Valla biran önce 2 hafta geçsin asıl dr um görsün istiyorum... Sezaryen tarihinide konuşacağız... BenimkiYoktur biseysi kiloda almistir.doktorun cihazi iyi degil diyosunuz zaten...ayrica nasil kendi yerinize maasli birini tuttunuz .ne is yapiyosunuz ki o nasil oluyo resmi kurum deilmi isyeriniz
aynen yaaa.bir facem bile yok. eşim ne ilkel bir kadınsın yaw diyo. ama çok vakit öldürüyor yaa kapadım gitti hepsini
Çalışan anneler sorum size
Şimdi ben 4 ocakta 32+1 olacagım. Calısabılır raporu ıcın hastaneyı arıycam onlar duzenleyıp maıl atcaklar ben de sırkete verıcem. 37 degıl de 36ya kadar calısıcam bır aksılık olmazsa. Yanı 4 hafta daha calısıp dogum sonrası 12 haftam olmus olacak.
Ben 4-11-18-25 haftası calısıp 1 subat pazartesı de hastaneden calısamaz raporu alıp sırkete verıcem degıl mı?
Sımdıden cevap ıcın tesekkurler:)
Şimdi ben 4 ocakta 32+1 olacagım. Calısabılır raporu ıcın hastaneyı arıycam onlar duzenleyıp maıl atcaklar ben de sırkete verıcem. 37 degıl de 36ya kadar calısıcam bır aksılık olmazsa. Yanı 4 hafta daha calısıp dogum sonrası 12 haftam olmus olacak.
Ben 4-11-18-25 haftası calısıp 1 subat pazartesı de hastaneden calısamaz raporu alıp sırkete verıcem degıl mı?
Oy senin benden de entrikalı :)
Hayırlısı bakalım
Aynen öyle canım. Benim de 5ocakta 32+0 oluyor.
Ben takvime haftalarımı işaretlemiştim. 1şubat haftası 36oluyoruz. Yani sen 36da izne çıkmak istiyorsun 1şubatta doktordan çalışmaz raporu almalısın.
8şubat haftası 37oluyorsun
Doğum geciktirici ilaç vermiş, nghn daha iyi bilir ilaçları.
Sancıları azalmış. Eve göndermişler. Ama iki günde bir kontrole gidecekmişşimdilik bildikelrim bunlar.
Seni fotosuna etiketliyeyim
aynen canım pazar gunu 32+0 oluyor o yuzden pazartesı alıcam raporu. Calısamazı da yıne 4 hafta bıtınce 5. hafta pazartesı alıcamAynen canım, haftan pazarları değişiyor anladığım kadarıyla
Doğru hesaplamışsın
Mesela ben de 23 aralıkta 32+0dım ben de senin gibi 4 hf aldım 20 ocakta 36+0 olup çalışamaz raporuu vercem
İnşallah canım ya... Öyle düşünmek istiyorum ama sinir oldum ilk defa böyle oldu çünkü...Kilo almıştır bebis merak etme canım, farkli cihaz farkli dr olunca sonuç öyle çıkmıştır.
Bu arada o uc haftanin icinde diyelimki 37+5 de sezeryan vs oldun.40a tamamlanacak olan kalan gunleride aktaraniliyormussun.sonucta once gelmis oluyo bebis.oyle yapan arkadaslarin yalancisiyimO kadarını da bilsinler artık vallahi bıktım insanlara dert anlatmaktan...o üç haftayı zaten devletin mecburi aldığını anlatmak bir ölüm olurdu bıgün bana :)
İnşallah canım ya... Öyle düşünmek istiyorum ama sinir oldum ilk defa böyle oldu çünkü...
