malesef üçüncü kaybım canım. daha önce bir kimyasal geçirdim. bi kez de 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. aldılarAdetle attığın için ağrı olur canım.merak etme tamam mı....rica ederim.kısmetin bir dahaki aya.inş) stressiz bir ay geçir,sigara kullanıyorsan bırak,Oruç tutma eğer bebek istiyorsanız bir dahaki ay.vücudunu hazırla...bir daha tekrar ederse eşin de sen de birtakım tahliller var.kadında Tiroid bezlerine,progesterona bakılıyor.erkekte spermiogram Yapılıyor.eğer ilk kaybın ise tesadüfi de yaşamış olabilirsiniz.ki büyük ihtimal böyle...sağlıcakla kal.
Normal cnm bence adet donemin gecsin o agrilar da gecer midem cok az bulandi bi iki gun gecti su an pek bisey hissetmiyorum sanirim hamislik guzel gidiyo bulanti zormus ama geciomus canim bi iki haftaya gecer senin de insallahcanım nasıl gıdıyor hamişliğin
benım cok fazla bulantılarım ve ınanılmaz bel agrım var
her an adet olcam sankı normalmı buu
Canım çok geçmiş olsun....kromozomu da yaptırın.peki eşinin tahlilleri de yapıldı mı? İlaç kullanıyor mu o da?malesef üçüncü kaybım canım. daha önce bir kimyasal geçirdim. bi kez de 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu. aldılartestlerin kromozom dışında hepsi yapıldı. hepsi de normal çıktı. hatta bu defa her ihtimale karşı iğne de kullandım ama olmadı.
ben 6+1ken bebek3,2 mm idi doktor bana normal dmeişti :/Kızlar doktora gittim bugun 6+1 imsuanda.
Bebek 4 mm
Ama kese 12 mm ve doktor olması gerektiginden kucuk dedi( çok üzgünüm
hayırlı olsun . çok sevindima dınıza inşAllah sağlıkla kucağınıza alırsınıziyi akşamlar arkadaşlar. yaklaşık 1 haftadır takip ediyordum burayı. fakat kalp atışlarını duymadan yazmak istemedim. yaşım 34. sanırım grupta en yaşlı benim 1 senedir tüp bebek tedavisi görüyordum. 21 mayısta transferim oldu. ve tabiki görünen şubat annesiyim. tabi benim durum biraz farklı. erkende gelebiliryani ikiz anne adayıyım. ve bugün bebeklerimin kalp atışını duydum ve gördüm. çok şükür. inşallah hepimiz kolay sağlıklı bir gebelik geçiririz.
hoşgeldinslm taze annecikler ve anne adayları bende aranıza katılayım dedim minik noktamı dün öğrendim allah kucağımıza almayı da nasip eder inş.
hayırlı olsun bebişinizslm taze annecikler ve anne adayları bende aranıza katılayım dedim minik noktamı dün öğrendim allah kucağımıza almayı da nasip eder inş.
Canim bende bulantiyla ugrasiyorm sabah kalktm ogurdm kahvaltimi yaptm ama her an kuscak gibiim yatiyrm bide aksm 10 11 gibi hep midem bulaniyo zorla biseyler yiyiyormKizlar bu bulantilar beni mahvetti. Sabah hicbiseyim yok ama oglen saat 11 le 2 arasi ipler kopuyo bende. Midem hem agriyo hem bulaniyo bas agrisi da cabasi
Hımm anladım canım.ben dün çok vicdan azabı çektim bebeğim için kan aldırıyorum ama onun kana ihtiyacı var.alan kişi de elimi kapatıp açtırdı sürekli çünkü kan zor geldi sona doğru...ay sonu doktor kontrolünde yapılır artık...Evet oldu, halsizlik hafif baş dönmesi ter basması bayılma hissi ve hala oluyor. Doktorum dün bebeğimi görünce testler yapmamı istedi kansızlığımmı var başka bişeymi belli olacak birkaçgüne. Çabuk acıkmada var ama çok iştahım yok neyseki
Evet canım kesinlikle haklısın pazar yaptırmıyım artık.doktora ay sonu gidicem canım.canm eger benm gibi dr a daha gec gitmeyi dusunuyosan biraz daha bekle derim . cunku dr um bana 2 gunde 2 katina cikmis yeter her sey normal olmasi gerketigi gibi dahada yaptirma 10 gun 2 hafta sonra yaptir oyle gel dedi . eger kansizlik problemin varsa biraz daha dikkatli davran . cunku bebeklerimizin suan en onemli donemi
Başlarda iki üç güne bir gidip baktırdım sonra arayı açtım sonra da keseyi görünce baktirmadim Pazartesi doktor alerji falan testi yaptı sonuçlar da iyi çıkmış çok şükürCanım günaydın...Aminnn inşcanım gebeliğini öğrendiğinden beri kaç kez kan tahlili yaptırdın? Ne kadar Sıklıkla yaptırman isteniyor veya yaptırıyorsun? Bunu herkese soracaktım aslında.kızlar sizde durum ne?
bende b12 eksikliği ve kansızlık var akdeniz anemisinden şüphelenmişlerdi zamanında. Ben beş haftalık daha göremem diye ptesi günü olan randevumu iptal ettirmiştim az önceEvet canım kesinlikle haklısın pazar yaptırmıyım artık.doktora ay sonu gidicem canım.
Keseyi kaçıncı haftanda gördün canım? Bir de 5. Haftada Beta hcg değerini hatırlıyor musun?Başlarda iki üç güne bir gidip baktırdım sonra arayı açtım sonra da keseyi görünce baktirmadim Pazartesi doktor alerji falan testi yaptı sonuçlar da iyi çıkmış çok şükür
hayırlı olsun bebişinizbir şey sormak istiyorum size benim beta 1170 çıktı bu değere göre 5.haftamdayım. siz doktora gittiniz mi ultrasonda görünüyor mu ?
Bende de oluyor biraz önce corbayi zor içtim yemekten yiyemedim midem bulanıyorKizlar bu bulantilar beni mahvetti. Sabah hicbiseyim yok ama oglen saat 11 le 2 arasi ipler kopuyo bende. Midem hem agriyo hem bulaniyo bas agrisi da cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?