2016 Şubat Anneleri

Gerek yok canım ben ıc zıbın dıs zıbın patıklı alt sapka eldıven battanıye ve 1 adet bez koydum ılk verılecek posetın ıcıne
Ya ben cok mu abarttim kizim eylul 25de 10.lu hast.cikisinda ne var ne yok hepsini giymisti battaniyesine de sardilar ince polar battaniyeye de sardilar yine de usudu yanima aldim benim ve ustumuzdeki battaniyenin sicakligiyla uyumustu simdi kisa da denk gelince yine tam hast.cikisini koydum bi de ustune kadife tulum penye battaniyesi kalin polar battaniyesini de koydum bi bavul ikizlerin ilk giyecekleri oldu

Kızlar bebislerinize yatak olarak ne aldınız visko mu ortapedik mi? bugün sabah sordum ama arada kaynadı sanırım cevap veren olmadı

Evet cnm öyle düşünüp rahatlıyorum. Sertleşme 2 haftadır gün içinde sık sık oluyor. Ama ağrım yok çok şükür. Önemli olanda oymuş. İç karnım aksine geniş diye düşünüyorum. Çünkü fazla göbeğim çıkmadı benim. Bizim ki içerde yayılıyo alan geniş

Kızlar bebislerinize yatak olarak ne aldınız visko mu ortapedik mi? bugün sabah sordum ama arada kaynadı sanırım cevap veren olmadı
Canim ben kendim yaptim pamuktan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum terini filan iyi ceker dogal sonucta gecen pazar aksama kadar bunla ugrastim buarada naptin park yatagi aldinmi?

Var tatlım abartıyolar yaaa.. Bende hemde üst seviyede çıktı 32. Haftada.. Ve tedavi yapıldı şuan iyiyim çok şükür.. Son bir ay kaldı işte.. İçim biraz daha rahat ciğerleri gelişsin diye iğnede vuruldum, maalesef kurtaramadım bebeğimi kimyasallardan en çok ona üzülüyorum

Ya aynı kiloda kalması nerdeyse imkansız, ben ultrasonun azizliğine uğradığına inanıyorum..
Diğer şeyleride stres etme kendine, ben dün ağladım sinirlerim bozuldu yetişmiyecek diye, sonunda ölüm yok ya, hallolur herşey bir şekilde Canımızı sıktığımıza değmez

Ah canımmmmm, bizim takımın içinde bir tane yaylı yatak hediye geldi ama ben onun üstüne yün veya pamuk şilte yapacağım.
Ben yün 15-16ıma kadar yatakta büyüdüm. Viskoyu sağlıklı bulmuyorum. Kendim kullankyorum ama yazları çok terletiyor. Evet zaten terlenir yazın ama ben temmuzda hala yorgan kullanırdım. Bu yatakta haziranı bile beklemeden pikeye geçiyoruz.
Yün en azından terletince teri soğutmuyor hasta etmiyor. Doğal en azından ne bileyim :/ visko bildiğin sünger gibi

Bebek odasiyla birlikte ortopedik yatak hediye verdiler ama biz içine bide ince bir yün yatak yaptık daha sağlıklı diye annemde kayinvalidemde öyle uygun gördü tabi yün yorgan ve yastigimizda var :)

Çoook sevindim senin adına canımm.. Toparlarlar kuzular hiç merak etme.. Biraz sabır sadece, sen git onlara güç ver.. Seni her türlü hissederler, sesinden bile tanırlar.. Çabucak kavuşursunuz İnşallah canım

Kızlar yataktan konu açılmışken bebek ilk doğduğunda yastık kullanılmıyor değilmi..??

Arkadaşlar ben hiç tulum almamıştım. Şimdi butikbebede kargo ödeme yok. Birkaç tulum alayım dedim. Peki 0-3 aylık mı alayım 3-6 aylık mı? Sanki burada küçük olunca ayaklar geriyor diye okudum Bilemedim =(

yatak hediye gelmişti beşikle ama kayınvalidem yün yatak yapmıştı. Annemde bir yün yatak yapalım o yatağın üstüne demişti =) Kayınvalidem daha önce dayandı

Üst seviye derken kaç çıktı cnm. Bana birşey yapılmadı. Gerek görmedi heralde.Kaç haftalıkken kaybettin bebeğini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…