2016 Şubat Anneleri

malesef üçüncü kaybım canım. daha önce bir kimyasal geçirdim. bi kez de 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. aldılar testlerin kromozom dışında hepsi yapıldı. hepsi de normal çıktı. hatta bu defa her ihtimale karşı iğne de kullandım ama olmadı.

canım nasıl gıdıyor hamişliğin
benım cok fazla bulantılarım ve ınanılmaz bel agrım var
her an adet olcam sankı normalmı buu
Normal cnm bence adet donemin gecsin o agrilar da gecer midem cok az bulandi bi iki gun gecti su an pek bisey hissetmiyorum sanirim hamislik guzel gidiyo bulanti zormus ama geciomus canim bi iki haftaya gecer senin de insallah

Canım çok geçmiş olsun....kromozomu da yaptırın.peki eşinin tahlilleri de yapıldı mı? İlaç kullanıyor mu o da?

hayırlı olsun . çok sevindima dınıza inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınız

slm taze annecikler ve anne adayları bende aranıza katılayım dedim minik noktamı dün öğrendim allah kucağımıza almayı da nasip eder inş.
hayırlı olsun bebişiniz bir şey sormak istiyorum size benim beta 1170 çıktı bu değere göre 5.haftamdayım. siz doktora gittiniz mi ultrasonda görünüyor mu ?

Kizlar bu bulantilar beni mahvetti. Sabah hicbiseyim yok ama oglen saat 11 le 2 arasi ipler kopuyo bende. Midem hem agriyo hem bulaniyo bas agrisi da cabasi

Anladım canım.temiz hava iyi gelmiyor mu? Çok değil ama kısa yürüyüşler yapsan belki iştahın açılır? Ben de pazar günkü tahlili yaptırmayacağım.ay sonu artık doktordan randevu alırım da o da zaten ister...o değil de Allah korusun adet olacakmışım gibi belim ve karnım ağrıyor benim bugün :ss

Anladım canım.temiz hava iyi gelmiyor mu? Çok değil ama kısa yürüyüşler yapsan belki iştahın açılır? Ben de pazar günkü tahlili yaptırmayacağım.ay sonu artık doktordan randevu alırım da o da zaten ister...o değil de Allah korusun adet olacakmışım gibi belim ve karnım ağrıyor benim bugün :ss

Kizlar bu bulantilar beni mahvetti. Sabah hicbiseyim yok ama oglen saat 11 le 2 arasi ipler kopuyo bende. Midem hem agriyo hem bulaniyo bas agrisi da cabasi
Canim bende bulantiyla ugrasiyorm sabah kalktm ogurdm kahvaltimi yaptm ama her an kuscak gibiim yatiyrm bide aksm 10 11 gibi hep midem bulaniyo zorla biseyler yiyiyorm

Hımm anladım canım.ben dün çok vicdan azabı çektim bebeğim için kan aldırıyorum ama onun kana ihtiyacı var.alan kişi de elimi kapatıp açtırdı sürekli çünkü kan zor geldi sona doğru...ay sonu doktor kontrolünde yapılır artık...

Evet canım kesinlikle haklısın pazar yaptırmıyım artık.doktora ay sonu gidicem canım.

Başlarda iki üç güne bir gidip baktırdım sonra arayı açtım sonra da keseyi görünce baktirmadim Pazartesi doktor alerji falan testi yaptı sonuçlar da iyi çıkmış çok şükür

Evet canım kesinlikle haklısın pazar yaptırmıyım artık.doktora ay sonu gidicem canım.
bende b12 eksikliği ve kansızlık var akdeniz anemisinden şüphelenmişlerdi zamanında. Ben beş haftalık daha göremem diye ptesi günü olan randevumu iptal ettirmiştim az önce ama gidiyim diyorum şimdi. b12 bebek için çok ciddi bir durum ise.

Başlarda iki üç güne bir gidip baktırdım sonra arayı açtım sonra da keseyi görünce baktirmadim Pazartesi doktor alerji falan testi yaptı sonuçlar da iyi çıkmış çok şükür
Keseyi kaçıncı haftanda gördün canım? Bir de 5. Haftada Beta hcg değerini hatırlıyor musun?

kızlar ben cok kan verdım kansız kalmısmıyımdır demır baglama kapasıten cok ıy demıstı ban dr ama 5 6 kez hcg bakıldı ıkı dr da tam kan sayımı ıstedı 3 er tup verdım ayy tedırgın oldum decavaıt ıctım hemen bı taane napsamkı ama halsızlık falan da yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…