Almıştır cnm bn aynı gün 2 doktora gittim arada 180 gr oynadiKilo almıştır bebis merak etme canım, farkli cihaz farkli dr olunca sonuç öyle çıkmıştır.
İnşallah cnm. Bende bugün 35+0 ım karnım çok sertleşmeye başladı bu aralar. Erken doğum riskin yok diyor daha kanala inmemiş ama başı aşağıda. Gene de belli olmaz diyor. Sancıda çıkınca korktum. Benim bebiş çok kilolu değil takvimle uyumlu gidiyoruz. İnşalllah vaktinde gelir.Canim simdiki bebislerde cikmadi ama ilk kizimda 36.hf.da sanci cikmisti sonrakilerde cikmadi kilosu fazla oldugundan 39+5de almislardi. Sorun yapma sakin ol insallah zamaninda gelir bebegin
Benım dogum tarıhım 29 subat gozukuyor:) Tek umudum bebek bıraz onden gıdıyor bı de myomdan dolayı sezeryan olma ıhtımalım yuksek ordan yırtarım belkıYakında bende öyle olacağım
Ya da kocamı engelleyeceğim
Bir haftadır koyamıyorum fotoğraf falan zaten
Benimde yarın doktor kontrolüm
Çok kilo almışsın diyecek gene :)
Birazdan Müsli içeceğimveya daha iyi bir fikir geldi aklıma, lağman mı yaptırsam sabah
Daha az çıkarım tartıda
Bu akşam 3.trimester yoga videosu hazırlayacağım. Yani listesi
Ve başlıyoruz artık
İade et bacım
Bunların hepsi mi böyle yaaa
Hiççççç takılma takma kafana canım :) cihaz farklılığı el ve ölçüm farklılığıdır
Olsun acele etme. Yıkananları ütüle o sıra gelir belki
En büyük kabusum
Malum 1mart tahmini doğum tarihimiz
Veeeee bir kaç kere 29şubatta doğurursam yandım diye söylendim
Korktuğum başıma gelmez umarım. Çocukcağızım ne hallere düşer
15 subatı ben yazmadım.netten sat 8 mayıs yazınca,tahmini doğum tarihi 12 şubat çıkıyor.Sanırım 15 subat otomatık olarak yazılıyor olabilir.Ya senin 8 myis ama imzada 15 Şubat diyor benim 7 Mayıs 11 Şubat diyor 15i neye göre ekledin doktor mu dedi ben netten sat hesabina gore 11 yazmistim sen neden 15 yazdin ?
Annneemmm yerim o elleri ayakları bak ne güzel problem yok. Küvezde kalsınlar günlerini doldursunlar önemli degil canım. Yeterki saglıklarında birşey olmasın. Allah bağışlasın. Allah saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Hergün dua ediyorum sanaannelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
Canım sen koyaacagını koy hemşireler giydiriyor. Ama çoğunlukla bir iç bir dış giydiriyorlar. Bu zamana kadar kışın doğum yapan arkadaşlarda hiç 3 kat giydirdiklerini duymadım. Sen koy onlar fazlasını geri getirir.Kerem beyin ütüleri de bitti sonunda :) sira hastane cantasinda ama bir sorum olacak bu ilk giydirilecek olan iczibin var ya onun ustune direk hastanecikisinin ustu mu giydiriliyor? Yoksa Citcitli atleti de koyayim mi ilk giydirilen esyalarin icine
İlla almıştır canım. İlk zamankar olsa tamam belki almamış olabilirdi. Ama son ay bu zamana kadarkinin 2 katı kg alacaklar. Telaş etmeMerhaba kızlar :) bugun 32+0 oldum bulunduğum yerdeki yumurta takibimi yapan dr A gittim rapor almak için... En son iki hafta önce kendi Dr uma gitmiştim... Baska ilde oldugu içim mecbur buna gittim iki hafta önceyle aynı ölçü bebişin kilosunu( usg de de içime sinmedi cok görüntü bile alamadı düzgün bide bulundugum yerin en iyi dr u.. kendi Dr umu mumla aradım.. Yanlış ölmüştür dimi benim tosbik kilo almıştır eşime söyledim dr oda çünkü bu dr A aldırma dedi ama aklıma takıldı onun dısında herşeyi iyi dedi kafa gelişimi bi hafta ileri dedi... Kendi Dr um tüm gelişimini 2 hafta önde görmüştü... Kafama takıldı ya
Raporu kuruma verdim... Dedim ben aktarıyorum ama dogum sonrasında da çalışır raporu alıp kullanmayacağım.. Müdür sasırdı.. Kullan felan dedi dedim yerime ben kendi maasımdan eleman tuttum bide izine ayrılıp sizin görevlendireceğiniz ve rapor alıp gelmeyecek kişi için maaşımın kesilmesini istemiyorum zaten lojmanda kalıyorum... Adamın işine geldi o zaman gelsin bakalım müdürlüğe yazalım dedi sizin çalıştığınız yerin ulaşımı da yok değil mi felan dedi evet dedim... Bakalım doğum sonrası nasıl olacak...
