2016 Şubat Anneleri

Yoktur biseysi kiloda almistir.doktorun cihazi iyi degil diyosunuz zaten...ayrica nasil kendi yerinize maasli birini tuttunuz .ne is yapiyosunuz ki o nasil oluyo resmi kurum deilmi isyeriniz
Valla biran önce 2 hafta geçsin asıl dr um görsün istiyorum... Sezaryen tarihinide konuşacağız... Benimki
Resmi kurum aile hekimliği... Eşim de aile hekimim özel bir durum oluyor .. Aile hekimliği devlete bağlı ama özel gibi herşeyi bize yani eşime ait.. Sağlık ocağının kirası temizlik malzemeleri temizlik personelinin maaşı sigortası.. Ekstra sağlık personeli tutarsanız grubunuz( kaliteniz) yükseliyor... Resmi olarak direk benim yerime değil ama ekstra yardımcı sağlık personeli tuttuk diyeyim.. Zaten lojmanda da kalınca sıkıntı kalmıyor.. Yoksa yaşadığımız yerin otobus Vs ulaşım aracı felan Yok :/

Aynen canım, haftan pazarları değişiyor anladığım kadarıyla
Doğru hesaplamışsın
Mesela ben de 23 aralıkta 32+0dım ben de senin gibi 4 hf aldım 20 ocakta 36+0 olup çalışamaz raporuu vercem

Evet canim. Ama 5 haftada Alsan istediğin zaman birakabiliyorsun. Doktorun zaten seni yönlendirir canim

Olur canım..

Pijama almayanlar bskn başta sen suwen E baktınmı..? %50 indirim vardı ben aldım bir tane sonunda resmini atarım eve gidince modeller fena değil aklınızda olsun

karincam devlet memuruyum ben ama aile hekimliğinde sözleşme imzaladığımdan 16 haftalık analık iznini bile kullandığım zaman maasımın yarısını kesip yerime müdürlükten görevlendirme gönderiyorlar ama gelen kişi yapmam gereken ası izlem bi haber oluyor ki zaten buraya ulaşım olmadığı için rapor alıp gelmeyecek.. Aylık eksin ası izlem olursa dr maaşından ceza olarak para kesintisi yapılacak ve birsürü sıkıntı... Bende bakıcı tutmak yerine bi ebe arkadas tuttum iş konusunda bana yardımcı olsun diye 2. Aile sağlığı elemanı olarak bende lojmanda kaldığım için hem bebekle hem işle ilgilenmiş olacağım... Yaşadığım yerde bakıcı bulamam ve bakacak kimsem de yok... Öyle sacma bi Düzen içinde Düzen kurmaya calısıyoruz.. Sistem o kadar sacma ki burada tek hekim tek hemşire olduğumuz için devletin normal verdiği yıllık izin yada rapor kullanmamız durumumda bile maaş kesintimiz oluyor ciddi boyutta...

Doğru hesaplamışsın
Mesela ben de 23 aralıkta 32+0dım ben de senin gibi 4 hf aldım 20 ocakta 36+0 olup çalışamaz raporuu vercem
aynen canım pazar gunu 32+0 oluyor o yuzden pazartesı alıcam raporu. Calısamazı da yıne 4 hafta bıtınce 5. hafta pazartesı alıcam

O kadarını da bilsinler artık vallahi bıktım insanlara dert anlatmaktan...o üç haftayı zaten devletin mecburi aldığını anlatmak bir ölüm olurdu bıgün bana :)
Bu arada o uc haftanin icinde diyelimki 37+5 de sezeryan vs oldun.40a tamamlanacak olan kalan gunleride aktaraniliyormussun.sonucta once gelmis oluyo bebis.oyle yapan arkadaslarin yalancisiyim

İnşallah canım ya... Öyle düşünmek istiyorum ama sinir oldum ilk defa böyle oldu çünkü...

Ultrasondan ultrasona cok degısıyor canım eminim ondandır doktorda pek güven vermediyse hc canını sıkma rahat ol annesi tosbik şişmeye şişirmeye devam edıyor :)

Bu arada o uc haftanin icinde diyelimki 37+5 de sezeryan vs oldun.40a tamamlanacak olan kalan gunleride aktaraniliyormussun.sonucta once gelmis oluyo bebis.oyle yapan arkadaslarin yalancisiyim
evet canım aynen oyle.

Ultrasondan ultrasona cok degısıyor canım eminim ondandır doktorda pek güven vermediyse hc canını sıkma rahat ol annesi tosbik şişmeye şişirmeye devam edıyor :)
Valla eşimde dedim oda kızdı olur mu öyle şey bu dr A ben güvenmiyorum felan diye.. Karnıma bakıp kızıyorum sen tosbik olacaktın iki kiloluk tosbik mi olur ya diye :)

Aynen arkadaşım benim bi ara olup geçmişti Şimdi 1 haftadır yine başladı Gebelik haftamız da aynı yaklaşık Kuyruk sokumu acayip ağrıyor Zor oturup kalkıyorum 5-10 dk dan fazla oturdum mu acıdan uyuşup kalıyorum Kalkamıyorum ağrıdan Çok ağrıyor Dr uma sordum Mg eksikliği olabilir dedi, veya bazı kişilerde sakrum kemiği çok sivri oluyormuş, genişledikçe batma ağrı olabilir dedi, Simit yastıklardan al kullan dedi Bakalım doğumdan sonra geçer herhalde

Doğru hesaplamışsın
Bayanlar ben bugun 32+0 olup çalışabilir raporu aldım 37. Haftaya kadar... Raporda diyor 37 haftaya kadar calışması uygundur muhtemel rapor tarihi 2 subat muhtemel doğum tarihi 23 subat diye... Ben o zaman bide ekstra calışamaz raporu almama gerek yok değil mi? Özka82 37 haftadan önce bırakacağı için ekstra calışamaz raporu alacak?

Pijama almayanlar bskn başta sen suwen E baktınmı..? %50 indirim vardı ben aldım bir tane sonunda resmini atarım eve gidince modeller fena değil aklınızda olsun

Suwen nerde var bakayım hemen

Yok canım öalışmaz raporu da alıp vermemiz gerekir. En azından özel sektör için öyle.

Karin sertligi bendr de var gerci benimkiler ikiz sigmiyorlar iceriye belki senin de ic karnin dardir o yuzden baski yapiyorlar kemiklesmeye basladi vucutlari buyuduler benimkilerin ikisi de poposunu iyice disari cikariyor biri sag ustte digeri sol altta sertlik olusturuyor karnim yamuluyor daha dun girdim nst.de hic bi sey cikmadi ama 35.hf.da dogsa da cok erken degil canim takma kafana

Suwen nerde var bakayım hemen

Yok canım öalışmaz raporu da alıp vermemiz gerekir. En azından özel sektör için öyle.
Ben devletteyim ama bi tuhaf idare felan en iyisi alıp vermek :) eski çalıştığım hastanede personel işleri nasıl Güzel takip ederdi herşeyi hallederdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…