2016 Şubat Anneleri

Canim simdiki bebislerde cikmadi ama ilk kizimda 36.hf.da sanci cikmisti sonrakilerde cikmadi kilosu fazla oldugundan 39+5de almislardi. Sorun yapma sakin ol insallah zamaninda gelir bebegin
İnşallah cnm. Bende bugün 35+0 ım karnım çok sertleşmeye başladı bu aralar. Erken doğum riskin yok diyor daha kanala inmemiş ama başı aşağıda. Gene de belli olmaz diyor. Sancıda çıkınca korktum. Benim bebiş çok kilolu değil takvimle uyumlu gidiyoruz. İnşalllah vaktinde gelir.

Benım dogum tarıhım 29 subat gozukuyor:) Tek umudum bebek bıraz onden gıdıyor bı de myomdan dolayı sezeryan olma ıhtımalım yuksek ordan yırtarım belkı

Ya senin 8 myis ama imzada 15 Şubat diyor benim 7 Mayıs 11 Şubat diyor 15i neye göre ekledin doktor mu dedi ben netten sat hesabina gore 11 yazmistim sen neden 15 yazdin ?
15 subatı ben yazmadım.netten sat 8 mayıs yazınca,tahmini doğum tarihi 12 şubat çıkıyor.Sanırım 15 subat otomatık olarak yazılıyor olabilir.

Annneemmm yerim o elleri ayakları bak ne güzel problem yok. Küvezde kalsınlar günlerini doldursunlar önemli degil canım. Yeterki saglıklarında birşey olmasın. Allah bağışlasın. Allah saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Hergün dua ediyorum sana
Canım sen koyaacagını koy hemşireler giydiriyor. Ama çoğunlukla bir iç bir dış giydiriyorlar. Bu zamana kadar kışın doğum yapan arkadaşlarda hiç 3 kat giydirdiklerini duymadım. Sen koy onlar fazlasını geri getirir.
İlla almıştır canım. İlk zamankar olsa tamam belki almamış olabilirdi. Ama son ay bu zamana kadarkinin 2 katı kg alacaklar. Telaş etme
Ayy onun burnu ne kadar büyük olacakki yerim o burnu ben. İnsanların agzı torba degilki. İnsan öyle görse bile söylemez boşver canım.. onların ayıbı..
35. Haftaya gelmişsin canım artık bundan sonra erken doğum sayılmayacak kadar büyüyor bebişler. Takma kafana olursada olur. Sadece sancılarını iyi takip et böyle yalancı sancıları başlayıp gününü dolduran çoookk

Gerek yok canım ben ıc zıbın dıs zıbın patıklı alt sapka eldıven battanıye ve 1 adet bez koydum ılk verılecek posetın ıcıne

canım sakın uzulme saglıkla evlerıne gıdecekler.

8 hafta oncekı dogum ıznı aktarılmazkı canım maksımum 5 haftayı aktarabılırsın, son 3 hafta calısılmıyo zaten. Sısteme gırmelıler dıye bılıyorum ben

Canım alt içinde 2 tane koysaydın. Birde çorap Malum bacaklar üşümesin
canım takım bıraz kalın kumas cok ıncesınden degıl. Ince olanı yedek olarak koydum. Ikı alt mı gıydırıyorlar. ? Kalın oldugu ıcın tek koydum ben ama ısterlerse valızden annem verır bır tane daha olmadı

Doktorumda öyle söyledi zaten de. İster istemez heycan yaptım. Gene de vaktinde gelmesini isterim tabi. Hayırlısı olsun artık hakkımızda.

Çalışan anneler sorum size

Şimdi ben 4 ocakta 32+1 olacagım. Calısabılır raporu ıcın hastaneyı arıycam onlar duzenleyıp maıl atcaklar ben de sırkete verıcem. 37 degıl de 36ya kadar calısıcam bır aksılık olmazsa. Yanı 4 hafta daha calısıp dogum sonrası 12 haftam olmus olacak.
Ben 4-11-18-25 haftası calısıp 1 subat pazartesı de hastaneden calısamaz raporu alıp sırkete verıcem degıl mı?

Sımdıden cevap ıcın tesekkurler:)

Arkadaşlar merhaba bugün işyerinde otururken çok zorlandım kalça kemiğim kuyruk sokumunda çok acıyor otururken ve sandalyeden kalkarken ağlayacaktım resmen çok ağrım oluyor normal mi acaba hala ağrıyor böyle bir durum yaşayan varmı aranızda doktoramı gitsem acaba

Allah bağışlasin canım Miniklerini sana nasıl güzel bi duygu allah bizlere de o günleri göstersin

Allah bağışlasin Miniklerini sana canım ne güzel bi duygu allah bizlere de o günleri göstersin

8 hafta oncekı dogum ıznı aktarılmazkı canım maksımum 5 haftayı aktarabılırsın, son 3 hafta calısılmıyo zaten. Sısteme gırmelıler dıye bılıyorum ben
O kadarını da bilsinler artık vallahi bıktım insanlara dert anlatmaktan...o üç haftayı zaten devletin mecburi aldığını anlatmak bir ölüm olurdu bıgün bana :)

geçmiş olsun cnm. İnşallah bebeklerini sağlıkla götürürsün evine dualarım sizinle

Benım dogum tarıhım 29 subat gozukuyor:) Tek umudum bebek bıraz onden gıdıyor bı de myomdan dolayı sezeryan olma ıhtımalım yuksek ordan yırtarım belkı
Oy senin benden de entrikalı :)
Hayırlısı bakalım

Aynen öyle canım. Benim de 5ocakta 32+0 oluyor.
Ben takvime haftalarımı işaretlemiştim. 1şubat haftası 36oluyoruz. Yani sen 36da izne çıkmak istiyorsun 1şubatta doktordan çalışmaz raporu almalısın.
8şubat haftası 37oluyorsun

Ayy evet içime doğmuş .. İyimiymiş?
Doğum geciktirici ilaç vermiş, nghn daha iyi bilir ilaçları.
Sancıları azalmış. Eve göndermişler. Ama iki günde bir kontrole gidecekmiş şimdilik bildikelrim bunlar.
Seni fotosuna etiketliyeyim

Kizlar 2-3 gündur ara ara ağrilarim oluyo bazen bebiş hareket etmiyo bazende çok fazla hareket ediyo ama bebiş hareket ettiğinde sanki tırnaklarını karnima sürtuyo gibi canimi acitiyo en son cuma gitmistim dr iki hafta sonra çağirdi ama yarin bi kontrole gitsem mi yoksa gerek yok mu ? Karar veremedim ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…