Evimi temizledim butun herşeyi dün yıkadım ütüledim.. Bugun iki makine oğlumun kıyafetini attım 2 makine daha vardı dr dan gelince atayım dedim akşam utulerim kalkar birde ne göreyim sular kesilmiş yine bi suyu yapamadılar köyün gecen hafta 3 gun yoktu bu defa kaç gün gider bilmiyorumyarım kaldı işim yine perşembe pazartesi evde yokum zaten.. Bu gidişle doğuma giderken anca hazırlayacam çantamı.. Güya arabanın bagajına koyacaktım gidiş gelişte
Ayy onun burnu ne kadar büyük olacakki yerim o burnu ben. İnsanların agzı torba degilki. İnsan öyle görse bile söylemezSelamlar arkadaşlar bizim de kontrolumuz vardı bugün 1960 g olmusuz cok tatlıydi minik kizim. Okuldaki mallardan biri renkli ultrason resmini görünce ayyy burnu ne kdr büyük demişti uyuz olmuştum itiraf ediyorum uyuz olmaktan öte bildiğim tüm kufurleri saymistim Dr amcamız sanki bu olayı biliyormus gibi diyor ki bugun minicik sivri bir burnu var bu civcivin :) içimden bir kere daha dolu dolu kufrettim kadına gıcık !
35. Haftaya gelmişsin canım artık bundan sonra erken doğum sayılmayacak kadar büyüyor bebişler. Takma kafana olursada olur. Sadece sancılarını iyi takip etMerhaba kızlar. Bugün kontrolümüz vardı. İlk defa nstye girdim. Yarım saatte 3 defa sancım çıktı. Zaten karnım baya sertleşmeye başladı. Doktorum sancı var ama ağrı hissettin mi dedi. Hayır dedim. O zaman sıkıntı yok. Ne zaman belinde kasığında sancı hissedersen gel dedi. Artık bundan sonra gelen sancıları durdurmayız doğum başlar. Bebek yeterli büyüklüğe geldi dedi. Ama ben çok korktum. Erken doğurmaktan korkuyorumaranızda var mı nst de sancı çıkan?
Gerek yok canım ben ıc zıbın dıs zıbın patıklı alt sapka eldıven battanıye ve 1 adet bez koydum ılk verılecek posetın ıcıneKerem beyin ütüleri de bitti sonunda :) sira hastane cantasinda ama bir sorum olacak bu ilk giydirilecek olan iczibin var ya onun ustune direk hastanecikisinin ustu mu giydiriliyor? Yoksa Citcitli atleti de koyayim mi ilk giydirilen esyalarin icine
canım sakın uzulme saglıkla evlerıne gıdecekler.annelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
Canım alt içinde 2 tane koysaydın. Birde çorapGerek yok canım ben ıc zıbın dıs zıbın patıklı alt sapka eldıven battanıye ve 1 adet bez koydum ılk verılecek posetın ıcıne
8 hafta oncekı dogum ıznı aktarılmazkı canım maksımum 5 haftayı aktarabılırsın, son 3 hafta calısılmıyo zaten. Sısteme gırmelıler dıye bılıyorum benCanım şu an bi yere işlemiyorlar bildiğim kadarıyla.2.döneme ne kadar aktarabileceğinin kanıtı olarak dosyaya konuluyor.hani dayanılabilinirse 8 hafta önceki doğum iznimi doğum sonrasına aktarma hakkım var diyebiliyorsun ve o kanıt olarak duruyor.diğer Örneği de bende.içimden bir ses bunlar kaybedecek diyor :))
canım takım bıraz kalın kumas cok ıncesınden degıl. Ince olanı yedek olarak koydum. Ikı alt mı gıydırıyorlar. ? Kalın oldugu ıcın tek koydum ben ama ısterlerse valızden annem verır bır tane daha olmadıCanım alt içinde 2 tane koysaydın. Birde çorapMalum bacaklar üşümesin
Doktorumda öyle söyledi zaten de. İster istemez heycan yaptım. Gene de vaktinde gelmesini isterim tabi. Hayırlısı olsun artık hakkımızda.Annneemmm yerim o elleri ayakları bak ne güzel problem yok. Küvezde kalsınlar günlerini doldursunlar önemli degil canım. Yeterki saglıklarında birşey olmasın. Allah bağışlasın. Allah saglıklı sıhhatli uzun ömürler versin. Hergün dua ediyorum sana
Canım sen koyaacagını koy hemşireler giydiriyor. Ama çoğunlukla bir iç bir dış giydiriyorlar. Bu zamana kadar kışın doğum yapan arkadaşlarda hiç 3 kat giydirdiklerini duymadım. Sen koy onlar fazlasını geri getirir.
