Sakın..ne orucu...düzenli beslenmen lazım.kızlar dün doktoruma sormayı unuttum muhtemelen 4. haftadayız biz :)))
oruç tutuyor musunuz ne yapmam gerektiğine karar veremedim ben
ayy bende unuturum muhtemeln o anın telaşıylacanıııım aynı heyecanlar aynı soru şaretleri benim de 981 çıktı dünrahat olalım güzel düşünelim sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağmıza benim doktorum suan sadece folik asit verdi tatlım veee kafamda ki tüüüüüm soruları sormayı unutarak geri döndüm :)
şaşkın annne modelihaftaya keseyi görecekmişiz inşallllah
inşallah hepimiz için deÇok iyi.sevindim canım:) vajinal olmamasına daha çok sevindim.inş herşey yolunda gider)
nıormalde yok 23 haftalık erken dogum yaptım ıkı hafta sonra tahlıl verdım kanım normaldı dr bıle sasırdı o zaman demıstı demır baglama kapasıten cok yuksek dıye ıns bı sorun olmaz cnm yaa sağol ıcıme su serptınbu arada normalde kansızlık problemin varsa onun için ilaç başlayabilirsin ve bol çekirdekli siyah üzüm ama süt ürünleri ile yakın zamanlarda değil :)
slm taze annecikler ve anne adayları bende aranıza katılayım dedim minik noktamı dün öğrendim allah kucağımıza almayı da nasip eder inş.
Ayyy inwAllah canim inwAllahcanııım inşallah hamişsindir sende ve minik mucizeni sağlıkla almayı nasip eder Rabbim inşallah kucağına :)
teşekkür ederim.. eşim de tahlil yaptırdı canım. ikimizde de hiçbir sorun çıkmadı. o yüzden o ilaç kullanmıyor. bana da iğneyi tedbir amaçlı vermişti doktor. önümüzdeki hafta riskli gebelik uzmanı bir profesöre gidicez. üniversitede olduğu için kromozom testini erkene aldırabilirmiş. bize o test için 30 kasıma gün verdiler. inşallah sebep her neyse bulunur da çaresine bakarız.Canım çok geçmiş olsun....kromozomu da yaptırın.peki eşinin tahlilleri de yapıldı mı? İlaç kullanıyor mu o da?
hayırlı olsun bebişinizbir şey sormak istiyorum size benim beta 1170 çıktı bu değere göre 5.haftamdayım. siz doktora gittiniz mi ultrasonda görünüyor mu ?
Aynen.şekeri dengeliyor.bu arada hurma çok faydalı bir besinmis özellikle hamilelik döneminde çoğu vitamin ihtiyacını karşılıyormuş
Kizlar bu bulantilar beni mahvetti. Sabah hicbiseyim yok ama oglen saat 11 le 2 arasi ipler kopuyo bende. Midem hem agriyo hem bulaniyo bas agrisi da cabasi
kızlar ben cok kan verdım kansız kalmısmıyımdır demır baglama kapasıten cok ıy demıstı ban dr ama 5 6 kez hcg bakıldı ıkı dr da tam kan sayımı ıstedı 3 er tup verdım ayy tedırgın oldum decavaıt ıctım hemen bı taane napsamkı ama halsızlık falan da yok bende
bu arada hurma çok faydalı bir besinmis özellikle hamilelik döneminde çoğu vitamin ihtiyacını karşılıyormuş
Not alsanıza...aklınıza geldikçe yazarsınız.ben öyle yapıyorum.atın çantanıza.unutmazsınız.
Aynen.şekeri dengeliyor.
inşallah canım benim,içim çok rahatladı böyle devam eder inşallah
hiç sorma bu fiyatlar doğuma kadar bükecek belimizi resmen hayırlısı ne diyeyim bütçeyi denkleştirmeye çalışacağız işte
sağol canım sen duymuş muydun kalp atışını?
bozma moralini canım benimde geç döllenme olmuş,kalp atışını duydun bir sıkıntı yoktur inşallah bebekler bu dönemde açığı çok çabuk kapatıyor canını sıkma,benim normalde 8 hafta civarında olmam lazımdı ama düşük yaptığım zamandan hesapladığımızda öyle çıkıyordu,bugünkü kontrolde bebek 6+5 çıktı,doktorum adet tarihinide beklenen doğum tarihinide ileri çekti bebeğin gelişimine göre doktorun tekrar düzenleyecektir
canım arkadaşım istediğin kadar kan verebilirsin hiç problem değil.. zaten dr ların kansızlık dediği şey vucutta kanın az olması değil kan değerlerinde ki azlıktır..
erken dönemlerde yenen fazla huırma düşüke sebeb olur hurmöayı çokca genelde doğuma yakın yerlerki doğum kolay olsun.. birde tek sayılarda tüketmek bir hadis i şerifte vardır daha faydalıdır..
Sakın..ne orucu...düzenli beslenmen lazım.
ayy bende unuturum muhtemeln o anın telaşıylainşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz salı ya da çarşambaya randevu alıcam kese mese ne varsa görünsün
Ufak olduğu için asıl dikkat etmen gerek.Boşver sen elâlemi,kendi sağlığına bak...bebeğine bak.hamile insan Oruç mu tutarmış....olabildiğince dikkat ediyorum beslenmeme canım ama bugün bi tu tsan çok iyi olur daha çok ufak bebişin deyince arkadaşlar kötü hissettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?