Merhaba kızlar :) bugun 32+0 oldum bulunduğum yerdeki yumurta takibimi yapan dr A gittim rapor almak için... En son iki hafta önce kendi Dr uma gitmiştim... Baska ilde oldugu içim mecbur buna gittim iki hafta önceyle aynı ölçü bebişin kilosunu
( usg de de içime sinmedi cok görüntü bile alamadı düzgün bide bulundugum yerin en iyi dr u..
kendi Dr umu mumla aradım.. Yanlış ölmüştür dimi benim tosbik kilo almıştır
eşime söyledim dr oda çünkü bu dr A aldırma dedi ama aklıma takıldı onun dısında herşeyi iyi dedi kafa gelişimi bi hafta ileri dedi... Kendi Dr um tüm gelişimini 2 hafta önde görmüştü... Kafama takıldı ya
Raporu kuruma verdim... Dedim ben aktarıyorum ama dogum sonrasında da çalışır raporu alıp kullanmayacağım.. Müdür sasırdı.. Kullan felan dedi dedim yerime ben kendi maasımdan eleman tuttum bide izine ayrılıp sizin görevlendireceğiniz ve rapor alıp gelmeyecek kişi için maaşımın kesilmesini istemiyorum zaten lojmanda kalıyorum... Adamın işine geldi o zaman gelsin bakalım müdürlüğe yazalım dedi sizin çalıştığınız yerin ulaşımı da yok değil mi felan dedi evet dedim... Bakalım doğum sonrası nasıl olacak...
Evimi temizledim butun herşeyi dün yıkadım ütüledim.. Bugun iki makine oğlumun kıyafetini attım 2 makine daha vardı dr dan gelince atayım dedim akşam utulerim kalkar birde ne göreyim sular kesilmiş yine bi suyu yapamadılar köyün gecen hafta 3 gun yoktu bu defa kaç gün gider bilmiyorum
yarım kaldı işim yine
perşembe pazartesi evde yokum zaten.. Bu gidişle doğuma giderken anca hazırlayacam çantamı.. Güya arabanın bagajına koyacaktım gidiş gelişte