İlla almıştır canım. İlk zamankar olsa tamam belki almamış olabilirdi. Ama son ay bu zamana kadarkinin 2 katı kg alacaklar. Telaş etme
Ayy onun burnu ne kadar büyük olacakki yerim o burnu ben. İnsanların agzı torba degilki. İnsan öyle görse bile söylemezboşver canım.. onların ayıbı..
35. Haftaya gelmişsin canım artık bundan sonra erken doğum sayılmayacak kadar büyüyor bebişler. Takma kafana olursada olur. Sadece sancılarını iyi takip etböyle yalancı sancıları başlayıp gününü dolduran çoookk
Kızlar son yazılanları okuyamadım,
Bugün hasteneye sancıdan ötürü giden arkadaşımız @morincim imiş...
Eve çıkış verlmiş çok şükür ama gene de dualarınızı esirgemeyin...
Girlmother senn bahsettiğin arkadaş morinci miydi acaba?
Allah bağışlasin Miniklerini sana canım ne güzel bi duygu allah bizlere de o günleri göstersinannelr bebeklerimi gordum... cok minikler cok tatlilar... ins solunum cihazindan cabuk cikarlar... dualarinizda bizede yer verin... kizim bana benziyor saclari falan siyah kirmizi bi kiz... oglumun teni daha acik sari saclari var... babasina benziyor oglum da .... doktor ayini burda tamamlar dedi sanirim 1 ay kuvezde kalcaz... ins iyi olur hersey... cok guzel bisey anne olmak ellerini ayaklarini elledim... cok guzeller... Allah kimseye kuvez durumunu yasatmasin... cok zor...sutumun olmasi icin uzulmemem gerekiyor ama onlari ilk gorunce cok agladim... daha dun icimdeydi miniklerim.... ins saglikla aliriz minikleri
O kadarını da bilsinler artık vallahi bıktım insanlara dert anlatmaktan...o üç haftayı zaten devletin mecburi aldığını anlatmak bir ölüm olurdu bıgün bana :)8 hafta oncekı dogum ıznı aktarılmazkı canım maksımum 5 haftayı aktarabılırsın, son 3 hafta calısılmıyo zaten. Sısteme gırmelıler dıye bılıyorum ben
geçmiş olsun cnm. İnşallah bebeklerini sağlıkla götürürsün evine dualarım sizinlearkadaslar dogum oldu 15:33 ve 15:34 de s
abah 6 da suyum geldi...
1700 kizim 1800"oglum ama dogumu baslatan kizim oldugu icin oglum dogum bilincinde degilmis solunum cihazinda
... daha goremedim ... spinal yaptilar ama sonra tam uyutmuslar... dualarinizi bekliyoruz... saglicakla kalin...
Oy senin benden de entrikalı :)Benım dogum tarıhım 29 subat gozukuyor:) Tek umudum bebek bıraz onden gıdıyor bı de myomdan dolayı sezeryan olma ıhtımalım yuksek ordan yırtarım belkı
Aynen öyle canım. Benim de 5ocakta 32+0 oluyor.Çalışan anneler sorum size
Şimdi ben 4 ocakta 32+1 olacagım. Calısabılır raporu ıcın hastaneyı arıycam onlar duzenleyıp maıl atcaklar ben de sırkete verıcem. 37 degıl de 36ya kadar calısıcam bır aksılık olmazsa. Yanı 4 hafta daha calısıp dogum sonrası 12 haftam olmus olacak.
Ben 4-11-18-25 haftası calısıp 1 subat pazartesı de hastaneden calısamaz raporu alıp sırkete verıcem degıl mı?
Sımdıden cevap ıcın tesekkurler:)
Doğum geciktirici ilaç vermiş, nghn daha iyi bilir ilaçları.Ayy evet içime doğmuş .. İyimiymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?