok güçlü. Allah yardımcınız olsun canım

Morincim kaçıncı haftadaydı canjm? Ben her sayfayi okudum bugün ama görmedim hastaneye gittiğini. Ben atladım mi ki? Şimdi nasilmis

İyidir canım arada bnm kş de yapıyor. Doppler ne canım

Aaa morincimi bilmiyordum. Umarım iyidir .

Merhaba kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. İlk defa nstye girdim. Yarım saatte 3 defa sancım çıktı. Zaten karnım baya sertleşmeye başladı. Doktorum sancı var ama ağrı hissettin mi dedi. Hayır dedim. O zaman sıkıntı yok. Ne zaman belinde kasığında sancı hissedersen gel dedi. Artık bundan sonra gelen sancıları durdurmayız doğum başlar. Bebek yeterli büyüklüğe geldi dedi. Ama ben çok korktum. Erken doğurmaktan korkuyorum aranızda var mı nst de sancı çıkan?

Yakında bende öyle olacağım
Ya da kocamı engelleyeceğim
Bir haftadır koyamıyorum fotoğraf falan zaten

Benimde yarın doktor kontrolüm
Çok kilo almışsın diyecek gene :)
Birazdan Müsli içeceğim veya daha iyi bir fikir geldi aklıma, lağman mı yaptırsam sabah
Daha az çıkarım tartıda

Bu akşam 3.trimester yoga videosu hazırlayacağım. Yani listesi
Ve başlıyoruz artık

İade et bacım
Bunların hepsi mi böyle yaaa

Hiççççç takılma takma kafana canım :) cihaz farklılığı el ve ölçüm farklılığıdır

Olsun acele etme. Yıkananları ütüle o sıra gelir belki

şubat bu sene 29 çekiyormuş, eşim diyor keşke 2 hafta geç yapsaydık veledi
doğum gününden yırtardık 4 yılda bir ohhh
En büyük kabusum
Malum 1mart tahmini doğum tarihimiz
Veeeee bir kaç kere 29şubatta doğurursam yandım diye söylendim
Korktuğum başıma gelmez umarım. Çocukcağızım ne hallere düşer

Ben sütlü nescafe gold istiyorum büyük kahve çekirdekli istiyorum toz kahve ve Türk degil ama evde yok komşuya gidem yarin hahahah

Canım yaaa, üzülme bizim renklide bende aynı tepkiyi vermiştim. Bu bebek koca burunlu olacak diye :) (iki tarafta karadenizli. ama eşimin daha büyük burnu) yavrummm gece uyumamış netten bebek usglerne bakmış, hep bebeklerin büyük çıkıyor bak diyor meğer eşimde kemik var diye burnu ona çeksin istemiyormuş, bilmiyordum tabi ben
Kafaları kendileri Büyükdükçe boncuk kadar burun kalıyor zaten

Yok canım kk ya yazmadı. İnstagramda paylaşmış. direckten yazıştık eve gidiyormuş, ama çalışamaz raporu vermiş doktor. Yatacakmış. Bende seni örnek verdim kaç haftadır yatış modunda çok şükür bebiş acele etmiyor. Dinlenirse inşallah o da sorun yaşamaz...

Baya bir sancım oldu kasığımdan belimi sardı şimdi yavaş yavaş azaldı ana hala geçmedi böbreklerim de ağrıyo acaba üşüttünmü
Sancin coksa dr.a bi git canim nolur nolmaz simdi ne desem bos ben de tam bilmiyorum dogum sancisini kizimi sez.la dogurmustum

Canim simdiki bebislerde cikmadi ama ilk kizimda 36.hf.da sanci cikmisti sonrakilerde cikmadi kilosu fazla oldugundan 39+5de almislardi. Sorun yapma sakin ol insallah zamaninda gelir bebegin

Canım çok sıkılıyor.bazen diyorum ki telefonlar icat edilmeseydi...hele şu nete bağlanan akıllı olanlar...iletişim kesildi insanlar Arasında üffff...
Maalesef aynen oyle..bak altta ustte oturandan iki sokak otede oturan akrabamlan bukadar konusmuyorum haberdar degilim yani...birileri bizi istedigi gibi yonlendiriyor aslinda tekduze umursamaz hayattan kopuk insanlara donustuk ...cocuklar icin dahada vahimlesiyor ..

Çalışmak bize uzak. Cumartesi 34u tamamliyoruz inşallah hedef 36. İnşallah yatınca durur bebislerimiz. Allah ona da kolaylik versin o zaman.

bende kısa programda yıkayacağım kıyafetlerini..battaniyelerini perwolle yıkayıp ek durulama yaparım diye düşünüyorum
Ben babyme bebek sivi deterjani kullandm canim. Perwoll bilemedim alerji yapmasn bebege. Yinede sen bilirsin tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…