evet canım aynen oyle.Bu arada o uc haftanin icinde diyelimki 37+5 de sezeryan vs oldun.40a tamamlanacak olan kalan gunleride aktaraniliyormussun.sonucta once gelmis oluyo bebis.oyle yapan arkadaslarin yalancisiyim
Valla eşimde dedim oda kızdı olur mu öyle şey bu dr A ben güvenmiyorum felan diye.. Karnıma bakıp kızıyorum sen tosbik olacaktın iki kiloluk tosbik mi olur ya diyeUltrasondan ultrasona cok degısıyor canım eminim ondandır doktorda pek güven vermediyse hc canını sıkma rahat ol annesi tosbik şişmeye şişirmeye devam edıyor :)
o haberi ben de gördüm. Hamile bi kadının vücudunu o derece göstermesi çok gereksiz bence. Hoşuma gitmedi hiçHabere bakiyodum.hamile anneler su altinda poz veriyormus artik..:)
Aynen arkadaşım benim bi ara olup geçmişti Şimdi 1 haftadır yine başladı Gebelik haftamız da aynı yaklaşık Kuyruk sokumu acayip ağrıyor Zor oturup kalkıyorum 5-10 dk dan fazla oturdum mu acıdan uyuşup kalıyorum Kalkamıyorum ağrıdan Çok ağrıyor Dr uma sordum Mg eksikliği olabilir dedi, veya bazı kişilerde sakrum kemiği çok sivri oluyormuş, genişledikçe batma ağrı olabilir dedi, Simit yastıklardan al kullan dedi Bakalım doğumdan sonra geçer herhaldeArkadaşlar merhaba bugün işyerinde otururken çok zorlandım kalça kemiğim kuyruk sokumunda çok acıyor otururken ve sandalyeden kalkarken ağlayacaktım resmen çok ağrım oluyor normal mi acaba hala ağrıyor böyle bir durum yaşayan varmı aranızda doktoramı gitsem acaba
Bayanlar ben bugun 32+0 olup çalışabilir raporu aldım 37. Haftaya kadar... Raporda diyor 37 haftaya kadar calışması uygundur muhtemel rapor tarihi 2 subat muhtemel doğum tarihi 23 subat diye... Ben o zaman bide ekstra calışamaz raporu almama gerek yok değil mi? Özka82 37 haftadan önce bırakacağı için ekstra calışamaz raporu alacak?Aynen canım, haftan pazarları değişiyor anladığım kadarıyla
Doğru hesaplamışsın
Mesela ben de 23 aralıkta 32+0dım ben de senin gibi 4 hf aldım 20 ocakta 36+0 olup çalışamaz raporuu vercem
Pijama almayanlarbskn başta sen suwen E baktınmı..? %50 indirim vardı ben aldım bir tane sonunda resmini atarım eve gidince modeller fena değil aklınızda olsun
Bayanlar ben bugun 32+0 olup çalışabilir raporu aldım 37. Haftaya kadar... Raporda diyor 37 haftaya kadar calışması uygundur muhtemel rapor tarihi 2 subat muhtemel doğum tarihi 23 subat diye... Ben o zaman bide ekstra calışamaz raporu almama gerek yok değil mi? Özka82 37 haftadan önce bırakacağı için ekstra calışamaz raporu alacak?
Karin sertligi bendr de var gerci benimkiler ikiz sigmiyorlar iceriye belki senin de ic karnin dardir o yuzden baski yapiyorlar kemiklesmeye basladi vucutlari buyuduler benimkilerin ikisi de poposunu iyice disari cikariyor biri sag ustte digeri sol altta sertlik olusturuyor karnim yamuluyorİnşallah cnm. Bende bugün 35+0 ım karnım çok sertleşmeye başladı bu aralar. Erken doğum riskin yok diyor daha kanala inmemiş ama başı aşağıda. Gene de belli olmaz diyor. Sancıda çıkınca korktum. Benim bebiş çok kilolu değil takvimle uyumlu gidiyoruz. İnşalllah vaktinde gelir.
Ben devletteyim ama bi tuhaf idare felan en iyisi alıp vermek :) eski çalıştığım hastanede personel işleri nasıl Güzel takip ederdi herşeyi hallederdi.Suwen nerde var bakayım hemen
Yok canım öalışmaz raporu da alıp vermemiz gerekir. En azından özel sektör için öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?